Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Τα είδα τα τατουάζ, αλλά δεν κατάλαβα αν είναι φυλακόβια ή όχι.Το τατουάζ φυλακών στο χέρι του το πρόσεξε κάποιος άλλος?
Τα είδα τα τατουάζ, αλλά δεν κατάλαβα αν είναι φυλακόβια ή όχι.Το τατουάζ φυλακών στο χέρι του το πρόσεξε κάποιος άλλος?
Για τον αλβανό λέωΤα είδα τα τατουάζ, αλλά δεν κατάλαβα αν είναι φυλακόβια ή όχι.
Ναι, για αυτόν λέω και εγώ. Η κάμερα τα έδειξε λίγο, δεν κατάλαβα αν είναι φυλακής.Για τον αλβανό λέω
Όλες οι χοντρές πάνε πριν το σουβλατζίδικοΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ??????
"προσεχώς" θα έχεις και τιμή. (αν και την κόβω λίγο αλμυρή, όμορφη και νεαρά πιπινάρα)Εγώ που βλέπω το Ρωσιδάκι το μουνακι και σκέφτομαι "Τιμούλα;", είμαι ανωμαλος;
Στον στρατό είχα γνωρίσει έναν που έκλεβε εκκλησίες και είχε κάνει μέσα για λίγο καιρόΝαι, για αυτόν λέω και εγώ. Η κάμερα τα έδειξε λίγο, δεν κατάλαβα αν είναι φυλακής.
Μόνο ο μπάρμαν τυπεΑυτές τις γλάστρες, τις ποτίσει κάνεις άλλος πέρα από τον μπάρμαν?
πάω στοίχημα πως στην πρώτη κιόλας βόλτα θα πέσουν ψιλές εκ μέρους του τύπου, και θα της δείξει ότι δεν αστεύεται... Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ότι είναι ζηλιάρης, στην αρχή της εκπομπής, όχι με την "καλή" έννοια το εξέλαβα εγώ... θα πέφτει ξιλίδι "ζηλιάρης"...Στον στρατό είχα γνωρίσει έναν που έκλεβε εκκλησίες και είχε κάνει μέσα για λίγο καιρό
Είχε τατουάζ στο ίδιο σημείο που είχε και ο αλβανός
Ο ίδιος μου είχε πει πως αν δω κάποιον με τατουάζ σε εκείνο το σημείο κάτω από τον αντίχειρα,έχει κάνει στην στενή