Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αν δεν βρήκες τα ονοματά από σκονάκι μπράβο σου πάντως,οι περισσότεροι το παίζουν πατριώτες-εθνικιστές αλλά κάτι τέτοια δε τα ξέρουνε.
τι σκονακι ρε, με δουλευεις?
θελεις κατι να πεις, δεν αντεχεις

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι σκονακι ρε, με δουλευεις?
θελεις κατι να πεις, δεν αντεχεις
Βασικά αναρωτιέμαι γιατί ανάμεσα σε τόσους νεκρούς αυτοί ειδικά χρειάζονται κάθε χρόνο μνημόσυνο κ δεν ξεχνώ......

Πολιτικές σκοπιμότητες μήπως;;;;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
οχοχοχοχοχο αν το διαβάσιε αυτό ο λάκης ότι λες τις πασιονάρες όμορφες , θα γίνει εμφύλιος  :rockon: :rockon:

το εχω παρει αποφαση εδω και καποια χρονια κομμουνιστρια δεν προκειται να παντρευτω για να μην βγει ο γιος μου εαμιτης...φανταζεσαι να λειπω να δουλεια και να του κανει κατηχηση...τρεμω την σκεψη...απο εκει περα ενα... :knockinb: δεν ειναι ιδεολογικη εκπτωση :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Βασικά αναρωτιέμαι γιατί ανάμεσα σε τόσους νεκρούς αυτοί ειδικά χρειάζονται κάθε χρόνο μνημόσυνο κ δεν ξεχνώ......

Πολιτικές σκοπιμότητες μήπως;;;;
για τον αλεξη γιατι κανουν μνημοσυνο? πολιτικες σκοπιμοτητες μηπως?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το εχω παρει αποφαση εδω και καποια χρονια κομμουνιστρια δεν προκειται να παντρευτω για να μην βγει ο γιος μου εαμιτης...φανταζεσαι να λειπω να δουλεια και να του κανει κατηχηση...τρεμω την σκεψη...απο εκει περα ενα... :knockinb: δεν ειναι ιδεολογικη εκπτωση :2funny:
Σωστά,από το γαμήσι δεν έπαθε κανείς ποτέ τίποτα. :grin:

Πάντως εγώ σε κάτι τέτοια είμαι ευάλωτος,στην κνε για γκόμενα μπήκα,μετά όμως ανακάλυψα ότι μπήκαν επίσης πολλοί για την ίδια γκόμενα κ τώρα δες που κατάντησα να κάνω κατήχηση στο bou. :2funny:
Αν μου κάνει τίποτα καλά γαμήσια καμιά εθνικίστρια με βλέπω χρυσαυγίτη. :2funny: :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αλλος ενας μεγαλος μαλακας, καθως η βλακεια, οχι μονο δεν εχει ορια, αλλα δεν εχει ουτε κομματικες προτιμησεις.
Οσο βλακας ειναι ενας κολλημενος κομμουνιστης, αλλο τοσο βλακας εισαι κ εσυ, ενας κολλημενος, για το θεαθηναι, δεξιος.
Παπαρια μεντολες και γιαλατζι σοφοι ολοι σας.
Εγω ουτε σχολιασα καμια μαλακια σας που μας εχετε πρηξει τ' αρχιδια, λες κ εχετε λυσει κανενα προβλημα.
Εγω ενα πραγμα θελω, να μην ξεχναμε οτι ζουμε σε μια χωρα για την οποια εχουν θυσιαστει ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δεν ξερω αν ηταν δεξιοι ή αριστεροι αυτοι που πεθαναν, ξερω ομως οτι ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και σ' αυτο δε χωρα ουτε σχολιο ουτε αλλη παπαρολογια σας.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον Χριστόδουλο Καραθανάση. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον Παναγιώτη Βλαχάκο. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον Έκτορα Γιαλοψό.

ελα ρε τζιμι που δεν σηκωνεις ενα αστειο..λες και μπορουμε να μιλησουμε λογικα με το παπαζολ παροντα.... :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ελα ρε τζιμι που δεν σηκωνεις ενα αστειο..λες και μπορουμε να μιλησουμε λογικα με το παπαζολ παροντα.... :think:
Γιατί δεν μπορείτε ρε μαλάκα,παραθέσεις μεταξύ σας κάνετε. :birdman:

Εγώ φταίω που σκεφτόμουν να μπω στο κόμμα...τώρα που η τυποεκδοτική πάει να κλείσει κ δεν θα χω δουλειά. :birdman:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Πάντως εγώ σε κάτι τέτοια είμαι ευάλωτος,στην κνε για γκόμενα μπήκα,μετά όμως ανακάλυψα ότι μπήκαν επίσης πολλοί για την ίδια γκόμενα κ τώρα δες που κατάντησα να κάνω κατήχηση στο bou. :2funny:
Αν μου κάνει τίποτα καλά γαμήσια καμιά εθνικίστρια με βλέπω χρυσαυγίτη. :2funny: :2funny:

την συγκεκριμενη γκομενα την γαμησε κανεις ή μεινατε με το πουλι στο χερι...ολοι.. :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
την συγκεκριμενη γκομενα την γαμησε κανεις ή μεινατε με το πουλι στο χερι...ολοι.. :2funny:
Βασικά όλοι απ'ότι έμαθα κ πρέπει να συνεχίζεται η παράδοση..αυτή βάζει τους νέους στα πράγματα. :cheesy:

Είναι ένα τσουλάκι.... :booty: :boobies:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γιατί δεν μπορείτε ρε μαλάκα,παραθέσεις μεταξύ σας κάνετε. :birdman:

Εγώ φταίω που σκεφτόμουν να μπω στο κόμμα...τώρα που η τυποεκδοτική πάει να κλείσει κ δεν θα χω δουλειά. :birdman:

ρε παπαζολ αφου γαμας ολα τα θρεντ...θυμαμαι περσι απο κκε εγινε δεξιος φιλοκεμαλικος και ξαναεγινες κκε σε 2 εβδομαδες.... :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Περασμένα μεγαλεία...μελαγχόλησα τώρα. :- :P

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε παπαζολ αφου γαμας ολα τα θρεντ...θυμαμαι περσι απο κκε εγινε δεξιος φιλοκεμαλικος και ξαναεγινες κκε σε 2 εβδομαδες.... :2funny:
Αν πληρώνει καλά ο πρόεδρας υπόσχομαι να είμαι σοβαρός. :boobies:

Στο ΚΚΕ τζάμπα δουλεύουμε,''χρεώσεις'' στον σοσιαλισμό το λέμε. :P

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Βασικά όλοι απ'ότι έμαθα κ πρέπει να συνεχίζεται η παράδοση..αυτή βάζει τους νέους στα πράγματα. :cheesy:

Είναι ένα τσουλάκι.... :booty: :boobies:

ειναι αυτη που ειχε ερθει σπιτι και σου εβαζε χερι που δεν μοιραζει το ριζοσπαστη συνεχεια και σου ελεγε οτι εχει χαλαρη προλεταριακη συνειδηση.. :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
για τον αλεξη γιατι κανουν μνημοσυνο? πολιτικες σκοπιμοτητες μηπως?

η αριστερα κερδιζει οπαδους οταν παρουσιαζει ηρωες που πεθαινουν για το οτι μπορει να ειναι αριστερο σε καθε εποχη...τεμπονερας...λαμπρακης...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η αριστερα κερδιζει οπαδους οταν παρουσιαζει ηρωες που πεθαινουν για το οτι μπορει να ειναι αριστερο σε καθε εποχη...τεμπονερας...λαμπρακης...
Άσε Πετράκη τα ίδια κάνετε κ σεις,νεκρούς της Μαρφίν,Ίμια,τον 40χρόνο που τον έφαγε ο μετανάστης,μην δείτε πτώμα τρέχετε. :idiot: :uglystupid:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν πληρώνει καλά ο πρόεδρας υπόσχομαι να είμαι σοβαρός. :boobies:

Στο ΚΚΕ τζάμπα δουλεύουμε,''χρεώσεις'' στον σοσιαλισμό το λέμε. :P

εκει σε εχουν στο τσαμπα και θα ερθει στο ΛΑ.Ο.Σ να ρεφαρεις?...γιατι δεν πας σε τζεφρι ή κουβελη?

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Αυτό πες το στο Λάκη,που θεωρεί μπάζα όλες τις αριστερές.

Στην Χρυσή Αυγή υπάρχουν γκόμενες ή είναι μόνο αρχιδόκαμπος που γαμιούνται μεταξύ τους;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Άσε Πετράκη τα ίδια κάνετε κ σεις,νεκρούς της Μαρφίν,Ίμια,τον 40χρόνο που τον έφαγε ο μετανάστης,μην δείτε πτώμα τρέχετε. :idiot: :uglystupid:

για οσα αναφερεις ομως δεν λεμε οτι τους σκοτωσε η αριστερα...για να την στοχοποιησουμε στο συνολο της...αντιθετα η αριστερα στοχοποιει την αστυνομια ως θεσμο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εκει σε εχουν στο τσαμπα και θα ερθει στο ΛΑ.Ο.Σ να ρεφαρεις?...γιατι δεν πας σε τζεφρι ή κουβελη?
Κοίτα ο Τζέφρυ θα το κλείσει το μαγαζί μάλλον,ο Κουβέλης φαίνεται να γίνεται το νέο ΠΑΣΟΚ κ είναι μια πολύ καλή ιδέα. :rockon:
Αυτό πες το στο Λάκη,που θεωρεί μπάζα όλες τις αριστερές.

Στην Χρυσή Αυγή υπάρχουν γκόμενες ή είναι μόνο αρχιδόκαμπος που γαμιούνται μεταξύ τους;
Έχουν μέτωπο γυναικών,τώρα αν έχει μόνο crossdresser δεν ξέρω. :2funny:
για οσα αναφερεις ομως δεν λεμε οτι τους σκοτωσε η αριστερα...για να την στοχοποιησουμε στο συνολο της...αντιθετα η αριστερα στοχοποιει την αστυνομια ως θεσμο...
Ααα αυτό είναι η ουσία,όχι ότι οι νεκροί αυτοί είναι άσχετοι ιδεολογικά.
(στις 2 περιπτώσεις τουλάχιστον,άντε στα Ιμια πες ναι).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom