Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Έχει πληρώσει κιόλας η έτσι για να είναι βεριφάιντ. Έχει βάλει και σε καρφίτσα την συμμετοχή της στο σόπινγκ σταρ. Πες μου πως είσαι ψωνισμένη, που το παίζει διάσημη. Χωρίς να μου το πεις.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.037
Πόντοι
1.056
Φωτογραφία με Τασάρα πάνω πάνω, καταλάβαμε ποιος έφαγε... Έχει πάρει όλα τα παιχνίδια με την σειρά, next stop οικογενειακές ιστορίες. Γράφει ότι πήγε για τα λεφτά και για να μπει στην τηλεόραση, πες μας ότι θα κάνεις πίπες σε όποιον σε βγάλει στην τηλεόραση χωρίς να μας το πεις..

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.787
Πόντοι
3.246
ειδωλάρα!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Και αυτουνου του κωλομπαρα του έφεραν τν μαμρα τον παντοτινό!!!
Φερτε του βρε ενα 22 χρονο πουτανι να ξοδεψει πάνω του ότι έχει απομείνει απο κάποιο ΕΣΠΑ

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Έχει πληρώσει κιόλας η έτσι για να είναι βεριφάιντ. Έχει βάλει και σε καρφίτσα την συμμετοχή της στο σόπινγκ σταρ. Πες μου πως είσαι ψωνισμένη, που το παίζει διάσημη. Χωρίς να μου το πεις.
χαχαχα...και εκανα αστειο για "σιτι τουρ" χτες....μαλλον μεσα επεσα...
η γνωστη ιστορια.... "γυμναστριες" που δεν δουλευουν πουθενα,και κανουν ανεξηγητως μεγαλη ζωη....
Αγνωστες πηγες χρηματος,τις βλεπεις εξω πρωι-βραδυ,οδηγουν αμαξι,ταξιδακια,μπιτσομπαρα....
Η ιδια περιεργη ιστορια καθε φορα...

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81
Τα νούμερα όμως που πάνε για ραντεβού μία χαρά ανεβασμένα είναι. Πάρε παράδειγμα τον Κρητικόγυφτο. Έσκασε μύτη με σκαρπίνι μυτερό και αέρα γαμιά. Άσχετα που τώρα γυρίζει Κρήτη να γαμήσει την πρώτη του ξαδέρφη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άνετα. Το είχα πει και στο προηγούμενο επεισόδιο. 10 γάτες το λιγότερο.
Βλεπω ενα μενος με τους Κρητικους τυπε...πονεμενος πρεπει να εισαι. Το παιζεις και αστειατορας...

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Βλεπω ενα μενος με τους Κρητικους τυπε...πονεμενος πρεπει να εισαι. Το παιζεις και αστειατορας...
Θίχτηκες μήπως επειδή είσαι Κρητικός κομπλεξικούλη;
Διάβασε και τα προηγούμενα σχόλια, να καταλάβεις γιατί τον λέμε όλοι κρητικόγυφτο.
Εκτός αν είσαι ο ίδιος ο Κρητικόγυφτος και τελικά αυτός που πονάει. Είσαι εσύ.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
χαχαχα...και εκανα αστειο για "σιτι τουρ" χτες....μαλλον μεσα επεσα...
η γνωστη ιστορια.... "γυμναστριες" που δεν δουλευουν πουθενα,και κανουν ανεξηγητως μεγαλη ζωη....
Αγνωστες πηγες χρηματος,τις βλεπεις εξω πρωι-βραδυ,οδηγουν αμαξι,ταξιδακια,μπιτσομπαρα....
Η ιδια περιεργη ιστορια καθε φορα...
«Γυμνάστριες». Με μία πρόχειρη ματιά στο προφίλ της. Καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται.
Κλασσική περίπτωση βλάβης με φωνή Τσάκωνα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Το θέμα είναι ότι αυτός δεν ήταν απλά ένας Κρητικός αλλά ένας αθίγγανος που δεν ήξερε να μιλήσει καλά ελληνικά και τον κοροϊδεύαμε γιατί μόνο για Κρητικός δεν έμοιαζε

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
«Γυμνάστριες». Με μία πρόχειρη ματιά στο προφίλ της. Καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται.
Κλασσική περίπτωση βλάβης με φωνή Τσάκωνα.
Προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει "διάσημη" , μπας και πάει κάπου πιο μακριά από το Ηράκλειο

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει "διάσημη" , μπας και πάει κάπου πιο μακριά από το Ηράκλειο
Πόσα κοριτσάκια που ονειρεύονταν από μικρά, να φύγουν από το χωριό και τα σπίτια τους κατά αυτόν τον τρόπο τύπε.
Βέβαια η Εύη είναι 26 και δεν τα έχει καταφέρει ακόμη. Τουλάχιστον όχι εντελώς.
Βάση αυτού που προβάλει πάντως, είναι μία ακόμα επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81
Θίχτηκες μήπως επειδή είσαι Κρητικός κομπλεξικούλη;
Διάβασε και τα προηγούμενα σχόλια, να καταλάβεις γιατί τον λέμε όλοι κρητικόγυφτο.
Εκτός αν είσαι ο ίδιος ο Κρητικόγυφτος και τελικά αυτός που πονάει. Είσαι εσύ.
Τωρα μου την ειπες...με πληγωσες :jerking:.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Πόσα κοριτσάκια που ονειρεύονταν από μικρά, να φύγουν από το χωριό και τα σπίτια τους κατά αυτόν τον τρόπο τύπε.
Βέβαια η Εύη είναι 26 και δεν τα έχει καταφέρει ακόμη. Τουλάχιστον όχι εντελώς.
Βάση αυτού που προβάλει πάντως, είναι μία ακόμα επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι.
Μόνο και μόνο που εμφανίστηκε στα σχόλια του προφίλ του σόου. Ν' απαντάει σε άτομα που ζητούσαν το γκραμ της και όχι μόνο.
Προσωπικά μου δείχνει ένα άτομο, που δίνει ακόμη και το αριστερό του νεφρό για αυτοπροβολή.
Εντελώς ματαιόδοξο και τίγκα στην ανασφάλεια.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.037
Πόντοι
1.056
Μόνο και μόνο που εμφανίστηκε στα σχόλια του προφίλ του σόου. Ν' απαντάει σε άτομα που ζητούσαν το γκραμ της και όχι μόνο.
Προσωπικά μου δείχνει ένα άτομο, που δίνει ακόμη και το αριστερό του νεφρό για αυτοπροβολή.
Εντελώς ματαιόδοξο και τίγκα στην ανασφάλεια.
Το νεφρό ας το κάνει ότι θέλει, ο κωλος μας ενδιαφέρει..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom