treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Θα δώ και το final demo που βγαίνει στις 11/9 και μετά θα κατασταλάξω..
εχεις κ εσυ προβληματα στη ζωη σου
υπομονη
Θα δώ και το final demo που βγαίνει στις 11/9 και μετά θα κατασταλάξω..
Την τελευταία 5ετία το FIFA έχει πάει πίπα κώλο το Pro.
To FIFA 12 ηταν ανωτερο απο το P.E.S. αλλα τελικα στην Ελλαδα το P.E.S. παντα πουλαει περισοτερο.
Αυτό μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αναλυτικά γιατί γίνεται;
Επιτέλους βγήκε το demo για το Fifa 2013...
Γενικά καλύτερα γραφικά πιο ρεαλιστική η κίνηση των παιχτών,αλλά μέχρι εκεί...
Το Pro έχει πιό θεαματικό και πιό έυκολο gameplay, φεριπήν οι long pass γίνονται πιό έυκολα (κάτι που προσωπικά με ενδιαφέρει εμένα γιατί μου αρέσει το ομαδικό παιχνίδι)
Δεν ξέρω αν το Pro απευθύνεται σε πιο μικρές ηλικίες,σίγουρα όμως είναι πιο εθιστικό απ' το Fifa.
Οι χειμωνιατικες νυχτες στο χωριο ειναι λιγο δυσκολες. Οι επιλογες περιορισμενες. Καφενειο-ψησταρια μασα, μπυρες και οι ιδιες φατσες, οι ιδιες κουβεντες. Υπαρχει και η λυση να πας την πολη, αλλα χρειαζονται λεφτα. Ε και καθε μερα στην πολη δεν λεει. Κατανταει βαρετο. Οποτε η λυση σπιτι, αν υπαρχει οργανωση ειναι αρκετα δελεαστικη. Τηλεοραση δε γουσταρουμε, οποτε κουβεντα και PRO. Aναμενο τζακι, κανα κοψιδι, ή καστανα, κρασι, μπυρες, κανα καλο "τσιγαρο" χαμηλη μουσικη και παμε. Καθε ματσακι και 2ευρο. Συμμετεχουν και οι κοπελες της παρεας. Οχι ολες αλλα δυο παιζουν ΡRO και μαλιστα η μια αρκετα καλα. Μερικες φορες ξεκιναμε στις 9,30 και τελειωνουμε στις 4. Το FIFA αν και το θεωρω καλυτερο δεν το παιζουμε. Μεγαλωσαμε για να το μαθουμε, βαριομαστε. Εν αναμομη της κυκλοφορια του PRO και του χειμωνα που ερχετε και λογο γενικης αφραγκιας, φετος με βλεπω να γινομαι master στο ποδοσφαιρακι.
Οι χειμωνιατικες νυχτες στο χωριο ειναι λιγο δυσκολες. Οι επιλογες περιορισμενες. Καφενειο-ψησταρια μασα, μπυρες και οι ιδιες φατσες, οι ιδιες κουβεντες. Υπαρχει και η λυση να πας την πολη, αλλα χρειαζονται λεφτα. Ε και καθε μερα στην πολη δεν λεει. Κατανταει βαρετο. Οποτε η λυση σπιτι, αν υπαρχει οργανωση ειναι αρκετα δελεαστικη. Τηλεοραση δε γουσταρουμε, οποτε κουβεντα και PRO. Aναμενο τζακι, κανα κοψιδι, ή καστανα, κρασι, μπυρες, κανα καλο "τσιγαρο" χαμηλη μουσικη και παμε. Καθε ματσακι και 2ευρο. Συμμετεχουν και οι κοπελες της παρεας. Οχι ολες αλλα δυο παιζουν ΡRO και μαλιστα η μια αρκετα καλα. Μερικες φορες ξεκιναμε στις 9,30 και τελειωνουμε στις 4. Το FIFA αν και το θεωρω καλυτερο δεν το παιζουμε. Μεγαλωσαμε για να το μαθουμε, βαριομαστε. Εν αναμομη της κυκλοφορια του PRO και του χειμωνα που ερχετε και λογο γενικης αφραγκιας, φετος με βλεπω να γινομαι master στο ποδοσφαιρακι.
αφου υπαρχουν και γυναικες στην παρεα και λεφτα δεν υπαρχουν να παιζεται strip-pro δεν κοστιζει και μετα της 4 μπορει να σκοραρεις και εσυ που ξερεις!!!!!!