Νέα

Φετιχιστές νυχιών, δαχτυλιδιών σε όλα τα δάχτυλα, και δερμάτινων μποτών overknee

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZORRO___
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
σας αρεσει να γλυφετε ομορφα μακρυα νυχια? τι ειναι αυτο που σας το προκαλει?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.794
Πόντοι
4.496
Δαχτυλίδια λέει!!!! Ελάτε παιδιά, γύρισε ο ΤΑΚΜΑΝ ????

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Καλημέρα σε όλους και στον νηματοθέτη. Θα βγω λίγο εκτός του νήματος και θα ζητήσω συγνώμη από τον φίλο που το έβαλε.

Ποτέ μου δεν κατάλαβα την εμμονή που έχουν οι γυναίκες να επενδύουν τόσο πολλά χρήματα και συστηματικά στα νύχια τους. Εγώ πχ ποτέ δεν θα κοίταγα μια γυναίκα στα νύχια. Ντάξει, δε λέω να είναι απεριποίητα αλλά όχι και να έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία πάνω σε αυτό.

OP
OP
ZORRO___

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
Γιατι ρε παιδες?? καυλες ειναι αυτες.. ο καθενας με τις ανωμαλιες του και πλεον ζουμε σε εποχες που εχουμε ο καθενας μας πολλες! αλλοι πανε στα μπουρδελα και ζητανε απο την πουτανα να τους φτυνει μεσα στο στομα η βαζουν δαχτυλο μεσα στο μουνι τους και το γλυφουν... εξαρταται ποσο μουναρα ειναι η πουτανα! εχω αδικο???

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
Γιατι ρε παιδες?? καυλες ειναι αυτες.. ο καθενας με τις ανωμαλιες του και πλεον ζουμε σε εποχες που εχουμε ο καθενας μας πολλες! αλλοι πανε στα μπουρδελα και ζητανε απο την πουτανα να τους φτυνει μεσα στο στομα η βαζουν δαχτυλο μεσα στο μουνι τους και το γλυφουν... εξαρταται ποσο μουναρα ειναι η πουτανα! εχω αδικο???
μην τους ακους παιχτη, θελουν να μπαχαλεψουν το καταπληκτικο σου θρεντ.
πες μας και αλλα... με τι αλλο κανεις κεφι ?

OP
OP
ZORRO___

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
χμμμ με τα γυναικεια αρωματα και τα λατεξ κολαν!! γενικα μ αρεσουν οι skinny γυναικες και το εντονο βαψιμο!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Τρελενομαι να μου γρατζουναει απαλά η γκόμενα τα αρχιδια με μεγάλα νύχια τύπου ψεύτικα η και φυσικά αν έχουν δεν θα πω όχι ...

Επίσης καβλωνω τρέλα με βραχιόλια αστραγάλου.

OP
OP
ZORRO___

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
Τρελενομαι να μου γρατζουναει απαλά η γκόμενα τα αρχιδια με μεγάλα νύχια τύπου ψεύτικα η και φυσικά αν έχουν δεν θα πω όχι ...

Επίσης καβλωνω τρέλα με βραχιόλια αστραγάλου.
εγω φιλε θα ηθελα σαν σκεψη να δοκιμασω και golden shower αλλα πρεπει να ειναι η αλλη πολυ μουναρα!!

OP
OP
ZORRO___

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
με στραπον θα δοκιμαζε κανεις να γαμηθει απο γκομενα?? πανω στην καυλα πολλα δοκιμαζεις...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
εγω φιλε θα ηθελα σαν σκεψη να δοκιμασω και golden shower αλλα πρεπει να ειναι η αλλη πολυ μουναρα!!
αν γουσταρεις τετοια χαϊλικια, ρωτα τον πουρμπουαρακια να σου πει εντυπωσεις.
γουσταρει να τον κατουρανε, ειναι εξπερτ σε αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με στραπον θα δοκιμαζε κανεις να γαμηθει απο γκομενα?? πανω στην καυλα πολλα δοκιμαζεις...
παιχταρα μου σε βλεπω με πολυ αγριες διαθεσεις τελικα.
μηπως να το πας λαου λαου στην αρχη ? :think:

OP
OP
ZORRO___

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
αν γουσταρεις τετοια χαϊλικια, ρωτα τον πουρμπουαρακια να σου πει εντυπωσεις.
γουσταρει να τον κατουρανε, ειναι εξπερτ σε αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παιχταρα μου σε βλεπω με πολυ αγριες διαθεσεις τελικα.
μηπως να το πας λαου λαου στην αρχη ? :think:
ναι φιλε μ αρεσει πολυ να δοκιμαζω τα παντα!!!!! το μονο που σιχαινομαι ειναι η κοπρολαγνεια ολα τα αλλα τα εχω κανει. και με αντρες και με γυναικες και με τρανς απ ολα!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
ναι φιλε μ αρεσει πολυ να δοκιμαζω τα παντα!!!!! το μονο που σιχαινομαι ειναι η κοπρολαγνεια ολα τα αλλα τα εχω κανει. και με αντρες και με γυναικες και με τρανς απ ολα!!
δικε μου εισαι φουλ πανσιον ντεκορασιον δηλαδη.
μ'αρεσει που δεν κολλας και εκδηλωνεσαι :thumbsup:
ρωτα και κμαν για οτιδηποτε σκατοειδες, αν αλλαξεις γνωμη στην πορεια παντως.

OP
OP
ZORRO___

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
δικε μου εισαι φουλ πανσιον ντεκορασιον δηλαδη.
μ'αρεσει που δεν κολλας και εκδηλωνεσαι :thumbsup:
ρωτα και κμαν για οτιδηποτε σκατοειδες, αν αλλαξεις γνωμη στην πορεια παντως.
ναι ρε φιλε εννοειται! στο 2021 ζουμε... δεν γινομαι καραγκιοζης και προκλητικος εξω στο δρομο οπως κατι μαλακες ουτε πουστοδειχνω αυτα τα κοροιδευω αλλα στο κρεβατι ο καθενας μπορει να κανει οτι ανωμαλια θελει!! το σεξ ειναι σεξ ρε παιδια... πρεπει να τα δοκιμαζεις ολα για να εχεις αποψη κατα την γνωμη μου .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
ναι ρε φιλε εννοειται! στο 2021 ζουμε... δεν γινομαι καραγκιοζης και προκλητικος εξω στο δρομο οπως κατι μαλακες ουτε πουστοδειχνω αυτα τα κοροιδευω αλλα στο κρεβατι ο καθενας μπορει να κανει οτι ανωμαλια θελει!! το σεξ ειναι σεξ ρε παιδια... πρεπει να τα δοκιμαζεις ολα για να εχεις αποψη κατα την γνωμη μου .
συμφωνω σε καποια που λες εννοειται, αλλα προσωπικα γουσταρω μονο γυναικες και τον κωλο μου για χεσιμο και κλασιμο μονο.
αρα τα δοκιμαζω ολα για να εχω αποψη, ειναι λιγο σχετικο θα ελεγα και μεχρι ενα σημειο ανεκτο για μενα.

OP
OP
ZORRO___

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
συμφωνω σε καποια που λες εννοειται, αλλα προσωπικα γουσταρω μονο γυναικες και τον κωλο μου για χεσιμο και κλασιμο μονο.
αρα τα δοκιμαζω ολα για να εχω αποψη, ειναι λιγο σχετικο θα ελεγα και μεχρι ενα σημειο ανεκτο για μενα.
ενταξει ο καθενας με τα πιστευω του! εγω καποια στιγμη βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια (τα νορμαλ) και ειπα να περασω την κοκκινη γραμμη και την περασα...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.794
Πόντοι
4.496

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
ενταξει ο καθενας με τα πιστευω του! εγω καποια στιγμη βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια (τα νορμαλ) και ειπα να περασω την κοκκινη γραμμη και την περασα..
παραβιασες τη μπουκαπορτα δηλαδη παιχτη ?
ευτυχως εγω ακομα βασταω... ειμαι νορμαλ ακομα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom