Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φίλωνος 19,Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Χωροταξικά δεν είναι Τρούμπα αλλά και πάλι το γύρω περιβάλλον το εμπνεύει το παρακμιακό στύλ αν εξαιρέσεις το Θεοξένεια που είναι λίγο πιο κάτω

Κοντά στα δικαστήρια δεν είναι;

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Καμμία σχέση, 800 μ. πιο πίσω, δίπλα στην Καθολική Εκκλησία.

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η κοπέλα πάντως που μου έκανε την "εξυπηρέτηση" ήταν αρκετά ευχάριστη. Από Πολωνία (και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι) Τις άλλες δυστυχώς δεν τις είδα. Αν επανέλθω θα ενημερώσω περαιτέρω ...

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παλιες καλες εποχες...   :thumbsup:

Αν υπήρχε τέτοιο πράμα μετά από το sex θα χτυπάγαμε και ένα καφεδάκι στου Παπασπύρου και το βράδυ όλοι στη "Στοά" Που είναι τα νιάτα μας ρεεεεεεεεεεεε  ...    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αν υπήρχε τέτοιο πράμα μετά από το sex θα χτυπάγαμε και ένα καφεδάκι στου Παπασπύρου και το βράδυ όλοι στη "Στοά" Που είναι τα νιάτα μας ρεεεεεεεεεεεε  ...    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πωπω ρε φίλε μας πήγες πίσω στην εποχή του Ευρομπάσκετ εσυ! Σκεφτομουνα προχθές οτι όπου να ναι θα έχουμε 30 χρόνια από το έπος του 86

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Η κοπέλα πάντως που μου έκανε την "εξυπηρέτηση" ήταν αρκετά ευχάριστη. Από Πολωνία (και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι) Τις άλλες δυστυχώς δεν τις είδα. Αν επανέλθω θα ενημερώσω περαιτέρω ...

όνομα θυμάσαι? Δεν λές για μια γεματούλα προς το χοντρή?
Το πρόγραμμα μέχρι φραπέ μόνο έτσι?

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:cum:
όνομα θυμάσαι? Δεν λές για μια γεματούλα προς το χοντρή?
Το πρόγραμμα μέχρι φραπέ μόνο έτσι?

Όνομα δεν θυμάμαι, δεν ήταν χοντρούλα λίγα πιασιματάκια είχε (ας πούμε νταρντάνα) ήταν πολωνο....κάτι. Το πρόγραμμα ήταν κανονικό... πίπα με σκούφο (μου είπε ότι κάνουν και ακα αλλά δεν το προτιμάει) και μετά sex (πρωκτικό δεν κάνει και δεν δέχτηκε και κωλοδάχτυλο)

giorgos2111

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πωπω ρε φίλε μας πήγες πίσω στην εποχή του Ευρομπάσκετ εσυ! Σκεφτομουνα προχθές οτι όπου να ναι θα έχουμε 30 χρόνια από το έπος του 86

κατι ασχετο...πες μας και εμας τους νεοτερους ρε αδερφε για ποιο επος του 86 ακριβως μιλας?

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Σχετικη ανανεωση του χωρου. Τιμηθηκε πριν απο λιγο η special Πολωνεζα Ιζαμπέλα παρεχωντας μου αρκετα καλο μασαζ και βυζομασαζ με τις ανωμαλες και έκφυλες βυζαρες της!!  :tits:

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:pipa3:
Σχετικη ανανεωση του χωρου. Τιμηθηκε πριν απο λιγο η special Πολωνεζα Ιζαμπέλα παρεχωντας μου αρκετα καλο μασαζ και βυζομασαζ με τις ανωμαλες και έκφυλες βυζαρες της!!   :tits:

για τι νούμερο βυζί μιλάμε ? Υπόλοιπο πρόγραμμα ?

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Σχετικη ανανεωση του χωρου. Τιμηθηκε πριν απο λιγο η special Πολωνεζα Ιζαμπέλα παρεχωντας μου αρκετα καλο μασαζ και βυζομασαζ με τις ανωμαλες και έκφυλες βυζαρες της!!   :tits:
ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ?

Επισκέπτης
επισκεψη πριν απο μια εβδομαδα περιπου....την πορτα μου ανοιξε ενας μεσηλικας μπατσος και στα καθισματα καθοντουσαν 6 αλλοδαπες.....το διαμερισμα το ειχαν κανει ανω κατω....αφου στην αρχη με ρωτησε ποσο κανει το μασαζ ο μπατσος και απο που το βρηκα με εδιωξε.τωρα δεν ξερω αν το κλεισαν επειδη απο τοτε δεν εχω ξαναπερασει

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Οχι ρε φίλε και να κλείσουν το πιο καλτ κατάστημα του είδους!

Dimisn

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δουλευω εκει κοντα, περνωντας τυχαια, ειδα ενα απιστευτο διμετρο να μπαινει και λεω ας ξαναπερασω λες να παιζει τπτ αλλα πιστεψα καμια θεογκομενα θα ναι και ειναι εταιρεια, τελικα τι εχει γινει

Επισκέπτης
Οχι ρε φίλε και να κλείσουν το πιο καλτ κατάστημα του είδους!
παντος ειχα ξαναπερασι πρην απο κανενα διμεινο,τοτε δουλευε ενα ναερο ζουμπουρλεικο μελαχρεινο καυλακι,με 3αρια βιζια 60 ευρο μου ιπε για μια ορα....δεν ιταν και κακω :fuck2: :fuck2:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom