Καλησπερα συναγωνιστες...την κυριακη αναχωρω για βερολινο,οποιος θα βρισκεται εκει να στειλει πμ να βρεθουμε στο αρτεμις...και ας γραψει καποιος καμια κριτηκη για το la folie αν ξερει,λεω να επισκεφτω κι αυτο το μαγαζι αλλα δεν εχω διαβασει πουθενα κριτηκες...μην φαμε καμια φολα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
FKK Artemis
- Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 198K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
koproskulo21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 2.300
Αρε πόσο ατυχοι είμαστε Εδώ στην ΕΛΛΆΔΑ
Απ οτι ειδα στο σαιτ του μαγαζιου εχει δωρεαν εισοδο απο τις 6-8,οποτε λεγα να παω και αν δεν εχει τιποτα καλο να φυγω για αρτεμιςαν ειναι απο τα λεγομενα flat rate δεν αξιζουν. πηγα σενα δεν θυμαμαι τονομα και δεν ελεγε καθολου. πολυ μετριες γκομενες. καλυτερα φαε τα λεφτα σου στο αρτεμις.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
το Νοέμβρη πάω Αρτεμις, έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά ψιλοακριβό σε σχέση με τα άλλαΑπ οτι ειδα στο σαιτ του μαγαζιου εχει δωρεαν εισοδο απο τις 6-8,οποτε λεγα να παω και αν δεν εχει τιποτα καλο να φυγω για αρτεμις
Ειναι πιο ακριβο αλλα ειναι και το καλυτεροτο Νοέμβρη πάω Αρτεμις, έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά ψιλοακριβό σε σχέση με τα άλλα
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
ναι όντως, πάντως αν αφού θα πας, κάνε μετά και καμιά ενημέρωσηΕιναι πιο ακριβο αλλα ειναι και το καλυτερο
Ειχα παρι και πριν 3 χρονια και ειχα εντυπωσιαστει...πραγματικος παραδεισος,ελπιζω να εχει μεινει ετσι,θα γραψω νεοτερα μολις γυρισωναι όντως, πάντως αν αφού θα πας, κάνε μετά και καμιά ενημέρωση
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
αναμένουμεΕιχα παρι και πριν 3 χρονια και ειχα εντυπωσιαστει...πραγματικος παραδεισος,ελπιζω να εχει μεινει ετσι,θα γραψω νεοτερα μολις γυρισω
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Αν θες γράψε (όχι με μόνιμα κεφαλαία).
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Φευγουμε για βερολινο και αρτεμις,ετσι γαμανε αυτοι που σας χρωστανε,θα γραψω εντυπωσεις μολις γυρισω
αρχηγέ περιμένουμε νέα και ενημέρωση έχω κλίση για 16 Νοεμβρίου
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
δείτε στήν ιστιοσελίδα τού ναού τούς χώρους φωτογραφημένους σε 360 μοίρες καί παίξτε με τό ζουμ.είναι φοβερό τό αποτέλεσμα.μού ξύπνισε αναμνήσεις,
βάλτε στο google artemis berlin
ασεεεεεε θα περιμένω λίγες μέρες και θα τα δω από κοντά
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όντως φίλε,φοβερή ξενάγηση..Αναμνήσεις τρελές....Που είσαι AGIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????δείτε στήν ιστιοσελίδα τού ναού τούς χώρους φωτογραφημένους σε virtual tour καί παίξτε με τό ζουμ.είναι φοβερό τό αποτέλεσμα.μού ξύπνισε αναμνήσεις,
βάλτε στο google artemis berlin
Όντως φίλε,φοβερή ξενάγηση..Αναμνήσεις τρελές....Που είσαι AGIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????
Ρε φίλε, εδώ είμαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αντί να ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
Καλησπερα...μολις γυρισα απο αρτεμις,ειχα παει και πριν απο τρια χρονια και δυστηχως διαπιστωσα οτι το επιπεδο εχει πεσει πολυ,σχετικα λιγες γκομενες,γυρω στις 25-30(την προηγουμενη φορα ηταν καμια 60αρια),και οι πιο πολλες μετριου επιπεδου,πηγα 2 μερες και βαρεθηκα να βλεπω μπαζα,μονο 2-3 αξιζαν αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο,βεβαια το μαγαζι πεντακαθαρο(μπουρνουζια-πετσετες-δωματια κλπ)...ειχα παει και πριν τρεις μηνες φρανκφουρτη(oase-mainhattan) κσι ηταν πολυ καλυτερα...ισως να επεσα στην περιπτωση αλλα απογοητευτικα με το θεαμα
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
ωχ μην μας λες τέτοια...Καλησπερα...μολις γυρισα απο αρτεμις,ειχα παει και πριν απο τρια χρονια και δυστηχως διαπιστωσα οτι το επιπεδο εχει πεσει πολυ,σχετικα λιγες γκομενες,γυρω στις 25-30(την προηγουμενη φορα ηταν καμια 60αρια),και οι πιο πολλες μετριου επιπεδου,πηγα 2 μερες και βαρεθηκα να βλεπω μπαζα,μονο 2-3 αξιζαν αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο,βεβαια το μαγαζι πεντακαθαρο(μπουρνουζια-πετσετες-δωματια κλπ)...ειχα παει και πριν τρεις μηνες φρανκφουρτη(oase-mainhattan) κσι ηταν πολυ καλυτερα...ισως να επεσα στην περιπτωση αλλα απογοητευτικα με το θεαμα
ας ελπίσουμε μέχρι Νοέμβρη να έχουν αλλάξει τα πράγματα
Σου το ευχομαι να εχουν αλλαξει,παντως με τις πιο πολλες γκομενες που μιλησα μου ηπαν οτι δουλευουν στο αρτεμις για μια βδομαδα σερι και μετα φευγουνε για τα σπιτια τους και επιστερφουν μετα απο κανα δυο βδομαδες,οποτε το ροστερ ανανεωνεται,ισως να επεσα εγω σε κακη φουρνιαωχ μην μας λες τέτοια...
ας ελπίσουμε μέχρι Νοέμβρη να έχουν αλλάξει τα πράγματα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K