ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
no mercy τυπεΤύπε ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα απο την ενταση του σκουπιδιασματος και την αμεσότητα του σπασιματος, αυτο υποθετω οτι ειναι ο νωντισμος
μονο νωντας
no mercy τυπεΤύπε ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα απο την ενταση του σκουπιδιασματος και την αμεσότητα του σπασιματος, αυτο υποθετω οτι ειναι ο νωντισμος
Aργησες τύπε, τωρα ειναι κουκουλωμενη κατω απο το παπλωμα και κλαιει με λυγμους με το προσωπο χωμενο στο μαξιλαρικοπελια καλησπερα ασε τους μπαχαλους,πες σε μενα τι εγινε,ολα καλα;
:S :S :S
Άργησες τυπε,έκανε κρακ κ πήγε για νανι,νεξτ ταιμκοπελια καλησπερα ασε τους μπαχαλους,πες σε μενα τι εγινε,ολα καλα;
κοπελια καλησπερα ασε τους μπαχαλους,πες σε μενα τι εγινε,ολα καλα;
Δεν είμαι ψωνάρα έχω αυτογνωσία... και επίσης δεν τους ξερω όλους απλά είπα οι περισσότεροι..
τυπε εγω και συ την ψυλλιαστηκαμε αργα,οι αλλοι γαμησαν :S :S :SΡε γαμώτο παίχτηκε τέτοια φάση και έλειπα
τυπε εσυ που εισαι και της τεχνης, βρηκες καμια καινουρια φωτο να βαλουμε στο νημα και αυτης της τεραστιας καλλιτεχνιδος και προπαντων ελλεηνιδας μουναρας που δικαιουται να μας κοιταει ολους σαν τα σκουληκια? :Sτυπε εγω και συ την ψυλλιαστηκαμε αργα,οι αλλοι γαμησαν :S :S :S
μια απλη μονο τυπε απο την καθημερινοτητα της :S :S :Sτυπε εσυ που εισαι και της τεχνης, βρηκες καμια καινουρια φωτο να βαλουμε στο νημα και αυτης της τεραστιας καλλιτεχνιδος και προπαντων ελλεηνιδας μουναρας που δικαιουται να μας κοιταει ολους σαν τα σκουληκια? :S
μια απλη μονο τυπε απο την καθημερινοτητα της :S :S :S
τοτε να βρουμε σε ποιον ανηκουν οι ψωλες τυπε :S :S :Sτυπε αποκλειεται να ειναι δικη της :S :S :S
πιστευεις οτι υπαρχουν πολλες ελλεϊνιδες με τοσο ωραιο κωλο; :S :S :S
τυπε αποκλειεται να ειναι δικη της :S :S :S
πιστευεις οτι υπαρχουν πολλες ελλεϊνιδες με τοσο ωραιο κωλο; :S :S :S
τοτε να βρουμε σε ποιον ανηκουν οι ψωλες τυπε :S :S :S
ευστοχο σχολιο
συμφωνω με τυπο εντουρο τυπε.... αμα θες να δεις ελλεηνιδοκωλο δες αυτο το βιντεακιμια απλη μονο τυπε απο την καθημερινοτητα της :S :S :S
τυπε για κανε το καλο σαν μικροτερος και φωναξε τον μια :S :S :Sνα φωναξουμε τον τεντι που ειναι ειδικος στις ψωλες τυπε
τυπε για κανε το καλο σαν μικροτερος και φωναξε τον μια :S :S :S
τυπε κατσε να αγορασω ειδικη στολη πρωτα για να μπω στο θρεντ με τα κατουρα και τα χυσια :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.matisec.com/sites/default/files/imagecache/produit_zoom/produits/ulm.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε δεν εχεις αναγκη εσυ,εχεις αντισωματα απο την πιατσα :S :S :S
τυπε κατσε να αγορασω ειδικη στολη πρωτα για να μπω στο θρεντ με τα κατουρα και τα χυσια :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.matisec.com/sites/default/files/imagecache/produit_zoom/produits/ulm.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε στη φιάλη οξυγόνου να βάλεις και Fanta σε αέρια μορφή :S :S :S