argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.542
- Πόντοι
- 9.297
Θα την προτιμούσα κι εγώ χωρίς το σακάκι ..η μάλλον χωρίς πολλά γενικως..Ζενεβιε, ενα άσπρο σακάκι σε κάθε επεισόδιο, πλύνε-βάλε...
Θα την προτιμούσα κι εγώ χωρίς το σακάκι ..η μάλλον χωρίς πολλά γενικως..Ζενεβιε, ενα άσπρο σακάκι σε κάθε επεισόδιο, πλύνε-βάλε...
Αγοράκι είναι αυτό;;;;;Φέρνει κάπως σε Jimmy Page αλλά στο αποτυχημένο του ...
Έχει ωραίες πατούσες, απο αυτό και μόνο περνάει τη βάσηΤο ινστα της Βέρας.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Χοντρή μου φαίνεται. Και τα βυζιά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλώς τα πέταξε φάτσα φόρα και ψαρώσαμε.
Δε μου έχει έρθει κάτιΤης Ασημίνας το έχω στείλε μήνυμα
Αν αυτή τύπε μου δν σ καραμελωνει το κωλοτρυπιδι κ δν κάθεται να την κατουρησεις στο πρόσωπο, να μπω φυλακή κ να μην ξαναβγωΟχιιιιιιιιι. Μαλάκες την ξέρω! Όχι προσωπικά, φατσικά. Έχει μεγαλώσει σε χωριό της Βόρειας Εύβοιας. Για ευνόητους λόγους δεν θα πω ποιο. Στο οποίο δεν έχει αφήσει πούτσο για πούτσο αρούφηχτο. Έχει καταγωγή από Αλβανία.
Και έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.
κοιταξα κομεντς και ολοι την κανανε λαστιχο για βερα.Το ινστα της Βέρας.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Χοντρή μου φαίνεται. Και τα βυζιά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλώς τα πέταξε φάτσα φόρα και ψαρώσαμε.
Πέταξε τους βυζους έξω και όλοι ψάρωσαν στα σχόλια (και εγώ την πάτησα στην αρχή), ενώ πρόκειται για μπαλότσα όπως είπες, αντικειμενικά. Συμπέρασμα δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχουν "πεινασμένοι" άντρεςκοιταξα κομεντς και ολοι την κανανε λαστιχο για βερα.
μπαινω να δω λιγο τι εχασα χθες, κοιταω και βλεπω μια απιστευτη μπαλοτσα, που θυμιζει την αλλη τη γνωστη τη... ΓΚΑΒΛΑ !!!
ασε τα βλεπω και απο αλλου - αλλα θρεντς - λαηβ...Πέταξε τους βυζους έξω και όλοι ψάρωσαν στα σχόλια (και εγώ την πάτησα στην αρχή), ενώ πρόκειται για μπαλότσα όπως είπες, αντικειμενικά. Συμπέρασμα δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχουν "πεινασμένοι" άντρες
Τύπος Πάνος θα ακουστεί στις ειδήσεις είτε για βιασμό ή δολοφονία κάποιας γυναικας που τον παράτησεασε τα βλεπω και απο αλλου - αλλα θρεντς - λαηβ...
τα λεει ωραια και μου θυμισε μελος πολυκλωνο @oreos24Τύπος Πάνος θα ακουστεί στις ειδήσεις είτε για βιασμό ή δολοφονία κάποιας γυναικας που τον παράτησε
το τσεκου φανηκε "υποπτο" απο τα αποδυτηρια παιχτη μουΈχει καταγωγή από Αλβανία.
2 σεζον το ιδιο ειναιΖενεβιε, ενα άσπρο σακάκι σε κάθε επεισόδιο, πλύνε-βάλε...
Ζενεβιε mistress, εκατοτακατο...2 σεζον το ιδιο ειναι
Λες να είναι κλώνος του stalker Κρητικού που είχε φάει άκυρο από την "γυμνάστρια" και παραλίγο να κλάψει;Τύπος Πάνος θα ακουστεί στις ειδήσεις είτε για βιασμό ή δολοφονία κάποιας γυναικας που τον παράτησε
Το λέω εγώ γιατί βρίζεις πολύ εσύ..148 καριοληδες επισκέπτες ξέρετε δεν χρειάζεται να το πω είναι γνωστό πλέον
Καλά μην τρελαίνεστε...ακουσε για Παρισια η Βερουλα κ τρελαθηκε...
τωρα θα τον εχει κατεβασει μεχρι το λαρυγγι....