Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
μπλεξανε τα μπουτια τους.ο ΛΑΟΣ υπερασπιστης της δημοκρατιας

και ποιος να την υπερσπιστει το κκε με τα κολχοζ? (εαν βεβαια πιστευει στην ατομικη περιουσια που δεν θα ηθελες να γινει κρατικη ελεγχομενη απο το κκε)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
,αγάπη για τον διπλανό μας γιατί αν δεν έχει ψωμί ο διπλανός μας θα μπει στο σπίτι μας και δεν θα πάρει μόνο ψωμί,θα πάρει ότι βρει και αλοίμονο αν δεν βρει,θα πιεί το αίμα των παιδιών μας.

Ζαλισμενος εισαι,οχι Πατριωτης!!!!!!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
το παλικαρι ειναι ενας μαλακας και μισος μαλλον γιατι αν νομιζει οτι η χουντα που επιβληθηκε απο ξενα κεντρα και προδοσε την πατριδα την ιδια εν τελει με την προδοσια της κυπρου εχει σε τιποτα να κανει με πατριωτες και πατριωτισμο που υποτιθεται αυτος ασπαζεται ειναι οικτρα γελασμενος.....

κριμα βεβαια για το 23 χρονο(;)-καπου εκει φανταζομαι πως ειναι-παιδι που εξαιτιας των μαλακωδων ιδεων που το ποτισε η οικογενεια του θα βρεθει εν μεσω κρισης ανεργος και ισως πληρωσει και διδακτρα ετων στο ελληνικο δημοσιο...

ελπιζω ως μελλων ανεργος να αποκτησει τουλαχιστον κοινωνικη αντιληψη και ταξικη συνειδηση και να τον δουμε σε καποια διαδηλωση κατα της φτωχιας και του υποθηκευμενου μελλοντος του.....και οχι σε καποια ακροδεξια συμμορια με τσεκουρια και μαχαιρια.....

θα δουμε εαν μεινει ανεργος...

και προφανως εσυ που εισαι εναντιον της αποσυρσης της μεραρχιας το 67,, δεν πρεπει να εισαι υπερ της δικοινοτικης ομοσπονδιας σημερα......

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ζητω η παναθα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• panathinaikos_2_1024x768.jpg
    panathinaikos_2_1024x768.jpg
    102,9 KB · Εμφανίσεις: 30

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα δουμε εαν μεινει ανεργος...

και προφανως εσυ που εισαι εναντιον της αποσυρσης της μεραρχιας το 67,, δεν πρεπει να εισαι υπερ της δικοινοτικης ομοσπονδιας σημερα......
οχι....ειμαι με τον παπαδοπουλο....τον αλλο μακαριτη-πατριωτη ;)

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Δεν είπα κάτι τέτοιο,μην με βάζεις ετικέτα όπως κάποιοι Ταλιμπάν,άλλο αγάπη προς ην Ελλάδα χωρίς ανταποδοτικά οφέλη και άλλο ψευτοπρολαιταριάτικη κουλτούρα,θα είχα την τιμή να λεγόμουν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ άν είχα πολεμήσει και εγώ όπως οι πρόγονοί μου σε κάποιον αγώνα ελευθερίας του 20 αιώνα,αλλά ακόμα δεν έχω την τιμή

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αρα επειδη δεν ζω στην ουτοπια ή στην ιδανικη πολιτεια του πλατωνα πρεπει να φωναζω συνθηματα και υμνους αλλων εποχων για πεθαμενα σαψαλα σαν τους πρωτεργατες της χουντας και τις ιδεες τους.....ετσι θα οικοδομησω ενα καινουριο μελλον για την πατριδα μου...με το να κανω μνημοσυνο στα τρισαθλια αυτα και αντεθνικα υποκειμενα ,τους πρακτορες της CIA....

αντι να στρωσετε τον κωλο σας να δουλεψετε ολοι οπως κανει ο γερμανος και να αφησετε τις λαμογιες ελληναρες ονειρευεστε χουντες και καβαλαρηδες σε ασπρα αλογα που θα σας σωσουν... :jerking:

οσοι δεν εστρωσαν τον κωλο τους να δουλεψουν  οπως κανει ο γερμανος και να αφησουν τις λαμογιες ηταν κατα το κυριο λογω συνδικαλιστες του πασοκ και της αριστερας απο το 74....το καταφυγιο του καθε κομματοσκυλου απο το 74 ηταν το δημοσιο ελεω ανδρεα και οχι μονο

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
Αν και δεν εχω μιλησει ποτέ πολιτικα εδώ μεσα, θα ήθελα να πω το εξής επί του θέματος. Η δικτατορία εξ ορισμού είναι ανάπηρο πολίτευμα και αποτελεί όνειδος στην ιστορία κάποιου κράτους ειδικά αν το κράτος αυτό γέννησε τη δημοκρατία. Πέραν αυτού θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός στην επταετία σε περίοδο Παπαδοπουλου και περίοδο Ιωαννίδη. Δεν ήταν το ίδιο και δε θα πρέπει από τον σημερινό Ελληνα αλλά και τον ιστορικό του μελλοντος να αντιμετωπίζονται ενιαία. Κατά τη γνώμη μου η δικτατορία Παπαδοπουλου ήταν δυστυχώς αναγκαίο κακό με βάση το πολιτικό σκηνικό και τις περιστάσεις της τότε εποχής. Η δικτατορία Ιωαννίδη ήταν προδοτικη και εξ Αμερικής υποκινούμενη. Το Πολυτεχειο τώρα κατά τη γνώμη μου ήταν μια πανηγυρτζίδικη και άσκοπη κίνηση κάποιων μπαχαλακηδων της εποχής οι οποίοι κλείστηκαν στο ίδρυμα και τρωγοπιναν, χαρτοπαιζαν και πηδιόντουσαν και αργότερα αυτοαναγορευτηκαν σε σύγχρονους ήρωες εξαργυρωνοντας τη δημοσιότητα τους, κατασπαρασσοντας το δημόσιο και υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας και της νέας γενιάς επιβάλλοντας αιώνια σιωπή σε κάθε αντίθετη άποψη. Τα γνωστα ετήσια καραγκιοζιλίκια με το κάλεσμα "πεσόντων", τα γαρύφαλλα και τα ηρωικα τραγούδια που δημιουργούν στα μικρα παιδιά που συμμετέχουν στις σχολικές γιορτές την εντύπωση ότι εκεί κλείστηκαν το '73 οι αγωνιστές του 21 με τις γυναίκες της Πίνδου. Και δώστου συνεντεύξεις και καμάρι οι ήρωες φελλοί και οι ηρωίδες παρτολες που αντιστάθηκαν στον κατακτητή. Εχω πτυχίο Νομικής, μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες και πληρώνομαι σαν ανειδίκευτος εργάτης, όχι εξαιτίας του Παπαδοπούλου αλλά εξαιτίας της γενιάς του Πολυτεχνείου που αυτοαναγορευτηκε σε ήρωα και κατσικώθηκε στην Ελλάδα μέσω της πολιτικής της εκπροσώπησης και του επικρατουντος στη δημόσια ζωή ιδεολογικού εποικοδομηματος της για 30 χρόνια. Υπ αυτην την έννοια ψεγω επί της αρχής το νεαρό ευελπι αλλά τον κατανοώ απολύτως.

τα λες τέλεια φίλε, δυστυχώς η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχουν ιδέα απο ιστορία απλά ακούνε τον μπαμπά και την μαμά που τους καθοδηγούνε στα μονοπάτια που έχουν καταστρέψει αυτή τη χώρα. πολλοί μιλάνε και κράζουνε το σύστημα αλλά όταν μπαίνουν στο παραβάν για να ψηφίσουν τους έρχονται εικόνες απο τον μπαμπά που εξυμνεί το γαμόσογιο Παπανδρέου - Καραμανλή και η ψήφος του θα παέι εκεί, ή ακόμα χειρότερα στο βωμό του δεν ασχολούμαι με τους μαλάκες δεν πάω να ψηφίσω καν....το οποίο είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκουν τα δύο μεγάλα κομματα. μην ασχολείστε με την επταετία,είναι μέρος της ιστορίας μας όπου αντικειμενικά σε επίπεδο έργων και οικονομίας προσέφερε πολλά περισσότερα απο ότι πασοκ και νδ απο το 74 και μετά. μην πιστεύετε εμένα, ψάξτε και δείτε τους οικονομικούς δείκτες της επταετίας όπως και τον απολογισμό των έργων που έγιναν. σαφέστατα χώλαινε σε πάρα πολλά άλλα πράγματα, αλλά μέχρι και ο Παπαδόπουλος είχε αποφασίσει οτι η χούντα έπρεπε να τελειώσει και να κινήσει δημοκρατικές διαδικασίες.

σήμερα η χούντα είναι χειρότερη που ζούμε γιατί απλά έχουμε όλοι την ψευδαίσθηση της ελευθερίας του λόγου και των πεποιθήσεων ενώ μας έχουν φυλακίσει σε όλα τα άλλα.

μπράβο στο παλικάρι που έκανε αυτό που πίστευε, δεν χτύπησε κανέναν, δεν έκαψε κανέναν, απλά τραγούδησε το πιστεύω του. η δημοκρατία μας είναι τόσο μεγάλη και καλή που δεν επιτρέπει σε κανέναν να έχει συγκεκριμένες πεποιθήσεις εκτός αν είναι κεντρο αριστερές

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αρα επειδη δεν ζω στην ουτοπια ή στην ιδανικη πολιτεια του πλατωνα πρεπει να φωναζω συνθηματα και υμνους αλλων εποχων για πεθαμενα σαψαλα σαν τους πρωτεργατες της χουντας και τις ιδεες τους.....ετσι θα οικοδομησω ενα καινουριο μελλον για την πατριδα μου...με το να κανω μνημοσυνο στα τρισαθλια αυτα και αντεθνικα υποκειμενα ,τους πρακτορες της CIA....

αντι να στρωσετε τον κωλο σας να δουλεψετε ολοι οπως κανει ο γερμανος και να αφησετε τις λαμογιες ελληναρες ονειρευεστε χουντες και καβαλαρηδες σε ασπρα αλογα που θα σας σωσουν... :jerking:
Σωστοτατος...  :thumbsup:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν είπα κάτι τέτοιο,μην με βάζεις ετικέτα όπως κάποιοι Ταλιμπάν,άλλο αγάπη προς ην Ελλάδα χωρίς ανταποδοτικά οφέλη και άλλο ψευτοπρολαιταριάτικη κουλτούρα,θα είχα την τιμή να λεγόμουν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ άν είχα πολεμήσει και εγώ όπως οι πρόγονοί μου σε κάποιον αγώνα ελευθερίας του 20 αιώνα,αλλά ακόμα δεν έχω την τιμή

ενταξ...συνερχεσαι
 Γιατι ειχες παρει κακο δρομο το πρωι...
 Τον εργολαβικο δρομο,ξες τι λεω..

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για να πάει ρεύμα όμως σε ένα κολοχώρι τύπε έπρεπε να κάνει φάλαγγα στον Παναγούλη ο Θεοφιλογιαννάκος, άγριο ξύλο στον Κύρκο, στον Κωνσταντόπουλο κλπ και ωραίες διακοπές οι υπόλοιποι στο γραφικό θέρετρο της Γιούρας; :boobies: :rolleyes:

δηλαδη στο ακραιο διλλημα... "δημοκρατια" και νηστικος ή επταετια και χορτατος (με τους κομμουνιστες στα ξερονησια)...τι παντας? εγω δεν το υοθετω απο θεση αρχης αλλα αυτο ζησαμε

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
οχι....ειμαι με τον παπαδοπουλο....τον αλλο μακαριτη-πατριωτη ;)

αρα κανεις προπαγανδα οταν δεν απαντας στο ερωτημα μου εαν σημερα υποστηριζεις την δικοινοτικη ομοσπονδια στην κυπρο....αλλα θυμασαι (και καλα κανεις) μονο την αποσυρση της μεραρχιας...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

συμφωνω αλλα αλλο και μιχαλολιακος.... μην προπαγανδιζουμε στειρα μια επταετια που εγινε σε μια αλλη εποχη για να δινουμε στην αριστερα βατηρα να φοραει την τραγιασκα της δημοκρατικοτητας μενοντας εμεις στο περιθωριο...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
συμφωνω αλλα αλλο και μιχαλολιακος.... μην προπαγανδιζουμε στειρα μια επταετια που εγινε σε μια αλλη εποχη για να δινουμε στην αριστερα βατηρα να φοραει την τραγιασκα της δημοκρατικοτητας μενοντας εμεις στο περιθωριο...

ρε τριςμεγιστε,να σε ρωτηξω κατιτις

Ποιοι ειστε εσεις???
  Ποιοι ειναι οι αλλοι,ποιοι οι παραλλοι????
  Και τι σχεση,κρινεις εσυ,οτι εχετε με τις εννοιες Πατριδα και Πατριωτης????

Εν κατακλειδι,πως τα εχεις κανει μπουρδελο τα παντα ολα,μεσα στο καυκαλο σου???

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πετρε, επειδη μαλλον εχω χαζεψει λιγο τωρα τελευταια, μπορεις να μου σημειωσεις τα στοιχεια του πατριωτισμου και της δημοκρατικοτητας στην παρακατω δηλωση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom