Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
εδώ θα υπάρξουν γονείς που στις επερχόμενες εκλογές θα αναγκάσουν τα παιδιά τους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ :tooth:
Όπως και ΝΔ επίσης - για να μην ξεχνιόμαστε. ;) Για το ΚΚΕ δεν το συζητώ... με το που βγαίνει το μωρό από το μαιευτήριο, έχει εγγραφεί στην τοπική ΚΟΒ με τη μία. :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εδώ θα υπάρξουν γονείς που στις επερχόμενες εκλογές θα αναγκάσουν τα παιδιά τους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ :tooth:

Μα είναι δυνατόν σε μια οικογένεια να ψηφίσουν διαφορετικά τα παιδιά από τους γονείς και οι γονείς από τους παππούδες;
Εμένα αν δεν μου δώσει η μαμά σφραγισμένο το ψηφοδέλτιο δεν τολμώ να μπω στο παραβάν! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Όπως και ΝΔ επίσης - για να μην ξεχνιόμαστε. ;) Για το ΚΚΕ δεν το συζητώ... με το που βγαίνει το μωρό από το μαιευτήριο, έχει εγγραφεί στην τοπική ΚΟΒ με τη μία. :2funny:
έτσι...απλώς το θέμα με το ΠΑΣΟΚ σπαρταράει ακόμα :grin:

πάντως νομίζω ότι αυτοί που περιμένουν μια χούντα για να τους σώσει, δεν πιστεύω ότι θεωρούν ότι θα τους βγάλει από το αδιέξοδο αλλά ότι θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπευθύνους (άλλωστε σε αυτήν την δημοκρατία, όπως την έχουν κατασκευάσει οι πολιτικοί στα μέτρα τους, δεν πρόκειται να τιμωρηθούν στον αιώνα τον άπαντα)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μα είναι δυνατόν σε μια οικογένεια να ψηφίσουν διαφορετικά τα παιδιά από τους γονείς και οι γονείς από τους παππούδες;
Εμένα αν δεν μου δώσει η μαμά σφραγισμένο το ψηφοδέλτιο δεν τολμώ να μπω στο παραβάν! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το γελάς αλλά όταν ήμουν γύρω στα 24, συνομήλικος φίλος μου σε δημοτικές/νομαρχιακές εκλογές έριξε τον σφραγισμένο φάκελο που του έδωσε ο πατέρας του (πιθανολογώ ότι και ο ίδιος ο πατέρας του σφραγισμένο θα τον πήρε :2funny: )
όταν το μάθαμε οι υπόλοιποι έφαγε τρελό κράξιμο και δεν το ξαναέκανε (έτσι μας είπε τουλάχιστον)
βέβαια τώρα που είναι άνεργος γύρω στους 5 μήνες έχει αναθεωρήσει κατά πολύ τις απόψεις του σχετικά με το δικαίωμα του εκλέγειν, έπρεπε να τσούξει η κωλάρα του πρώτα για να γίνει υπεύθυνος πολίτης..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το γελάς αλλά όταν ήμουν γύρω στα 24, συνομήλικος φίλος μου σε δημοτικές/νομαρχιακές εκλογές έριξε τον σφραγισμένο φάκελο που του έδωσε ο πατέρας του (πιθανολογώ ότι και ο ίδιος ο πατέρας του σφραγισμένο θα τον πήρε :2funny: )
όταν το μάθαμε οι υπόλοιποι έφαγε τρελό κράξιμο και δεν το ξαναέκανε (έτσι μας είπε τουλάχιστον)
βέβαια τώρα που είναι άνεργος γύρω στους 5 μήνες έχει αναθεωρήσει κατά πολύ τις απόψεις του σχετικά με το δικαίωμα του εκλέγειν, έπρεπε να τσούξει η κωλάρα του πρώτα για να γίνει υπεύθυνος πολίτης..

Μην το λες σε εμένα τύπε, από το 2002 εκλογές κάνω και έχω δει αρκετά...
Το θεωρώ μεγάλη κατάντια να ψηφίζεις κάτι για λόγους οικογενειακής παράδοσης και μόνο και όχι επειδή κατέληξες έστω στο αυτό συμπέρασμα με τους δικούς σου μετά από προσωπική σκέψη...
Βέβαια, σε μια χώρα που ψηφίζει γόνους εδώ και 200 χρόνια, το σόι πάει βασίλειο και στους ψηφοφόρους, δυστυχώς.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
πάντως νομίζω ότι αυτοί που περιμένουν μια χούντα για να τους σώσει, δεν πιστεύω ότι θεωρούν ότι θα τους βγάλει από το αδιέξοδο αλλά ότι θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπευθύνους (άλλωστε σε αυτήν την δημοκρατία, όπως την έχουν κατασκευάσει οι πολιτικοί στα μέτρα τους, δεν πρόκειται να τιμωρηθούν στον αιώνα τον άπαντα)
Η ατιμωρησία είναι σίγουρα μέρος του γενικότερου αξιακού ελλείμματος της χώρας, απ' την άλλη όμως θεωρώ ότι η τιμωρία δεν είναι λύση. Άλλαξε μυαλά ο Παττακός στη φυλακή; :rolleyes:

Κατά τη γνώμη μου η παιδεία μόνο μπορεί να κάνει τις μελλοντικές γενιές καλλίτερες, άρα λογικά να έχουμε και ποιοτικότερη πάστα ατόμων που μας εκπροσωπούν.

Φαντάζομαι ότι τώρα που μιλάμε στη Νορβηγία μελετούν το φαινόμενο Μπρέιβικ - είμαι σίγουρος ότι τους ενδιαφέρουν τα αίτια περισσότερο από το να σωφρονίσουν έναν μεγαλομανή ψυχοπαθή.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Αν και δεν εχω μιλησει ποτέ πολιτικα εδώ μεσα, θα ήθελα να πω το εξής επί του θέματος. Η δικτατορία εξ ορισμού είναι ανάπηρο πολίτευμα και αποτελεί όνειδος στην ιστορία κάποιου κράτους ειδικά αν το κράτος αυτό γέννησε τη δημοκρατία. Πέραν αυτού θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός στην επταετία σε περίοδο Παπαδοπουλου και περίοδο Ιωαννίδη. Δεν ήταν το ίδιο και δε θα πρέπει από τον σημερινό Ελληνα αλλά και τον ιστορικό του μελλοντος να αντιμετωπίζονται ενιαία. Κατά τη γνώμη μου η δικτατορία Παπαδοπουλου ήταν δυστυχώς αναγκαίο κακό με βάση το πολιτικό σκηνικό και τις περιστάσεις της τότε εποχής. Η δικτατορία Ιωαννίδη ήταν προδοτικη και εξ Αμερικής υποκινούμενη. Το Πολυτεχειο τώρα κατά τη γνώμη μου ήταν μια πανηγυρτζίδικη και άσκοπη κίνηση κάποιων μπαχαλακηδων της εποχής οι οποίοι κλείστηκαν στο ίδρυμα και τρωγοπιναν, χαρτοπαιζαν και πηδιόντουσαν και αργότερα αυτοαναγορευτηκαν σε σύγχρονους ήρωες εξαργυρωνοντας τη δημοσιότητα τους, κατασπαρασσοντας το δημόσιο και υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας και της νέας γενιάς επιβάλλοντας αιώνια σιωπή σε κάθε αντίθετη άποψη. Τα γνωστα ετήσια καραγκιοζιλίκια με το κάλεσμα "πεσόντων", τα γαρύφαλλα και τα ηρωικα τραγούδια που δημιουργούν στα μικρα παιδιά που συμμετέχουν στις σχολικές γιορτές την εντύπωση ότι εκεί κλείστηκαν το '73 οι αγωνιστές του 21 με τις γυναίκες της Πίνδου. Και δώστου συνεντεύξεις και καμάρι οι ήρωες φελλοί και οι ηρωίδες παρτολες που αντιστάθηκαν στον κατακτητή. Εχω πτυχίο Νομικής, μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες και πληρώνομαι σαν ανειδίκευτος εργάτης, όχι εξαιτίας του Παπαδοπούλου αλλά εξαιτίας της γενιάς του Πολυτεχνείου που αυτοαναγορευτηκε σε ήρωα και κατσικώθηκε στην Ελλάδα μέσω της πολιτικής της εκπροσώπησης και του επικρατουντος στη δημόσια ζωή ιδεολογικού εποικοδομηματος της για 30 χρόνια. Υπ αυτην την έννοια ψεγω επί της αρχής το νεαρό ευελπι αλλά τον κατανοώ απολύτως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν και δεν εχω μιλησει ποτέ πολιτικα εδώ μεσα, θα ήθελα να πω το εξής επί του θέματος. Η δικτατορία εξ ορισμού είναι ανάπηρο πολίτευμα και αποτελεί όνειδος στην ιστορία κάποιου κράτους ειδικά αν το κράτος αυτό γέννησε τη δημοκρατία. Πέραν αυτού θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός στην επταετία σε περίοδο Παπαδοπουλου και περίοδο Ιωαννίδη. Δεν ήταν το ίδιο και δε θα πρέπει από τον σημερινό Ελληνα αλλά και τον ιστορικό του μελλοντος να αντιμετωπίζονται ενιαία. Κατά τη γνώμη μου η δικτατορία Παπαδοπουλου ήταν δυστυχώς αναγκαίο κακό με βάση το πολιτικό σκηνικό και τις περιστάσεις της τότε εποχής. Η δικτατορία Ιωαννίδη ήταν προδοτικη και εξ Αμερικής υποκινούμενη. Το Πολυτεχειο τώρα κατά τη γνώμη μου ήταν μια πανηγυρτζίδικη και άσκοπη κίνηση κάποιων μπαχαλακηδων της εποχής οι οποίοι κλείστηκαν στο ίδρυμα και τρωγοπιναν, χαρτοπαιζαν και πηδιόντουσαν και αργότερα αυτοαναγορευτηκαν σε σύγχρονους ήρωες εξαργυρωνοντας τη δημοσιότητα τους, κατασπαρασσοντας το δημόσιο και υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας και της νέας γενιάς επιβάλλοντας αιώνια σιωπή σε κάθε αντίθετη άποψη. Τα γνωστα ετήσια καραγκιοζιλίκια με το κάλεσμα "πεσόντων", τα γαρύφαλλα και τα ηρωικα τραγούδια που δημιουργούν στα μικρα παιδιά που συμμετέχουν στις σχολικές γιορτές την εντύπωση ότι εκεί κλείστηκαν το '73 οι αγωνιστές του 21 με τις γυναίκες της Πίνδου. Και δώστου συνεντεύξεις και καμάρι οι ήρωες φελλοί και οι ηρωίδες παρτολες που αντιστάθηκαν στον κατακτητή. Εχω πτυχίο Νομικής, μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες και πληρώνομαι σαν ανειδίκευτος εργάτης, όχι εξαιτίας του Παπαδοπούλου αλλά εξαιτίας της γενιάς του Πολυτεχνείου που αυτοαναγορευτηκε σε ήρωα και κατσικώθηκε στην Ελλάδα μέσω της πολιτικής της εκπροσώπησης και του επικρατουντος στη δημόσια ζωή ιδεολογικού εποικοδομηματος της για 30 χρόνια. Υπ αυτην την έννοια ψεγω επί της αρχής το νεαρό ευελπι αλλά τον κατανοώ απολύτως.

τυπε για το οραμα που εχεις της ολοκληρωσης στην υπογραφη σου μια χαρα πληρωνεσαι. και εχεις το ιδιο οραμα με αυτους που καρφωνεις στο παραπανω σεντονι  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η ατιμωρησία είναι σίγουρα μέρος του γενικότερου αξιακού ελλείμματος της χώρας, απ' την άλλη όμως θεωρώ ότι η τιμωρία δεν είναι λύση. Άλλαξε μυαλά ο Παττακός στη φυλακή; :rolleyes:

Κατά τη γνώμη μου η παιδεία μόνο μπορεί να κάνει τις μελλοντικές γενιές καλλίτερες, άρα λογικά να έχουμε και ποιοτικότερη πάστα ατόμων που μας εκπροσωπούν.

Φαντάζομαι ότι τώρα που μιλάμε στη Νορβηγία μελετούν το φαινόμενο Μπρέιβικ - είμαι σίγουρος ότι τους ενδιαφέρουν τα αίτια περισσότερο από το να σωφρονίσουν έναν μεγαλομανή ψυχοπαθή.
μα δεν νομίζω ότι το ζητούμενο για τον πολίτη είναι ο σωφρονισμός των υπευθύνων (αυτό είναι και αδιάφορο αν θες), αλλά ο κολασμός τους...είναι τόσο θρασείς που δεν μας έχουν δώσει ούτε έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να κατευνάσουν έστω και λίγο την λαϊκή οργή (και ούτε πρόκειται)

δώστε μας τον άκη ρε μουνιά :birdman:

στα υπόλοιπα περί παιδείας δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που θα διαφωνήσει, όμως επί της παρούσης μου φαίνεται ευχολόγιο περισσότερο και μάλλον αδύνατο να εφαρμοστεί στην πράξη, όχι όσο δεν ξεριζώνεται η υπάρχουσα νοοτροπία που διέπει πολιτική και κοινωνία ("καθένας για την παρτη του, ό,τι φάμε ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας")

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Προσωπικά δεν πολυπιστεύω στον σοφρωνισμό, αν και πρέπει να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες, πιστεύω όμως στον παραδειγματισμό...
Αν πχ καποια λαμόγια πολιτικοί είχαν όντως πάει φυλακή για καμια δεκαριά χρόνια και τους είχαν δημευθεί τα κλοπιμαία και ο πιο διεφθαρμένος πολιτικός θα το σκεφτόταν διπλά να παίξει την πουστιά και η στάθμιση κόστους όφελους θα απέτρεπε αρκετά επίδοξα λαμόγια (προφανώς όχι όλα αλλά θα είχες γλιτώσει ως κράτος αρκετά δις)...
Το ίδιο πάει και για τη φοροδιαφυγή αλλά και για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαιού...
Στην Ελλάδα βέβαια, οι ίδιοι που τώρα ζητάνε να στηθούν λαιμητόμοι, είχαν ψηφίσει πολιτικούς που είχαν  πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη ενώ έδειξαν απίστευτη ανοχή σε ζητήματα άρσης αξιοποίνου, μετατροπής κακουργημάτων σε πλημμελήματα και άλλα σχετικά....

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μην το λες σε εμένα τύπε, από το 2002 εκλογές κάνω και έχω δει αρκετά...
Το θεωρώ μεγάλη κατάντια να ψηφίζεις κάτι για λόγους οικογενειακής παράδοσης και μόνο και όχι επειδή κατέληξες έστω στο αυτό συμπέρασμα με τους δικούς σου μετά από προσωπική σκέψη...
Βέβαια, σε μια χώρα που ψηφίζει γόνους εδώ και 200 χρόνια, το σόι πάει βασίλειο και στους ψηφοφόρους, δυστυχώς.
Δεν είναι απαραιτήτως κακό να ψηφίζεις ''παραδοσιακά'' ,ειδικά αν είσαι νέος ,χωρίς πολλά βιώματα και παραστάσεις.Αυτό ήξερε ο πιτσιρικάς ,αυτό έκανε...μεμπτόν αλλά καθ΄όλα κατανοητό. Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον (σημερινό πανεπιστήμιο) πιθανότατα να ήταν μέλος αριστερής κίνησης.Το όλο λάθος είναι των διδασκόντων και διοικητών της  σχολής που δεν διέγνωσαν απο την  αρχή
το πρόβλημα ώστε να τον συνετίσουν  :s&m_2: ή να τον αποβάλλουν

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Το συγκεκριμένο όραμα μου ψηλε είναι για το bourdela.com. Αν θες να δεις το πολιτικό μου όραμα να σου δώσω links για άλλο forum. Όπως γράφω και στην αρχή του σεντονιου δε συνηθίζω να πολιτικολογω πλάι σε κριτικές για τσιμπούκια και ενημερωση για βάρδιες μασατζουδων. Είναι το πρώτο και προφανώς τελευταίο πολιτικό μου σχόλιο απλά γιατί εχω φτάσει στο αμήν με ορισμένους. Πάντως ομολογώ ότι ο αντίλογος σου ήταν σε στέρεα επιχειρήματα και δεν πέταξε μπάλα στην εξέδρα.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
είναι λεπτή η γραμμή αδερφέ μεταξύ πατριωτισμού και ολοκληρωτισμού-στραταρχισμού....πρέπει να μαστε προσεκτικοι...

συμφωνω αλλα δεν ειναι αυτοι που μεσω 17 N, EΛΑ, ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ....σκοτωνουν, καινε και βιοπραγουν την ελληνικη κοινωνια 30 χρονια τωρα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το συγκεκριμένο όραμα μου ψηλε είναι για το bourdela.com. Αν θες να δεις το πολιτικό μου όραμα να σου δώσω links για άλλο forum. Όπως γράφω και στην αρχή του σεντονιου δε συνηθίζω να πολιτικολογω πλάι σε κριτικές για τσιμπούκια και ενημερωση για βάρδιες μασατζουδων. Είναι το πρώτο και προφανώς τελευταίο πολιτικό μου σχόλιο απλά γιατί εχω φτάσει στο αμήν με ορισμένους. Πάντως ομολογώ ότι ο αντίλογος σου ήταν σε στέρεα επιχειρήματα και δεν πέταξε μπάλα στην εξέδρα.

νταξει ρε τυπε ηρεμησε μονος σου λες οτι στο μπουρδελα ειμαστε. αυτο που βλεπω αυτο αστειευομαι.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
θες να μου πεις δηλαδή ότι τα μμε είναι αριστερίζοντα ε?? για πες....με εξαίρεση το μέγκα, τα άλλα θα έλεγα ότι δεξιόφέρνουν...

ποια ΜΜΕ δεξιοφερνουν? μονο τους δημοσιογραφους να δεις που δουλευουν σε αυτα βγαζει συμπερασμα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Προσωπικά δεν πολυπιστεύω στον σοφρωνισμό, αν και πρέπει να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες, πιστεύω όμως στον παραδειγματισμό...
Αν πχ καποια λαμόγια πολιτικοί είχαν όντως πάει φυλακή για καμια δεκαριά χρόνια και τους είχαν δημευθεί τα κλοπιμαία και ο πιο διεφθαρμένος πολιτικός θα το σκεφτόταν διπλά να παίξει την πουστιά και η στάθμιση κόστους όφελους θα απέτρεπε αρκετά επίδοξα λαμόγια (προφανώς όχι όλα αλλά θα είχες γλιτώσει ως κράτος αρκετά δις)...
Το ίδιο πάει και για τη φοροδιαφυγή αλλά και για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαιού...
Στην Ελλάδα βέβαια, οι ίδιοι που τώρα ζητάνε να στηθούν λαιμητόμοι, είχαν ψηφίσει πολιτικούς που είχαν  πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη ενώ έδειξαν απίστευτη ανοχή σε ζητήματα άρσης αξιοποίνου, μετατροπής κακουργημάτων σε πλημμελήματα και άλλα σχετικά....

τυπε ο ελληνας δε φωναζει γιατι δεν τα εφαγε, αλλα γιατι δεν τα φυλαξε δε του μεινανε και δε του φτασανε. τον κοροιδεψανε γιατι του ορκιστηκαν σιωπηρα οτι θα τρωει για παντα τα πονηρα και θα γελαει με τους χαζους που δε μπορεσαν  :2funny:

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ρε γκαρτάσια που είδατε να υμνούμε την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ στα άνω γραφόμενα,εμείς εδώ που μιλά;με για την ΕΛΛΆΔΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ μιλάμε με αγάπη και ποτέ δεν θα την καίγαμε στο όνομα κανενός αγώνα,άλλοι την κάψανε την γαμήσανε και την κρεμάσανε στο τσιγκέλι στο όνομα των αγώνων τους στο όνομα της Δημοκρατίας τους γιατί τα δικά τους φρονήματα όταν δεν τα ασπάζονται άλλοι ας πρόσεχαν.Πάρτε τους αγώνες σας τα ιδανικά σας τα ξεφτιλισμένα οράματά σας και βάλτετα στο ντουλάπι εκεί που φύλαγε ο Φύλαρχος τα πακέτα απο τα κλεμένα λεφτά από την τράπεζα Κρήτης,τα πακέτα των ΄ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΑ ΝΩΠΑ ΑΠΌ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ,ναι αδέλφια εμείς για αυτήν την αγάπη μιλάμε και τίποτα άλλο,αγάπη για τον διπλανό μας γιατί αν δεν έχει ψωμί ο διπλανός μας θα μπει στο σπίτι μας και δεν θα πάρει μόνο ψωμί,θα πάρει ότι βρει και αλοίμονο αν δεν βρει,θα πιεί το αίμα των παιδιών μας.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑ ΟΛΑ είναι αριστερίστικα. Και ο σκαι που είναι το καναλι του συστηματος αριστερίστικο είναι. Δες τις εκπομπές απο Ελληνοφρένεια μέχρι το 1821. Βημα, Νεα, Αυγή Ριζοσπάστης, Πρωτο Θεμα,Εθνος η γαμημενη η Ελευθεροτυπία δεν υπάρχει μμε που να μην είναι ειτε συγκεκαλυμμενα ειτε φόρα παρτιδα αριστεριστικο. Και όλοι οι δημοσιογράφοι πλην Χατζηνικολάου είναι πρώην Κνιτες μέχρι και οι εταιρίες δημοσκοπήσεων ανήκουν σε πρωην κνιτες.Όλος ο βρωμικος μηχανισμος των μμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ αριστεροκρατείται. Εδώ ο παραδοσιακός δεξιός Τράγκας και τόλμησε να πει το λαμογιο οτι αυτο που χρειαζόμαστε είναι ενα νεο εαμ

και "δεξιος" γιαννης παπαγιαννης να λεει "ευτυχως που το κκε ειναι αντιπολιτευση"....

Για νεο εαμ μιλαει και ο πανος καμμενος!!!!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τιμή, τιμή, στο Χρήστο Τσουτσουβή! :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχως προλαβαμε μια νεα κομουνιστικη ανταρσια αναλογη του 45 και οι εθνικες δυναμεις για αλλη μια φορα βαλανε πλατη στην αντεθνικη αριστερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom