You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
παιζει να ειναι ;)Ειναι ανοιχτο σημερα το μαγαζι ?
Το μαγαζί ήτανε τα φούλ και δε νομίζω να έχει αλλάξει. Μάλιστα είχα σερβιριστεί φραπέ με την πρώτη εκέι χωρίς να καταβάλω ιδιαίτερη προσπάθεια. Απλώς την πρ΄ςτη φορά από οτι θυμάμαι ενώ είχε τότε αρκετές στη βάρδια, μόνο μία δέχτηκε να κάνει μασάζ. Οι άλλες το δηλώνανε κόλυμα γιατί δεν με ξέρανεεγω παντως που ειχα παει πριν κανα μηνα ειδα μια μελαχρινη γυρω στ 40+ και κανει μονο μασαζ τιποτα μονο πλατη δουλευει τι ναπω μηπως χρειαζονται περισσοτερες προσπαθειες
για ποτε μιλας ? τωρα προσφατα? μηπως το αλλαξανε το παιχνιδι?Το μαγαζί ήτανε τα φούλ και δε νομίζω να έχει αλλάξει. Μάλιστα είχα σερβιριστεί φραπέ με την πρώτη εκέι χωρίς να καταβάλω ιδιαίτερη προσπάθεια. Απλώς την πρ΄ςτη φορά από οτι θυμάμαι ενώ είχε τότε αρκετές στη βάρδια, μόνο μία δέχτηκε να κάνει μασάζ. Οι άλλες το δηλώνανε κόλυμα γιατί δεν με ξέρανε
για ποτε μιλας ? τωρα προσφατα? μηπως το αλλαξανε το παιχνιδι?
πριν 2 χρόνια ακριβώς είχα πάει πρώτη φορά. Είχε αρκετές εκείνη τη μέρα αλλά μόνο η Στέλλα με πήρε και μετά από 3 χιλιάδες ερωτήσεις την ώρα του μασάζ μου σέρβιρε φραπέ, σχετικά καλό. Την ώρα που χτύπαγε το φραπέ θυμάμε υποσχέθηκε σούπερ γαμίση για την επόμενη φορά. Δυστυχώς στο καπάκι έμπλεξα με μια σειρά ταξίδια λόγο δουλειάς και πέρασε πολύς καιρός μέχρι να γυρίσω ελλάδα. Όταν ξαναπέρασα μια μερα πιό πρόσφατα, συνάντησα μεγάλη παρακμή στο μαγαζί και δεν έκατσα.
πριν 2 χρόνια ακριβώς είχα πάει πρώτη φορά. Είχε αρκετές εκείνη τη μέρα αλλά μόνο η Στέλλα με πήρε και μετά από 3 χιλιάδες ερωτήσεις την ώρα του μασάζ μου σέρβιρε φραπέ, σχετικά καλό. Την ώρα που χτύπαγε το φραπέ θυμάμε υποσχέθηκε σούπερ γαμίση για την επόμενη φορά. Δυστυχώς στο καπάκι έμπλεξα με μια σειρά ταξίδια λόγο δουλειάς και πέρασε πολύς καιρός μέχρι να γυρίσω ελλάδα. Όταν ξαναπέρασα μια μερα πιό πρόσφατα, συνάντησα μεγάλη παρακμή στο μαγαζί και δεν έκατσα.
Εγώ τελευταία φορά είχα πάει τον Χειμώνα.
Η Στέλλα ήταν εκεί και σέρβιρε.
Καλή κοπέλα (40άρα), αλλά μπαζόφατσα.
Η Στέλλα ήταν εκεί και σέρβιρε.
Καλή κοπέλα (40άρα), αλλά μπαζόφατσα.
Όντως καλή είναι αν και ίσως μιλάει λίγο παραπάνω απο όσο πρέπει.
Για τι φάτσα έτσι όπως τα λές είναι. Πρέπει να κάνει καλό γαμίσι όμως.
Αν ξέρει κανείς αν είναι ακόμα εκεί ας μας ενημερώσει
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.521
- Πόντοι
- 42.697
Δεν πρέπει να είναι αυτή. Δεν μου φάνηκε να είχε και ιδιαίτερες περγαμηνές η Στελλα στο μασάζ. Μετα βίας τα κατάφερνε.
για ποια Στελλα μιλάτε?
για την Βουλγαρα μιλφ γυρολογο με τα σιλικονατα βυζιά?
ή την Ρωσίδα μιλφ στρουμπουλουλα?
για ποια Στελλα μιλάτε?
για την Βουλγαρα μιλφ γυρολογο με τα σιλικονατα βυζιά?
ή την Ρωσίδα μιλφ στρουμπουλουλα?
Εγώ την ξέρω για Ρωσίδα.
Πρέπει να έπαιζε παλιότερα στην Ομήρου.
Ο Περίεργος έχει το ρεπορτάζ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.521
- Πόντοι
- 42.697
εγώ Αλβανίδα την ήξερα πάντως και είχε και ένα γιό. Σιλικονάτο βυζί σίγουρα δεν είχε. Ηταν φυσικό και κανονικού μεγέθους
οπότε είναι άλλη Στέλλα
καμια απο τις δυο που ανέφερα
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η στελλα η ρωσιδα εχει φυγει ενα χρονο υπαρχει αλλη στελλα ρουμανα εχω ξαναγραψει για αυτην και ειναι πιο μικρη γυρω στα 25.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 281
- Εμφανίσεις
- 23K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου