Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φερών 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Πέρασα από εδώ σήμερα...
Κατι είχα διαβάσει περί μετακόμισης και εγκατάλειψης κλπ κλπ

ΟΛΑ τα δωματια ηταν γεματα !!!!! :o :o
Δεν το είχα ξαναδει ποτέ αυτό σε τούτο το μαγαζί!!!!

ΥΓ: στην πόρτα ήταν μια κοντη μελαχροινη νεαρά με αξιοπρόσεκτα  :tits: :tits:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πέρασα από εδώ σήμερα...
Κατι είχα διαβάσει περί μετακόμισης και εγκατάλειψης κλπ κλπΟΛΑ τα δωματια ηταν γεματα !!!!! :o :o
Δεν το είχα ξαναδει ποτέ αυτό σε τούτο το μαγαζί!!!!

ΥΓ: στην πόρτα ήταν μια κοντη μελαχροινη νεαρά με αξιοπρόσεκτα  :tits: :tits:

Και όμως, είχα πάρει όλες τις ... διαβεβαιώσεις (προφορικές) περί μετακόμισης  !!! :headbang: :dunno:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.103
Πόντοι
46.232
μετακόμισαν οι κοπέλες που ήταν έδω στο νεο.....
ο χώρος όμως συνεχίζει εδώ απλά με νέο ιδιοκτήτη........

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Και όμως, είχα πάρει όλες τις ... διαβεβαιώσεις (προφορικές) περί μετακόμισης  !!! :headbang: :dunno:
και όντως μετακομισαν στην πατησιων οπως ειπες...  :thumbsup:

Εδω τωρα ειναι άλλες..

ΥΓ: εχει και Κινεζα εδω, Λιλι or something...  :think: Σαμιαμιδι 35 κιλα...  :S

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
και όντως μετακομισαν στην πατησιων οπως ειπες...  :thumbsup:

Εδω τωρα ειναι άλλες..

ΥΓ: εχει και Κινεζα εδω, Λιλι or something...  :think: Σαμιαμιδι 35 κιλα...  :S
δεν ειναι αυτες για μας....παμε για αλλα.....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Όπως υπεσχέθην πήγα σήμερα το πρωί για να δοκιμάσω το μεζεδάκι-κινεζάκι. Οι κινεζόφιλοι μπορούν να σπεύσουν άφοβα.

Χώρος: κουδούνι χειροπρακτικη, 6ος. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες πήραν μέχρι και τους καθρέφτες, ως εκ τούτου ο χώρος ήταν άδειος και χωρίς κάτι το ιδαίτερο. Το δωμάτιο που πήγα είχε ντουσιέρα και αίρκο και ζεστά χρώματα στους τοίχους. Είχε καναπέ και μασαζοκρέβατο αλλά όχι κρεμάστρα για τα ρούχα. Μουσική έπαιζε ambient.

Κα Υποδοχής: ευγενέστατη, κατατοπιστικότατη με διάθεση να σε κάνει πελάτη

Προγράμματα: 40 μασαζ και hand, 50 μασαζ και σεξ, 60 κάνεις ότι θες για 40 λεπτά. Αν σε παίρνει και για extra ball κανένα πρόβλημα. Ζήτησα extra ball αλλά τελικά δεν μου χρειάστηκε.

Κοπέλες: δύο βαλκάνιες, η μία μελαχρινή συμπαθής, η άλλη αδιάφορη και το κινεζάκι που απ ότι θυμάμαι έπαιζε μπάλα για λίγο καιρό στο Κ 48 (όχι η Ντούντου).

Λίλι: κινεζάκι μικροκαμωμένο στο στυλ της Νίνας από Συγγρού 29 αλλά για μένα πιο όμορφο, μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο, χαμογελαστή, συνενόηση μηδέν, μου μίλαγε κινεζικά και το απολάμβανα.

