Επισκέπτης
τοτε γιατι γαμιεστε ρε κοπελια ? για το χαβαλε ? γιατι εχει μεγαλο καυλι ή επειδη εχεις ωραιο μουνακι εσυ ή μηπως για τα προοδευτικα μυαλα σας ? ρε πλακα μας κανεις πρωινιατικα ?
ρε πλακα μας κανεις [size=12pt]πρωινιατικα ?[/size]
τοτε γιατι γαμιεστε ρε κοπελια ? για το χαβαλε ? γιατι εχει μεγαλο καυλι ή επειδη εχεις ωραιο μουνακι εσυ ή μηπως για τα προοδευτικα μυαλα σας ? ρε πλακα μας κανεις πρωινιατικα ?
ΓιΕιπα πουθενα οτι γαμιομαστε και δεν το καταλαβα?
Ειπα οτι ΠΟΤΕ δεν εχει γινει κατι τετοιο και ουτε προκειται να γινει ;)
Γι
Για τετοια φιλια σου ελεγα εγω..μεχρι φιλακια στο στομα.. ;)
παρερμηνευσα...δεν περιμενα οτι υπαρχουν τετοιες καταστασεις...με συγχωρεις! ;)
Πολύ σωστος κατα τη γνώμη μου.. αλλα μου έθηξες το nick!!Κολακευονται.Απο τον Μπραντ Πιττ μεχρι και τον Μαυρο Πιττ,οποιος και να τις κοιταξει την επομενη μερα ,μεταξυ τυρου και αχλαδιου,θα πεταξουν στην κολλητοφιλεναδα τους "Αχ μαριγουλα ο λαλακης πολυ με γουσταρει και με κυνηγαει μωρε..."Και κατι τρεχει στα γυφτικα.
Και για μια φιλία να χαθεί ένα βαρβάτο πήδημα;
Χμμμ...εννοω οτι εχουμε κοιμηθει μαζι,εχουμε φιληθει στο στομα απειρες φορες,
εχουμε παει διακοπες μαζι
αλλα ποτε δεν εχουμε δει ο ενας τον αλλον ερωτικα
Ο καθενας εχει τις εκαστοτε σχεσεις του ;)
Μεχρι και πλατες του εχω κανει
Ειναι αναλογα τον ανθρωπο πιστευω και πως ξεκιναει απο την αρχη το πραγμα
Καλά εσάς τους δύο σας βλέπω παντρεμένους με παπά και με κουμπάρο
και εννοώ σε βάθος χρόνου βέβαια, δηλαδή έχετε βρει ο ένας στον άλλον τον σύντροφο που μπορεί να κάνει τα πάντα μαζί του και το μόνο που δεν έχετε κάνει είναι sex γιατί και καλά δεν βλέπεστε ερωτικά............!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω να πω κάτι άλλο............με τα χρόνια θα καταλάβεις..............
κι αν είστε τυχεροί και οι δύο και δεν έχει κάνει κάποιος απ'τους δυο σας την λαθος
κίνηση, θα είστε ακόμα μαζί και τότε θα καταλάβεις τι εννοώ!!!!!!!!!!!
Συμφωνώ 1000%...όλα τ'άλλα είναι απλά για να γίνεται κουβέντα!!!Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας. Έστω από έναν εκ των δύο θα υποβόσκει το ερωτικό στοιχείο. Έτυχε να είσαι εσύ! Ε, πες της το!!! Υποτίθεται οι φίλοι λένε τα μυστικά τους
είσαι σίγουρος?...και αν είναι φίλος σου ο gayboy?......