Μετά την τελευταία μου επίσκεψη είπα να ξαναπεράσω και να δω αν έχει αλλάξει πολιτική το ίδρυμα.Δυστυχώς ΔΕΝ άλλαξε κάτι οπότε είναι στην black list απο δω και στο εξής.
Μία κοπέλα διαθέσιμη για Κυριακή και αυτή ήταν η ασιάτισα Λίλυ,μακρύ καστανοκόκκινο μαλλί,προσωπο και σωματάκι ΚΑΥΛΑ...Διευκρινίζω σε μια φραγκοφόνισσα που ήταν στην υποδοχή για μία ώρα και 80 ευρώ με 2 εκτονώσεις,για να μην παραθέτω τους διαλόγους μίλαγε κανά 3λεπτο και έκανε τις θεωρίες του σύμπαντος να δείχνουν ''πολύ μικρες'' σε όσα έλεγε,δεν καταλάβαινα τίποτα και της το ξαναείπα,1 ώρα 2 εκτονώσεις αλλιώς τα μαζευω και την κάνω,εκεί κατάλαβε ότι δεν αστειεύομαι,έφερε και την ασιάτισα και της τα εξηγούσε άλλο τόσο.Ειχα αράξει και χουφτωνα το πετίτ καυλάκι όσο η άλλη εξηγούσε''θεωριες΄΄...
Να μην μακρυγορώ το μωρό μπούκωνε υπέροχα,εκανε gag throat,fuck face και στο γαμησι έκανε συνεχώς συσπάσεις...Μου έδειξε τον καρπό του χεριού της που ηταν οσο το ''πακέτο''...Γενικά ευκολα τον έπαιρνε και δύσκολα ΄΄τον χώνευε΄΄..Επαιζε και το μουνάκι της,αγριο γαμήσι μιας και είχε μαλλιοτράβηγμα,σφαλιάρες και ένταση...Την ύστατη ώρα σηκώνομαι έχοντας την στην γωνία του καναπέ και ξεκίνησε ''κατά ρυπάς''...Παντού γέμισε φλόκια...Από μαλλιά,χέρια,στήθος,πλευρά αλλά το κορυφαίο ήταν όταν άνοιξε τα μάτια και κοίταξε προς το μέρος μου αν τελείωσα έφυγαν άλλα τόσα ''σκάγια''και την πέτυχαν στο δεξί μάτι λούζοντας την!!
Γκαύλα....Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έφυγε χυμένη για το άλλο μπάνιο και μετά από 10 λεπτά επέστρεψε κρατώντας διπλωμένη το στομάχι και μου είπε μαζι με την χοντρη της υποδοχής ότι δεν αντέχει για 2ο γύρο...Επέστρεψε το 20αρι οπότε για 30λεπτά και κόστος 60ευρώ όλο το σκηνικό ,σαν τίτλοι τέλους στο μαγαζί,θα έλεγα ότι άξιζε.Μοσχομυριστή καυλιτσα με πορνοφατσούλα,έχει και tribal σχέδιο στην κοιλιά.
Επειδή βλέπω στο συγκεκριμένο μαγαζί απληστία και φιλαργυρία του κερατά ( και στα άλλα είναι αλλά τουλάχιστον δεν καρφωνονται τοσο άσχημα) αποφάσισα να ρίξω μαύρη πέτρα...