Πεδίο μάχης: μασαζάκι συμπαθητικό με έμφαση στον αυχένα και την ωμοπλάτη. Ξαφνικά άρχισε να τρίβεται πάνω μου και μετά το χάος. Γλείψιμο @@ από πίσω όπως ήμουν ξαπλωμένος μπρούμητα, απόπειρα γλειφοκωλάδας, απόπειρα γλωσσόφιλων, απόπειρα δαχτυλιάσματος (του δικού μου κώλου), παίξιμο εξωτερικά με την κωλοτρυπίδα. Όπου γράφω απόπειρα σημαίνει ότι με τρόπο την σταμάτησα. Μετά εκείνη ξάπλωσε στο μασαζοκρέβατο και άρχισα να παίζω με το μουνάκι της που ήταν  μούσκεμα. Ταυτόχρονα την πίπωνα, εγώ όρθιος κι εκείνη ξαπλωμένη (με προφυλακτικό πάντα) ενώ εκείνη συμπεριφερόταν όπως στις γιαπωνέζικες τσόντες βγάζοντας περίεργες κραυγές και κάνοντας περίεργους ήχους με το στόμα της. Εκεί μου φάνηκε κάπως Fake αλλά το έχει δεν μπροώ να πω. Της τον έβαλα όντας εγώ όρθιος κι εκέινη στο κρεββάτι κι εκείνη σφάδαζε και χτυπιόταν μέχρι που τελέιωσα. Overall μια πάρτα πολύ καλή συνεύρεση που άξιζε τα λεφτά της, και μια πολύ όμορφη πετίτ κινέζα αλλά με πολύ αρμονικό σώμα και μοσχομυριστή. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.103
Πόντοι
46.232

επίσκεψη σήμερα στην πόρτα Κατερίνα ξανθιά χοντρή με βυζάρες(φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με τιράντες και χωρίς σουτιέν το στήθος ξεχείλιζε) , Μαρία μελαχρινή λεπτή κοντή με 2αρακι βυζί
Ντενίσα μελαχρινή χοντρή με 3αράκι βυζί , Λίλι κινέζα  μελαχρινή με καρέ μαλλί σχετικά ασχημούλα αλλά πολύ ωραία ποδαράκια...(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) στο μαγαζί
τα 2 κύρια προγράμματα είναι 40 ευρώ για 20 λεπτά μασάζ και μαλακιά και 60 ευρώ 40 λεπτά φούλ , η Κατερίνα κλείνοντας το μάτι της μου είπε ότι : βέβαια και ότι άλλο ζητήσει
ο πελάτης το συμφωνούμε απο πρίν και τα βρίσκουμε για την τιμή.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Λίλι κινέζα  μελαχρινή με καρέ μαλλί σχετικά ασχημούλα αλλά πολύ ωραία ποδαράκια...(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) στο μαγαζί
τα 2 κύρια προγράμματα είναι 40 ευρώ για 20 λεπτά μασάζ και μαλακιά και 60 ευρώ 40 λεπτά φούλ

Πρέπει να ήταν καλή η συνεδρία, γιατί εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου (μετά το πέρας της συνεδρίας) μάλλον δεν μπορείς να πάρεις και τα δάκτυλά σου...... :cheesy: :cheesy: :cheesy: (Just joking) :-*

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
επίσκεψη σήμερα στην πόρτα Κατερίνα ξανθιά χοντρή με βυζάρες(φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με τιράντες και χωρίς σουτιέν το στήθος ξεχείλιζε) ,

...Μήπως είναι αυτή η Πολωνή φραγκοφόνισα από Κύμης 9 και Γ Σεπτ 54??

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Λίλι κινέζα  μελαχρινή με καρέ μαλλί σχετικά ασχημούλα αλλά πολύ ωραία ποδαράκια...(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) στο μαγαζί

αυτή πρέπει να είναι άλλη λιλί γιατί αυτή που πήρα εγώ είχε μακρυά κατσανοκόκκινα μαλλιά, εκτός αν τα έβαψε. είχε τατού στον αφαλό;

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Λοιπον,
μετα την πληροφορηση και την απο ψυχης καταθεση του κυριου τακουνακια,το μαγαζι εχει παρει φωτια...Μεχρι και περιπολικο για τη ρυθμιση της κυκλοφοριας βρηκα περιξ της περιοχης.Την κινεζα δεν την βρισκεις ουτε με κουπονι.Οι υπολοιπες εχουν σκυλιασει...κλασικο συμπτωμα(γιατι;εμεις δεν κανουμε καλο προγραμμα κουλουπου κουλουπου)η σεριφ προσπαθει να πασαρει τις υπολοιπες χωρις αντικρυσμα και γενικα μια εκρυθμη πολιτικη κατασταση...
Σε εποχες επταετιας(μερες που ειναι)ο κύριος Heelover με τη φιλοκινεζικη του νοοτροπια θα ειχε κατηγορηθει για προωθηση αναρχοεξαρχιασμου ή οτι οδηγει τη χωρα στον κομμουνιστικόν κρημνον και θα φυλακιζονταν(για να μην πω θα απαγαγονταν απο τη cia)
Νεαροι και μεσηλικες με ακορεστο μασαζολαδοπόθο χτυπουσαν το κουδουνι μετα μανιας.Συναντηθηκα με καποιους οι οποιοι κοιτούσαν δηθεν τα γυψινα και τα πλακακια της πολυκατοικιας(ενας συμφωνα με το λουποθεωρια της φυσιογνωμιας εφερνε και προς kebaaap :think:)
Στον δε εβδομο οροφο της πολυκατοικιας ειχαν τοποθετηθει κλωβοι με ωδικα πτηνα ωστε να ανακοπτουν τη φορα των επίδοξων ασθενων που ειχαν παραστρατησει
Προγραμματα 40,50(η αλλιως προγραμμα kebaaap-ειναι γι'αυτους που την κοπανανε μιση ωρα απο δουλεια και επιστρεφουν)και 60
Θα επιστρεψουμε μαλλον μολις χαλαρωσουν τα πραγματα

Αα επισης το μαγαζι ανηκει στην αλυσιδα  Μ28,Σ29 και Σ147(μόικαν μην γκρινιαξεις παλι γιατι δεν γραφω ολα τα ονοματα)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Σε εποχες επταετιας(μερες που ειναι)ο κύριος Heelover με τη φιλοκινεζικη του νοοτροπια θα ειχε κατηγορηθει για προωθηση αναρχοεξαρχιασμου ή οτι οδηγει τη χωρα στον κομμουνιστικόν κρημνον και θα φυλακιζονταν(για να μην πω θα απαγαγονταν απο τη cia)

εγώ τη δουλειά μου έκανα κύριε Εισαγγελεύ   :2funny:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
866
Πόντοι
96
Μετά από τις καλές κριτικές γνωστών ασιατοφρόνων της ιστοσελίδας , αποφάσισα να δοκιμάσω το κινεζάκι.
Ο χώρος κλασικός με ατομική ντουσιέρα. Η πετσέτα όμως δεν ήταν σε νάϋλον.Η Λίλη όπως λέγεται η Κινέζα είναι στο στυλ της Μίνας ή Νίνας από Μάρνης και είναι πιο μεγάλη γύρω στα σαράντα καιμε βαμμένο προς το ξανθό μαλλί.Σχεδόν στον κόσμο της.Πρόθυμη , αλλά με προσποιητά βογγητά. Δεν μου έκανε καλό μασάζ ίσως γιατί πήρα το πρόγραμμα των 50. Πέρασε γρήγορα στο ψητό.Φιλότιμη δεν λέω ,αλλά βιαζόταν.Από ότι κατάλαβα την πιέζει η σερίφισσα να κάνει γρήγορα γιατί την ζητάνε πολλοί.Μπορεί να ξαναπάω αφού όμως πω στη σερίφισσα να μην την πιέζει στο χρόνο γιατί η κοπέλα είναι" φιλική προς τον χρήστη" αρκεί να μην την πιέζουν !
Κάτι ακόμη για το χώρο .Με βάλαν σε δωμάτιο που χωρίζεται από το σαλόνι με συρόμενη πόρτα , που ανοίγει ανά πάσα στιγμή. :tits2:

saloom

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα και εγω προχτες στο καταστημα με σκοπο να τιμησω την Κινεζουλα λογω της πολυ καλης κριτικης. Συμφωνω απολυτα με τον Τσαρκα. Πολυ στον κοσμο της, μασαζ 2 λεπτα, λιγο γλυψιμο στο αυτι και λιγο χαιδεμα τα μπαλακια. Πιπα χωρις προφυλακτικο κρατησε 5 δευτερολεπτα. Δυο ρουφηγματα στην κυριολεξια. Δεν της ειπα τιποτα μολις την ειδα να σκιζει το φακελακι του προφυλακτικου για να δω που θα το παει. Βαζει προφυλακτικο και μου κανει αλλα δυο ρουφηγματα και ανεβαινει γρηγορα πανω μου. Πολλα βογγητα και περιεργοι σπασμοι αλλα εντελως ασυγχρονοι με την κινηση της ερωτικης πραξης. Πολυ προσποιηση και πολυ βιασυνη. ΠΟΛΥ βιασυνη και ηθελε να σε τελειωσει αμεσως. Παλι δεν ειπα τιποτα, δεν καταλαβαινε και γρι ελληνικα και σε οτι προσπαθουσες να πεις η να κανεις αντιδρουσε με τον δικο της τροπο γελωντας και λεγοντας κατι στα κινεζικα.  Τελειωσα μπανιαριστηκα και εφυγα. Το καταστημα δεν ειχε καθολου κοσμο πηγα πρωι πρωι γιατι την πρωτη φορα δεν την ειχα πετυχει ηταν απασχολημενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom