You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 617K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Όλες οι βίζιτες που σέβονται τον εαυτό τους κλέβουν 5 έως 10 χρόνια.Αν αυτή είναι 35 χρονών εγώ θά γεννηθώ σέ 6 μήνες!!
![]()
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.014
- Πόντοι
- 456
Θυμάμαι ήμουν πιτσιρικάς. Και είχε η μητέρα μου έναν συνάδελφο που όλοι τον φωνάζαν εσκορτάκια. Ακόμα και ο ίδιος το έλεγε με καμάρι: «Γιατί να πάω να πληρώσω σε ένα ραντεβού, που ίσως η γκόμενα να μην μου κάτσει; Παίρνω το βιζιτόνι σπίτι μου, το πληρώνω και βγάζω τα γούστα μου εγγυημένα.»
Τότε ήμουν μικρός σε ηλικία και τον είχα παρεξηγήσει. Τον πειράζαμε όλοι μαζί. Όσο περνάνε τα χρόνια. Σκέφτομαι πόση σοφία είχε κρυμμένη μέσα του αυτός ο γαμημένος. Στην τελική, δεν κάνουν όλοι για την ζωή του οικογενειάρχη.
Τότε ήμουν μικρός σε ηλικία και τον είχα παρεξηγήσει. Τον πειράζαμε όλοι μαζί. Όσο περνάνε τα χρόνια. Σκέφτομαι πόση σοφία είχε κρυμμένη μέσα του αυτός ο γαμημένος. Στην τελική, δεν κάνουν όλοι για την ζωή του οικογενειάρχη.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.014
- Πόντοι
- 456
Με θολωμένα από pixels, τις πούτσες και τα μουνιά. Γαμώ την ιαπωνική τσοντοκουλτούρα. Μόνο αυτό έχω να πω.Σίγουρα Hentai (αν το λέω σωστά, γιαπωνέζικες τσόντες κινουμένων σχεδίων)
για να μην βλεπει ο υπολοιπος πλανητης οτι ειναι φυστικοτσουτσουνοι....Με θολωμένα από pixels, τις πούτσες και τα μουνιά. Γαμώ την ιαπωνική τσοντοκουλτούρα. Μόνο αυτό έχω να πω.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.014
- Πόντοι
- 456
Σιχαμένα πορνό. Ποτέ δεν τα συμπάθησα. Είχα όμως γελάσει με ένα που είχε γίνει βάιραλ με έναν Ιάπωνα. Ο οποίος για κάποιον λόγο φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού στην τσόντα.για να μην βλεπει ο υπολοιπος πλανητης οτι ειναι φυστικοτσουτσουνοι....
Λογικά γιατί έτσι γαμάει ο Πειραιάς.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.216
- Πόντοι
- 7.046
Αν είναι δυνατόν... λογοκρισία στα κινούμενα σχέδια... πού πάει αυτός ο κόσμος.Με θολωμένα από pixels, τις πούτσες και τα μουνιά. Γαμώ την ιαπωνική τσοντοκουλτούρα. Μόνο αυτό έχω να πω.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.014
- Πόντοι
- 456
Τύποι. Γιατί αυτός εδώ μοιάζει με χαμένος δίδυμος αδερφός του Υποχθόνιου; Ξέρω ήδη πως έχει έναν αδελφό τον Καταχθόνιο. Λογικά αυτός εδώ είναι ο Ναυαγιοχθόνιος
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.014
- Πόντοι
- 456
Καλά είσαι...Αν είναι δυνατόν... λογοκρισία στα κινούμενα σχέδια... πού πάει αυτός ο κόσμος.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.014
- Πόντοι
- 456
Είναι και πλακατζής γαμώ την πουτάνα του. Να τον στείλουμε στην νέα επιθεώρηση του Σεφερλή 'Δελφινάριο είναι για σένα. ΠΑΜ!'.Τύποι. Γιατί αυτός εδώ μοιάζει με χαμένος δίδυμος αδερφός του Υποχθόνιου; Ξέρω ήδη πως έχει έναν αδελφό τον Καταχθόνιο. Λογικά αυτός εδώ είναι ο Ναυαγιοχθόνιος
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.216
- Πόντοι
- 7.046
και αυτός σαν μύστης, θα απαντούσε "ένα διπλό για την κορασίδα".Με το που εκατσε ο Λαρισαιος,λεω τωρα θα του πει αυτη....
"Κερασει ποτακι"???????
Λαρισαιοι εχουν βαρεα ενσημα στα κωλομπαρα....και αυτός σαν μύστης, θα απαντούσε "ένα διπλό για την κορασίδα".
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.865
- Πόντοι
- 5.595
Ο καραφλοτασούλης μου μοιάζει λίγο δροσερός που δεν έχει κάνει outing ακόμα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.216
- Πόντοι
- 7.046
Το Μαράκι πρέπει να έχει ωραίο κωλαράκι.