Πριν 5 χρονια ειμαστε παραλια γυμνιστων με την συντροφο μου και γυναικοπαρεα . Χρονια γυμνιστες σαν παρεα και στα καμπανελια μας ολοι . Σκαει πουτανι - ξαδερφη φοιτητρια ΕΜΠ , κομπλεξικια συριζο-απλητη-εναλλακτικια και εχω αποψη για ολα με τον τοτε γκομενο (χωρις να εχω τσεπη μονο δικαιωματα εχω) .παραλια μεγαλη το τονιζω γυμνιστων μονο . Αραζουν μενει τοπλες η ψωλα και κανουν μπανιο . Σε μια στιγμη μου λεει η δικια μου βγαζουν φωτογραφιες την παρεα αστραφτουν φλας και της λεω No worries . Ερχεται η ωρα και ειναι ατσιγαρα τα παιδια και ψαχνουν για τρακα .Αφου εχουν αρπαξει ακυρο απο καμια 20 ατομα σκαει η καριολα στην παρεα μας .Με το που με βλεπει τις κοβονται τα ποδια .τους δινουμε 2 τσιγαρα και το μπουλο.Φευγουν μετα απο μιση ωρα και λεμε adios .Γυριζουμε μετα απο κανα 2ωρο χωριο και αραζουμε καφενειο διπλα στο ΑΤ για μπυρα και μεζε μιας και δεν ειχαμε μαγειρεψει τιποτα για φαι.Εκει μας περιμενανε ο λακαμας ο θειος μου( ο πατερας της ξαδερφης μουνοπανο μεγαλο) - ο τοτε παπας του χωριου πριν χαθει σε αυτοκινηστικο θεος σχωρεστον,κατι μπατσοι συγγενεις , και λοιποι αγαμητοι συγγενεις -ρουφιανοι του χωριου . Σαν γνησιος κωλομπαρας ο θειος και νομιζοντας οτι μπορει να μου επιβληθει αρχιζει κυρηγμα και γαμωσταυριδια για ηθικη και λοιπες πιπες δειχνοντας φωτογραφιες και βιντεο απο την παραλια που ειχε τραβηξει η κορη του-ξαδερφη μου . Εγω τον γραφω στα παπαρια μου σαν να μην τρεχει τιποτα και σηκωνεται η δικια μου ,δικηγορινα γαρ ,του παιρνει το κινητο και παει διπλα στο τμημα και τον αρχιζει στις μυνησεις . Τελικο ρεζουμε στο κωλο-σογο 1 ΣΚ ΜΕΣΑ και ηθικη βλαβη και δωρεα σε ιδυματα της περιοχης υψους 30000 ευρω .