Χωροταξικά δεν είναι Τρούμπα αλλά και πάλι το γύρω περιβάλλον το εμπνεύει το παρακμιακό στύλ αν εξαιρέσεις το Θεοξένεια που είναι λίγο πιο κάτω
Κοντά στα δικαστήρια δεν είναι;
Χωροταξικά δεν είναι Τρούμπα αλλά και πάλι το γύρω περιβάλλον το εμπνεύει το παρακμιακό στύλ αν εξαιρέσεις το Θεοξένεια που είναι λίγο πιο κάτω
Καμμία σχέση, δίπλα στην Καθολική Εκκλησία.
Παλιες καλες εποχες...... άμα έχει ακόμα καμία με δασώδες νιμού που να θυμίζει penthouse του 80, ακόμα καλύτερα!
Παλιες καλες εποχες...
Αν υπήρχε τέτοιο πράμα μετά από το sex θα χτυπάγαμε και ένα καφεδάκι στου Παπασπύρου και το βράδυ όλοι στη "Στοά" Που είναι τα νιάτα μας ρεεεεεεεεεεεε ...
Η κοπέλα πάντως που μου έκανε την "εξυπηρέτηση" ήταν αρκετά ευχάριστη. Από Πολωνία (και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι) Τις άλλες δυστυχώς δεν τις είδα. Αν επανέλθω θα ενημερώσω περαιτέρω ...
όνομα θυμάσαι? Δεν λές για μια γεματούλα προς το χοντρή?
Το πρόγραμμα μέχρι φραπέ μόνο έτσι?
Πωπω ρε φίλε μας πήγες πίσω στην εποχή του Ευρομπάσκετ εσυ! Σκεφτομουνα προχθές οτι όπου να ναι θα έχουμε 30 χρόνια από το έπος του 86
κατι ασχετο...πες μας και εμας τους νεοτερους ρε αδερφε για ποιο επος του 86 ακριβως μιλας?
Σχετικη ανανεωση του χωρου. Τιμηθηκε πριν απο λιγο η special Πολωνεζα Ιζαμπέλα παρεχωντας μου αρκετα καλο μασαζ και βυζομασαζ με τις ανωμαλες και έκφυλες βυζαρες της!!
ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ?Σχετικη ανανεωση του χωρου. Τιμηθηκε πριν απο λιγο η special Πολωνεζα Ιζαμπέλα παρεχωντας μου αρκετα καλο μασαζ και βυζομασαζ με τις ανωμαλες και έκφυλες βυζαρες της!!
παντος ειχα ξαναπερασι πρην απο κανενα διμεινο,τοτε δουλευε ενα ναερο ζουμπουρλεικο μελαχρεινο καυλακι,με 3αρια βιζια 60 ευρο μου ιπε για μια ορα....δεν ιταν και κακωΟχι ρε φίλε και να κλείσουν το πιο καλτ κατάστημα του είδους!