Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
  ρε τριςμεγιστε,να σε ρωτηξω κατιτις

Ποιοι ειστε εσεις???
  Ποιοι ειναι οι αλλοι,ποιοι οι παραλλοι????
  Και τι σχεση,κρινεις εσυ,οτι εχετε με τις εννοιες Πατριδα και Πατριωτης????

Εν κατακλειδι,πως τα εχεις κανει μπουρδελο τα παντα ολα,μεσα στο καυκαλο σου???

πρεπει να απαντησω στις ασυναρτησιες σου? ειμαστε το 5,6%

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
πετρε, επειδη μαλλον εχω χαζεψει λιγο τωρα τελευταια, μπορεις να μου σημειωσεις τα στοιχεια του πατριωτισμου και της δημοκρατικοτητας στην παρακατω δηλωση?

Aσφαλως...

και μετα να μου σχολιασεις γιατι ο σαμαρας θελει οπωσδηποτε να εκλεξει η ΝΔ μουσουλμανο βουλευτης και θελει να βαλει το ισλαμικο κομμα του ερντογκαν στο λαικο κομμα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
o michael jackson ειναι στο αβαταρ σου ρε αναρχοαπλυτε?  :birdman:

μπορεις να τον βριζεις αλλα τον υποστηριζεις στο μεγα αντιμνημονιακο αγωνα...ακομα και εαν μετα κριση σοβαροτητας ο σαμαρας εγκατελειψε τους λαικισμους....

Άδωνις Γεωργιάδης - Μαλλιάδες και άπλυτοι οι ΕΑΑΚίτες

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
μη χαιρεσαι! εχει απεργια σημερα  :birdman:

παμε παρακατω ασε τις τζαβελες και το "αντιμνημονιακο αγων"....μοιαζεις σαν τους παλαιοημερολογητες ενω ειμαστε τωρα μαζι σε μια κυβερνηση και θα ειμαστε μαζι σε μια αλλη...λες αυτα που ο σαμαρας πηρε πισω...παμε παρακατω....

παλι το παραμυθακι περι ξενων που θα παρουν την περιουσια της ελλαδος οταν ολες οι χωρες δανειζονται πανω απο 6 και η γερμανια δεν δανειστηκε με το επιτοκιο που ηθελε τα χρημματα που ηθελε πριν 3 μερες?

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εναντίον της εθνικής συμφιλίωσης κι εσείς κύριε??
Θα βγάλει αφίσες να σας κράξει ο Λυκαβητός..

απο ποτε στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ μιλουν οσοι δεν ειναι μελη του Δημου....αλλα μεταναστες που ενδεχεται αυριο να μην ειναι στην ελλαδα?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Aσφαλως...

και μετα να μου σχολιασεις γιατι ο σαμαρας θελει οπωσδηποτε να εκλεξει η ΝΔ μουσουλμανο βουλευτης και θελει να βαλει το ισλαμικο κομμα του ερντογκαν στο λαικο κομμα
δε μου λεει τιποτα το μπλογκ που εβαλες,

οι ερωτησεις ειναι απλες:

ποιος της εχει δωσει τη νομιμοποιηση να λεει οτι αποδεχεται η Ελλαδα το ρολο του πειραματοζωου, εχει γινει κανα δημοψηφισμα? εχουν γινει εκλογες? το ειδε στον υπνο της? τι ακριβως εγινε?

ποιος και με ποια νομιμοποιηση της εδωσε την εντολη να πει οτι αποδεχεται την οικονομικη διακυβερνηση

ποιος και με ποια νομιμοποιηση της εδωσε την εντολη να δηλωσει οτι αν ειναι για το καλο της Ευρωπης, ας καει η Ελλαδα

εαν το 5,6% (στις επομενες εκλογες μη στεναχωρηθεις αμα δε δειτε βουλη), κρινει, αποφασιζει, διατασσει και προβαινει σε τετοιες δηλωσεις απο μονο του τοτε υπαρχει σοβαροτατο προβλημα δημοκρατιας, δε νομιζεις?

και επειδη δεν εχω χρονο, δεν μπαινω ακομη στην υποθεση της σχ.ευελπιδων..... ποιον ρολο επαιξε ο αρχηγος σου εκει και τα σχετικα...

τελος, θα ηθελα να μου πεις πως συναδει με οποιαδηποτε εννοια πατριωτισμου η συμπραξη για την υπογραφη της νεας δανειακης συμβασης! Προσεξε! μη μου πεις παλι για μισθους και συνταξεις, εχει καταρριφθει προ πολλου αυτο το παραμυθακι!

αυτα, ηρεμα και ωραια προς το παρον, απο δω και υστερα α αρχισουνε τα μπινελικια σε ΟΛΟΥΣ τους προδοτες και δοσιλογους ανεξαρτητως του ιματζ που πουλανε!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
απο ποτε στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ μιλουν οσοι δεν ειναι μελη του Δημου....αλλα μεταναστες που ενδεχεται αυριο να μην ειναι στην ελλαδα?
περιμενω με αγωνια την αποφαση του υφυπουργου ναυτιλιακων υποθεσεων για την πληρη απαγορευση εργασιας μεταναστων στα εφοπλιστικα βαπορια!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
παμε παρακατω ασε τις τζαβελες και το "αντιμνημονιακο αγων"....μοιαζεις σαν τους παλαιοημερολογητες ενω ειμαστε τωρα μαζι σε μια κυβερνηση και θα ειμαστε μαζι σε μια αλλη...λες αυτα που ο σαμαρας πηρε πισω...παμε παρακατω....

παλι το παραμυθακι περι ξενων που θα παρουν την περιουσια της ελλαδος οταν ολες οι χωρες δανειζονται πανω απο 6 και η γερμανια δεν δανειστηκε με το επιτοκιο που ηθελε τα χρημματα που ηθελε πριν 3 μερες?
κανεις λαθος, με προδοτες και δοσιλογους εγω δεν ειμαι! ουτε αν λεγονται αντωνηδες, ουτε γιωργηδες! και δε θυμαμαι πουθενα να εχω υποστηριξει τον Σαμαρα.... ουτε βεβαια υπαρχει περιπτωση να στηριξω τις κωλοτουμπες του δικου σου!

και για να τελειωνει η μαλακια, η γερμανια δεν καλυψε το ποσο που ηθελε γιατι πολυ απλα το επιτοκιο που δινουν τα δικα της ομολογα ειναι ελαχιστο και δεν συμφερει κανεναν επενδυτη να αγοραζει ομολογα με 1,2% επιτοκιο, οταν αλλες ισχυρες χωρες δινουν τα τριπλασια!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
περιμενω με αγωνια την αποφαση του υφυπουργου ναυτιλιακων υποθεσεων για την πληρη απαγορευση εργασιας μεταναστων στα εφοπλιστικα βαπορια!

Γιατί το λες αυτό τύπε; Οι Ρωμαίοι μαλάκες ήταν;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Γιατί το λες αυτό τύπε; Οι Ρωμαίοι μαλάκες ήταν;

εγω αυτο που λεω ειναι respect στους Γερμαναραδες! Σε τοσο λιγο καιρο καταφεραν και εβγαλαν τις μασκες απο ολα τα καθηκια που το παιζανε και καλα πατριωτες! και ενα μεγαλο ευχαριστω στο youtube που δινει σε ολους τη δυνατοτητα να δουν τις κωλοτουμπες του καθε απατεωνα που παει να κοροϊδεψει τον λαο!

Υ.Γ. ο Καρατζαφερης δεν ηταν αυτος που τοσο καιρο ελεγε πως δεν προκειται ποτε να συναινεσει σε πρωθυπουργο που δεν ειναι πολιτικος? επειδη ταχα, εαν δεν ειναι πολιτικος δε μπορει να διαπραγματευτει με τους ξενους κ.λ.π. κ.λ.π.? πως απο αυτο εφτασε ναδηλωνει πως ειναι πατριωτες τα μελη της 3μερους και της Μπιλντεμπεργκ, μονο ο Πετρος ή καποιος εγκληματολογος του FBI μπορει να μας το εξηγησει...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
δε μου λεει τιποτα το μπλογκ που εβαλες,

οι ερωτησεις ειναι απλες:

ποιος της εχει δωσει τη νομιμοποιηση να λεει οτι αποδεχεται η Ελλαδα το ρολο του πειραματοζωου, εχει γινει κανα δημοψηφισμα? εχουν γινει εκλογες? το ειδε στον υπνο της? τι ακριβως εγινε?

ποιος και με ποια νομιμοποιηση της εδωσε την εντολη να πει οτι αποδεχεται την οικονομικη διακυβερνηση

ποιος και με ποια νομιμοποιηση της εδωσε την εντολη να δηλωσει οτι αν ειναι για το καλο της Ευρωπης, ας καει η Ελλαδα

εαν το 5,6% (στις επομενες εκλογες μη στεναχωρηθεις αμα δε δειτε βουλη), κρινει, αποφασιζει, διατασσει και προβαινει σε τετοιες δηλωσεις απο μονο του τοτε υπαρχει σοβαροτατο προβλημα δημοκρατιας, δε νομιζεις?

και επειδη δεν εχω χρονο, δεν μπαινω ακομη στην υποθεση της σχ.ευελπιδων..... ποιον ρολο επαιξε ο αρχηγος σου εκει και τα σχετικα...

τελος, θα ηθελα να μου πεις πως συναδει με οποιαδηποτε εννοια πατριωτισμου η συμπραξη για την υπογραφη της νεας δανειακης συμβασης! Προσεξε! μη μου πεις παλι για μισθους και συνταξεις, εχει καταρριφθει προ πολλου αυτο το παραμυθακι!

αυτα, ηρεμα και ωραια προς το παρον, απο δω και υστερα α αρχισουνε τα μπινελικια σε ΟΛΟΥΣ τους προδοτες και δοσιλογους ανεξαρτητως του ιματζ που πουλανε!

o Σαμαρας ειπε πως συναδει με οποιαδηποτε εννοια πατριωτισμου η συμπραξη για την υπογραφη της νεας δανειακης συμβασης! Ο σαμαρας αποδεχτηκε οτι η ελλαδα εχει πρωτογενες ελλειμα...οποτε τα χρηματα της ευρωπης ειναι αναγκαιοτητα

ολες οι δημοσκοπησεις μας εμφανιζουν πανω απο 6-7% αρα δεν μενουμε εκτος βουλη...

ακριβως το αντιθετο ειπε η τζαβελλα εαν δεις το πληρες βιντεο.... τωρα να παιρνει γραμμη ενας δεξιος απο τον τραγκα και χιο ειναι μεγαλη ειρωνεια....

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο όλι, ο ζαν κλωντ, η αγκέλα και  νικολά είναι επιφανή μέλη του Δήμου να φανταστώ, έτσι τέρη??

ο ολι ειναι εχει μια θεσμικη θεση με βαση συνθηκες που εχει υπογραψει η ελλαδα και βαση ενω ενιαιου μπλοκ που μετεχει η ελλαδα...εσενα ποιος σε εκανε ελληνα?

Ο αναρχικός Στέφανος Χίος υπερασπίζεται το Indymedia παρουσια του Μιχαλολιακου που δεν βγαζει αχνα!!!!!

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

θα κριθει επισης και απο την αρση του καμποταζ και απο το νομο για την πειρατια...νομοσχεδια που θα δημιουργησουν θεσεις εργασιας ελληνων και εσοδα στο ελληνικο κρατος...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
κανεις λαθος, με προδοτες και δοσιλογους εγω δεν ειμαι! ουτε αν λεγονται αντωνηδες, ουτε γιωργηδες! και δε θυμαμαι πουθενα να εχω υποστηριξει τον Σαμαρα.... ουτε βεβαια υπαρχει περιπτωση να στηριξω τις κωλοτουμπες του δικου σου!

και για να τελειωνει η μαλακια, η γερμανια δεν καλυψε το ποσο που ηθελε γιατι πολυ απλα το επιτοκιο που δινουν τα δικα της ομολογα ειναι ελαχιστο και δεν συμφερει κανεναν επενδυτη να αγοραζει ομολογα με 1,2% επιτοκιο, οταν αλλες ισχυρες χωρες δινουν τα τριπλασια!

μα η γερμανια πριν λιγες μερες δανειζοταν με 1,2 και ολοι οι αντιμνημονιακοι λεγανε γιατι εμεις με 4 και οι γερμανοι δανειζοταν με 1,2...

ο καρατζαφερης δεν ειπε οτι θα ψηφισω το μνημονιο και αλλαξε θεση... ο σαμαρας το ειπε...και ας εχεις το θαρρος να πεις οτι το τελευταιο χρονος υποστηριζες ΝΔ...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εγω αυτο που λεω ειναι respect στους Γερμαναραδες! Σε τοσο λιγο καιρο καταφεραν και εβγαλαν τις μασκες απο ολα τα καθηκια που το παιζανε και καλα πατριωτες! και ενα μεγαλο ευχαριστω στο youtube που δινει σε ολους τη δυνατοτητα να δουν τις κωλοτουμπες του καθε απατεωνα που παει να κοροϊδεψει τον λαο!

Υ.Γ. ο Καρατζαφερης δεν ηταν αυτος που τοσο καιρο ελεγε πως δεν προκειται ποτε να συναινεσει σε πρωθυπουργο που δεν ειναι πολιτικος? επειδη ταχα, εαν δεν ειναι πολιτικος δε μπορει να διαπραγματευτει με τους ξενους κ.λ.π. κ.λ.π.? πως απο αυτο εφτασε ναδηλωνει πως ειναι πατριωτες τα μελη της 3μερους και της Μπιλντεμπεργκ, μονο ο Πετρος ή καποιος εγκληματολογος του FBI μπορει να μας το εξηγησει...

καλο ειναι να λεμε σοφιστειες αλλα στο ρεαλιστικο σεναριο πετσαλνικος ή παπαδημος στην δεδομενη στιγμη υπερεχει ο δευτερος μετα την γκαφα τζεφρι με δημοψηφισμα...

την υπογραφη που δεν θα εστελνε ο σαμαρας την εστειλε? αυτο δεν ειναι κωλοτουμπα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom