You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φένια trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 339
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.865
- Πόντοι
- 3.886
ποσο χρεωνει την πουτσα της....?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
φίλε μου δεν σου απάντησα στο π.μ. που μου έστειλες γιατι το inbox σου ειναι γεματο και δεν δεχεται άλλα μηνυματατελικά αυτην ειναι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα ?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
πιο παλια που την ειχα παρει εγω και δεν ηταν τοσο "διασημη" ουτε καν αγγελία δεν είχε (μου ειχε δωσει το κινητο της ενας φιλος) ειχα περασει πολυ καλα.. μετα που άρχισε να βαζει αγγελιες και να αποκτα μεγαλη πελατεια, αρχισα να ακουω ασχημα λογια γι αυτην.. κακό πράγμα να καβαλάει κανείς το καλάμι...Νομίζω οτι παίρνει 50. Εχει καλο εργαλείο για τους παθητικους .. αλλα δεν ξερω τι κανει τελευταια την εχω χάσει. ΄Μπορει όποις ξέρει να μου στείλει pm.
πιο παλια που την ειχα παρει εγω και δεν ηταν τοσο "διασημη" ουτε καν αγγελία δεν είχε (μου ειχε δωσει το κινητο της ενας φιλος) ειχα περασει πολυ καλα.. μετα που άρχισε να βαζει αγγελιες και να αποκτα μεγαλη πελατεια, αρχισα να ακουω ασχημα λογια γι αυτην.. κακό πράγμα να καβαλάει κανείς το καλάμι...
εγώ μια φορά την έκανα την κίνηση....
δεν νομίζω ότι πέφτει καλάμι,σε γενικές γραμμές καλά μου φέρθηκε,αλλά μία = καμία...δεν ξέρω...φεγγάρια,άνθρωποι,χημεία,συγκυρίες ?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μου είχε πάρει 100 τις καλές εποχές. Δεν τα άξιζε. Τότε πετούσαμε τα λεφτά. Δεν ξαναπήγα. Τώρα ούτε με 50. >
Εχω πάει μαζί της 3 φορές τα τελευταία 2 χρόνια...η τελευταία πρίν 3 μήνες . Η πρώτη φορά ήταν και η καλυτερή της μέχρι τώρα.Εχυσε μάλιστα χωρίς να το θέλει απο την πολύ καύλα....Κρατιόταν να μην χύσει αρκετές μέρες ώστε να έχει καλή στύση με τους παθητικούς πελάτες .Αλλά τελικά δεν άντεξε ...και επήλθε το μοιραίο....χιχιχι.Είχε γέλιο η φάση!!
Βασικά είναι καλό και ξηγημένο παιδί , αλλά λόγω μεγάλης σχετικά πελατείας, το έχει γυρίσει λίγο προς ξεπέτα.Σίγουρα αρκετα παλαιότερα θα ήταν αλλιώς , έτσι την κατάλαβα εγώ. 80 ευρώ η ταρίφα , αλλά μπορεί να δεχτεί και λιγότερα αν σε πάρει με καλό μάτι ή έχεις γνωριστεί μαζί της και δεν το παίξεις πονηρίδης...
Οπως λέει και ο προλαλήσαντας είναι θέμα συγκυρίας , χημείας ,διάθεσης κ.λ.π.
Αν την πετυχεις κουρασμένη την ...πούτσισες ...με την καλή έννοια!!
Βασικά είναι καλό και ξηγημένο παιδί , αλλά λόγω μεγάλης σχετικά πελατείας, το έχει γυρίσει λίγο προς ξεπέτα.Σίγουρα αρκετα παλαιότερα θα ήταν αλλιώς , έτσι την κατάλαβα εγώ. 80 ευρώ η ταρίφα , αλλά μπορεί να δεχτεί και λιγότερα αν σε πάρει με καλό μάτι ή έχεις γνωριστεί μαζί της και δεν το παίξεις πονηρίδης...
Οπως λέει και ο προλαλήσαντας είναι θέμα συγκυρίας , χημείας ,διάθεσης κ.λ.π.
Αν την πετυχεις κουρασμένη την ...πούτσισες ...με την καλή έννοια!!
Tην Φενια την ειχα συναντησει πριν εναμισι χρονο περιπου.Ο χωρος της ηταν ψιλοαπαραδεκτος,η ιδια χαμογελαστη και ευγενικη,σωμα εχει πολυ ωραιο, ατριχο με απαλο δερμα και στηθος.Στο προσωπο χανει πολλους ποντους.Το εργαλειο της ειναι λειτουργικοτατο ενω και η ιδια ηταν πολυ καβλιαρα με πολλα φιλια,αλλα και καποιες κλισε ατακες του τυπου "ειμαι γυναικα με πουτσο"δεν εδειξε καθολου βιασυνη και γενικα ηταν μια καλη εμπειρια για 50 ευρω(ζητησε αλλα τοσα για χυσιμο)Αυτο που παραδεχομαι παντως στην Φενια ειναι οτι και στην προσωπικη της ζωη κυκλοφορει ως "γυναικα" και δεν βγαζει την στολη οταν φευγει ο πελατης και γινετε παλι "αντρας".
Αυτο που παραδεχομαι παντως στην Φενια ειναι οτι και στην προσωπικη της ζωη κυκλοφορει ως "γυναικα" και δεν βγαζει την στολη οταν φευγει ο πελατης και γινετε παλι "αντρας".
Οντως ..και μάλιστα θα πρόσθετα ότι είναι άτομο με προσωπικότητα και άποψη...και πέρα απο τα σωματικά προσόντα έχει και καλλιτεχνικά και αυτό μετρά στα συν.
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
τι εννοείς καλλιτεχνικά;;;Οντως ..και μάλιστα θα πρόσθετα ότι είναι άτομο με προσωπικότητα και άποψη...και πέρα απο τα σωματικά προσόντα έχει και καλλιτεχνικά και αυτό μετρά στα συν.
παπαριες διαβαζω γι αυτο δε γραφω μαρικο αλλα μερικοι το παραχεζουν ακου καλλητεχνικα.......τι εννοείς καλλιτεχνικά;;;
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
παπαριες διαβαζω γι αυτο δε γραφω μαρικο αλλα μερικοι το παραχεζουν ακου καλλητεχνικα.......
ε ναι βρε αλεξια δεν πεσαμε απο τον αρη εμεις....ξερουμε τι γινεται
Δεν το λέω μόνο εγώ...H χορογράφος Φένια Αποστόλου ξεκίνησε μπαλέτο στα 12 της και συνέχισε μέχρι να τελειώσει την σχόλη. Αφού πήρε το πτυχίο της ξεκίνησε να χορογραφεί διάφορες παραστάσεις εντός Ελλάδας...............................................................
άντε να σε δώ κ στο dancing with the trans.
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
πεστα αγορι μου γιατι λυσαξαν μερικες και μερικοι με την κοπελα. ναι λοιπον ειναι και σκηνοθετης και χορογραφος.ψαξτε το και λιγο πριν βγαλετε το φαρμακι σας. να ζητησετε αμεσως συγνωμηΔεν το λέω μόνο εγώ...
Κι αν δε κάνω λάθος έχει παίξει και σε μια ταινίαπεστα αγορι μου γιατι λυσαξαν μερικες και μερικοι με την κοπελα. ναι λοιπον ειναι και σκηνοθετης και χορογραφος.ψαξτε το και λιγο πριν βγαλετε το φαρμακι σας. να ζητησετε αμεσως συγνωμη
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Για να σοβαρευτούμε, αν θέλεις να έχεις το δικαίωμα να δηλώνεις στις παρέες και εν γένει στην κοινωνία ηθοποιός, χορευτής, τραγουδιστής κλπ θα πρέπει η ιδιότητα αυτή να σου δίνει τα προς το ζειν σε μόνιμη βάση. Επίσης για να έχεις το δικαίωμα να το δηλώνεις επίσημα προς τις Αρχές θα πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος. ;)
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
δεν ξερω αν βγαζει τα προς το ζειν απο την δουλεια της η αν εχει λεφτα απο το σπιτι της οπως επεισης δεν ξερω αν εχει κανει έναρξη επαγγέλματος,αλλα πολλοι ηθοποιοι τραγουδιστες χορευτες ειναι ανεργοι οπως πολυς κοσμος και κανουν αλλες δουλειες .αυτο διαβασα και σας το μεταφερω απλα.Για να σοβαρευτούμε, αν θέλεις να έχεις το δικαίωμα να δηλώνεις στις παρέες και εν γένει στην κοινωνία ηθοποιός, χορευτής, τραγουδιστής κλπ θα πρέπει η ιδιότητα αυτή να σου δίνει τα προς το ζειν σε μόνιμη βάση. Επίσης για να έχεις το δικαίωμα να το δηλώνεις επίσημα προς τις Αρχές θα πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος. ;)
Η Φένια Αποστόλου το επιβεβαιώνει. Χορεύτρια και χορογράφος, σπούδασε στην Κρατική Σχολή Θεάτρου και συμμετείχε σε μεγάλες παραστάσεις, στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος και στην Octana του Κωνσταντίνου Ρήγου. Το 2004 συνεργάστηκε στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά βραβεύτηκε για τη μικρού μήκους ταινία «Νightmare» από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και πλέον έχει τη δική της ομάδα χοροθεάτρου «Λυδία Λίθος».
Η Φένια είναι η τρανς της διπλανής πόρτας, της δικής μου τουλάχιστον, στην παλιά μου γειτονιά, στο κέντρο της Αθήνας, και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον της. Οσοι παρακολούθησαν τη μετάβασή της κατανοούν ότι δικαιώθηκε για την επιλογή της. «Δεν έχασα κανένα πρόσωπο στη ζωή μου, οι φίλοι μου ήταν κοντά μου και τους αρέσω εμφανισιακά ως κοπέλα. Τώρα είμαι πιο πολύ Εγώ. Παλαιότερα, είχα ορισμένα συμπλέγματα στην επικοινωνία, τώρα όμως απελευθερώθηκαν οι δυνάμεις μου» λέει. Η Φένια πιστεύει στην οικογένεια και εύχεται να μπορέσει να δημιουργήσει τη δική της. «Είμαι ένα κανονικό κορίτσι» καταλήγει.