Νέα

Φίλη - Καύλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά εχω ενα καυλοτικό πρόβλημα........ :think:

Εδώ και δύο χρόνια περίπου κανω παρέα με μια γυναίκα. Είμαστε φίλοι. Στην αρχή δεν την έβλεπα με καλό μάτι αλλα σιγα σιγα μου ανέβαζε το ανδρικό ...... μου. :o

Τώρα τελευταία θέλω να την ρίξω στο κρεβάτι ή όπου νάναι..... :helpplea:

Λέτε να της πω πως θέλω να γαμηθούμε αλλά μετά να παραμείνουμε όπως πρώτα??? Υπάρχει πιθανότητα να δεχτεί τέτοιο πράγμα. Βέβαια είναι γυναίκα που έχει κάνει πολλά στη ζωή της και έχει μιλήσει μπρόστα μου για ερωτικές φαντασιώσεις και γενικά για γαμήση.... :headbang:

Άντε παίδες μια γνώμη........

1. Δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ αρσενικού και θυληκού
2. Τα καλύτερα γκολ μπαίνουν σε φιλικά

Καλό σπρώξιμο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ ως φασίστας, δεν έχω φιλίες με πουσταριά. Οι προοδευτικοί antifa , αντι-ομοφοβικοί και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις που διαμαρτύρονται για απαγωγωγές Πακιστανών , Αφγανών και λοιπών κωλομπαράδων δεν ξέρω ...
μωρέ...ξέρω πολλούς απ όλο το φάσμα το πολιτικό που έχουν...είναι να μην τόχει η κούτρα σου....ή ο....... ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα...!φιλιες δεν υπαρχουνε με γυναικες απο μια ηλικια και μετα...!!μην λεμε χαζα τωρα....!!παρολα αυτα εχω 3 γυναικες φιλες κολητες...!!!εχεουμε κοιμοιθει και μαζι και παρα πολλε φορες.....!!!
ξερω γω με τη μια στην γιορτη μου πηδηχτηκαμε κιολας και την αλλη μερα λες και δεν εγινε τπτ...!!μας πηρε πολυ καιρο για να το συζητησουμε...!!!και να το ξεπερασουμε....!!χαχαχαχα...!!ειμαστε ακομη κολητοι και εχω και σχεση τωρα με αλλη....!!!και στις 5 θα παμε για καφε με τις 2 κολητες μου και αλο ενα φιλαρακι...!!ελα μωρε κλαιν μαιν...!!

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ναι καλα......!!
μου τα χουνε πει κ αλλες....!και οταν τα δινανε....!!
καλαααααα.....!
τα χουμε ακουσει αυτα τα παραμυθια..........!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χμμμμμ,το θεμα ειναι να τα λες και να τα πιστευεις ;)
Και οχι να τα πεις απλα για να εχεις να λες :sunglasses:
Εξαλλου εγω μιλαω για εναν συγκεκριμενο ανθρωπο,με τον οποιο ειμαστε αυτοκολλητοι :grin:
Με αυτον δεν παιζει τετοια περιπτωση λεμε  :tickedoff:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Χμμμμμ,το θεμα ειναι να τα λες και να τα πιστευεις ;)
Και οχι να τα πεις απλα για να εχεις να λες :sunglasses:
Εξαλλου εγω μιλαω για εναν συγκεκριμενο ανθρωπο,με τον οποιο ειμαστε αυτοκολλητοι :grin:
Με αυτον δεν παιζει τετοια περιπτωση λεμε  :tickedoff:
πασο....!!
αλλα και γω για τετια περιπτωση μιλαω και εγινε το σκηνικο....!!
χαχαχαχχα...!
τελοσπαντων...!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μάλλον γκέουλας θα είναι (ή εσύ σκιάχτρο).

Βέβαια και πάλι θα μπορούσατε να γίνετε πισωκόλλητοι με άλλον τρόπο  :dancing:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

Πες τα Todok γιατι ηθελα να το γραψω απο πιο πριν αλλα κολλαγα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Και ελεγα δεν θα το πει κανενας? :grin:
Ουτε αυτος ειναι gay ουτε και εγω ειμαι σκιαχτρο :sunglasses:
Λυπαμαι που σε απογοητευω :2funny:

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
αυτος ξερει τι δουλεια κανεις?

Επισκέπτης
Σε μια φάση που απέτυχε με μια γκόμενα, για την οποία είχε ενημερωθεί μια φίλη μου, που είχε εντυπωσιασθεί με το πόσο μουνάρα ήταν η γκόμενα (με την οποία τελικά πήρα από τα 3 το μακρύτερο), πήγα στο σπίτι της φίλης να με παρηγορήσει. Φυσικά δεν ενημέρωσα τη φίλη για το μέγεθος της αποτυχίας μου. Ήταν αργά το βράδυ και έμενε μόνη (φοιτήτρια από επαρχία). Στο κινητό μου είχε πει να πάω μετά τις 1:00 γιατί ... έκανε μπάνιο. Εγώ, συνεπέστατος και κύριος πήγα στις 12:30 και την έβγαλα από το μπάνιο, αφού έσπασα τα κουδούνια.

Η κατάληξη της ... φιλικής παρηγοριάς ήταν από τους άθλους της καριέρας μου :

A-Level + CIM !!!!!!!

Ωραίες οι φίλες. Απλά δεν πρέπει να δαπανάς πολύ χρόνο μαζί τους. Πρέπει να γαμάς και τις φίλες (και τη φιλία-δε γαμιέται-έχουμε άνδρες φίλους) όσο γίνεται γρηγορότερα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
Σε μια φάση που απέτυχε με μια γκόμενα, για την οποία είχε ενημερωθεί μια φίλη μου, που είχε εντυπωσιασθεί με το πόσο μουνάρα ήταν η γκόμενα (με την οποία τελικά πήρα από τα 3 το μακρύτερο), πήγα στο σπίτι της φίλης να με παρηγορήσει. Φυσικά δεν ενημέρωσα τη φίλη για το μέγεθος της αποτυχίας μου. Ήταν αργά το βράδυ και έμενε μόνη (φοιτήτρια από επαρχία). Στο κινητό μου είχε πει να πάω μετά τις 1:00 γιατί ... έκανε μπάνιο. Εγώ, συνεπέστατος και κύριος πήγα στις 12:30 και την έβγαλα από το μπάνιο, αφού έσπασα τα κουδούνια.

Η κατάληξη της ... φιλικής παρηγοριάς ήταν από τους άθλους της καριέρας μου :

A-Level + CIM !!!!!!!

Ωραίες οι φίλες. Απλά δεν πρέπει να δαπανάς πολύ χρόνο μαζί τους. Πρέπει να γαμάς και τις φίλες (και τη φιλία-δε γαμιέται-έχουμε άνδρες φίλους) όσο γίνεται γρηγορότερα.

εκτός των πολιτικών θεμάτων στα άλλα συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό!
κοίτα να δεις που στο τέλος θα γίνουμε και κολλητοί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom