Και τα 43 μάλλον είναι η ηλικία της στις εκπτώσεις.Είναι που έλεγε πως είναι 38
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 571K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Εγω της εδινα το μουνι στο χερι. Ετσι μεσα στην μαστουρα της.Ώπα τύπε. Πάρτο αλλιώς θα βρεις. Όταν λες όλοι, εννοείς κυριολεκτικά όλοι. Συμπεριλαμβάνοντας και εμένα. Λέγεται προσωπικό γούστο. Επειδή κάποιοι αν είχαν την ευκαιρία, θα της έδιναν το μουνί στο χέρι. Δεν σημαίνει πως θα το κάναμε και ΟΛΟΙ. Θέλω λίγο να ηρεμήσεις.
Η τύπισσα είναι σαν γελοιογραφία του νάνου που σκουντούφλαγε παντού, από την original ταινία κινουμένων σχεδίων της Χιονάτης της Disney. Αν αυτός ο νάνος έπινε ναρκωτικά. Δεν συμβιβαζόμαστε ΟΛΟΙ με μία βρωμερή τρύπα. Κάποιοι έχουμε εγκράτεια και ιδανικά.
Δικαστε με
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Δεν αργεί.. όλα τα κάνει, αρκει να βγει στο γυαλίΣκεφτόμουν πως είναι δυνατόν να ξέφυγε, αυτό το ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ από το Λούμπεν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με τις ευχές μου και σε τσόντα παρτουζώματος.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.792
- Πόντοι
- 456
Όχι ρε τύπε. Τα νιάτα σου, δεν τα λυπάσαι;Εγω της εδινα το μουνι στο χερι. Ετσι μεσα στην μαστουρα της.
Δικαστε με
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.792
- Πόντοι
- 456
Μόλις παρατήρησα στο τρέιλερ της Δευτέρας. Πήγε ο Πουρνάρας (παλιός youtuber), τον οποίο τυγχάνει ν' απεχθάνομαι.
Θα πέσει πολύ καντήλι την Δευτέρα. Το λέω προκαταβολικά.
Θα πέσει πολύ καντήλι την Δευτέρα. Το λέω προκαταβολικά.
Δεν αργεί.. όλα τα κάνει, αρκει να βγει στο γυαλί
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή.
www.alphatv.gr
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Μετά το επεισόδιο της Δευτέρας , θα φτάσει το thread τις 1000 σελίδες . Και οχι μονο για τον Πουρνάρα . Γλαρωνα στον καναπέ , και είδα ξαφνικά ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στο διαφημιστικό . Μιλαμε κλαιωωωωωωωω. Από τώρα έχω πατατάκια και μπυρες .
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
Ο λαός απαιτεί πορνομεταναστη Δημητράκη.
Δευτέρα λογικάτο επεισόδιο με την Στεφανία έπαιξε??? την έδειξε στο τρέιλερ αλλα δεν συγκράτησα το πότε
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
το επεισόδιο με την Στεφανία έπαιξε??? την έδειξε στο τρέιλερ αλλα δεν συγκράτησα το πότε
Περιμένω πως και πως την απάντηση στο "τι δουλειά κάνεις"
Αυτός που έδειξε το τρέιλερ είναι ο γνωστός οορνομεταναστης από το youtube?Ο λαός απαιτεί πορνομεταναστη Δημητράκη.
Γιατί δεν του μοιάζει καθόλου βασικά.Μηπως είναι κάποιος άλλος πορνομετανάστης;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.938
- Πόντοι
- 6.946
Δεν είδα το τρέιλερ.Αυτός που έδειξε το τρέιλερ είναι ο γνωστός οορνομεταναστης από το youtube?
Γιατί δεν του μοιάζει καθόλου βασικά.Μηπως είναι κάποιος άλλος πορνομετανάστης;
Όχι, ο γνωστός μας πορνομεταναστης, και μέλος, Δημητράκης, δεν νομίζω να πάει εκεί ποτέ.
Θα είχε πλάκα όμως να τον δούμε να μοιράζει τάπες αριστερά και δεξιά.
Αυτός που είπε ο φίλος παραπάνω ότι ετοιμάζει πατατάκια και μπύρες γιατί θα πέσει πολύ γέλιο ποιος γνωστος είναι;Δεν είδα το τρέιλερ.
Όχι, ο γνωστός μας πορνομεταναστης, και μέλος, Δημητράκης, δεν νομίζω να πάει εκεί ποτέ.
Θα είχε πλάκα όμως να τον δούμε να μοιράζει τάπες αριστερά και δεξιά.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Ψυχολόγος δηλώνει το κορίτσι.Περιμένω πως και πως την απάντηση στο "τι δουλειά κάνεις"
100 ευρωπουλα την σεανς
εγω περιμενω να τον ρωτησει εαν ειναι τριχωτοςΠεριμένω πως και πως την απάντηση στο "τι δουλειά κάνεις"
ποια ειναι ρε παιδια?????????εγω περιμενω να τον ρωτησει εαν ειναι τριχωτος
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
ποια ειναι ρε παιδια?????????