Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φερών 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Πηγα και εγω προχτες στο καταστημα με σκοπο να τιμησω την Κινεζουλα λογω της πολυ καλης κριτικης. Συμφωνω απολυτα με τον Τσαρκα. Πολυ στον κοσμο της, μασαζ 2 λεπτα, λιγο γλυψιμο στο αυτι και λιγο χαιδεμα τα μπαλακια. Πιπα χωρις προφυλακτικο κρατησε 5 δευτερολεπτα. Δυο ρουφηγματα στην κυριολεξια. Δεν της ειπα τιποτα μολις την ειδα να σκιζει το φακελακι του προφυλακτικου για να δω που θα το παει. Βαζει προφυλακτικο και μου κανει αλλα δυο ρουφηγματα και ανεβαινει γρηγορα πανω μου. Πολλα βογγητα και περιεργοι σπασμοι αλλα εντελως ασυγχρονοι με την κινηση της ερωτικης πραξης. Πολυ προσποιηση και πολυ βιασυνη. ΠΟΛΥ βιασυνη και ηθελε να σε τελειωσει αμεσως. Παλι δεν ειπα τιποτα, δεν καταλαβαινε και γρι ελληνικα και σε οτι προσπαθουσες να πεις η να κανεις αντιδρουσε με τον δικο της τροπο γελωντας και λεγοντας κατι στα κινεζικα.  Τελειωσα μπανιαριστηκα και εφυγα. Το καταστημα δεν ειχε καθολου κοσμο πηγα πρωι πρωι γιατι την πρωτη φορα δεν την ειχα πετυχει ηταν απασχολημενη.
κακός που δεν είπες τίποτα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πηγα και εγω προχτες στο καταστημα με σκοπο να τιμησω την Κινεζουλα λογω της πολυ καλης κριτικης.

Γνώμη μου είναι, να αφήνουμε 2-3 ημέρες μετά την επίσκεψή μας, και μετά να ανεβάζουμε κριτική. Επιτρέπουμε στις κορασίδες να μας "φωτογραφίσουν" δυσκολότερα έτσι.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Φαντάζομαι ο n.smyrni γράφοντας "κακώς που δεν είπες τίποτα" αναφέρεται στη στιγμή της συνεδρίας ή στο τέλος στην κοπέλα ή τη σερίφισα κι όχι στην ορθά καθυστερημένη (2 ημέρες)άνάρτηση της κριτικής. Κάνω λάθος;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Φαντάζομαι ο n.smyrni γράφοντας "κακώς που δεν είπες τίποτα" αναφέρεται στη στιγμή της συνεδρίας ή στο τέλος στην κοπέλα ή τη σερίφισα κι όχι στην ορθά καθυστερημένη (2 ημέρες)άνάρτηση της κριτικής. Κάνω λάθος;
σωστή η παρατήρηση σου  ;)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Επειδη ειχα κι εγω την περασμενη βδομαδα την ιδια ακριβως εμπειρια με το κινεζακι, κι εγω δεν ειπα τιποτα,απλα εφαγαν ΜΑΥΡΟ απο μενα, απο δω ως το υπερπεραν!
Οσοι θελετε να συνεχισετε να την παιρνετε γιατι σας αρεσει (η αληθεια ειναι οτι για ασιατοφιλους ειναι ο,τι πρεπει ), καλο ειναι να μιλατε εξ αρχης στην τσατσα και να ζητατε τι θελετε να κανει. Σε μενα οχι μασαζ δεν εκανε 2 λεπτων, ουτε καν πιπα! Γαμησα κι εφυγα. Δεν εχει κανενα νοημα νατο ανεβασω και κριτικη νομιζω!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...MAYΡΟ ρε σ αυτό ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ...ΞΕΠΕΤΑΤΖΙΔΙΚΟ είναι...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
...MAYΡΟ ρε σ αυτό ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ...ΞΕΠΕΤΑΤΖΙΔΙΚΟ είναι...

Μα.....γιατί το λέτε αυτό αγαπητέ?

Ίσα-ίσα, που προσπαθούν να μας πάρουν τα χρήματα με τον ικανοποιητικότερο (γι'αυτές) τρόπο! :grin:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Παιδιά καλά τα λέτε.Εγώ υπέθεσα ότι ήταν γρήγορη επειδή πήρα το πρόγραμμα των 50 ευρώ.Σε εσάς πόσα πήραν;
Αν προσέξατε στην κριτική μου , ανάφερα ότι την πιέζουν και δεν το κάνει απ΄π μόνη της το ξεπέταγμα.Καλό είναι όποιος ξαναπάει , να απαιτήσει το μισάωρο από την σερίφισσα  πριν μπει μέσα ή και να μην νδώσει τα λεφτά από την αρχή. Εγώ αυτό θα κάνω αν ξαναπάω.Αν πάλι δεν συμμορφωθο9ύν , δεν αξίζει τα 50 ή 60 ευρώ για τόσο γρήγορα και χωρίς αισθησιακό μασάζ! :(

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Κάτι ακόμα.Όσοι δεν πέρασαν καλά , να γράφουν για να μην την πατάνε άλλοι , αλλά και να πιέζεται το μαγαζί να βελτιώνει τις υπηρεσίες του. :s&m_1:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κάτι ακόμα.Όσοι δεν πέρασαν καλά , να γράφουν για να μην την πατάνε άλλοι , αλλά και να πιέζεται το μαγαζί να βελτιώνει τις υπηρεσίες του. :s&m_1:

Αυτό είναι θέσφατον εδώ στο bou! (Εξαιρουμένων των κατευθυνόμενων κριτικών :grin:)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μετά την μετακόμιση του παλιού ρόστερ στο Πατησίων 145 πέρασα χθές για μια ''αναγνωριστική βόλτα'' και γιατί όχι,αν έβλεπα κάποιο καλό μουνάκι και κατάθεση.Στην πόρτα ήταν η Γεωργιανή Μαριάννα από το Πατησίων 160(την είχα πάρει εκέι 2 φορές) πριν κανά χρόνο(και βάλε).Παρέλαση από μια μελαχροινή ΄Αννα με τατού,μες στη βαρεμάρα φαινόταν,από μια αδύνατη με see through,από 2 άλλες που ούτε καν θυμάμαι και στο τέλος βγαινει ένα αδύνατο με καρέ καστανόξανθο,μακριά πόδια και σέ ένα καυλιάρικο βραδυνό φόρεμα με ζώνη στη μέση,ωραία και χαμογελαστή φατσούλα,Βίκυ,21 χρονών.
Πήρα για μια ώρα πρόγραμμα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με 80(τελικά και με 60 μπορούσα αλλά μαλακία).
Η συνεδρία έλαβε χώρα στο μεγάλο δωμάτιο με την ντουζιέρα εντός,καλά προκαταρκτικά,ζεστο και βαθύ μαραθώνιο μπούκι,κανά 35λεπτο κράτησε ο αγώνας.Χαλαρή και καλή διάθεση η Βίκυ :fuck1:,ήταν και στο Ραβινέ στο Κολωνάκι μου είπε,δεύτερο γύρο δεν κάναμε(είχα άλλες 2 καταθέσεις πριν και λίγο δύσκολο να έρθει και 4η).
Να επισημάνω κάτι,
(Α ) την σήμερον ημέρα η καλύτερη υπηρεσία σε σχέση με την τιμή κερδίζει(κάτι που δεν έχουν ως φαίνεται πολιτική στο ίδρυμα)
(Β) Δεν ενδιαφέρει κανέναν πελάτη πόσα παίρνει η κοπέλα από την συνεδρία,εκεί πάμε να περάσουμε καλά,τα προγράμματα είναι μπερδεμένα του στυλ ''50 ευρώ για σεξ''ή ''60 για σεξ και μασαζ'' κτλ κτλ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μετά την τελευταία μου επίσκεψη είπα να ξαναπεράσω και να δω αν έχει αλλάξει πολιτική το ίδρυμα.Δυστυχώς ΔΕΝ άλλαξε κάτι οπότε είναι στην black list απο δω και στο εξής.
Μία κοπέλα διαθέσιμη για Κυριακή και αυτή ήταν η ασιάτισα Λίλυ,μακρύ καστανοκόκκινο μαλλί,προσωπο και σωματάκι ΚΑΥΛΑ...Διευκρινίζω σε μια φραγκοφόνισσα που ήταν στην υποδοχή για μία ώρα και 80 ευρώ με 2 εκτονώσεις,για να μην παραθέτω τους διαλόγους μίλαγε κανά 3λεπτο και έκανε τις θεωρίες του σύμπαντος να δείχνουν ''πολύ μικρες'' σε όσα έλεγε,δεν καταλάβαινα τίποτα και της το ξαναείπα,1 ώρα 2 εκτονώσεις αλλιώς τα μαζευω και την κάνω,εκεί κατάλαβε ότι δεν αστειεύομαι,έφερε και την ασιάτισα και της τα εξηγούσε άλλο τόσο.Ειχα αράξει και χουφτωνα το πετίτ καυλάκι όσο η άλλη εξηγούσε''θεωριες΄΄...
Να μην μακρυγορώ το μωρό μπούκωνε υπέροχα,εκανε gag throat,fuck face και στο γαμησι έκανε συνεχώς συσπάσεις...Μου έδειξε τον καρπό του χεριού της που ηταν οσο το ''πακέτο''...Γενικά ευκολα τον έπαιρνε και δύσκολα ΄΄τον χώνευε΄΄..Επαιζε και το μουνάκι της,αγριο γαμήσι μιας και είχε μαλλιοτράβηγμα,σφαλιάρες και ένταση...Την ύστατη ώρα σηκώνομαι έχοντας την στην γωνία του καναπέ και ξεκίνησε ''κατά ρυπάς''...Παντού γέμισε φλόκια...Από μαλλιά,χέρια,στήθος,πλευρά αλλά το κορυφαίο ήταν όταν άνοιξε τα μάτια και κοίταξε προς το μέρος μου αν τελείωσα έφυγαν άλλα τόσα ''σκάγια''και την πέτυχαν στο δεξί μάτι λούζοντας την!!
Γκαύλα....Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έφυγε χυμένη για το άλλο μπάνιο και μετά από 10 λεπτά επέστρεψε κρατώντας διπλωμένη το στομάχι και μου είπε μαζι με την χοντρη της υποδοχής ότι δεν αντέχει για 2ο γύρο...Επέστρεψε το 20αρι οπότε για 30λεπτά και κόστος 60ευρώ όλο το σκηνικό ,σαν τίτλοι τέλους στο μαγαζί,θα έλεγα ότι άξιζε.Μοσχομυριστή καυλιτσα με πορνοφατσούλα,έχει και tribal σχέδιο στην κοιλιά.
Επειδή βλέπω στο συγκεκριμένο μαγαζί απληστία και φιλαργυρία του κερατά ( και στα άλλα είναι αλλά τουλάχιστον δεν καρφωνονται τοσο άσχημα) αποφάσισα να ρίξω μαύρη πέτρα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έφυγε χυμένη για το άλλο μπάνιο και μετά από 10 λεπτά επέστρεψε κρατώντας διπλωμένη το στομάχι και μου είπε μαζι με την χοντρη της υποδοχής ότι δεν αντέχει για 2ο γύρο...Επέστρεψε το 20αρι οπότε για 30λεπτά και κόστος 60ευρώ όλο το σκηνικό ,σαν τίτλοι τέλους στο μαγαζί,θα έλεγα ότι άξιζε.Μοσχομυριστή καυλιτσα με πορνοφατσούλα,έχει και tribal σχέδιο στην κοιλιά.

:cheesy: :cheesy: :cheesy: Το έφτασες στα όριά του το γκομενάκι....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
:cheesy: :cheesy: :cheesy: Το έφτασες στα όριά του το γκομενάκι....
ξέχασα να αναφέρω ότι είχε λουστεί κανονικά καθώς είχε στο κεφάλι κόμπο την πετσέτα..''Σινόμη,αχαχα,no second time,xaxa΄΄έλεγε :o :rolleyes:..Γενικά χαβαλεδιάρικο ασιατοπορνίδιο(είχε σκούρο δερματάκι οπότε νομίζω παίζει να είναι Σιγκαπουριανό μουνέτο..

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Τωρα τελευταια βλεπω το μαγαζι εχει αρχισει να βαραει διαλυση. κατι μπαζα ειδα την τελευταια φορα που ειχα παει . αλλη σεριφισα στην πορτα παο την προηγουμενη... μονο δυο κοπελες και γενικα δεν το βλεπω να τραβαει για πολυ ακομα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Τωρα τελευταια βλεπω το μαγαζι εχει αρχισει να βαραει διαλυση. κατι μπαζα ειδα την τελευταια φορα που ειχα παει . αλλη σεριφισα στην πορτα παο την προηγουμενη... μονο δυο κοπελες και γενικα δεν το βλεπω να τραβαει για πολυ ακομα

πορτιέρισα τωρα είναι η μαλάκω-σπασαρχίδω-ξεπέτα Κατερίνα η Πολωνή , που πριν λιγους μηνες ηταβ στο 3ης Σεπτ 54

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πορτιέρισα τωρα είναι η μαλάκω-σπασαρχίδω-ξεπέτα Κατερίνα η Πολωνή , που πριν λιγους μηνες ηταβ στο 3ης Σεπτ 54

ωχ  αυτη ειναι.  παντως  και  απο  εμφανιση ειναι πολυ αντικαβλωτικη. 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
  ωχ  αυτη ειναι.  παντως  και  απο  εμφανιση ειναι πολυ αντικαβλωτικη. 

χάλια μάυρα είναι ενα σωμα ατσουμπαλο. εχει παχυνει, 2 μεγαλα αγελαδινα βυζια κρεμασμενα, αλλα το κυριοτερο ειναι το αντικαβλωτικο της προσωπο και η ακαταπαυστη πολυλογια της
ασε που απο υπηρεσιες ειναι καρο με πατατες, οποιος την εχει παρει σιχτιριασε

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το βλεπω για "φουντο" το μαγαζι αφου ειναι η βλαμενη η πολωνη εκει την θυμαμαι απο 3ης σεπτεμβριου 54 μονο που την εβλεπα μου ερχοταν να φυγω αμεσως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom