Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τιμή στο Μπουκετσίδη και το Λεβεντογιάννη
Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη..
ποιον Μπακογιαννη λες?
αυτον που πουλησε τη Γραμμη στον Κοσκωτα...?
Τιμή στο Μπουκετσίδη και το Λεβεντογιάννη
Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη..
ρε τριςμεγιστε,να σε ρωτηξω κατιτις
Ποιοι ειστε εσεις???
Ποιοι ειναι οι αλλοι,ποιοι οι παραλλοι????
Και τι σχεση,κρινεις εσυ,οτι εχετε με τις εννοιες Πατριδα και Πατριωτης????
Εν κατακλειδι,πως τα εχεις κανει μπουρδελο τα παντα ολα,μεσα στο καυκαλο σου???
ποιον Μπακογιαννη λες?
αυτον που πουλησε τη Γραμμη στον Κοσκωτα...?
πετρε, επειδη μαλλον εχω χαζεψει λιγο τωρα τελευταια, μπορεις να μου σημειωσεις τα στοιχεια του πατριωτισμου και της δημοκρατικοτητας στην παρακατω δηλωση?
Εναντίον της εθνικής συμφιλίωσης κι εσείς κύριε??
Θα βγάλει αφίσες να σας κράξει ο Λυκαβητός..
o michael jackson ειναι στο αβαταρ σου ρε αναρχοαπλυτε?
μη χαιρεσαι! εχει απεργια σημερα
Εναντίον της εθνικής συμφιλίωσης κι εσείς κύριε??
Θα βγάλει αφίσες να σας κράξει ο Λυκαβητός..
δε μου λεει τιποτα το μπλογκ που εβαλες,Aσφαλως...
και μετα να μου σχολιασεις γιατι ο σαμαρας θελει οπωσδηποτε να εκλεξει η ΝΔ μουσουλμανο βουλευτης και θελει να βαλει το ισλαμικο κομμα του ερντογκαν στο λαικο κομμα
περιμενω με αγωνια την αποφαση του υφυπουργου ναυτιλιακων υποθεσεων για την πληρη απαγορευση εργασιας μεταναστων στα εφοπλιστικα βαπορια!απο ποτε στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ μιλουν οσοι δεν ειναι μελη του Δημου....αλλα μεταναστες που ενδεχεται αυριο να μην ειναι στην ελλαδα?
κανεις λαθος, με προδοτες και δοσιλογους εγω δεν ειμαι! ουτε αν λεγονται αντωνηδες, ουτε γιωργηδες! και δε θυμαμαι πουθενα να εχω υποστηριξει τον Σαμαρα.... ουτε βεβαια υπαρχει περιπτωση να στηριξω τις κωλοτουμπες του δικου σου!παμε παρακατω ασε τις τζαβελες και το "αντιμνημονιακο αγων"....μοιαζεις σαν τους παλαιοημερολογητες ενω ειμαστε τωρα μαζι σε μια κυβερνηση και θα ειμαστε μαζι σε μια αλλη...λες αυτα που ο σαμαρας πηρε πισω...παμε παρακατω....
παλι το παραμυθακι περι ξενων που θα παρουν την περιουσια της ελλαδος οταν ολες οι χωρες δανειζονται πανω απο 6 και η γερμανια δεν δανειστηκε με το επιτοκιο που ηθελε τα χρημματα που ηθελε πριν 3 μερες?
περιμενω με αγωνια την αποφαση του υφυπουργου ναυτιλιακων υποθεσεων για την πληρη απαγορευση εργασιας μεταναστων στα εφοπλιστικα βαπορια!
εγω αυτο που λεω ειναι respect στους Γερμαναραδες! Σε τοσο λιγο καιρο καταφεραν και εβγαλαν τις μασκες απο ολα τα καθηκια που το παιζανε και καλα πατριωτες! και ενα μεγαλο ευχαριστω στο youtube που δινει σε ολους τη δυνατοτητα να δουν τις κωλοτουμπες του καθε απατεωνα που παει να κοροϊδεψει τον λαο!Γιατί το λες αυτό τύπε; Οι Ρωμαίοι μαλάκες ήταν;
Ο όλι, ο ζαν κλωντ, η αγκέλα και νικολά είναι επιφανή μέλη του Δήμου να φανταστώ, έτσι τέρη??απο ποτε στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ μιλουν οσοι δεν ειναι μελη του Δημου....
οχι ρε παιδακι μου ρωταω , μηπως λετε για αλλον Μπακογιαννη ή αυτον.
δε μου λεει τιποτα το μπλογκ που εβαλες,
οι ερωτησεις ειναι απλες:
ποιος της εχει δωσει τη νομιμοποιηση να λεει οτι αποδεχεται η Ελλαδα το ρολο του πειραματοζωου, εχει γινει κανα δημοψηφισμα? εχουν γινει εκλογες? το ειδε στον υπνο της? τι ακριβως εγινε?
ποιος και με ποια νομιμοποιηση της εδωσε την εντολη να πει οτι αποδεχεται την οικονομικη διακυβερνηση
ποιος και με ποια νομιμοποιηση της εδωσε την εντολη να δηλωσει οτι αν ειναι για το καλο της Ευρωπης, ας καει η Ελλαδα
εαν το 5,6% (στις επομενες εκλογες μη στεναχωρηθεις αμα δε δειτε βουλη), κρινει, αποφασιζει, διατασσει και προβαινει σε τετοιες δηλωσεις απο μονο του τοτε υπαρχει σοβαροτατο προβλημα δημοκρατιας, δε νομιζεις?
και επειδη δεν εχω χρονο, δεν μπαινω ακομη στην υποθεση της σχ.ευελπιδων..... ποιον ρολο επαιξε ο αρχηγος σου εκει και τα σχετικα...
τελος, θα ηθελα να μου πεις πως συναδει με οποιαδηποτε εννοια πατριωτισμου η συμπραξη για την υπογραφη της νεας δανειακης συμβασης! Προσεξε! μη μου πεις παλι για μισθους και συνταξεις, εχει καταρριφθει προ πολλου αυτο το παραμυθακι!
αυτα, ηρεμα και ωραια προς το παρον, απο δω και υστερα α αρχισουνε τα μπινελικια σε ΟΛΟΥΣ τους προδοτες και δοσιλογους ανεξαρτητως του ιματζ που πουλανε!
Ο όλι, ο ζαν κλωντ, η αγκέλα και νικολά είναι επιφανή μέλη του Δήμου να φανταστώ, έτσι τέρη??
περιμενω με αγωνια την αποφαση του υφυπουργου ναυτιλιακων υποθεσεων για την πληρη απαγορευση εργασιας μεταναστων στα εφοπλιστικα βαπορια!
κανεις λαθος, με προδοτες και δοσιλογους εγω δεν ειμαι! ουτε αν λεγονται αντωνηδες, ουτε γιωργηδες! και δε θυμαμαι πουθενα να εχω υποστηριξει τον Σαμαρα.... ουτε βεβαια υπαρχει περιπτωση να στηριξω τις κωλοτουμπες του δικου σου!
και για να τελειωνει η μαλακια, η γερμανια δεν καλυψε το ποσο που ηθελε γιατι πολυ απλα το επιτοκιο που δινουν τα δικα της ομολογα ειναι ελαχιστο και δεν συμφερει κανεναν επενδυτη να αγοραζει ομολογα με 1,2% επιτοκιο, οταν αλλες ισχυρες χωρες δινουν τα τριπλασια!
εγω αυτο που λεω ειναι respect στους Γερμαναραδες! Σε τοσο λιγο καιρο καταφεραν και εβγαλαν τις μασκες απο ολα τα καθηκια που το παιζανε και καλα πατριωτες! και ενα μεγαλο ευχαριστω στο youtube που δινει σε ολους τη δυνατοτητα να δουν τις κωλοτουμπες του καθε απατεωνα που παει να κοροϊδεψει τον λαο!
Υ.Γ. ο Καρατζαφερης δεν ηταν αυτος που τοσο καιρο ελεγε πως δεν προκειται ποτε να συναινεσει σε πρωθυπουργο που δεν ειναι πολιτικος? επειδη ταχα, εαν δεν ειναι πολιτικος δε μπορει να διαπραγματευτει με τους ξενους κ.λ.π. κ.λ.π.? πως απο αυτο εφτασε ναδηλωνει πως ειναι πατριωτες τα μελη της 3μερους και της Μπιλντεμπεργκ, μονο ο Πετρος ή καποιος εγκληματολογος του FBI μπορει να μας το εξηγησει...