ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Η πορνοστάρ πηδιέται με πολύ λιγότερους κ κερδίζει λεφτά,εκμεταλλεύεται δηλαδή κ δεν την εκμεταλλεύονται όπως ας πούμε συμβαίνει με τις περισσότερες ιερόδουλες που πηδιούνται για μικροποσά.
Και τέλος ο κομμουνισμός δεν υπήρξε ποτέ κατά της σεξουαλικής απελευθέρωσης,τάξη,ηθική κ χριστιανοσύνη εσείς το παίζετε οι πατριώτες....
μαγκιαΝαι γιατι μεχρι τωρα εχει παει και σε πολλα ραντεβου θανατου ο Αβραμης.
Ό,τι παπαριά βρίσκεις κ διαβάζεις στο νετ δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.ολο μαλακιες λες
μας εχεις ζαλισει τ' αρχιδια με τον κομμουνισμο και την ιδεολογια σου
διαβασε κανα βιβλιο να μαθεις για το τι ηταν ο μαρξ... για το τι εκανε ο μαρξ στην ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ του..
κλεισε το στομα κ ανοιξε το μυαλο σου
Ψιλο ασχετο, αλλα εχεις δει την τσοντα της Φονσου?εγω δεν συμφωνω με σαρρη και στο εχω πει διοτι απλα ειναι ενα ατομο του λαιφσταιλ χωρις ιδεολογια...αλλα απο ποτε εγινε πουτανα...εχεις αποδειξεις οτι εκδιδεται...προφανως..
δηλαδη ηθικα εσυ δεν εχεις προβλημα με τις πορνοσταρ...ποια η διαφορα τους με τις εκδιδομενες; η αννα φονσου ηταν πολλα χρονια στελεχος του κκε...
Μου ηθελε και σε μενα ραντεβου θανατου ο Αβραμης και απειλουσε.μαγκια
κλανια
εξατμιση τυπε
Ό,τι παπαριά βρίσκεις κ διαβάζεις στο νετ δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.
Να φιλτράρεις κάπου-κάπου αυτά που διαβάζεις κ να σκέφτεσαι λίγο ότι μπορεί να'ναι κ ΠΙΠΕΣ.
Μου ηθελε και σε μενα ραντεβου θανατου ο Αβραμης και απειλουσε.
Οταν εντελει του ειπα να ερθει να τον πλακωσω μου απαντησε οτι ειναι πολυ βραδυ και δεν λειτουργουν τα μεσα μαζικης μεταφορας και πως το ταξι κοστιζει.
μεταξυ κατεργαρεων..Καρφώνεσαι......
ΚαλάΕισαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ
καλη η μαλακια, αλλα με το σεξ γνωριζεις και κοσμο
δοκιμασε το
Γιατί ρε μυσικό το χεις,δημόσια ξεμαλλιάσματα είχατε θυμάμαι.Καρφώνεσαι......
Γιατί ρε μυσικό το χεις,δημόσια ξεμαλλιάσματα είχατε θυμάμαι.
Α τον πούστη και αυτός;! :oΝαι αλλά καρφώνεται για ΑΛΛΑ του νικ
Οταν εντελει του ειπα να ερθει να τον πλακωσω μου απαντησε οτι ειναι πολυ βραδυ και δεν λειτουργουν τα μεσα μαζικης μεταφορας και πως το ταξι κοστιζει.
Δεν εχω αλλο νικ σε αλλο σιτε εγινε η ιστορια.Α τον πούστη και αυτός;! :o
Καλά ρε μαλάκες γιατί έχετε τόσο νικ,μυστικοί κατάσκοποι είστε;
Σα δεν ντρέπεσαι να μπαίνεις κ σε άλλα sites,λέγε σε ποιο.Δεν εχω αλλο νικ σε αλλο σιτε εγινε η ιστορια.
ειναι ο κηπαρχης του σαιτ τυπεΣορρυ που επεμβαινω αλλα συνεχεια διαβαζω για αυτον τον Αβραμη που λετε...
Ποιος ειναι και τι εχει κανει?
Σιγα ρε αρχοντα σε 2 σιτε εχω μπει και στο 1 δεν εκατσα ουτε μηνα.επάγγελμα τα έχετε κάνει τα φόρουμ;