Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αλήθεια πόσο χρονών είσαι; Γιατί ένα παιδάκι θα έκανε την ερώτηση "αθεισμός δεν υπήρχε, άθειοι δεν υπήρχαν όμως;" Είναι σα να λέει κάποιος κατηγορόντας την εργατική τάξη του 1800 "συνδικαλισμός δεν υπήρχε...συνδικαλιστές δεν υπήρχαν όμως;" Για να υπάρξει το δεύτερο πρέπει να υπάρχει το πρώτο ξέρεις. Δε μπορεί να υπάρχει κουμμουνιστής αν δεν υπάρχει κουμμουνισμός. Ακόμα και ο Μαρξ και ο Ενγκελ πριν συλλάβουν την ιδέα του κουμμουνισμου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (σε σοκάρω το ξέρω).
Προσωπικά πιστεύω σε αυτό το σύμβολο ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν, όχι μόνο το 1821 αλλά και το 1897 και το 1912-13 και το 1940-41, για να μπορώ εγώ να ζω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και εσύ να γράφεις ότι γράφεις για το σύμβολο αυτό. Δε το κάνω ούτε για τις άσπρες και γαλάζιες ρίγες, ούτε για το σταυρο. Το κάνω για τους ανθρώπους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους (με παντιέρα το σύμβολο αυτό) για να μπορώ εγώ να είμαι ελεύθερος. Ελάχιστη ένδειξη σεβασμού. Για τους άλλους δε μπορώ να απαντήσω...
Ουδείς σκοτώθηκε για το σύμβολο ως σύμβολο.

Τα σύμβολα αλλάζουν άλλωστε,έτσι κ οι σημαίες,άλλα μένουν.

Οπότε το να κολλάς στα σύμβολα θυμίζει εικονολατρία,ξέρεις τότε που σφάζονταν οι μεν χριστιανοταλιμπάν με τους δε για το θέμα των εικόνων....

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ναι τζιμ,αλλά μη με στείλετε εξορία

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αλήθεια πόσο χρονών είσαι; Γιατί ένα παιδάκι θα έκανε την ερώτηση "αθεισμός δεν υπήρχε, άθειοι δεν υπήρχαν όμως;" Είναι σα να λέει κάποιος κατηγορόντας την εργατική τάξη του 1800 "συνδικαλισμός δεν υπήρχε...συνδικαλιστές δεν υπήρχαν όμως;" Για να υπάρξει το δεύτερο πρέπει να υπάρχει το πρώτο ξέρεις. Δε μπορεί να υπάρχει κουμμουνιστής αν δεν υπάρχει κουμμουνισμός. Ακόμα και ο Μαρξ και ο Ενγκελ πριν συλλάβουν την ιδέα του κουμμουνισμου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (σε σοκάρω το ξέρω).
Προσωπικά πιστεύω σε αυτό το σύμβολο ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν, όχι μόνο το 1821 αλλά και το 1897 και το 1912-13 και το 1940-41, για να μπορώ εγώ να ζω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και εσύ να γράφεις ότι γράφεις για το σύμβολο αυτό. Δε το κάνω ούτε για τις άσπρες και γαλάζιες ρίγες, ούτε για το σταυρο. Το κάνω για τους ανθρώπους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους (με παντιέρα το σύμβολο αυτό) για να μπορώ εγώ να είμαι ελεύθερος. Ελάχιστη ένδειξη σεβασμού. Για τους άλλους δε μπορώ να απαντήσω...

55αρης φίλε :grin:

Κάτα τα άλλα αν το ελεύθερος το εννοείς για το 1821,που θέλαμε να γίνουμε ανεξάρτητοι από τους Τούρκους......σε πληροφορώ ότι αν τώρα είμαστε υπό Τουρκική κατοχή θα είχαμε περισσότερα λεφτά :dancing: :dancing:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν πηρε κανεις την θρησκεια των Εβραιων :headbang:

οι Εβραιοι δεν ειναι χριστιανοι  :birdman:

Το ορθοδοξο δογμα ειναι εβραικο? :jerking: :jerking: :jerking:
Οι πρώοι χριστιανοί ήταν εβραίοι. Ο πρώτος πρώτος (και τυπικός ιδρυτής του) ήταν εβραίος (Ιησούς). Ακόμα και ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ιδρυτής του χριστιανισμού (Παύλος) Εβραίος ήταν.
Το ορθόδοξο δόγμα είναι μια υποκατηγορία (από τις δεκάδες που υπάρχουν) της θρησκείας που λέγεται ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. Και ο χριστιανισμός δεν είναι μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ θρησκεία. Είναι μια θρησκεία που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ έχει τις βάσεις της πάνω στον εβραισμό. Ουσιαστικά είναι μιια βελτιωμένη έκδοση του εβραισμού, με πολλά νέα στοιχεία, αλλά διατηρεί τις δομές του εβραισμού.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
55αρης φίλε :grin:

Κάτα τα άλλα αν το ελεύθερος το εννοείς για το 1821,που θέλαμε να γίνουμε ανεξάρτητοι από τους Τούρκους......σε πληροφορώ ότι αν τώρα είμαστε υπό Τουρκική κατοχή θα είχαμε περισσότερα λεφτά :dancing: :dancing:
χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω από τα γέλια. Που το είδες αυτό ρε;;; Είδες κανένα όνειρο ή βλέπεις πολλές τουρκικές σειρές; Μάθε το λοιπόν πως στην Τουρκία ο μέσος μισθός είναι περίπου στα 300 ευρώ. Μάθε ότι αν ήμασταν υπό τουρκικό ζυγό ΜΑΛΛΟΝ δε θα υπήρχε αυτό το σάιτ και αν υπήρχε θα το παρακολουθούσαν νυχθιμερόν και αν έγραφες τις μαλακίες που γράφεις για το σύμβολό ΜΑΣ (δηλαδή τη τουρκική σημαία αφού θα ήμασταν υπο τουρκικο ζυγό) θα ήσουν ΗΔΗ σε λευκό κελί. Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα. Πες μας πως και αν μας είχαν κατακτήσει οι Κινέζοι θα ήμασταν όλοι εκατομμυριούχοι....Για 55άρη λίγο αδιάβαστο σε κόβω. (και αλήθεια θέλεις στα 55 σου να πας και στην Αυστραλία για να εργαστείς;;; Με την καμία όμως δε σε παίρνουν)

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χριστιανισμός (άσχετα με το δόγμα) = Εβραϊκή θρησκεία.

Απλά αλλιώς τον ερμηνεύει τον Χριστιανισμό ο κάθε λαός........δεν παύει όμως να'ναι Εβραϊκή θρησκεία.-

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Οι πρώοι χριστιανοί ήταν εβραίοι. Ο πρώτος πρώτος (και τυπικός ιδρυτής του) ήταν εβραίος (Ιησούς). Ακόμα και ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ιδρυτής του χριστιανισμού (Παύλος) Εβραίος ήταν.
Το ορθόδοξο δόγμα είναι μια υποκατηγορία (από τις δεκάδες που υπάρχουν) της θρησκείας που λέγεται ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. Και ο χριστιανισμός δεν είναι μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ θρησκεία. Είναι μια θρησκεία που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ έχει τις βάσεις της πάνω στον εβραισμό. Ουσιαστικά είναι μιια βελτιωμένη έκδοση του εβραισμού, με πολλά νέα στοιχεία, αλλά διατηρεί τις δομές του εβραισμού.

Λοιπον απαξ και εισαι χριστιανος δεν εισαι εβραιος, τελος κουβεντας. Εννοεις προφανως οτι καταγονταν απο εκεινα τα μερη. Ο παυλος αλλαξοπιστησε μετα το γνωστο οραμα. Το ορθοδοξο δογμα ειναι ΔΟΓΜΑ και οχι υποκατηγορια. Οπως και τα λοιπα δογματα , που φυσικα δεν ειναι δεκαδες αλλα αντε καμμια δεκαρια με το ζορι. Βελτιωμενη? ως προς τι? δομες? καμμια σχεση. Εδω προφανως αναφερεσαι στην ΠΔ αλλα η ουσια της νεας θρησκειας ειναι στην ΚΔ στο αγαπατε αλληλους, στο γυρνα και το αλλο μαγουλο κλπ κλπ

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω από τα γέλια. Που το είδες αυτό ρε;;; Είδες κανένα όνειρο ή βλέπεις πολλές τουρκικές σειρές; Μάθε το λοιπόν πως στην Τουρκία ο μέσος μισθός είναι περίπου στα 300 ευρώ. Μάθε ότι αν ήμασταν υπό τουρκικό ζυγό ΜΑΛΛΟΝ δε θα υπήρχε αυτό το σάιτ και αν υπήρχε θα το παρακολουθούσαν νυχθιμερόν και αν έγραφες τις μαλακίες που γράφεις για το σύμβολό ΜΑΣ (δηλαδή τη τουρκική σημαία αφού θα ήμασταν υπο τουρκικο ζυγό) θα ήσουν ΗΔΗ σε λευκό κελί. Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα. Πες μας πως και αν μας είχαν κατακτήσει οι Κινέζοι θα ήμασταν όλοι εκατομμυριούχοι....Για 55άρη λίγο αδιάβαστο σε κόβω. (και αλήθεια θέλεις στα 55 σου να πας και στην Αυστραλία για να εργαστείς;;; Με την καμία όμως δε σε παίρνουν)

300 €......σε τούρκικες λίρες όμως;;;; Εκεί το χρήμα έχει διαφορετική αξία.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ουδείς σκοτώθηκε για το σύμβολο ως σύμβολο.

Τα σύμβολα αλλάζουν άλλωστε,έτσι κ οι σημαίες,άλλα μένουν.

Οπότε το να κολλάς στα σύμβολα θυμίζει εικονολατρία,ξέρεις τότε που σφάζονταν οι μεν χριστιανοταλιμπάν με τους δε για το θέμα των εικόνων....
Ρε μάστορα σου είπα εγώ ότι οι πολεμιστές το 1912-13 σκοτώθηκαν για τη σημαία; Σκοτώθηκαν για την Ελλάδα. Απλώς τότε η σημαία αυτή και η Ελλάδα ήταν ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένες. Τι να κάνουμε τώρα; Να του κατηγορήσουμε ότι ήταν μαλάκες που πίστευαν ότι σημαία και ελλάδα δεν είναι το ίδιο; Εγώ λέω πως ΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ στους ανθρώπους αυτούς που σκοτώθηκαν για να είμαι εγώ ελεύθερος "πιστεύω" στη σημαία. Το ίδιο θα έκανα αν η σημαία είχε ένα φίδι απάνω ή ένα μουνί. Από τη στιγμή που κάποιοι σκοτώθηκαν μαζεμένοι γύρω απ αυτή και είπαν "αυτή η σημαία συμβολίζει την Ελλάδα και θα σκοτωθούμε γι αυτή" εγώ σα σεβασμό προς την υπερτατη θυσία (το να σκοτώνεσαι για την ελευθερία του άλλου είναι θυσία) σέβομαι τη σημαία και μέσω του σεβασμού αυτού σέβομαι και τους νεκρούς.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
300 €......σε τούρκικες λίρες όμως;;;; Εκεί το χρήμα έχει διαφορετική αξία.
Και πάλι ότι θέλεις γράφεις. Η οικονομία της τουρκίας αναπτύσεται με ρυθμό γύρω στο 5%. Όμως η τουρκική κυβέρνηση, ακολουθώντας πιστά τη λειτουργία της Κίνα και της Ινδίας, αντί να ανεβάζει και τους μισθούς σε ανάλογους ρυθμούς τους κρατάει σταθερούς ή δίνει μικρή αύξηση για να μπορέσει έτσι να τραβήξει επενδυτές. Παράλληλα όμως οι τιμές των προιόντων αυξάνονται με ρυθμούς μεγαλύτερους απ εκείνους του μισθούς των εργατών με συνέπεια η αγοραστική τους αξία να μειώνεται. Εσύ αν πας στην τουρκία μπορεί τα προιόντα τους να σου φανούν φτηνά, όμως γι αυτούς είναι από ακριβά μέχρι απλησίαστα. Με τη λογική που λες εσύ και οι κινέζοι (που παίρνουν 300ευρώ) σε Γιουάν θα πρέπει να ήταν πασάδες. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Σου ξαναλέω. Κοίτα το καλύτερα. Δε νοείται 55άρης (αν τόσο όντως είσαι) να λέει ότι του έρθει στο κεφάλι.

Υ.Γ! Α και η τουρκική λίρα δεν είναι όπως ήταν καμια 10 ετία πίσω....
Υ.Γ2 Και πες ότι είναι όπως τα λές και άλλη η αξία του χρήματος. Με όλα τ άλλα είσαι εντάξυ; Δηλάδη είσαι εντάξυ που θα ήσουν φυλακη με αυτά που θα έλεγες για τη σημαία. Είσαι εντάξυ που θα ήσουν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πας για σχεδόν 2 χρόνια (μπορεί και παραπάνω) στρατιώτης. Αν νομίζεις ότι εδώ έχουμε στρατόκαβλους και απ εκεί είναι όλοι μια χαρά τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος (και δε βλέπω να ξημερώνει και να ξυπνάς)...Γιατί ακόμα και πούμε ότι άλλη η αξια του χρήματος  εσύ δε θα μπορούσες να το ξέρεις αφού ή θα ήσουν ΑΚΟΜΑ φαντάρος (με τις φυλακές και τις ποινές πυ θα είχες φάει) ή θα ήσουν φυλακή σε ένα κελί 1*1 που θα το μοιραζόσουν με άλλα 3-4 άτομα (και παίζει να κάνατε και αλλαξοκολιές)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ναι τζιμ,αλλά μη με στείλετε εξορία

Δε σε στελνω στην εξορια, δεν ειμαι εγω ο καλος, ωστε να κρινω τους αλλους.
Απλα ειναι σα να εισαι βαζελος και να μιλας για τον ολυμπιακο και τον κοσμο του ολυμπιακου
Εισαι ασχετος με το θεμα, απλα εχεις την πεποιθηση οτι αυτο που στηριζεις ειναι το σωστο.

Δεν αντεξες να εισαι μονο στα τραγουδια, οκ, αλλα απο εκει που ησουν στο τσατ, τωρα εισαι αποικω σε ολα τα θεματα..
Και η αληθεια ειναι πως οι αποψεις σου σε καποια σοβαρα θεματα ειναι λιγακι "παιδικες" κ ειναι αμαρτια, γιατι ειχα μια καλη εικονα για σενα, μην το γαμας..
Και η αποψη μου οπως καταλαβαινεις, δεν εχει να κανει με το τι λες, αλλα πως το γραφεις..
Και, προφανως, οταν απαντας γελοια σε ενα θεμα που υποτιθεται οτι θεωρεις σοβαρο, μονος σου γελοιοποιεισαι..
Τουλαχιστον οταν θες να πεις κατι, να μπορεις να το υποστηριξεις, αλλιως θα σε καταταξω στην κατηγορια του πζ89, ο οποιος ειναι φανατισμενος με κατι, το οποιο δεν ξερει καν τι ειναι..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Απλα ειναι σα να εισαι βαζελος και να μιλας για τον ολυμπιακο και τον κοσμο του ολυμπιακου
Εισαι ασχετος με το θεμα, απλα εχεις την πεποιθηση οτι αυτο που στηριζεις ειναι το σωστο.

Δεν αντεξες να εισαι μονο στα τραγουδια, οκ, αλλα απο εκει που ησουν στο τσατ, τωρα εισαι αποικω σε ολα τα θεματα..
Και η αληθεια ειναι πως οι αποψεις σου σε καποια σοβαρα θεματα ειναι λιγακι "παιδικες" κ ειναι αμαρτια, γιατι ειχα μια καλη εικονα για σενα, μην το γαμας..
Και η αποψη μου οπως καταλαβαινεις, δεν εχει να κανει με το τι λες, αλλα πως το γραφεις..
Και, προφανως, οταν απαντας γελοια σε ενα θεμα που υποτιθεται οτι θεωρεις σοβαρο, μονος σου γελοιοποιεισαι..
Τουλαχιστον οταν θες να πεις κατι, να μπορεις να το υποστηριξεις, αλλιως θα σε καταταξω στην κατηγορια του πζ89, ο οποιος ειναι φανατισμενος με κατι, το οποιο δεν ξερει καν τι ειναι..
σας γαμαειιιι ο λεεετοοοο

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μάστορα σου είπα εγώ ότι οι πολεμιστές το 1912-13 σκοτώθηκαν για τη σημαία; Σκοτώθηκαν για την Ελλάδα. Απλώς τότε η σημαία αυτή και η Ελλάδα ήταν ΑΜΕΣΑ συνδεδεμένες. Τι να κάνουμε τώρα; Να του κατηγορήσουμε ότι ήταν μαλάκες που πίστευαν ότι σημαία και ελλάδα δεν είναι το ίδιο; Εγώ λέω πως ΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ στους ανθρώπους αυτούς που σκοτώθηκαν για να είμαι εγώ ελεύθερος "πιστεύω" στη σημαία. Το ίδιο θα έκανα αν η σημαία είχε ένα φίδι απάνω ή ένα μουνί. Από τη στιγμή που κάποιοι σκοτώθηκαν μαζεμένοι γύρω απ αυτή και είπαν "αυτή η σημαία συμβολίζει την Ελλάδα και θα σκοτωθούμε γι αυτή" εγώ σα σεβασμό προς την υπερτατη θυσία (το να σκοτώνεσαι για την ελευθερία του άλλου είναι θυσία) σέβομαι τη σημαία και μέσω του σεβασμού αυτού σέβομαι και τους νεκρούς.

Χμμμμ....απλά εσύ μόνο και μόνο πιστεύεις στη σημαία ΟΤΙ και να συμβολίζει μόνο και μόνο επειδή ΕΣΥ είσαι ελεύθερος....τώρα αυτό πώς ακούγεται;

Ότι κοιτάς μόνο την πάρτη σου απλά... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Το ΤΙ λέει κάποιος δε μετράει για σένα δηλαδή; Αρκεί πώς το γράφει;

Σαν να λέμε σου αρέσει να βλέπεις 1 χρυσή βαλίτσα με σκατά μέσα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Aπό πού προκύπτει αυτό;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αβραμη αντε τραβα
images

μας κουρασες.

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και που'σαι λόπεζ....το αβατάρ σου φτιάξε πρώτα και μετά κάνε τον έξυπνο....δείχνει το βατραχάκι του imageshack αν δε το'χεις πάρει χαμπάρι :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom