Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φερών 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εαν ειναι πορτιερισα η σκατοφατσα παλαβη πολωνη κατερινα σε λιγο  θα αρχισει να χτυπαει την πορτα διακριτικα λιγο πριν τελειωσει ο χρονος της συνεδριασης πολυ σπαστικια τετοιες μαλακιες εκανε και 3ης σεπτεμβριου 54 αποκλειεται να εκοψε τις συνηθειες της

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Εαν ειναι πορτιερισα η σκατοφατσα παλαβη πολωνη κατερινα σε λιγο  θα αρχισει να χτυπαει την πορτα διακριτικα λιγο πριν τελειωσει ο χρονος της συνεδριασης πολυ σπαστικια τετοιες μαλακιες εκανε και 3ης σεπτεμβριου 54 αποκλειεται να εκοψε τις συνηθειες της

η κατερινα απο οτι εχω καταλαβει την έκανε απο εκεί ή της δώσανε πόδι μαζί με τη φιλενάδα της την Αννα την άλλη πολωνή. Πλεον στην πόρτα ειναι η βίκυ , αδ΄υνατη αρκετά καλή και στον αγώνα..... αν και ελαφρως φραγκοφόνισσα αν και ποια δεν ειναι φραγκοφόνισσα σημερά?

Παρεπιπτοντως αμα παρει το μάτι σας την αννα που είπα παραπάνω ας με ενημερώσει να ξερουμε καθως οταν εδοκιμάσθει ήταν πολύ καλη εντος του δωματίου και στο μασάζ και στην ελληνορωμαική

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ισης την τελευταια φορα που περασα απο εκει ειδα μια ζωη , μελανουρι ελαφρως , αρκετα καλο με μαυρο μακρυ μαλλι. μπηκε στο μυαλο στα υποψιν για αργοτερα

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
ισης την τελευταια φορα που περασα απο εκει ειδα μια ζωη , μελανουρι ελαφρως , αρκετα καλο με μαυρο μακρυ μαλλι. μπηκε στο μυαλο στα υποψιν για αργοτερα
την ειδα σημερα,οντως ενδιαφερον τεμαχιο,δεν εδοκιμασθη γιατι ειχα καταθεσει. το ροστερ 7-8 κοπελες μετρησα,για ολα τα γουστα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.290
Πόντοι
46.232
τις τελευταίες φορές που πήγα είχε απο τρεις μέχρι τέσσερις κοπέλες...θα έκανε μεταγραφές..αλλά καλοκαιριάτικα  δύσκολο...

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
η κατερινα απο οτι εχω καταλαβει την έκανε απο εκεί ή της δώσανε πόδι μαζί με τη φιλενάδα της την Αννα την άλλη πολωνή. Πλεον στην πόρτα ειναι η βίκυ , αδ΄υνατη αρκετά καλή και στον αγώνα..... αν και ελαφρως φραγκοφόνισσα αν και ποια δεν ειναι φραγκοφόνισσα σημερά?

Παρεπιπτοντως αμα παρει το μάτι σας την αννα που είπα παραπάνω ας με ενημερώσει να ξερουμε καθως οταν εδοκιμάσθει ήταν πολύ καλη εντος του δωματίου και στο μασάζ και στην ελληνορωμαική
Εδοκιμάσθη εχτές η Ρουμανα Βίκυ, καλό μασάζ , σωματακι καλό αλλα ελαφρως αδύνατο, πίπα ακάπωτη και  :fuck1:  απλα διεκπαιραιωτικο.

Gio6969

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες η Κατερινα που λετε ειναι με κοντο μαλλι που μερικες φορες τα κανει κ καρφακια?

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Όχι φίλε. Εδώ η Κατερίνα είναι μία χοντρούλα με μακρύ μαλί βυζάρες 3,5 αρια και στόμα που δεν κλείνει ποτέ. Θέλω να πω που μιλάει συνέχεια (για να μην παρεξηγηθώ). Ήταν πριν στο Γ. Σεπτεμβρίου 54. Εσύ μάλλον λες την άλλη που είναι Ιουλιανού.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οπου  και  να  παμε  να  διαβασουμε  κατι ,  η λεξη ιουλιανου  πανταχου - παρουσα  :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Πήρα κι εγώ τη Βίκυ που μου είχε μείνει απωθημένη κατά τις επαφές μου με την κινεζούλα. Γλυκειά κοπελίτσα, γατούλα στο σεξ, όλο τρίβεται και κάνει νάζια. Στο μασαζ, καλούτσικη. Γενικά συμπαθητική αλλά όχι αξέχαστη. Πάντως έχει ωραίο πονηρό μουτράκι. Έχει κατακαεί από τον ήλιο. 60 ευρώ γιοα 40 λεπτά.

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πήγα να μπω χθές στο μαγαζί και ένας γέρος σαν θυρωρός φαινόταν με ρώτησε πονηρά που πάω. Επειδή κόμπλαρα του είπα ένα ψεύτικο όνομα ανέβηκα 1 όροφο και ξανακατέβηκα για να φύγω. Εκείνος εκεί μπάστακας. Ξέρει κανείς πως τον αποφεύγουν ?

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Πήγα να μπω χθές στο μαγαζί και ένας γέρος σαν θυρωρός φαινόταν με ρώτησε πονηρά που πάω.
Δεν υπαρχει θυρωρος εκει.Καποιος της πολυκατοικιας θα ηταν.
Επειδή κόμπλαρα του είπα ένα ψεύτικο όνομα ανέβηκα 1 όροφο και ξανακατέβηκα για να φύγω.
:think: στον 6ο ειναι το θεραπευτηριο...
Εκείνος εκεί μπάστακας. Ξέρει κανείς πως τον αποφεύγουν ?
Ναι.Του λες οτι πας για μασαζ και τελειωνει η υποθεση

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Πέρασα ο καψερός σήμερα να καταγαμίσω το κινεζάκι μου, μπανιαρισμένος και μυρωδάτος, αλλά εκείνο έλλειπε λόγω Κόκκινης Εισβολής. Μου παρουσιάσθηκαν τρία τον αριθμό κορίτσια που δεν τα είχα ξαναδεί. Μια ξανθούλα Μόνικα με σκουλαρίκι στη μύτη, μια κάπως γεματούλα με γλυκό προσωπάκι και ένα μελαχρινάκι αδύνατο νεαρότατο που το έχω ξαναδεί σε άλλο ελαιοτριβείο αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό. Μιας και ήμουν προετοιμασμένος για κινεζικό pse απεχώρησα αφού κατέβαλα το ποσό των 20 (είκοσι) λεπτών που μου εζητήθη από την Κα Υποδοχής για να πάει καλά η μέρα.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πέρασα ο καψερός σήμερα να καταγαμίσω
...
απεχώρησα αφού κατέβαλα το ποσό των 20 (είκοσι) λεπτών που μου εζητήθη από την Κα Υποδοχής για να πάει καλά η μέρα.

Η κερματομηχανή έχει υποδοχή 20λεπτου, διότι εθεώρουν ότι δεν υφίσταται κάτω των 50 ευρώ (σε χαρτονομίσματα) ...! :2funny:

Και που λέτε, αριβάρω προς επίσκεψιν :sunglasses: Κυριακήν αργίαν, ντάλα καταμεσήμερο που σκάει ο τζίτζικας :idiot:, μπας και αράξω δροσερά το καταπονημένο εκ του καύσωνος κορμί μου, εις μασαζοκρέβατον υπό τις θωπείες θεραπενίδος (διατεθειμένος έως και ψιλομπάζον :crazy:). Παλαιαί μνήμαι ...! :hmm: Μα που τέτοια τύχη ! :'( Ουδεμία ανταπόκρισις παρόλες τις αλλεπάλληλες κρούσεις του κώδωνος. :S Απερχόμενος της εισόδου, πλησιάζει νεαρά (κοντογεματούλα, καστανόξανθη, μάλλον αλλοδαπή :pipa1: :tits2:), που κατευθύνεται προς τα κουδούνια και αβλεπεί κτυπά το ίδιο με μένα :o (ο γατούλης πήρε μάτι δια της άκρης αυτού :cool2:), χωρίς και αυτή να πάρει απάντηση. Μπας και πήγαινε για μασάζ ...?! (ρητορικόν το ερώτημα). :think: Γιατί διάφορες στο forum, τελευταία, εκφράζουν τοιαύτην πρόθεσιν ...! :rolleyes:
Κατά την ταπεινή μου εμπειρία, μάλλον επρόκειτο για λάθος συνεννόηση - ώρας ή ... ημέρας :hammer: - θεραπενίδας μετά της εργοδοσίας/υπευθύνου ! :blahblah1:
Εσκεύθην να της προτείνω "ρόφημα" τι δροσερόν, όμως, ως συνεσταλμένος εκ χαρακτήρος δεν προέβην εις τούτο, παρόλην την λάγνα ματιά που εδέχθην κατά την διασταύρωση των βλεμμάτων μας ! ;)
Απεσύρθην χωρίς συνέχεια της μασαζότσαρκας ! :shower:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Η κερματομηχανή έχει υποδοχή 20λεπτου, διότι εθεώρουν ότι δεν υφίσταται κάτω των 50 ευρώ (σε χαρτονομίσματα) ...! :2funny:

Και που λέτε, αριβάρω προς επίσκεψιν :sunglasses: Κυριακήν αργίαν, ντάλα καταμεσήμερο που σκάει ο τζίτζικας :idiot:, μπας και αράξω δροσερά το καταπονημένο εκ του καύσωνος κορμί μου, εις μασαζοκρέβατον υπό τις θωπείες θεραπενίδος (διατεθειμένος έως και ψιλομπάζον :crazy:). Παλαιαί μνήμαι ...! :hmm: Μα που τέτοια τύχη ! :'( Ουδεμία ανταπόκρισις παρόλες τις αλλεπάλληλες κρούσεις του κώδωνος. :S Απερχόμενος της εισόδου, πλησιάζει νεαρά (κοντογεματούλα, καστανόξανθη, μάλλον αλλοδαπή :pipa1: :tits2:), που κατευθύνεται προς τα κουδούνια και αβλεπεί κτυπά το ίδιο με μένα :o (ο γατούλης πήρε μάτι δια της άκρης αυτού :cool2:), χωρίς και αυτή να πάρει απάντηση. Μπας και πήγαινε για μασάζ ...?! (ρητορικόν το ερώτημα). :think: Γιατί διάφορες στο forum, τελευταία, εκφράζουν τοιαύτην πρόθεσιν ...! :rolleyes:
Κατά την ταπεινή μου εμπειρία, μάλλον επρόκειτο για λάθος συνεννόηση - ώρας ή ... ημέρας :hammer: - θεραπενίδας μετά της εργοδοσίας/υπευθύνου ! :blahblah1:
Εσκεύθην να της προτείνω "ρόφημα" τι δροσερόν, όμως, ως συνεσταλμένος εκ χαρακτήρος δεν προέβην εις τούτο, παρόλην την λάγνα ματιά που εδέχθην κατά την διασταύρωση των βλεμμάτων μας ! ;)
Απεσύρθην χωρίς συνέχεια της μασαζότσαρκας ! :shower:

τωρα τι να σου πω??????????? ειχε ευκαιρια να βαλεις γκολ σε αδειο τερμα σε τελικο μουντιαλ και εσυ ουτε καν αγγιξες την μπαλα που ηταν στα ποδια σου!!!!!!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
τωρα τι να σου πω??????????? ειχε ευκαιρια να βαλεις γκολ σε αδειο τερμα σε τελικο μουντιαλ και εσυ ουτε καν αγγιξες την μπαλα που ηταν στα ποδια σου!!!!!!

Μετανοώ ειλικρινά ! :priest: Αμάρτησα :jerking: κατά το forum ! :grouphug:
Να υποστώ τις συνέπειες ! :bottom:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom