Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.551
Πόντοι
201
Ο κρητικός το παίζει Μαθιος από σασμο

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.551
Πόντοι
201

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Να θυμαστε και ενα πραγμα ολες εκει μεσα πανε για γινουν γνωστες οπως η ρωσιδα οσο για τον αλλον μαλι χωριστρα και κολοκουδουνιστρα...ουτε για καλουμπατζης σε γιαπι πυγμαιων δε κανει...η αλλη δεν ηξερε τι ειναι αιρκοντισιον τι ειναι ψυκτικος...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Μέγας μύστης, σωστός, τελείωσε την μαλακία με το φαγητό, να πάει την Τίνα για "παιχνίδι" άλλου είδους...

Σίγουρα η Τίνα θα του κάνει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ κολπάκια και τσαχπινιές, την έχω κόψει από την πρώτη στιγμή... Τον παίζει στα δάχτυλα τον τύπο, άλλο τι νομίζει αυτός!

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.551
Πόντοι
201
Μέγας μύστης, σωστός, τελείωσε την μαλακία με το φαγητό, να πάει την Τίνα για "παιχνίδι" άλλου είδους...

Σίγουρα η Τίνα θα του κάνει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ κολπάκια και τσαχπινιές, την έχω κόψει από την πρώτη στιγμή... Τον παίζει στα δάχτυλα τον τύπο, άλλο τι νομίζει αυτός!
Τόσο καιρό που θα έχει να γαμηθει, με ορό τον βλέπω το πρωί

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Εντάξει κανονίστηκε ο γάμος. Απο αύριο θα ξεκινήσουν να κάνουν παιδιά.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.783
Πόντοι
1.756

ειναι κ φραγκατη η Τινα..... δουλευε λεει στο αεροδρομιο,και τωρα διοικητικη υπαλληλος σε νοσοκομειο....
κομματοσκυλο σιγουρα...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom