You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φετιχιστές νυχιών, δαχτυλιδιών σε όλα τα δάχτυλα, και δερμάτινων μποτών overknee
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZORRO___
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.794
- Πόντοι
- 4.496
Δαχτυλίδια λέει!!!! Ελάτε παιδιά, γύρισε ο ΤΑΚΜΑΝ ????
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.125
- Πόντοι
- 2.356
Καλημέρα σε όλους και στον νηματοθέτη. Θα βγω λίγο εκτός του νήματος και θα ζητήσω συγνώμη από τον φίλο που το έβαλε.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα την εμμονή που έχουν οι γυναίκες να επενδύουν τόσο πολλά χρήματα και συστηματικά στα νύχια τους. Εγώ πχ ποτέ δεν θα κοίταγα μια γυναίκα στα νύχια. Ντάξει, δε λέω να είναι απεριποίητα αλλά όχι και να έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία πάνω σε αυτό.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα την εμμονή που έχουν οι γυναίκες να επενδύουν τόσο πολλά χρήματα και συστηματικά στα νύχια τους. Εγώ πχ ποτέ δεν θα κοίταγα μια γυναίκα στα νύχια. Ντάξει, δε λέω να είναι απεριποίητα αλλά όχι και να έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία πάνω σε αυτό.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
σας αρεσει να γλυφετε ομορφα μακρυα νυχια? τι ειναι αυτο που σας το προκαλει?
τυπε σταθη εσυ εισαι;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.494
- Πόντοι
- 26.141
Ξεκινάει να μιλάει για νύχια κ μετά θα καταλήξει σε ποδαράκιατυπε σταθη εσυ εισαι;
Ο Ποδολαγνος επεστρεψε
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 480
- Πόντοι
- 21
Γιατι ρε παιδες?? καυλες ειναι αυτες.. ο καθενας με τις ανωμαλιες του και πλεον ζουμε σε εποχες που εχουμε ο καθενας μας πολλες! αλλοι πανε στα μπουρδελα και ζητανε απο την πουτανα να τους φτυνει μεσα στο στομα η βαζουν δαχτυλο μεσα στο μουνι τους και το γλυφουν... εξαρταται ποσο μουναρα ειναι η πουτανα! εχω αδικο???
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.520
- Πόντοι
- 27.261
μην τους ακους παιχτη, θελουν να μπαχαλεψουν το καταπληκτικο σου θρεντ.Γιατι ρε παιδες?? καυλες ειναι αυτες.. ο καθενας με τις ανωμαλιες του και πλεον ζουμε σε εποχες που εχουμε ο καθενας μας πολλες! αλλοι πανε στα μπουρδελα και ζητανε απο την πουτανα να τους φτυνει μεσα στο στομα η βαζουν δαχτυλο μεσα στο μουνι τους και το γλυφουν... εξαρταται ποσο μουναρα ειναι η πουτανα! εχω αδικο???
πες μας και αλλα... με τι αλλο κανεις κεφι ?
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 480
- Πόντοι
- 21
εγω φιλε θα ηθελα σαν σκεψη να δοκιμασω και golden shower αλλα πρεπει να ειναι η αλλη πολυ μουναρα!!Τρελενομαι να μου γρατζουναει απαλά η γκόμενα τα αρχιδια με μεγάλα νύχια τύπου ψεύτικα η και φυσικά αν έχουν δεν θα πω όχι ...
Επίσης καβλωνω τρέλα με βραχιόλια αστραγάλου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.520
- Πόντοι
- 27.261
αν γουσταρεις τετοια χαϊλικια, ρωτα τον πουρμπουαρακια να σου πει εντυπωσεις.εγω φιλε θα ηθελα σαν σκεψη να δοκιμασω και golden shower αλλα πρεπει να ειναι η αλλη πολυ μουναρα!!
γουσταρει να τον κατουρανε, ειναι εξπερτ σε αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παιχταρα μου σε βλεπω με πολυ αγριες διαθεσεις τελικα.με στραπον θα δοκιμαζε κανεις να γαμηθει απο γκομενα?? πανω στην καυλα πολλα δοκιμαζεις...
μηπως να το πας λαου λαου στην αρχη ?
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 480
- Πόντοι
- 21
ναι φιλε μ αρεσει πολυ να δοκιμαζω τα παντα!!!!! το μονο που σιχαινομαι ειναι η κοπρολαγνεια ολα τα αλλα τα εχω κανει. και με αντρες και με γυναικες και με τρανς απ ολα!!αν γουσταρεις τετοια χαϊλικια, ρωτα τον πουρμπουαρακια να σου πει εντυπωσεις.
γουσταρει να τον κατουρανε, ειναι εξπερτ σε αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παιχταρα μου σε βλεπω με πολυ αγριες διαθεσεις τελικα.
μηπως να το πας λαου λαου στην αρχη ?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.520
- Πόντοι
- 27.261
δικε μου εισαι φουλ πανσιον ντεκορασιον δηλαδη.ναι φιλε μ αρεσει πολυ να δοκιμαζω τα παντα!!!!! το μονο που σιχαινομαι ειναι η κοπρολαγνεια ολα τα αλλα τα εχω κανει. και με αντρες και με γυναικες και με τρανς απ ολα!!
μ'αρεσει που δεν κολλας και εκδηλωνεσαι
ρωτα και κμαν για οτιδηποτε σκατοειδες, αν αλλαξεις γνωμη στην πορεια παντως.
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 480
- Πόντοι
- 21
ναι ρε φιλε εννοειται! στο 2021 ζουμε... δεν γινομαι καραγκιοζης και προκλητικος εξω στο δρομο οπως κατι μαλακες ουτε πουστοδειχνω αυτα τα κοροιδευω αλλα στο κρεβατι ο καθενας μπορει να κανει οτι ανωμαλια θελει!! το σεξ ειναι σεξ ρε παιδια... πρεπει να τα δοκιμαζεις ολα για να εχεις αποψη κατα την γνωμη μου .δικε μου εισαι φουλ πανσιον ντεκορασιον δηλαδη.
μ'αρεσει που δεν κολλας και εκδηλωνεσαι
ρωτα και κμαν για οτιδηποτε σκατοειδες, αν αλλαξεις γνωμη στην πορεια παντως.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.520
- Πόντοι
- 27.261
συμφωνω σε καποια που λες εννοειται, αλλα προσωπικα γουσταρω μονο γυναικες και τον κωλο μου για χεσιμο και κλασιμο μονο.ναι ρε φιλε εννοειται! στο 2021 ζουμε... δεν γινομαι καραγκιοζης και προκλητικος εξω στο δρομο οπως κατι μαλακες ουτε πουστοδειχνω αυτα τα κοροιδευω αλλα στο κρεβατι ο καθενας μπορει να κανει οτι ανωμαλια θελει!! το σεξ ειναι σεξ ρε παιδια... πρεπει να τα δοκιμαζεις ολα για να εχεις αποψη κατα την γνωμη μου .
αρα τα δοκιμαζω ολα για να εχω αποψη, ειναι λιγο σχετικο θα ελεγα και μεχρι ενα σημειο ανεκτο για μενα.
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 480
- Πόντοι
- 21
ενταξει ο καθενας με τα πιστευω του! εγω καποια στιγμη βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια (τα νορμαλ) και ειπα να περασω την κοκκινη γραμμη και την περασα...συμφωνω σε καποια που λες εννοειται, αλλα προσωπικα γουσταρω μονο γυναικες και τον κωλο μου για χεσιμο και κλασιμο μονο.
αρα τα δοκιμαζω ολα για να εχω αποψη, ειναι λιγο σχετικο θα ελεγα και μεχρι ενα σημειο ανεκτο για μενα.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.794
- Πόντοι
- 4.496
Μπα!!! Θα ζήταγε απ ευθείας κατούρημα στη μούρη ?Ξεκινάει να μιλάει για νύχια κ μετά θα καταλήξει σε ποδαράκια
Ο Ποδολαγνος επεστρεψε
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.520
- Πόντοι
- 27.261
παραβιασες τη μπουκαπορτα δηλαδη παιχτη ?ενταξει ο καθενας με τα πιστευω του! εγω καποια στιγμη βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια (τα νορμαλ) και ειπα να περασω την κοκκινη γραμμη και την περασα..
ευτυχως εγω ακομα βασταω... ειμαι νορμαλ ακομα
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 480
- Πόντοι
- 21
την παραβιασα την πορνη!!! χαχχααχ εσυ εμβολιαστικες???παραβιασες τη μπουκαπορτα δηλαδη παιχτη ?
ευτυχως εγω ακομα βασταω... ειμαι νορμαλ ακομα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 307