Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.837
- Πόντοι
- 8.346
Πρώτη φορά βλέπω γύφτο από την Κρήτη
Δεν έμειναν άλλες γι' απόψε. Τις έκλεισαν όλες ο Πέτρος και ο Ζήσης από τα προηγούμενα ραντεβού.Χαλάστηκ ο βοσκός. Κλειστε του καμμια βιζιτα καλή να του περάσει.
Το κάνει έτσι, ώστε να ταιριάζει με το σπέρμα που δέχεται καθημερινά, επάνω στο πρόσωπο της λογικά.Η ψηλή γκαρσόνα τι μακιγιάζ φοράει, άσπρο; Λες και είναι πεθαμένη φαίνεται.
Έπεσα καιγώ από τα σύννεφα.ε οχι ρε μαλακες, τοσο ναυαγιο ο κρητικος που εκανε και σκηνη στο τελος
![]()
![]()
Πέρα από το χαβαλε ο τύπος είναι επικίνδυνος. Δν έχει επαφή με το άλλο φύλο κ η πρώτη που θα στραβωθει όταν έρθει στα λογικά της θα έχει μεγάλο θέμα μαζί τε οχι ρε μαλακες, τοσο ναυαγιο ο κρητικος που εκανε και σκηνη στο τελος
![]()
![]()
Την κοβω εντελως ξενερωτη κ ανοργασμικια....Το κάνει έτσι, ώστε να ταιριάζει με το σπέρμα που δέχεται καθημερινά, επάνω στο πρόσωπο της λογικά.
Εικάζω τώρα εγώ. Μπορεί να πέφτω και έξω.
Θέλω καρινα στον Κρητικό να του γαμησει την ψυχούλαΣε επόμενο επεισόδιο προβλέπω δείπνο Κρητικού με περσινή απεγνωσμένη χοντρούλα
Πέρα από το χαβαλε ο τύπος είναι επικίνδυνος. Δν έχει επαφή με το άλλο φύλο κ η πρώτη που θα στραβωθει όταν έρθει στα λογικά της θα έχει μεγάλο θέμα μαζί τ
εγω πιστευω αυτο που λεει ο σκοτ μαν.Έπεσα καιγώ από τα σύννεφα.
Πίστευα πως θα της έλεγε: «Σε γράφω στα παπάρια μου μωρή καστοροδόντα. Θα γυρίσω πίσω στην πρώην μου. Η οποία τυχαίνει να είναι και πρώτη μου ξαδέρφη».
γκιατι ρε αντερφε...??? εινι καλο πιντι.....Θέλω καρινα στον Κρητικό να του γαμησει την ψυχούλα
Ούτε αυτή δεν θα τον ήθελε τύπε. Θα τον ρώταγε πόσο πουλάνε τα είδη προικός.Σε επόμενο επεισόδιο προβλέπω δείπνο Κρητικού με περσινή απεγνωσμένη χοντρούλα
ειναι απο τους ησυχους που οταν στραβωσει η φαση μπορει να εκραγουν....εγω πιστευω αυτο που λεει ο σκοτ μαν.
ο τυπος φανηκε ψυχακιας.
Και μετά θα διαβάσεις είδηση "Γνωστός παίκτης του first dates αγνοείται στα βουνά της Κρήτης"Θέλω καρινα στον Κρητικό να του γαμησει την ψυχούλα
Έτσι κάνει όταν είναι περίοδος αναπαραγωγής, κυνηγάει τα κρι κρι. Δεν θα αγχωνομουνΚαι μετά θα διαβάσεις είδηση "Γνωστός παίκτης του first dates αγνοείται στα βουνά της Κρήτης"
Μετά από Καρίνα, ο τύπος θα είναι για αυτοκτονία, λυπήσου τον.Θέλω καρινα στον Κρητικό να του γαμησει την ψυχούλα
Θέλει ισχυρό σοκ για να συνέλθει. Είναι γ το καλό τουΜετά από Καρίνα, ο τύπος θα είναι για αυτοκτονία, λυπήσου τον.
Ούτε εμένα μου αρέσει. Στηρίζω αυτά που λέω. Στο γεγονός πως είναι η μόνη ελεύθερη της εκπομπής. Κατά τα λεγόμενα της Ζενεβιέ.Την κοβω εντελως ξενερωτη κ ανοργασμικια....