Νέα

Φιόνα Γεωργιάδη (ηθοποιός)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anjelina2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τραβα πλυνε το μουνι σου που εχει πιασει τυριλα μωρη μπαζολα που ηρθες στο σαη να μας πεις ανωμαλους, αντε ξεκουβαλα αγαμητη σκροφα

Τυπε πανω ή κατω απο 120 κιλα πιστευεις  :think: :S :S :S  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Δεν θα απαντήσω σε εσένα φαίνεται το ήθος σου
ενω το δικο σου που βριζεις 150.000 τυπους που δε ξερεις και δε θα σε γαμαγανε ουτε αν τους πληρωνες βρωμαει ουρσουλινες...ουστ βρωμομπαζο

OP
OP
Anjelina2008

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Προφανως καποιος σου έκανε λαμογιά και τωρα πρεπει να την πληρωσουμε ολοι, καταλαβα.

Δεν είναι κάποιος απ΄λά το έχω παρατηρήσει γενικά και σε φίλες μου.. δεν ξέρετε να εκτιμάτε.. θέλετε τα λάθος άτομα και μετά βρίζετε όλες τις υπόλοιπες όταν σας την φέρνουν

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Προφανως καποιος σου έκανε λαμογιά και τωρα πρεπει να την πληρωσουμε ολοι, καταλαβα.

Mπορει να ηταν καποιοι τυπε. :S :S :S

carter-cruise-jules-jordan-2014.jpg

OP
OP
Anjelina2008

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
ενω το δικο σου που βριζεις 150.000 τυπους που δε ξερεις και δε θα σε γαμαγανε ουτε αν τους πληρωνες βρωμαει ουρσουλινες...ουστ βρωμομπαζο

καλά τραγούδα... πολλοί το θέλουν αυτό φίλε απλά είναι στόχος μου να επιλέγω και να μη πάω με ανώμαλους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν είναι κάποιος απ΄λά το έχω παρατηρήσει γενικά και σε φίλες μου.. δεν ξέρετε να εκτιμάτε.. θέλετε τα λάθος άτομα και μετά βρίζετε όλες τις υπόλοιπες όταν σας την φέρνουν
Κι εγω οταν με παρατησε η πρωην, ηθελα να χαστουκισω οποια γυναικα εβλεπα μπροστα μου στον δρομο.
Και ελεγα κι εγω "δεν εκτιμησε τιποτα".

Τωρα, αν εσυ θελεις να παρουσιασεις οτι οι αντρες ειναι τα καθαρματα και οι απατεωνες κι εσεις οι αγίες που παντα σας την φερνουν, εισαι μαλλον πολυ μακρια.

Κι εγω μπορω να πω οτι εχω παρατηρησει φιλους μου, που οι κοπελες δεν εκτιμησαν τιποτα.
Να τις πω ολες σιχαμενες?

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
καλά τραγούδα... πολλοί το θέλουν αυτό φίλε απλά είναι στόχος μου να επιλέγω και να μη πάω με ανώμαλους
τοτε γιατι εισαι σε αυτο το σαη? μηπως επειδη ικετευεις για πουτσο? μηπως επειδη η μονη σου ελπιδα να γαμηθεις ειναι να σε λυπηθει κανας ανωμαλος και να σου κανει τη χαρη? τραβα στο χρυσο κουφετο να βρεις τον πριγκηπα που σου αξιζει , ουστ λεμε παρατραγουδο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δε μπαίνω στο σαιτ για την πάρτη σας ρε κακομοίρη όπως βλέπεις μπαίνω μόνο σε διάσημες γιατι χαζεύω φωτο από αυτες που μου αρεσουν...
Δεν μας τα λες καλα, οπως βλεπω ανοιγεις και θεματα, αρα δεν "χαζευεις" απλως.
Και αν δεν θελεις να σου την λενε, μην προκαλείς.

OP
OP
Anjelina2008

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
τοτε γιατι εισαι σε αυτο το σαη? μηπως επειδη ικετευεις για πουτσο? μηπως επειδη η μονη σου ελπιδα να γαμηθεις ειναι να σε λυπηθει κανας ανωμαλος και να σου κανει τη χαρη? τραβα στο χρυσο κουφετο να βρεις τον πριγκηπα που σου αξιζει , ουστ λεμε παρατραγουδο

δε μπαίνω στο σαιτ για την πάρτη σας ρε κακομοίρη όπως βλέπεις μπαίνω μόνο σε διάσημες γιατι χαζεύω φωτο από αυτες που μου αρεσουν...

OP
OP
Anjelina2008

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Κι εγω οταν με παρατησε η πρωην, ηθελα να χαστουκισω οποια γυναικα εβλεπα μπροστα μου στον δρομο.
Και ελεγα κι εγω "δεν εκτιμησε τιποτα".

Τωρα, αν εσυ θελεις να παρουσιασεις οτι οι αντρες ειναι τα καθαρματα και οι απατεωνες κι εσεις οι αγίες που παντα σας την φερνουν, εισαι μαλλον πολυ μακρια.

Κι εγω μπορω να πω οτι εχω παρατηρησει φιλους μου, που οι κοπελες δεν εκτιμησαν τιποτα.
Να τις πω ολες σιχαμενες?

δε μίλησα αποκλειστικά για κάτι απλά είπα οι περισσότεροι ετσι ειναι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Τότε μάλλον έχει δίκιο ο παριςπαπις, αφού είμαστε όλοι κάθαρματα κ ανώμαλοι  :wanker: :wanker: :erection: :lheel: :s&m_3:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
και μπαζο και λεσβια δλδ.... οποια εκπληξις!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Κι εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες απο εσας ειστε υπολογιστριες, παρτακηδες, αχαριστες, υστερικες, αφιλοτιμες, τεμπέλες, παραδοπιστες, αγνωμονες και ανασφαλείς.

Ετσι ειναι.

Ενταξει ειμαστε τωρα?

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
τους ξερεις ολους και εχεις γνωμη για τους περισσοτερους? και μπαζο, και λεσβια, και ψωναρα, και ηλιθια.... μετα απορεις γιατι δε σε πλησιαζει ουτε ασενικη κατσαριδα.... :jerking: :jerking: αντε τραβα στο γοβαστιλετο να τον παιζεις με τις διασημες και ξεκουβαλα απο το σαη μας

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Αν ηθελες μονο photos απο διασημες ειναι γεματο το instagram.
Eδω μπαινεις μπας και φας πουτσα απο ανωμαλους.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom