Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Πλάκα πλάκα μόνο τα πουρα τα βρήκανε οι υπόλοιποι με το ζόρι κοιτιουνται και συνομιλανε... Ειδικά τα 19χρονα ξενερωσανε πλήρως

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Η χοντρή θα ρίζξει ΠΡΩΤΗ το άκυρο, όπως είπε και ο συνάδελφος πιο πάνω.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Συγνώμη ρε τύποι της παραγωγής, βάζετε τον Τζέισον - Μομόα - Μπάρμαν να παίρνει την τελική συνέντευξη;;; Ποιός να τα βάλει με μουσάτους μπάρμαν, τα έχει πει ο Δάσκαλος τόσες φορές.

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
"Ο,τι και να ήθελε ο Σπύρος εγώ θα το είχα"
spit GIF

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Ο μόνος λόγος που έχω περιέργεια για το 2035, είναι για να δω όλες αυτές τις τύπισσες 35 με 45 ετών, ατεκνες, μόνες, με γάτες που θα τις φάνε όταν πεθάνουν

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Το επόμενο επεισόδιο βλέπω να το αγοράζει το national geografic και να το ονομασει "τα μεγάλα ναυάγια της ιστορίας". Οσο πάει "ανεβαίνει" το επίπεδο.

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Τέτοιες βρίσκουμε και στην πιάτσα, γεμάτη είναι.
Υπάρχουν τόσες plus size μουναρες μοντελα; που ότι και να ζητάει ένας άντρας από μια γυναίκα το έχουν σίγουρα?

Ούτε να μου τον δει η φάλαινα

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Υπάρχουν τόσες plus size μουναρες μοντελα; που ότι και να ζητάει ένας άντρας από μια γυναίκα το έχουν σίγουρα?

Μουνάρες μοντέλα όχι, plus size και χοντρές άφθονες.

Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21
Η μπαταλα η καλλιτέχνιδα του κωλου γνώρισε τον μαθηματικό, μορφωμένος, ευγενικός και με τρόπους και του έριξε στεγνό άκυρο και του βρήκε δήθεν ένα σωρό κουσούρια.
Το καυλορωσιδακι από την άλλη ενθουσιάστηκε με τον αλβανιαρη ψυκτικό που μοιάζει βγαλμένος από υπόκοσμο.

Η πρώτη πρέπει να αρχίσει από τώρα να ψάχνει για ράφι και γάτες, η δεύτερη έχει να φάει χυσια και μάπες με τον κουβά.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946

Ενώ τρελαίνομαι για αδύνατα, πιπινάκια, πανεμορφα μωράκια να τα πιεις στο ποτήρι, έχω πάει επίσης με... ούτε να το σκέφτομαι...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Πάνω στις καύλες εννοώ...

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Ενώ τρελαίνομαι για αδύνατα, πιπινάκια, πανεμορφα μωράκια να τα πιεις στο ποτήρι, έχω πάει επίσης με... ούτε να το σκέφτομαι...
Πάνω στις καύλες εννοώ...
Τυπε, υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν χοντρές, γούστα είναι.
Αλλά αυτή η δηθενια, είμαι plus size model, και ο άλλος είναι κοντός, μένει με τους δικούς του κλπ, με εξοργίζει. Αν γαμαμε τέτοιες, μόνο τον εγωισμό και την ωραιοπαθεια τους βοηθάμε

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
εν τω μεταξυ ο μαθηματικος ελεγε οτι παει συνεχεια τζιμ και ητανε τερμα αγυμναστος -αδυνατος, μου θυμιζει κατι τυπαδες που πανε καθε μερα τζιμ για γνωριμιες και δεν κανουν καμια προοδο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Vanity definitely my favourite sin
Πρέπει να είμαι φρέσκος να απολαύσω την κοκκινοκαυλα αδερφή του Κιάνου Ρηβς προς το τέλος...φυσικά η σύζυγος του στην ταινία ήταν και αυτή στα καλύτερα της τότε...το είχα δει στον κινηματογράφο τοτε...επιστρέφω στην πρώτη μου νεότητα!

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.054
Πόντοι
216
Είδα και το πέμπτο επεισόδιο του "φέρστ ντέϊτς" αλλά δυστυχώς η τηλεοπτική παραγωγή το "γύρισε" στην παρωδία.Κρίμα!
Πάντως επεισόδιο αυθεντικό όπως το πρώτο με χαρακτήρες τόσο κόντρα σε ραντεβού δεν πρόκειται να ξαναδούμε!
Το πρώτο ζευγάρι,ο Αλβανός ψυκτικός -πιστευτός ως χαρακτήρας-και η μικρή Ρωσσίδα που μένει στην Κρήτη αλλα δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικά ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει και δασκάλα (Παιδαγωγική) στο Πανεπιστήμιο η οποία είναι όντως μία κούκλα και "θαμπώθηκε" από την ομορφιά του Μαρκελιάνο,συγγνώμη αλλά το στόρυ είναι αποτυχημένο!
Το δεύτερο ζευγάρι,οι Κρητικοί...Εδώ,εντάξει,η παραγωγή προφανώς έκανε μία πλάκα στα παιδιά (άβγαλτα τελείως) για να γελάνε στο γραφείο του μοντάζ με τον Κρητικό (που έχει κατέβει από κάποιο ορεινό χωριό της Κρήτης χωρίς περαιτέρω κοινωνικοποίηση) με τις γκριμάτσες του,το ντύσιμο του και τον προγναθισμό του και τις "παρωπίδες" που φόραγε η μικρή χοντρούλα (με το στενό μπραζίλιαν βρακί!) για οικογένεια,δουλειές σπιτιού και τα ρέστα.Είχε όμως μία πλάκα το όλο θέμα!(Βέβαια,κάποια στιγμή μου πέρασε και ως σκέψη,ο νεαρός Κρητικός να ήρθε στην εκπομπή μόνο και μόνο για να "βγει" στο Λούμπεν)
Για το τρίτο ζευγάρι θα πω ότι ήταν μία κλασική περίπτωση τηλεοπτικού "ραντεβού στα τυφλά" άκρως ουδέτερο με τα σχετικά του ψέμματα.
Το τελευταίο ζεύγος,με τον μαθηματικό και την χοντρή Θεσσαλονικιά (φοβερή φωνή,όμως!) που την έχει δει μοντέλο,κάνει γυμναστική χωρίς να χάνει γραμμάριο βάρους και να κάνει και μαθήματα μποξ (με τέτοια μπάκα,πως τα καταφέρνει άραγε?) είχε μικρό ενδιαφέρον γιατί έκανε μπαμ από μακρυά ότι η τραγουδίστρια πήγε για να πουλήσει τον εαυτό της (αυτοδιαφήμιση) με χειρότερο σημείο,τον Άραβα γκόμενο που προφανώς της τα "έσκασε χοντρά" (σκοπιμο λογοπαίγνιο) ώστε αυτή έκανε και τατουάζ για χάρη του!Πάμε παρακάτω!
Η Περσίδα Ζενεβιέβ,μέ την ίδια "στολή" και τα άβολα παπούτσια-κοθόρνους,ουδέτερη,πλέον στον ρόλο της.
Ο μπάρμαν Τάσος έχει κάποιες στιγμές καλές στο σόου.
Οι σερβιτόρες,απλές γλάστρες και η μία (μερικές φορές) άκρως ξινή!
Κάτι πελάτες-ζευγάρια,μερικά ωραία και μερικά με κάτι μουτσούνες,Κύριος οίδε από που τους μαζέψανε!
Και η μεγαλύτερη ξενέρα,να εμφανίζονται στο επεισόδιο κάτι άκυρα συμβάντα (πχ ο χορός του προσωπικου του σέρβις) που προφανώς εξελίσσονται παράλληλα με το όλο σενάριο αλλά δεν έχουνε σχέση με αυτό.Όμως η παραγωγή αποφασίζει να τα συμπεριλάβει γιατιιιιιιί,γιατί έτσι,γιατί φαίνονται ωραία..Άντε βγάλε συμπέρασμα!
Υ.Γ. Οι δύο τύποι (προς το τέλος του επεισοδίου)που κάθονται στο μπαρ και πίνουν σχολιάζοντας,τι φάση είναι?Φάτσες από καφενείο της γειτονιάς ή από κάνα κωλάδικο...Μπας και είχανε πάει για καμάκι με δόλωμα πενηντάευρα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom