Νέα

Pro Evolution Soccer 2013 vs Fifa 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μύστης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο hitman21 πιστευω πως εγραψε ολη την αληθεια.Το προ ειναι καλο να το παρεις δωρο σε κανενα ανηψιο η κανενα πιτσιρικα ξαδελφο.Ο τσακατσουκα το εχει γαμισει εντελως.Περυσι μου μιλησε ενας φιλος για το φιφα και τις κριτικες που εχει διαβασει.το πηρα με επιφυλαξη αλλα δεν το μετανιωσα καθολου.Εχει κατσει πολλες φορες να σπασω το game αλλα οταν περναει η τσαπου που τρως σκεφτεσαι τι εφταιξε και τι πηγε λαθος.παιχνιδι για μεγαλα παιδια και οχι για μικρα!Με την ηττα να ειναι μεσα στο παιχνιδι.Υ.Γ.προ ας παιζουν οι γαυροι που ειναι κακομαθημενοι και δεν χανουν ποτε! :2funny: :2funny: :2funny:hitman ψυχαρα για παντα ΑΕΚΑΡΑ!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
βγηκε το ντεμο του Φιφα13.Χαμος!Το καλυτερο ποδοσφαιρακι ολων των εποχων!Με διαφορα απο το επομενο!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Την τελευταία 5ετία το FIFA έχει πάει πίπα κώλο το Pro.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
football manager..!!!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
απ οτι ειδα το gameplay στο φιφα ειναι πολυ καλο

για να δουμε εαν θα το γυρισω στο φιφα

απο το 2005 ειμαι στο προ

εαν εχει κανεις λινκς με το ντεμο ας γραψει..εστω να στειλει με πιμι

OP
OP
Μύστης

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το demo του Fifa 13 για PS3; Ήταν να βγεί απο χθές το βράδυ! :headbang: Τι γίνεται γαμώ τη πουτάνα μου; >:(

OP
OP
Μύστης

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1

Επιτέλους βγήκε το demo για το Fifa 2013...
Γενικά καλύτερα γραφικά πιο ρεαλιστική η κίνηση των παιχτών,αλλά μέχρι εκεί...
Το Pro έχει πιό θεαματικό και πιό έυκολο gameplay, φεριπήν οι long pass γίνονται πιό έυκολα (κάτι που προσωπικά με ενδιαφέρει εμένα γιατί μου αρέσει το ομαδικό παιχνίδι)
Δεν ξέρω αν το Pro απευθύνεται σε πιο μικρές ηλικίες,σίγουρα όμως είναι πιο εθιστικό απ' το Fifa. :cum:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Επιτέλους βγήκε το demo για το Fifa 2013...
Γενικά καλύτερα γραφικά πιο ρεαλιστική η κίνηση των παιχτών,αλλά μέχρι εκεί...
Το Pro έχει πιό θεαματικό και πιό έυκολο gameplay, φεριπήν οι long pass γίνονται πιό έυκολα (κάτι που προσωπικά με ενδιαφέρει εμένα γιατί μου αρέσει το ομαδικό παιχνίδι)
Δεν ξέρω αν το Pro απευθύνεται σε πιο μικρές ηλικίες,σίγουρα όμως είναι πιο εθιστικό απ' το Fifa. :cum:

link για pc παιζει;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στο fifa για να βάλεις γκολ από σουτ πρέπει να έχεις βύσμα

Geopasas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
164
Πόντοι
11
Ειμαι αρκετα μεγαλος σε ηλικια με παιδια το μονο χομπυ που εχω ειναι το ποδοσφαιρακι. Αγορασα playstation 1 πριν απο απο 18 χρονια για να παιζω το ISS PRO Evolution τοτε (PRO), πηρα Playstation 2 για τον ιδιο λογο, κατεληξα με PS3 και XBOX 360 για να παιζω ποδοσφαιρακι και συγκεκριμενα PRO. FIFA ειχα παιξει το 95 που επαιρνες την Εθνικη Γερμανιας και τους κατουραγες ολους με τον Κλινσμαν. Ετσι λοιπον οπως καταλαβαινετε ειμουν τρελαμενος με το PRO με διακρισεις, κατεβαινα σε πρωταθληματα κλπ κλπ. Ωσπου πριν 3 χρονια πεφτει στα χερια μου το FIFA 10 και αρχιζω και το τεσταρω ε λοιπον μαγγες το παιχνιδι δεν υπαρχει. Τι θες κοντρολ, πασες, σουτ, ντριπλες τα παντα μακραν καλυτερα απο το PRO. Διαφορετικα game modes οπως το Ultimate team που φτιαχνεις την ομαδα σου απο την αρχη και παιζεις στο δικτυακο με παιχτες απο ολο τον κοσμο με σκοπο να μαζεψεις ποντους και να ξεκινησεις αγορωπολησιες μεταξυ ολων των δικτυακων παιχτων......κλπ κλπ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Κατεβάζω από το site EA SPORTS το demo..

από το 2004 δέν ξέρω άλλο ποδοσφαιράκι πέρα απο το προ..

πάντως εάν ισχύουν αυτά που είδα σε βίντεο στο νετ, τότε μιλάμε για το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγεί μέχρι σήμερα

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
νομιζω βγηκε το προ σημερα..για πειτε εντυπώσεις και σε εμάς τους φιφάκηδες!

Επισκέπτης
Οι χειμωνιατικες νυχτες στο χωριο ειναι λιγο δυσκολες. Οι επιλογες περιορισμενες. Καφενειο-ψησταρια μασα, μπυρες και οι ιδιες φατσες, οι ιδιες κουβεντες. Υπαρχει και η λυση να πας την πολη, αλλα χρειαζονται λεφτα. Ε και καθε μερα στην πολη δεν λεει. Κατανταει βαρετο. Οποτε η λυση σπιτι, αν υπαρχει οργανωση ειναι αρκετα δελεαστικη. Τηλεοραση δε γουσταρουμε, οποτε κουβεντα και PRO. Aναμενο τζακι, κανα κοψιδι, ή καστανα, κρασι, μπυρες, κανα καλο "τσιγαρο" χαμηλη μουσικη και παμε. Καθε ματσακι και 2ευρο. Συμμετεχουν και οι κοπελες της παρεας. Οχι ολες αλλα δυο παιζουν ΡRO και μαλιστα η μια αρκετα καλα. Μερικες φορες ξεκιναμε στις 9,30 και τελειωνουμε στις 4. Το FIFA αν και το θεωρω καλυτερο δεν το παιζουμε. Μεγαλωσαμε για να το μαθουμε, βαριομαστε. Εν αναμομη της κυκλοφορια του PRO και του χειμωνα που ερχετε και λογο γενικης αφραγκιας, φετος με βλεπω να γινομαι master στο ποδοσφαιρακι.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Οι χειμωνιατικες νυχτες στο χωριο ειναι λιγο δυσκολες. Οι επιλογες περιορισμενες. Καφενειο-ψησταρια μασα, μπυρες και οι ιδιες φατσες, οι ιδιες κουβεντες. Υπαρχει και η λυση να πας την πολη, αλλα χρειαζονται λεφτα. Ε και καθε μερα στην πολη δεν λεει. Κατανταει βαρετο. Οποτε η λυση σπιτι, αν υπαρχει οργανωση ειναι αρκετα δελεαστικη. Τηλεοραση δε γουσταρουμε, οποτε κουβεντα και PRO. Aναμενο τζακι, κανα κοψιδι, ή καστανα, κρασι, μπυρες, κανα καλο "τσιγαρο" χαμηλη μουσικη και παμε. Καθε ματσακι και 2ευρο. Συμμετεχουν και οι κοπελες της παρεας. Οχι ολες αλλα δυο παιζουν ΡRO και μαλιστα η μια αρκετα καλα. Μερικες φορες ξεκιναμε στις 9,30 και τελειωνουμε στις 4. Το FIFA αν και το θεωρω καλυτερο δεν το παιζουμε. Μεγαλωσαμε για να το μαθουμε, βαριομαστε. Εν αναμομη της κυκλοφορια του PRO και του χειμωνα που ερχετε και λογο γενικης αφραγκιας, φετος με βλεπω να γινομαι master στο ποδοσφαιρακι.

:rockon: :rockon: :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

αφου υπαρχουν και γυναικες στην παρεα και λεφτα δεν υπαρχουν να παιζεται strip-pro δεν κοστιζει και μετα της 4 μπορει να σκοραρεις και εσυ που ξερεις!!!!!!

Επισκέπτης
αφου υπαρχουν και γυναικες στην παρεα και λεφτα δεν υπαρχουν να παιζεται strip-pro δεν κοστιζει και μετα της 4 μπορει να σκοραρεις και εσυ που ξερεις!!!!!!

Οι γυναικες που υπαρχουν ειναι καβατζωμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom