Νέα

Φιλοσοφικό ερώτημα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα προτιμουσα αντι για νοσοκομεια και μαλακιες να πεθαινα νωριτερα,χωρις να υποφερω ομως.και να περναγα τον καιρο μου με τον ανθρωπο που αγαπω.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Εγω αν παθαινα ποτε κατι τετοιο χτυπα ξυλο θα πηγαινα σε ολλανδια και λατινικη αμερικη και θα επαιρνα οτι ναρκωτικο υπαρχει και θα γαμουσα οσες πιο πολλες μπορουσα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εγώ θα αυτοκτονούσα. Δεν είμαι της υπομονής.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Και φαντάσου να είναι ιατρικό λάθος, τσάμπα θα πας... Απλά θα προσπαθούσα να ζήσω τη ζωή μου όπως και πριν.

:offtopic:
Εχει καιρο που ειχα παρακολουθησει ενα ντοκιματερ το οποιο ειχε παιξει στην τηλεωραση την παγκοσμια ημερα κατα του Aids και ειχε μερικα ατομα τα οποια τους ειχαν διαγνωσει Aids στην αρχη της εξαπλωσης του ιυου και τους ειχαν δωσει μικρα περιθωρια ζωης και καθολου ελπιδες, αυτοι λεγανε οτι σταματησανε να ενδιαφερονται για την ζωη τους, τα πουλησαν ολα ακομα δεν αγοραζανε ουτε ρουχα αφου ξερανε οτι θα πεθανουνε και η αρωστια τους γυρησε και ζουνε ακομα σαν φορεις του ιυου...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
:offtopic:
Εχει καιρο που ειχα παρακολουθησει ενα ντοκιματερ το οποιο ειχε παιξει στην τηλεωραση την παγκοσμια ημερα κατα του Aids και ειχε μερικα ατομα τα οποια τους ειχαν διαγνωσει Aids στην αρχη της εξαπλωσης του ιυου και τους ειχαν δωσει μικρα περιθωρια ζωης και καθολου ελπιδες, αυτοι λεγανε οτι σταματησανε να ενδιαφερονται για την ζωη τους, τα πουλησαν ολα ακομα δεν αγοραζανε ουτε ρουχα αφου ξερανε οτι θα πεθανουνε και η αρωστια τους γυρησε και ζουνε ακομα σαν φορεις του ιυου...

Δεν είσαι off topic. Αυτό που λές έχει σχέση με το τι πρέπει ν'αναλογιστεί κάποιος πριν αποφασίσει ν'αυτοκτονήσει. Βασικά η περ΄πτωση του καρκίνου που έχει φοβερούς πόνους είναι η δύσκολη...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Το μόνο που θα τους ζητούσα θα ήταν , όταν πεθάνω na ρθουν αν μπορεσουν στη κηδεία μου...
ρε τυπε θα χες τοσο αγχος για το ποιος θα ερθει στην κηδεια σου? :huh: :huh: :huh:

το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος αλλα δεν ξερω αν γινεται μια ασφαλεια ζωης τελικιασμα στο αμαξι και βουαλα :zombie: :zombie: :zombie: :grin: :grin: :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ακομα και αν αυτοκτονησε τζαμπα.

μηπως εκει που θα εχει παει θα μετανοει ή θα υποφερει για τη μαλακια του?
ησυχος στο χωμα θα αφηνεται να γινει αυτο που προοριστηκε: τροφη για τα σκουληκια.

και η ζωη συνεχιζεται.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ρε τυπε θα χες τοσο αγχος για το ποιος θα ερθει στην κηδεια σου? :huh: :huh: :huh:

κι ομως!!!
ειναι ωραιο να σκεφτεσαι οτι θα ερθουν οι φιλοι σου στην κηδεια και θα τους ευχαριστησεις με ενα καλο γευμα μετα και αφθονο κρασακι.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ακομα και αν αυτοκτονησε τζαμπα.

μηπως εκει που θα εχει παει θα μετανοει ή θα υποφερει για τη μαλακια του?
ησυχος στο χωμα θα αφηνεται να γινει αυτο που προοριστηκε: τροφη για τα σκουληκια.

και η ζωη συνεχιζεται.

Τί ειναι ο άνθρωπος? Ένα τίποτα... :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom