lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εσυ ησουν η πασχαλιτσα/ξανθο κουκλι?Σιγα ρε αρχοντα σε 2 σιτε εχω μπει και στο 1 δεν εκατσα ουτε μηνα.
εσυ ησουν η πασχαλιτσα/ξανθο κουκλι?Σιγα ρε αρχοντα σε 2 σιτε εχω μπει και στο 1 δεν εκατσα ουτε μηνα.
Όχι,εγώ,θες κάτι;;;εσυ ησουν η πασχαλιτσα/ξανθο κουκλι?
Εισαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ
καλη η μαλακια, αλλα με το σεξ γνωριζεις και κοσμο
δοκιμασε το
εσυ ησουν η πασχαλιτσα/ξανθο κουκλι?
ολο μαλακιες λες
μας εχεις ζαλισει τ' αρχιδια με τον κομμουνισμο και την ιδεολογια σου
διαβασε κανα βιβλιο να μαθεις για το τι ηταν ο μαρξ... για το τι εκανε ο μαρξ στην ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ του..
κλεισε το στομα κ ανοιξε το μυαλο σου
Φχαριστώ για την υποστήριξη,θα το εκτιμίσω ιδιαίτερα αυτό να ξέρεις,μέχρι κ Καρατζαφέρη μπορεί να ψηφίσω.δηλaδη οταν γνωριζεις για πρωτη φορα μια γκομενα αντι για χαιρω πολυ τι λες ελα να σε γαμησω για να γνωριστουμε ααλυτερα....
ξερω τι λεω ;)τι λες ρε
Θα μου πεις λατρεμένε που είμαι περίεργος;;;ξερω τι λεω ;)
Φχαριστώ για την υποστήριξη,θα το εκτιμίσω ιδιαίτερα αυτό να ξέρεις,μέχρι κ Καρατζαφέρη μπορεί να ψηφίσω.
Αύριο-μεθαύριο θα δείτε κριτική μου.εαν ομως το κολπο του τζιμι εχει επιτυχια, μην διστασεις να το χρησιμοποιησεις...μαλακα οντως χρειαζεσαι γαμισι...σε εχει βαρεσει ο μαρξ στο κεφαλι....
σκασε μωρη ξεπατωμενηΘα μου πεις λατρεμένε που είμαι περίεργος;;;
Αύριο-μεθαύριο θα δείτε κριτική μου.
Oχι για μιλα....σκασε μωρη ξεπατωμενη
ρε παπαζολ γιατι το κκε στελνεις τι ωραιες γκομενες να μοιραζουν ριζοσπαστη στην δαφνη και στο μετρο του πανεπιστημιου βαζει τα βουρλα;
Θα χει να κάνει με την πελατεία,δεν ξέρω θα ρωτήσω κ θα σου πω.ρε παπαζολ γιατι το κκε στελνεις τι ωραιες γκομενες να μοιραζουν ριζοσπαστη στην δαφνη και στο μετρο του πανεπιστημιου βαζει τα βουρλα;
τζιμι γιατι στον τσακ νορρις δεν λεει ψεμματα κανεις ποτε;
γιατι απο το ημερολογιο του τσακ λειπει η 1η απριλιου....
Ρε μαλάκα μεταξύ μας γλυκόλογα είναι,άντε ψάρι.Oχι για μιλα....
Αν δεν βρήκες τα ονοματά από σκονάκι μπράβο σου πάντως,οι περισσότεροι το παίζουν πατριώτες-εθνικιστές αλλά κάτι τέτοια δε τα ξέρουνε.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον Χριστόδουλο Καραθανάση. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον Παναγιώτη Βλαχάκο. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον Έκτορα Γιαλοψό.