Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Ο πλέιμομπιλ θα την φάει την κοκκινομάλα;
Έχει βουλώσει το άπαυτο της και θέλει επειγόντως διάνοιξη.ο τυχερος με την Γερμανιδα θα το βρεξει σημερα στανταρ....λυσσαρα η χοντρουλα...
Πιο πιθανό να φάει στραπόν από την κοκκινομάλλα my ninja. Μαρία Φερνάντα θα του φωνάζει σαν την Ζήνα την πριγκίπισσα αμαζόνα καθώς του ναρκαλεύει το πρωκτικό του κανάλι.Ο πλέιμομπιλ θα την φάει την κοκκινομάλα;
Ένα ακόμα γαμάτο επεισόδιο για οικογενειακές ιστορίες θα πω εγώ.η μπαροβια θελει μπαμπα για τις κορες...
ο Λαρισαιος θελει γυναικα να προσεχει τον πατερα του...
καλα θα παει αυτο....
Ελπίζω να τράβηξε καμιά παχιά πριν το ραντεβού γτ τν βλεπω να χει θεμα με την ΛαζοΝτοιτςο τυχερος με την Γερμανιδα θα το βρεξει σημερα στανταρ....λυσσαρα η χοντρουλα...
την ειχα ξεχασει. κωλαρα η ντριο. ειδικα οταν ηταν στα καταλληλα κιλα. μετα νομιζω λιγο αδυνατησε και δε με καυλωνε τοσο. για να παω στο ινστα της να δω τι κανει...Σε ποιο ουράνιο και τόξο νομίζει αυτή, πως έχει την δυνατότητα να γίνει πάλι βάιραλ για κάτι που θα πει;
Ξέρει ποιος με ρώτησε πρόσφατα τι να κάνει αυτή η Μέγκι η Ντρίο;
Κανένας.
Λαζοντόιτς 100% ειναι από αυτές που συνεχίζουν να ρουφάνε αφού έχεις χύσει μέχρι να πάθεις επιληψία από τους σπασμούς ενώ νιώθεις ως και την ψυχή σου να βγαινει μετά τα χύσιαΕλπίζω να τράβηξε καμιά παχιά πριν το ραντεβού γτ τν βλεπω να χει θεμα με την ΛαζοΝτοιτς
Θυμάμαι ήμουν πιτσιρικάς. Και είχε η μητέρα μου έναν συνάδελφο που όλοι τον φωνάζαν εσκορτάκια. Ακόμα και ο ίδιος το έλεγε με καμάρι: «Γιατί να πάω να πληρώσω σε ένα ραντεβού, που ίσως η γκόμενα να μην μου κάτσει; Παίρνω το βιζιτόνι σπίτι μου, το πληρώνω και βγάζω τα γούστα μου εγγυημένα.»
Τότε ήμουν μικρός σε ηλικία και τον είχα παρεξηγήσει. Τον πειράζαμε όλοι μαζί. Όσο περνάνε τα χρόνια. Σκέφτομαι πόση σοφία είχε κρυμμένη μέσα του αυτός ο γαμημένος. Στην τελική, δεν κάνουν όλοι για την ζωή του οικογενειάρχη.
Αν δν σ ρουφηξει κ την ψυχή δεν σταματάει. Φάνηκε στο βλέμμα της , της καριολαςΛαζοντόιτς 100% ειναι από αυτές που συνεχίζουν να ρουφάνε αφού έχεις χύσει μέχρι να πάθεις επιληψία από τους σπασμούς
45 και τον ανήφορο σίγουρα!!Κατερίνα μιλφακι 35 δηλώνει αλλά κρύβει σίγουρα κάτι καλοκαίρια