Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υποπολαπλάσιες απ τις ελληνικές που χρησιμοποιεί σχεδόν ΟΛΗ η παγκόσμια κοινωνία στη καθημερινότητα της (και χωρίς να έχουμε κατακτήσει τον κόσμο για 400 χρόνια)
Του κατακτήσαμε κ εμείς ρε,ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ. :s&m_3:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πότε κατακτήσαμε του Άγγλους πολιτισμικά ΑΜΕΣΑ; Ποτέ. Έμεσα μέσω των Ρωμαίων ναι, αλλά άμεσα ποτέ.
Γιατί μου την λες,έκανα διαχωρισμό σε ''άμεση'' κ ''έμεση'' κατάκτηση;;; :-

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτο για τουσ ρωμαιους το ελεγαν  :birdman: αλλωστε μην ξεχνας οι οθωμανοι εφαρμοσαν κατα πολυ  το δικαιο των βυζαντινων
Εγώ δεν το ξεχνάω,άλλοι το ξεχνάνε κ βρίζουν του οθωμανούς ως ''απολίτιστους''. :cheesy:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
77,αν είσαι γενημένος το '35 όπως δηλώνεις στο νικ σου
Αποδυκνύεις ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ το προπροηγούμενο πόστ μου. Είναι αυτό που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι I rest my case....
Μήπως 35;;; :dancing:

Αυτό ακριβώς δηλαδή που γράφει. :booty:
Σε σύγκριση με τον προηγούμενο είσαι PhD επιπέδου...... :grin: :grin: :grin:

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αποδυκνύεις ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ το προπροηγούμενο πόστ μου. Είναι αυτό που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι I rest my case....Σε σύγκριση με τον προηγούμενο είσαι PhD επιπέδου...... :grin: :grin: :grin:

Γιατί ρε μάγκα,δε θα μπορούσε να'σαι 77 ετών εφ'όσον οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι 60αρηδες; :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ δεν το ξεχνάω,άλλοι το ξεχνάνε κ βρίζουν του οθωμανούς ως ''απολίτιστους''. :cheesy:
Οι βυζαντινοί απέναντι στου βυζαντινούς μια χαρά πολιτισμένοι ήταν. Απέναντι στους ανθρώπους που είχαν κατακτήσει ήταν ολίγον τι "βάρβαροι". Αλλά "βάρβαροι" με τη σημερινή έννοια μιας και το 1000μΧ το να τυφλώσει μύριους και να αφήσεις έναν μονόφθαλμο ήταν ένα μύνημα προς τον αντίπαλο σου, και ένα πρωτοποριακό ψυχολογικό παιχνίδι. Μια χαρά σκλάβοι ζούσαν στο βυζάντιο τότε και σίγουρα υπήρχαν και επαναστάσεις υπόδουλων λαών.
Έτσι και οι Οθωμανοί. Μια χαρά πολιτισμένοι ήταν απέναντι στου Τούρκους και στους μουσουλμάνους γενικότερα. Αλλά απέναντι στους υπόδουλους ΜΗ μουσουλμανικούς λαούς δε θα μπορούσε κάποιος να το πει.
Εκτός και αν πιστεύεται πως ζούσαμε μέσα στα πλούτη και στην ευτυχία σα λαός και είχαμε και του πουλιού το γάλα και ένα πρωί ξύπνησαν καμιά ντουζίνα Έλληνες και επειη δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν είπαν να πάρουν τα όπλα just for the fun of it....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τώρα δεν ξέρω αν αυτό με τιμάει...θα το σκεφτώ κ θα σου πω ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αν είναι. :birdman:
Πλάκα έκανα ρε μάστορα. Αφού ο άλλος, που έχει τελιώσει και το 6τάξιο γυμνάσιο, δε μπορεί να δει το προφανές θέλεις το ΛΙΓΟΤΕΡΟ διδακτορικό για να το καταλάβεις ότι το 35 ΔΕΝ είναι η ημερομηνια γέννησής μου

Γιατί ρε μάγκα,δε θα μπορούσε να'σαι 77 ετών εφ'όσον οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι 60αρηδες; :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:uglystupid: (<-----κυριολεκτικά όμως)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι βυζαντινοί απέναντι στου βυζαντινούς μια χαρά πολιτισμένοι ήταν. Απέναντι στους ανθρώπους που είχαν κατακτήσει ήταν ολίγον τι "βάρβαροι". Αλλά "βάρβαροι" με τη σημερινή έννοια μιας και το 1000μΧ το να τυφλώσει μύριους και να αφήσεις έναν μονόφθαλμο ήταν ένα μύνημα προς τον αντίπαλο σου, και ένα πρωτοποριακό ψυχολογικό παιχνίδι. Μια χαρά σκλάβοι ζούσαν στο βυζάντιο τότε και σίγουρα υπήρχαν και επαναστάσεις υπόδουλων λαών.
Έτσι και οι Οθωμανοί. Μια χαρά πολιτισμένοι ήταν απέναντι στου Τούρκους και στους μουσουλμάνους γενικότερα. Αλλά απέναντι στους υπόδουλους ΜΗ μουσουλμανικούς λαούς δε θα μπορούσε κάποιος να το πει.
Εκτός και αν πιστεύεται πως ζούσαμε μέσα στα πλούτη και στην ευτυχία σα λαός και είχαμε και του πουλιού το γάλα και ένα πρωί ξύπνησαν καμιά ντουζίνα Έλληνες και επειη δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν είπαν να πάρουν τα όπλα just for the fun of it....
Να σου πω,προφανώς υπήρχε το έδαφος για να καλλιεργηθεί εξέγερση....προφανώς αν πήγαινες στον αγρότη-ραγιά κ του έταζες πως θα ζει σε ανεξάρτητο κράτος,δεν θα πληρώνει φόρους κτλ...θα ακούγονταν καλό κ ενδιαφέρον...

Σίγουρα επίσης καλλιεργήθηκε κιόλας η ιδέα από εξωτερικό για να διαλυθεί η ισχυρή Οθωμανική αυτοκρατορία,όπως κάνουν τώρα οι Η.Π.Α. ένα πράγμα,εεε κάτι τέτοιο.

Στην συνέχεια μας φέρανε ξένο επίτροπο,γενικά ανάθεμα κ αν υπήρξε ποτέ πραγματική απελευθέρωση,απλά αλλαγή αφεντικού,παράδοση που δεν σταμάτησε κ ποτέ.

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πλάκα έκανα ρε μάστορα. Αφού ο άλλος, που έχει τελιώσει και το 6τάξιο γυμνάσιο, δε μπορεί να δει το προφανές θέλεις το ΛΙΓΟΤΕΡΟ διδακτορικό για να το καταλάβεις ότι το 35 ΔΕΝ είναι η ημερομηνια γέννησής μου
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:uglystupid: (<-----κυριολεκτικά όμως)

Και που θες να το ξέρω ρε μάγκα τι θα πει το 35; Έχω δει ταυτότητά σου σάμπως;;; Αυτό υπέθεσα απλά

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μπαν σε πζ και αβραμη λογω ποσοστου εγκεφαλικης επαρκειας

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπαν σε πζ και αβραμη λογω ποσοστου εγκεφαλικης επαρκειας

Ενώ εσύ που κάτω από το αβατάρ σου,έχεις 1 από τα εκατομμύρια σαχλά αστεία που έχουν βγει για τον τσακ νόρις,είσαι πανέξυπνος;

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
Επειδή δε μου εμπνέεις την αίσθηση του σεβασμού, πρέπει να έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα νοητικό. Με λες παρτάκια επειδή πιστεύω στη σημαία, και ότι συμβολίζει αυτή, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; Μαλάκα τέτοια ΗΛΙΘΙΑ σκέψη ούτε έμβρυο που δεν έχει αναπτύξη ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΥΤΑΡΡΟ εγκεφάλου δε μπορεί να κάνει. Το τι πιστεύει και το τι όχι ο καθένας για τη πατρίδα του και τη σημαία και γενικά για όλους τους τομείς της ζωής είναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ θέμα. Τι θες να πω; Πως επειδή οι βιαστές και οι παιδεραστές που είναι στη φυλακή ΔΕΝ είναι ελεύθεροι τη καίω τη σημαία; Ή θα μου πεις για τους Σλαβομακεδόνες (τους ποιούς;;;;;;; ) που ζούνε υπό τον ελληνικό ζύγο; Ποιος στην ελλάδα δε ζει ελεύθερος αλλά θεωρεί ότι ζεί κάτω από δεσμά; Εσύ; Μα έχεις ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.

Για 55άρης είσαι ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΣ, σε τραγικό βαθμό. Έχεις απόψεις και ιδέες που ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο που τα έχει βρει ΟΛΑ έτοιμα, δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του και για τίποτα, που θεωρεί πως όλα τριγύρω του είναι άσχημα και πως γι αυτά αυτός δε φέρει καμία ευθύνη. Κατηγορείς τον χριστιανισμό και ότι άλλο σου έρθει στο ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ σου, και τους βρίζεις ενώ ταυτόχρονα ζητάς ΣΕΒΑΣΜΟ για τις απόψεις σου και τις ιδέες σου. Ένα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ με σοβαρά νοητικά προβλήματα θα ζητούσε κάτι τέτοιο. Βρίζεις και κατηγορείς τη σημαία της χώρας που ζεις (που αν δε σου αρέσει να ζεις σε αυτή σου ξαναλέω ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, αν σε όποια άλλη χώρα και αν πας και διατηρήσεις τις ίδιες απόψεις πας ντουγρού για την μπουζου) γράψεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του κώλου πως αν ήμασταν υπό τουρκικό ζυγό θα είχαμε περισσότερα λεφτά χωρίς να έχεις ζήσει (είμαι 99% σίγουρος γι αυτό) ούτε μια ΜΕΡΑ στη τουρκία χωρίς την ιδιώτητα του τουρίστα, παραβλέποντας πως ΑΝ ήμασταν υπό τουρκικό ζυγό είχες ρεζερβε κελί (αν ήσουν τυχερός και ζούσες). Βρίζεις τον χριστιανισμό επειδή είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να κάνεις κάτι τέτοιο, ενώ θεωρείς παρτάκια κάποιον που σέβεται τη σημαία επειδή ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να κάνει κάτι τέτοιο. Ρωτάς τη συμβολίζει η σημαία και τη βρίζεις κιόλας ενώ δε ξέρεις ΚΑΝ πως η σημαία συμβολίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αυτή που σου παρέχει να την βρίζεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Λες ότι είναι ένα εθνικιστικό σύμβολο ο σταυρός, ενώ αν μη τη άλλο μπορεί καποιος να πει ότι είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο (αν αριθμήσουμε τα κράτη που έχουν στη σημαία τους τον σταυρό). Βρίζεις τους ανθρώπους (και αναφέρομαι στους ανώνυμους) του 1821 επειδή κότσαραν ένα χριστιανικό σύμβολο από τη στιγμή που το 100% αυτών ήταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ. Και μετά σαν ΗΛΙΘΙΟΣ ρωτάς "αθεισμός δεν υπήρχε....άθεοι δεν υπήρχαν;" Ο 2χρονος γιος του κουμπάρου μου έχει περισσότερο μυαλό και λογική απ εσένα. Ότι και να γράψεις ανοίκουν στη σφαίρα της γελοιότητας και της νοητικής ικανότητας ενός νοητικά καθυστερημένου ανθρώπου

πεσ τα ρε άνθρωπε, μπράβο

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
η οθωμανικη αυτοκρατορια διαλυθηκε γιατι ειχε ξεπερασμενο  πολιτικοοικονομικο συστημα ...δεν ηταν δυνατον σε καιρο που ο καπιταλισμος ηταν στα πανω του  να υπαρχει φεουδαρχικο καθεστως στην ευρωπη..αυτο ισχύει και για την ρωσσικη αυτοκρατορια βεβαια ...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Να σου πω,προφανώς υπήρχε το έδαφος για να καλλιεργηθεί εξέγερση....προφανώς αν πήγαινες στον αγρότη-ραγιά κ του έταζες πως θα ζει σε ανεξάρτητο κράτος,δεν θα πληρώνει φόρους κτλ...θα ακούγονταν καλό κ ενδιαφέρον...

Σίγουρα επίσης καλλιεργήθηκε κιόλας η ιδέα από εξωτερικό για να διαλυθεί η ισχυρή Οθωμανική αυτοκρατορία,όπως κάνουν τώρα οι Η.Π.Α. ένα πράγμα,εεε κάτι τέτοιο.

Στην συνέχεια μας φέρανε ξένο επίτροπο,γενικά ανάθεμα κ αν υπήρξε ποτέ πραγματική απελευθέρωση,απλά αλλαγή αφεντικού,παράδοση που δεν σταμάτησε κ ποτέ.
ειπαμε ο κολοκοτρωνης ηταν αλβανος κοινωνικος επαναστατης!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom