Νέα

Φίλη - Καύλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τοτε γιατι γαμιεστε ρε κοπελια ? για το χαβαλε ? γιατι εχει μεγαλο καυλι ή επειδη εχεις ωραιο μουνακι εσυ ή μηπως για τα προοδευτικα μυαλα σας ? ρε πλακα μας κανεις πρωινιατικα ?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
τοτε γιατι γαμιεστε ρε κοπελια ? για το χαβαλε ? γιατι εχει μεγαλο καυλι ή επειδη εχεις ωραιο μουνακι εσυ ή μηπως για τα προοδευτικα μυαλα σας ? ρε πλακα μας κανεις πρωινιατικα ?

Ειπα πουθενα οτι γαμιομαστε και δεν το καταλαβα? :idiot:
Ειπα οτι ΠΟΤΕ δεν εχει γινει κατι τετοιο και ουτε προκειται να γινει ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.780
Πόντοι
12.056
Ειπα πουθενα οτι γαμιομαστε και δεν το καταλαβα? :idiot:
Ειπα οτι ΠΟΤΕ δεν εχει γινει κατι τετοιο και ουτε προκειται να γινει ;)
Γι

Για τετοια φιλια σου ελεγα εγω..μεχρι φιλακια στο στομα.. ;) :rolleyes: :P

Επισκέπτης
πρωινιατικα ειναι για μενα που γυρναω/δουλευω μεχρι τις 6-7 φιλε φλες. ρε νεφελακι δεν ειπες οτι δεν κοιμαστε μαζι μονο πλατη-πλατη ->αρα κοιμαστε κ σ'αλλες στασεις...;) περαστικα στο φιλο σου παντως!!!

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
mclein αυτο δεν παει να πει οτι βγαζουμε και τα ματακια μας ομως :grin:
Τεσπα..οκ θα του τα μεταβιβασω ;) :cheesy:

Επισκέπτης
παρερμηνευσα...δεν περιμενα οτι υπαρχουν τετοιες καταστασεις...με συγχωρεις! ;)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Το ενδεχομενο το τσουλακι να τον παιζει και να τον κοροιδευει το φιλο μας σας περνα απο το μυαλο?Μπορει να μη  τον γουσταρει,εμφανισιακα,ψυχικα,εγκεφαλικα δε ξερω και γω πως,αλλα ολες οι καριες γουσταρουν να τις γουσταρουν...Κολακευονται.Απο τον Μπραντ Πιττ μεχρι και τον Μαυρο Πιττ,οποιος και να τις κοιταξει την επομενη μερα ,μεταξυ τυρου και αχλαδιου,θα πεταξουν στην κολλητοφιλεναδα τους "Αχ μαριγουλα ο λαλακης πολυ με γουσταρει και με κυνηγαει μωρε..."Και κατι τρεχει στα γυφτικα.Και συ ο μαλακας τρεχεις απο πισω της,την φλερταρεις και τι κερδιζεις?Της τονωνεις τον εγωισμο οτι περνα η μπογια της για να βγει αυριο στη γυρα με αλλο αερα και τουπε...Παθων και μαθων...
Συμβουλη φιλαρακι:Ξεκολλα.Αν θες να της το σφυριξεις πεστης το παντελονατα.Δεχτηκε?Εχει καλως.Δε δεχτηκε?Αποδω παν κι οι αλλες.Η ζωη ειναι μικρη για να τη χαλας κυνηγωντας μια τσουλιτσα.
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα.Ειμαι αγγλια και γνωρισα μια γαλλιδουλα πριν 1 βδομαδα.Τη φλερταρα,ανταποκριθηκε.Της ζητησα τηλεφωνο ,το εδωσε.Την πηρα τηλεφωνο μετα 2 μερες, αρνηθηκε.Χαιρεται δεσποινις,δεν ξαναασχολουμαι.Εμαθα εκ των υστερων οτι εχει γκομενο.Ετσι δουλευει το πραμα αδερφε.Ολα για τον εγωισμο και την επιβεβαιωση.Μη την πολυψαχνεις λοιπον.Χωσου,κανε κινηση,δες,πηδα η κοψε λασπη.Τελος η ιστορια

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κολακευονται.Απο τον Μπραντ Πιττ μεχρι και τον Μαυρο Πιττ,οποιος και να τις κοιταξει την επομενη μερα ,μεταξυ τυρου και αχλαδιου,θα πεταξουν στην κολλητοφιλεναδα τους "Αχ μαριγουλα ο λαλακης πολυ με γουσταρει και με κυνηγαει μωρε..."Και κατι τρεχει στα γυφτικα.
Πολύ σωστος κατα τη γνώμη μου.. αλλα μου έθηξες το nick!! :2funny: :dancing:
Πράγματι έτσι είναι τα πράγματα και αν δε το καταλάβει κάποιος(που είναι σε τέτοια ιστορία) γρήγορα , μάλλον θα το καταλαβει αργότερα πως η παραπάνω λύση του φιλου είναι σωστη..
Οσον αφορά το nefelaki είναι ενα κλασικό παράδειγμα τέτοιας τύπισας.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Aπ'τα πρώτα πράγματα που μας μάθανε στο κατηχητικό είναι ότι:
το μουνί με την πούτσα ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ. :sunglasses:
Γκέγκε;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Χμμμ...εννοω οτι εχουμε κοιμηθει μαζι,εχουμε φιληθει στο στομα απειρες φορες,
εχουμε παει διακοπες μαζι
αλλα ποτε δεν εχουμε δει ο ενας τον αλλον ερωτικα :grin:
Ο καθενας εχει τις εκαστοτε σχεσεις του ;)
Μεχρι και πλατες του εχω κανει :rolleyes: :2funny:
Ειναι αναλογα τον ανθρωπο πιστευω και πως ξεκιναει απο την αρχη το πραγμα :sunglasses:

Καλά εσάς τους δύο σας βλέπω παντρεμένους με παπά και με κουμπάρο
και εννοώ σε βάθος χρόνου βέβαια, δηλαδή έχετε βρει ο ένας στον άλλον τον σύντροφο που μπορεί να κάνει τα πάντα μαζί του και το μόνο που δεν έχετε κάνει είναι sex γιατί και καλά δεν βλέπεστε ερωτικά............!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω να πω κάτι άλλο............με τα χρόνια θα καταλάβεις..............
κι αν είστε τυχεροί και οι δύο και δεν έχει κάνει κάποιος απ'τους δυο σας την λαθος
κίνηση, θα είστε ακόμα μαζί και τότε θα καταλάβεις τι εννοώ!!!!!!!!!!!

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Καλά εσάς τους δύο σας βλέπω παντρεμένους με παπά και με κουμπάρο
και εννοώ σε βάθος χρόνου βέβαια, δηλαδή έχετε βρει ο ένας στον άλλον τον σύντροφο που μπορεί να κάνει τα πάντα μαζί του και το μόνο που δεν έχετε κάνει είναι sex γιατί και καλά δεν βλέπεστε ερωτικά............!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω να πω κάτι άλλο............με τα χρόνια θα καταλάβεις..............
κι αν είστε τυχεροί και οι δύο και δεν έχει κάνει κάποιος απ'τους δυο σας την λαθος
κίνηση, θα είστε ακόμα μαζί και τότε θα καταλάβεις τι εννοώ!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λες ε? :P
Αστειο μου ακουγετε :grin:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μακρια απο νεφελακια παιδες!! μακριααα

Επισκέπτης
Φίλες πραγματικές θεωρώ ότι οι άνδρες μπορούμε να κάνουμε μόνο σε μικρές ηλικίες. πολύ πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το γαμήσι. Μιλάμε δηλ. για ηλικίες 5-7 ετών σε παιδικές χαρές , νηπιαγωγεία κτλ. Οι μόνες πραγματικές φίλες έγιναν σε αυτές τις ηλικίες. Όσες γνώρισα μεγαλύτερος, σκέφθηκα όλες να της γαμήσω κάποια στιγμή.Κάποιες τις γάμησα όντως, με άλλες δεν έκατσα αλλά η φιλία γαμήθηκε έτσι κι αλλιώς!
Δεν το μετανιώνω πάντως!

Για φίλοι είναι καλοί μόνο οι άνδρες, που είναι φίλοι και δεν σου δημιουργούν την επιθυμία να τους τον ακουμπήσεις.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είσαι σίγουρος?...και αν είναι φίλος σου ο gayboy?...... :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας.  Έστω από έναν εκ των δύο θα υποβόσκει το ερωτικό στοιχείο. Έτυχε να είσαι εσύ! Ε, πες της το!!! Υποτίθεται οι φίλοι λένε τα μυστικά τους :)
Συμφωνώ 1000%...όλα τ'άλλα είναι απλά για να γίνεται κουβέντα!!!
Οπότε,αφού λες οτι είναι και κάυλα,Βουρ στον πατσά!!!! :rockon:

Επισκέπτης
είσαι σίγουρος?...και αν είναι φίλος σου ο gayboy?...... :2funny:

Εγώ ως φασίστας, δεν έχω φιλίες με πουσταριά. Οι προοδευτικοί antifa , αντι-ομοφοβικοί και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις που διαμαρτύρονται για απαγωγωγές Πακιστανών , Αφγανών και λοιπών κωλομπαράδων δεν ξέρω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom