Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Τωρα μου την ειπες...με πληγωσες :jerking:.
Λοιπόν κομπλεξικέ. Το ποιος πονάς εδώ πέρα, είναι ολοφάνερο. Άλλα 20 άτομα σχολιάζουν αρνητικά τον Κρητικό του χθεσινού επεισοδίου, εσύ επέλεξες να επιτεθείς σ' εμένα. Σε κερνάω παστέλι στον σβέρκο. Σου εξηγεί και άλλος γιατί όλοι κοροϊδεύαμε τον Γιούφτο από την Κρήτη. Και εσύ απαντάς με σχόλιο 5χρονου τύπου: «Όποιος το λέει είναι! Καθρεφτάκι».
Αν είσαι ο γύφτος από το επεισόδιο και δεν αντέχεις τα σχόλια του κόσμου.
Να μην έβγαινες σε πανελλήνια μετάδοση, να πεις χίλιες δύο σαχλαμάρες και να δηλώσεις και 9,5. Που λογικά εννοούσες σε κλίμακα του 100. Απάντησε μου πάλι μονολεκτικά ή βρίζοντας με θλιβερούλη. Είσαι ένα ακόμα ναυάγιο, που του άνοιξα δεύτερη κωλοτρυπίδα εδώ μέσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Το νεφρό ας το κάνει ότι θέλει, ο κωλος μας ενδιαφέρει..
Είδες τον κώλο της στα ποστ της και σου άρεσε ρε τύπε;
Υποθέτω γούστα είναι. Δεν θα κατακρίνω. Εμένα προσωπικά, δεν μου άρεσε. Όχι μόνο ο κώλος. Το όλο σύνολο και η προσωπικότητα της, η οποία δεν υπήρχε.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81
Λοιπόν κομπλεξικέ. Το ποιος πονάς εδώ πέρα, είναι ολοφάνερο. Άλλα 20 άτομα σχολιάζουν αρνητικά τον Κρητικό του χθεσινού επεισοδίου, εσύ επέλεξες να επιτεθείς σ' εμένα. Σε κερνάω παστέλι στον σβέρκο. Σου εξηγεί και άλλος γιατί όλοι κοροϊδεύαμε τον Γιούφτο από την Κρήτη. Και εσύ απαντάς με σχόλιο 5χρονου τύπου: «Όποιος το λέει είναι! Καθρεφτάκι».
Αν είσαι ο γύφτος από το επεισόδιο και δεν αντέχεις τα σχόλια του κόσμου.
Να μην έβγαινες σε πανελλήνια μετάδοση, να πεις χίλιες δύο σαχλαμάρες και να δηλώσεις και 9,5. Που λογικά εννοούσες σε κλίμακα του 100. Απάντησε μου πάλι μονολεκτικά ή βρίζοντας με θλιβερούλη. Είσαι ένα ακόμα ναυάγιο, που του άνοιξα δεύτερη κωλοτρυπίδα εδώ μέσα.
Τυπε εχεις ψυχολογικα? Τοσες μαλακιες ουτε οι γκομενιτσες δεν γραφουν. Πηγαινε για ps5 λακαμα πουστρακο... καθεσαι και βλεπεις first dates και σχολιαζεις σαν γυναικουλα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Είδες τον κώλο της στα ποστ της και σου άρεσε ρε τύπε;
Υποθέτω γούστα είναι. Δεν θα κατακρίνω. Εμένα προσωπικά, δεν μου άρεσε. Όχι μόνο ο κώλος. Το όλο σύνολο και η προσωπικότητα της, η οποία δεν υπήρχε.
Μόνο βυζγια έχει. Τπτ πάνω της δν είναι θελκτικό

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Δεν είχαμε δει στο σόου να «δειπνίζουν» με ψαλίδια, αντί για μαχαιροπήρουνα.
Θα το δούμε την Δευτέρα.
Το πρώτο λεσβιακό ραντεβού του σόου.
Spoiler alert: Έχουν και οι δύο βαμμένο το μαλλί τους ροζ.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.037
Πόντοι
1.056
Δεν είχαμε δει στο σόου να «δειπνίζουν» με ψαλίδια, αντί για μαχαιροπήρουνα.
Θα το δούμε την Δευτέρα.
Το πρώτο λεσβιακό ραντεβού του σόου.
Spoiler alert: Έχουν και οι δύο βαμμένο το μαλλί τους ροζ.
ΚΑΠΗ, χοντροί/ές λεσβίες πάει γαμήθηκε και αυτό.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Αντικειμενικά και πέρα για πέρα ειλικρινά.
Το βλέπουμε γιατί ξέρουμε, πως δεν θα πάνε φυσιολογικοί άνθρωποι. Αλλιώς θα ήταν εντελώς βαρετό.
Προσπαθούν υπερβολικά να το κάνουν, με τα πρότυπα του αντίστοιχου σόου στο εξωτερικό.
Όλες οι κοινωνικές ομάδες, σεξουαλικές προτιμήσεις (πέρυσι είχαν και ομοφυλόφιλους σ' ένα επεισόδιο), ηλικίες και πάει λέγοντας.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Σε αυτό το σημείο, θέλω (χωρίς κανέναν απολύτως λόγο) να σας υπενθυμίσω.
Ότι έχετε έστω μία φορά στην ζωή σας, γαμήσει μία πουτάνα. Τουλάχιστον λεκτικά.
Αναφέρομαι προφανώς στην περίφημη φράση: «Γαμώ την πουτάνα μου, σου, του κλπ».
Καλή συνέχεια τύποι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946

Τύπισσα τρώει απίστευτο ΞEΝEΡΩΜA στο First Dates και δεν βλέπει την ώρα να φύγει!​

Σίγουρα μέλη, τα παιδιά από το κανάλι... "Τύπισσα"; Καρφώθηκαν λέμε.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456

Τύπισσα τρώει απίστευτο ΞEΝEΡΩΜA στο First Dates και δεν βλέπει την ώρα να φύγει!​

Σίγουρα μέλη, τα παιδιά από το κανάλι... "Τύπισσα"; Καρφώθηκαν λέμε.
ΧΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ! Την είχα ξεχάσει. Αυτή η μαλακία, που είναι σαν να έχουν τρακάρει με την γαμημένη την συμφορά.
Όμως έχουν απαίτηση να τους φέρουν μοντέλο στο ραντεβού, πραγματικά με ξεπερνάει ρε. Άκρως εκνευριστικό.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
ΧΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ! Την είχα ξεχάσει. Αυτή η μαλακία, που είναι σαν να έχουν τρακάρει με την γαμημένη την συμφορά.
Όμως έχουν απαίτηση να τους φέρουν μοντέλο στο ραντεβού, πραγματικά με ξεπερνάει ρε. Άκρως εκνευριστικό.
Εμείς φταίμε τύπε. Έχουμε δώσει αξία σε όποια εχει μια τρύπα ανάμεσα στα ποδια της κ έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Αντε να τις μαζέψεις τώρα

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Εμείς φταίμε τύπε. Έχουμε δώσει αξία σε όποια εχει μια τρύπα ανάμεσα στα ποδια της κ έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Αντε να τις μαζέψεις τώρα
Δεν έχεις άδικο σε αυτό τύπε.
Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, σε αυτή την κατάντια. Το έχουμε ξεκάθαρα εμείς οι άνδρες.

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
Αντικειμενικά και πέρα για πέρα ειλικρινά.
Το βλέπουμε γιατί ξέρουμε, πως δεν θα πάνε φυσιολογικοί άνθρωποι. Αλλιώς θα ήταν εντελώς βαρετό.
Προσπαθούν υπερβολικά να το κάνουν, με τα πρότυπα του αντίστοιχου σόου στο εξωτερικό.
Όλες οι κοινωνικές ομάδες, σεξουαλικές προτιμήσεις (πέρυσι είχαν και ομοφυλόφιλους σ' ένα επεισόδιο), ηλικίες και πάει λέγοντας.
Αυτό. Δεν πάνε κανονικοί άνθρωποί σε τέτοια εκπομπή να γίνουν ρόμπα σε όλη τη χώρα. Το επεισοδιο με τους πούστηδες δεν το είδα ούτε πρόκειται να το δω. Δεν ξέρω καν γιατί βλέπω αυτήν την εκπομπή, βασικά. Η παρουσιάστρια μου τη σπάει τρελά.

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
To "beta male epidemic" είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της σύγχρονης εποχής.

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
κοιτά εδώ. νομίζεις κάποιες φόρες καταλαβαίνουν τέτοια άτομα πόσο πατο έχουν πέσει η να πεις τώρα ψυχασθενείς είναι, σιγά μη έχουν ποτέ αυτογνωσία, έστω και για δυο δευτερόλεπτα. δεν φταίνε αυτά τα χαμένα τομάρια, φταίνε η άχρηστοι γονείς τους που δεν τους προστάτεψαν.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο_23-5-2024_14537_www.youtube.com.jpeg
    Στιγμιότυπο_23-5-2024_14537_www.youtube.com.jpeg
    188,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
κοιτά εδώ. νομίζεις κάποιες φόρες καταλαβαίνουν τέτοια άτομα πόσο πατο έχουν πέσει η να πεις τώρα ψυχασθενείς είναι, σιγά μη έχουν ποτέ αυτογνωσία, έστω και για δυο δευτερόλεπτα. δεν φταίνε αυτά τα χαμένα τομάρια, φταίνε η άχρηστοι γονείς τους που δεν τους προστάτεψαν.
Με τις λεσβίες κ τους γκέι δεν έχω πρόβλημα. Αρκεί να μην αυτοπροσδιορίζονται ως κομοδίνα ή μποεινγκ ή ασβοί κτλ. Εκει είναι για φρενοκομείο

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Αυτό. Δεν πάνε κανονικοί άνθρωποί σε τέτοια εκπομπή να γίνουν ρόμπα σε όλη τη χώρα. Το επεισοδιο με τους πούστηδες δεν το είδα ούτε πρόκειται να το δω. Δεν ξέρω καν γιατί βλέπω αυτήν την εκπομπή, βασικά. Η παρουσιάστρια μου τη σπάει τρελά.
Καλά δεν χρειάζεται ιδιαίτερος λόγος για να παρακολουθείς κάτι τύπε.
Προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να κοιτάζει κάτι εντελώς μη ποιοτικό. Είτε για να γελάσω, είτε έτσι απλά για να περάσει η ώρα. Οι χειρότεροι με διάφορα για εμένα. Είναι όλοι εκείνοι που έχουν μεγαλώσει δήθεν με γαλλικά και πιάνο. Κράζουν όλα αυτά τα σόου συνεχώς και παντού. Όμως στα κρυφά τα παρακολουθούν όλα. Φωτιά και τσεκούρι σε αυτούς.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Με τις λεσβίες κ τους γκέι δεν έχω πρόβλημα. Αρκεί να μην αυτοπροσδιορίζονται ως κομοδίνα ή μποεινγκ ή ασβοί κτλ. Εκει είναι για φρενοκομείο
Αυτοπροσδιοριζόμενα. Αυτή η μάστιγα. Στο τέλος της ημέρας. Είναι δικαίωμα τους να νιώθουν ως οτιδήποτε. Όπως είναι δικαίωμα του καθενός, να μην τους παίρνει στα σοβαρά. Το χειρότερο είναι όταν νευριάζουν και το παίρνουν προσωπικά. Επειδή δεν τους προσφωνείς ως αρκούδα ή λυκάνθρωπο ή βαμπίρ ή οτιδήποτε νιώθουν πως είναι και προσπαθούν να σου το επιβάλλουν ως τέρμα φυσιολογικό.

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
τυποι σαν εσενα μας οδηγησαν εδω. εχεις ακουστα "give them an inch, they'll take a mile" ακριβως αυτο. το να εισαι λεσβια η γκει ειναι για φρενοκομειο. τελεια και παυλα. μην ειμαστε φλωροι χωρις κοτσια.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
τυποι σαν εσενα μας οδηγησαν εδω. εχεις ακουστα "give them an inch, they'll take a mile" ακριβως αυτο. το να εισαι λεσβια η γκει ειναι για φρενοκομειο. τελεια και παυλα. μην ειμαστε φλωροι χωρις κοτσια.
Ναι Αννούλα μου ναι..
:jerking:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom