Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.936
- Πόντοι
- 8.346
Content creator μη χεσω!!! Όχι γιουτιουμπεργιουτουμπερ που κανει τις μουσικες, για ανιμε σειρες που εβλεπε....
οχι απλο ναυαγιο... βυθισμενο ναυαγιο...
Content creator μη χεσω!!! Όχι γιουτιουμπεργιουτουμπερ που κανει τις μουσικες, για ανιμε σειρες που εβλεπε....
Αν δν τρώει αυτή σφαλιαρες κ φτυσιματα εγώ να τον κοψωΗ Λαζογερμανίδα θέλει τον άντρα μπρουτάλ.
Τύπε είπες μεγάλη αλήθεια τώρα. Έχω πολλά άτομα γνωστούς αλλά και γνωστές μου, που μένουν χρόνια μόνιμα στην Γερμανία. Μου λένε όλοι το ίδιο πράγμα. Πως οι Γερμανοί από την κατάθλιψη, δεν γαμάνε ούτε τις γυναίκες τους. Και μετά τους λέω πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα εδώ και είκοσι χρόνια. Και γελάμε όλοι μαζί. Και μετά κλαίμε όλοι μαζί.Ψωλολυσσανε εκεί στο Deutschland
Σίγουρα Hentai (αν το λέω σωστά, γιαπωνέζικες τσόντες κινουμένων σχεδίων)γιουτουμπερ που κανει τις μουσικες, για ανιμε σειρες που εβλεπε....
μονος του δεν ειπε οτι ειναι γιουτουμπερ???Content creator μη χεσω!!! Όχι γιουτιουμπερ
Διόρθωσε την Ζενεβιέβ στο ίδιομονος του δεν ειπε οτι ειναι γιουτουμπερ???
Φέρστ ντέιτς ΠΑΜ.Κατερίνα από Χαλκίδα πρώην μπαροβια
ΚωλομπαρουΚατερίνα από Χαλκίδα πρώην μπαροβια
Σκουρπιος είναι για σένα παμΚατερίνα από Χαλκίδα πρώην μπαροβια
Άξιος! Αυτό που ήθελα να δω να γίνεται, έστω καταλάθος και από μαλακία της ψευδής clout chaser. Το κατάφερε ο λιακάδας Τάσος. Βέβαια πάλι με το λιλί στο χέρι έμεινε. Άλλα με τα λεφτά που του περίσσεψαν από το ραντεβού. Κατεβαίνει Μεταξουργείο με Πορνομετανάστη και κάνουν επίσκεψη τιμητικών μελών, σε όλα τα σπιτάκια. Στην χειρότερη στα μισά.Τάσος καραφλουμπας ελπίζει ότι μια φορά στη ζωή του μπορεί ενδεχομένως να πηδήξει χωρίς να πλήρωση
Ψωλολυσσανε εκεί στο Deutschland
Βαθύ λαρύγγι αληθειας κ χύσιμο στον οισοφάγοΑυτό το "Αν καταφέρεις να ξεκλειδωσεις την Κατερινα θα παρεις πολλα" με κλεισιμο ματιου ηταν υπονοούμενο για σκουίρτινγκ