Επειδή δε μου εμπνέεις την αίσθηση του σεβασμού, πρέπει να έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα νοητικό. Με λες παρτάκια επειδή πιστεύω στη σημαία, και ότι συμβολίζει αυτή, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; Μαλάκα τέτοια ΗΛΙΘΙΑ σκέψη ούτε έμβρυο που δεν έχει αναπτύξη ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΥΤΑΡΡΟ εγκεφάλου δε μπορεί να κάνει. Το τι πιστεύει και το τι όχι ο καθένας για τη πατρίδα του και τη σημαία και γενικά για όλους τους τομείς της ζωής είναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ θέμα. Τι θες να πω; Πως επειδή οι βιαστές και οι παιδεραστές που είναι στη φυλακή ΔΕΝ είναι ελεύθεροι τη καίω τη σημαία; Ή θα μου πεις για τους Σλαβομακεδόνες (τους ποιούς;;;;;;; ) που ζούνε υπό τον ελληνικό ζύγο; Ποιος στην ελλάδα δε ζει ελεύθερος αλλά θεωρεί ότι ζεί κάτω από δεσμά; Εσύ; Μα έχεις ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.
Για 55άρης είσαι ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΣ, σε τραγικό βαθμό. Έχεις απόψεις και ιδέες που ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο που τα έχει βρει ΟΛΑ έτοιμα, δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του και για τίποτα, που θεωρεί πως όλα τριγύρω του είναι άσχημα και πως γι αυτά αυτός δε φέρει καμία ευθύνη. Κατηγορείς τον χριστιανισμό και ότι άλλο σου έρθει στο ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ σου, και τους βρίζεις ενώ ταυτόχρονα ζητάς ΣΕΒΑΣΜΟ για τις απόψεις σου και τις ιδέες σου. Ένα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ με σοβαρά νοητικά προβλήματα θα ζητούσε κάτι τέτοιο. Βρίζεις και κατηγορείς τη σημαία της χώρας που ζεις (που αν δε σου αρέσει να ζεις σε αυτή σου ξαναλέω ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, αν σε όποια άλλη χώρα και αν πας και διατηρήσεις τις ίδιες απόψεις πας ντουγρού για την μπουζου) γράψεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του κώλου πως αν ήμασταν υπό τουρκικό ζυγό θα είχαμε περισσότερα λεφτά χωρίς να έχεις ζήσει (είμαι 99% σίγουρος γι αυτό) ούτε μια ΜΕΡΑ στη τουρκία χωρίς την ιδιώτητα του τουρίστα, παραβλέποντας πως ΑΝ ήμασταν υπό τουρκικό ζυγό είχες ρεζερβε κελί (αν ήσουν τυχερός και ζούσες). Βρίζεις τον χριστιανισμό επειδή είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να κάνεις κάτι τέτοιο, ενώ θεωρείς παρτάκια κάποιον που σέβεται τη σημαία επειδή ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να κάνει κάτι τέτοιο. Ρωτάς τη συμβολίζει η σημαία και τη βρίζεις κιόλας ενώ δε ξέρεις ΚΑΝ πως η σημαία συμβολίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αυτή που σου παρέχει να την βρίζεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Λες ότι είναι ένα εθνικιστικό σύμβολο ο σταυρός, ενώ αν μη τη άλλο μπορεί καποιος να πει ότι είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο (αν αριθμήσουμε τα κράτη που έχουν στη σημαία τους τον σταυρό). Βρίζεις τους ανθρώπους (και αναφέρομαι στους ανώνυμους) του 1821 επειδή κότσαραν ένα χριστιανικό σύμβολο από τη στιγμή που το 100% αυτών ήταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ. Και μετά σαν ΗΛΙΘΙΟΣ ρωτάς "αθεισμός δεν υπήρχε....άθεοι δεν υπήρχαν;" Ο 2χρονος γιος του κουμπάρου μου έχει περισσότερο μυαλό και λογική απ εσένα. Ότι και να γράψεις ανοίκουν στη σφαίρα της γελοιότητας και της νοητικής ικανότητας ενός νοητικά καθυστερημένου ανθρώπου