Νέα

Φίλη - Καύλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στα άλλα συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό!

Οι φίλες είναι πάντα σημαντικό κεφάλαιο.
Απλά πρέπει να ξεκαθαρίζει κανείς πότε είναι πραγματικά φίλες.
Για να είναι στα αλήθεια φίλες, πρέπει να σε βάζουν σπίτι τους και να περνούν χρόνο μαζί σου.Αν ζητούν μόνο χάρες, τότε απλώς δεν είναι φίλες, αλλά εκμεταλεύτριες που εκμεταλεύονται τα κορόιδα.

Αν είναι φίλες όμως και σε βάζουν σπίτι τους, τότε , εφόσον δεν βιάζεσαι, δεν δείχνεις ότι κυνηγάς να τις πηδήξεις και έχεις άλλες κατακτήσεις και ξέρουν ότι γαμάς και αλλού, τότε σε κάποια στιγμή "αδυναμίας" θα τις φάς.

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν ότι γαμάς γενικώς και κυνηγάς γκόμενες, γιατί τον αγάμητο δεν τον θέλει καμία. Θέλουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία άνδρες που είναι ... "δοκιμασμένοι" !!!!!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Χμμμ...εννοω οτι εχουμε κοιμηθει μαζι,εχουμε φιληθει στο στομα απειρες φορες,
εχουμε παει διακοπες μαζι
αλλα ποτε δεν εχουμε δει ο ενας τον αλλον ερωτικα :grin:
Ο

Καλέ βρε συ nefelaki. Πως το εννοείς πως έχετε φιληθεί στο στόμα άπειρες φορές αλλά ΔΕΝ βλέπετε ο ένας τον άλλο ερωτικά...ΟΚ δεν γαμηθήκατε, και το φιλί δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά εάν δεν υπάρχει έλξη για ποιό λόγο να το κάνετε; Έτσι όπως το λες, εγώ καταλαβαίνω πως υπάρχει μεν έλξη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνετε όπως λες γιατί βάζετε φρένο εσείς. Εγώ τουλάχιστον δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να φιλήσω φίλη μου εάν δεν την γούσταρα έστω και λίγο.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω με οσες κοπελες ημουν φιλος το μονο που ειχα στο μυαλο μου ηταν πως θα της :knockinb:
Φιλικα παντα.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Για μένα η περίπτωση να μην δεις ερωτικά μια φίλη σου είναι απλά να μην τη γουστάρεις ως γυναίκα. (Να μην τη γούσταρες δηλαδή και αν ήταν μια άγνωστη στο δρόμο).
Δηλαδή κάποιες ατάκες του στυλ «Η κολλητή μου είναι μουνάρα αλλά εγώ δεν τη βλέπω ερωτικά» δεν τις πιστεύω!
Προσέξτε…δεν λέω το αν θα κάνεις τίποτα, μπορεί για τους χ λόγους να μην κάνεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γουστάρεις!
Πχ( νομίζω πως είναι τι ίδιο) ..Ο κολλητός μου έχει μουνάρα γυναίκα. Δεν θα υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι μαζί της. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι μουνάρα και κάτω από άλλες συνθήκες θα ήθελα να τη γαμήσω (αν δεν ήταν με τον κολλητό μου δηλαδή). Αυτό πως θεωρείται; Υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ή όχι;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εκτός των πολιτικών θεμάτων στα άλλα συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό!
κοίτα να δεις που στο τέλος θα γίνουμε και κολλητοί...

Αν εξαιρέσεις το σκάλωμα με τα πολιτικά - όχι με τι απόψεις που εκφράζει, ας πιστεύει ό,τι γουστάρει - το νόημα το έχει πιάσει πολύ δυνατά ο Λάκης...Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι δίνουν ρολόι, μπας και τους προσφέρουν οι γκόμενες κανά κομπολόι!!! :uglystupid:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Τα πράγματα με γυναικες φίλες γίνονται δύσκολα μετά την ηλικία των 10 χρονών  ;)
Πάντως έχω κι εγω μια φίλη που έχουμε φτάσει πολλές φορές ένα κλικ πριν το πήδημα...
βγαινουμε έξω περνάμε καλά, και έχουμε κοιμηθεί αρκετές φορές στο ίδιο κρεβάτι, αλλά δε θέλει η άτιμη!!!
μου λέει ότι θα χαλάσει η φιλία, και άλλα τέτοια κουλά που λένε όλες τους...
Κάποια στιγμή είχα φάει μεγάλο σκάλωμα...και ήθελα να της ρίξω ένα οποσδήποτε, αλλά εδώ και καιρό δε με πολυνοιάζει...
της έχω ξηγηθεί όμως, ότι αν ποτέ την βρω βολικά (δηλ σε στιγμή αδυναμίας που λένε...) δεν θα το γλυτώσει  :grin:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Καλέ βρε συ nefelaki. Πως το εννοείς πως έχετε φιληθεί στο στόμα άπειρες φορές αλλά ΔΕΝ βλέπετε ο ένας τον άλλο ερωτικά...ΟΚ δεν γαμηθήκατε, και το φιλί δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά εάν δεν υπάρχει έλξη για ποιό λόγο να το κάνετε; Έτσι όπως το λες, εγώ καταλαβαίνω πως υπάρχει μεν έλξη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνετε όπως λες γιατί βάζετε φρένο εσείς. Εγώ τουλάχιστον δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να φιλήσω φίλη μου εάν δεν την γούσταρα έστω και λίγο.

το να φιληθεις με καποιον στο στομα δεν παει να πει απολυτα πως τον βλεπεις και ερωτικα ;)
Εμεις αντι να φιλιομαστε στο μαγουλο καθε φορα,φιλιομαστε στο στομα το κακο δεν καταλαβαινω που βρισκετε ολοι σας :-
Τεσπα οτι και να πω δεν μπορειτε να καταλαβετε ποια ειναι η σχεση η δικη μου με τον κολλητο μου...
Εσεις εχετε τα δικα σας πιστευω και εμεις τα δικα μας :grin:
ΤΕΛΟΣ >:(

nikos1972

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οι φίλες είναι πάντα σημαντικό κεφάλαιο.
Απλά πρέπει να ξεκαθαρίζει κανείς πότε είναι πραγματικά φίλες.
Για να είναι στα αλήθεια φίλες, πρέπει να σε βάζουν σπίτι τους και να περνούν χρόνο μαζί σου.Αν ζητούν μόνο χάρες, τότε απλώς δεν είναι φίλες, αλλά εκμεταλεύτριες που εκμεταλεύονται τα κορόιδα.

Αν είναι φίλες όμως και σε βάζουν σπίτι τους, τότε , εφόσον δεν βιάζεσαι, δεν δείχνεις ότι κυνηγάς να τις πηδήξεις και έχεις άλλες κατακτήσεις και ξέρουν ότι γαμάς και αλλού, τότε σε κάποια στιγμή "αδυναμίας" θα τις φάς.

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν ότι γαμάς γενικώς και κυνηγάς γκόμενες, γιατί τον αγάμητο δεν τον θέλει καμία. Θέλουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία άνδρες που είναι ... "δοκιμασμένοι" !!!!!!
σωστος ο παιχτης

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
το να φιληθεις με καποιον στο στομα δεν παει να πει απολυτα πως τον βλεπεις και ερωτικα ;)
Εμεις αντι να φιλιομαστε στο μαγουλο καθε φορα,φιλιομαστε στο στομα το κακο δεν καταλαβαινω που βρισκετε ολοι σας :-
Τεσπα οτι και να πω δεν μπορειτε να καταλαβετε ποια ειναι η σχεση η δικη μου με τον κολλητο μου...
Εσεις εχετε τα δικα σας πιστευω και εμεις τα δικα μας :grin:
ΤΕΛΟΣ >:(

Καλά, χαλάρωσε δεν στην είπα.Κακό φυσικά δεν είναι, έτσι κι αλλιώς.
Όταν έγραψες πως φιλιέστε στο στόμα, εγώ ομολογώ πως φαντάστηκα γλωσσόφιλα, το οποίο φυσικά το έχω κατηγοριοποιήσει σε ερωτική πράξη.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Και ελεγα δεν θα το πει κανενας? :grin:
Ουτε αυτος ειναι gay ουτε και εγω ειμαι σκιαχτρο :sunglasses:
Λυπαμαι που σε απογοητευω :2funny:

Αυτο ξεπερνα ακομα και την πιο νοσηρη φαντασια.

Παντως εγω, αν ημουν στη θεση του φιλου σου, θα το εψαχνα σε ειδικους  :uglystupid:.

Επισκέπτης
μια απορια εχω,με γλωσσα ή χωρις ? :P :P :P :P

Γλώσσα φυσικά, και γενικά με τους φίλους που κάνεις επιλέγεις πάντα τους πιο ωραίους και πιο ερωτικούς και κάνεις εν ευθέτω χρόνο τα δέοντα. Πισοκολλητά, απλά, σύνθετα, πίπες, μου πες σου πα ολα τελος πάντων.  Γιατί ο φίλος ειναι καβάτζα, εύκολη λία, κολλάει με την φιλία κιόλας οπότε τον χειρίζεσαι αν δεν σου κάνει και γενικά είναι πιο άνετα απο ένα τυχόντα γκόμενο. Σας προτείνω γενικά να μην εχετε ιερο και όσιο...χεχεχε

Επισκέπτης
Γλώσσα φυσικά, και γενικά με τους φίλους που κάνεις επιλέγεις πάντα τους πιο ωραίους και πιο ερωτικούς και κάνεις εν ευθέτω χρόνο τα δέοντα. Πισοκολλητά, απλά, σύνθετα, πίπες, μου πες σου πα ολα τελος πάντων.  Γιατί ο φίλος ειναι καβάτζα, εύκολη λία, κολλάει με την φιλία κιόλας οπότε τον χειρίζεσαι αν δεν σου κάνει και γενικά είναι πιο άνετα απο ένα τυχόντα γκόμενο. Σας προτείνω γενικά να μην εχετε ιερο και όσιο...χεχεχε

μια χαρα σε βρισκω....μηπως θες να γινουμε φιλοι ???  :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.784
Πόντοι
12.056

ΘΕΑ ΘΕΑΑΑΑ  Αξιααααααα.....

Επισκέπτης
Οπως και να το κανουμε και απο τις δυο πλευρες δεν μπορει να υπαρξει μονο φιλια χωρις έλξη:p Παντα ακομα και αν δεν γινει τπτ καποιος απο τους 2 θα ψηνεται για φαση με τον κολητο/κολητη και θα το εχει και σαν φαντασιωση.Ενας κολητος παλια μου ελεγε για την κολητη του συνεχεια πως θα ηθελε να την πηδηξει και σκεφτοταν οτι ακυρο μπορουσε.Μέχρι και να την μεθυσει λεει μπας και του κατσει.lol

Επισκέπτης
Μου άρεσε αυτό που γράφτηκε παραπάνω!
Ότι δηλαδή το να φιληθεί ο Χ φίλος με την Υ φίλη του στο στόμα, δεν σημαίνει ότι αυτή ... τον βλέπει ερωτικά!

Συμφωνώ και επαυξάνω:

Γιατί και με το να τον δώσει ο Χ φίλος στο στόμα της Υ φίλης του, σημαίνει ότι την ... βλέπει ερωτικά;

Ή με το να της τον ακουμπήσει (λιγάκι αρχικώς, βαθύτερα στη συνέχεια) στη ροδέλα, σημαίνει ότι την βλέπει ερωτικά;

Με τίποτε!

Κι εγώ π.χ. θα μπορούσα αν γαμήσω ή να πιπώσω το 30% των λευκών γυναικών που είναι κάτω από 32. Αυτό σημαίνει ότι είμαι ερωτευμένος μαζί τους;

Με τίποτε. Απλά είμαι μονογαμικός!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom