King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Ακούω γνώμες..
Το φίφα έχει γίνει πρώτο εδώ και χρόνιαΠοιο Fifa και μαλακίες ρε, από την ώρα που βγήκε το Pro το Fifa σβήστηκε!
Όταν έπαιζα Pro λεγόταν "ISS Deluxe" το 1995. Μέχρι το 2010 ήταν μακράν καλύτερο του FIFA. Από το 2010 μέχρι τώρα, τα 3 τελευταία FIFA όπως και το φετινό το pro!!!
Όταν έπαιζα Pro λεγόταν "ISS Deluxe" το 1995. Μέχρι το 2010 ήταν μακράν καλύτερο του FIFA. Από το 2010 μέχρι τώρα, τα 3 τελευταία FIFA όπως και το φετινό το pro!!!
Φίφα!
Γιατί δεν βάζεις ψηφοφορία???
Δεν ξέρω πώς γίνεται..
Λοιπόν κατέβασα χθές τα demo και στα δύο (PS Store) και αυτό που διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη είναι ότι αυτό το Pro είναι το χειρότερο που έχω δεί μέχρι τώρα..
Λές και η E.A Sports τους έκανε μάγια για να μονοπωλήσει.. Εντωμεταξύ στο Fifa δεν βλέπω καμιά τρελή βελτίωση, απλά μου φάνηκε λίγο πιο δύσκολο και ακόμα ρεαλιστικότερο.
Τίποτα όμως παραπάνω..
Όσο για το Pro, μου φαίνεται πλέον ότι απευθύνεται σε ηλικίες κάτω των 15 ετών..
Εχω μια απορια πως προχωραει πιο γρηγορα στο become a legend οταν βγαινεις αλλαγη ετσι ωστε να μην παρακολουθεις ολο το παιχνιδι χωρις λογο??
Επισης για ποιο λογο δεν αποθηκευει την καμερα του παιχνιδιου sto become a legend και πρεπει να να την αλλαζεις σε καθε παιχνιδι ετσι ωστε να μην δειχνει μονο τον παιχτη σου???
σωστα ειδικα για τις φατσες ελεος το pro ποτε δεν το συμπαθησα μονο στην ελλαδα και στην κινα παιζουν προΈτσι όπως πάνε του χρόνου το pro θα το βγάλουνε σε 2D, κάθε χρόνο 10 βήματα πίσω πάνε. Τα χαρακτηριστικά των παικτών αλλού γι' αλλού, οι φάτσες δε καλύτερα να μείνουν ασχολίαστες