Νέα

Φένια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.865
Πόντοι
3.886
ποσο χρεωνει την πουτσα της....? :P

tlover99

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω οτι παίρνει 50. Εχει καλο εργαλείο για τους παθητικους .. αλλα δεν ξερω τι κανει τελευταια την εχω χάσει. ΄Μπορει όποις ξέρει να μου στείλει pm.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Νομίζω οτι παίρνει 50. Εχει καλο εργαλείο για τους παθητικους .. αλλα δεν ξερω τι κανει τελευταια την εχω χάσει. ΄Μπορει όποις ξέρει να μου στείλει pm.
πιο παλια που την ειχα παρει εγω και δεν ηταν τοσο "διασημη" ουτε καν αγγελία δεν είχε (μου ειχε δωσει το κινητο της ενας φιλος) ειχα περασει πολυ καλα.. μετα που άρχισε να βαζει αγγελιες και να αποκτα μεγαλη πελατεια, αρχισα να ακουω ασχημα λογια γι αυτην.. κακό πράγμα να καβαλάει κανείς το καλάμι...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
πιο παλια που την ειχα παρει εγω και δεν ηταν τοσο "διασημη" ουτε καν αγγελία δεν είχε (μου ειχε δωσει το κινητο της ενας φιλος) ειχα περασει πολυ καλα.. μετα που άρχισε να βαζει αγγελιες και να αποκτα μεγαλη πελατεια, αρχισα να ακουω ασχημα λογια γι αυτην.. κακό πράγμα να καβαλάει κανείς το καλάμι...

εγώ μια φορά την έκανα την κίνηση....
δεν νομίζω ότι πέφτει καλάμι,σε γενικές γραμμές καλά μου φέρθηκε,αλλά μία = καμία...δεν ξέρω...φεγγάρια,άνθρωποι,χημεία,συγκυρίες ?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μου είχε πάρει 100 τις καλές εποχές. Δεν τα άξιζε. Τότε πετούσαμε τα λεφτά. Δεν ξαναπήγα. Τώρα ούτε με 50. >:(

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Εχω πάει μαζί της 3 φορές τα τελευταία 2 χρόνια...η τελευταία πρίν 3 μήνες . Η πρώτη φορά ήταν και η καλυτερή της μέχρι τώρα.Εχυσε μάλιστα χωρίς να το θέλει απο την πολύ καύλα....Κρατιόταν να  μην χύσει αρκετές μέρες ώστε να έχει καλή στύση με τους παθητικούς πελάτες .Αλλά τελικά δεν άντεξε ...και επήλθε το μοιραίο....χιχιχι.Είχε γέλιο η φάση!!
Βασικά είναι καλό και ξηγημένο παιδί , αλλά λόγω μεγάλης σχετικά πελατείας, το έχει γυρίσει λίγο προς ξεπέτα.Σίγουρα αρκετα παλαιότερα θα ήταν αλλιώς , έτσι την κατάλαβα εγώ. 80 ευρώ η ταρίφα , αλλά μπορεί να δεχτεί και λιγότερα αν σε πάρει με καλό μάτι ή έχεις γνωριστεί μαζί της και δεν το παίξεις πονηρίδης...
Οπως λέει και ο προλαλήσαντας είναι θέμα συγκυρίας , χημείας ,διάθεσης κ.λ.π.
Αν την πετυχεις κουρασμένη την ...πούτσισες ...με την καλή έννοια!! :2funny:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
...και για να πούμε το γενικό συμπέρασμα σαν τράνς δεν είναι τόσο θηλυκιά όσο θα την προτιμούσα εγώ!Αλλά γούστα είναι αυτά...

spat

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
0
Tην Φενια την ειχα συναντησει πριν εναμισι χρονο περιπου.Ο χωρος της ηταν ψιλοαπαραδεκτος,η ιδια χαμογελαστη και ευγενικη,σωμα εχει πολυ ωραιο, ατριχο με απαλο δερμα και στηθος.Στο προσωπο χανει πολλους ποντους.Το εργαλειο της ειναι λειτουργικοτατο ενω και η ιδια ηταν πολυ καβλιαρα με πολλα φιλια,αλλα και καποιες κλισε ατακες του τυπου "ειμαι γυναικα με πουτσο"δεν εδειξε καθολου βιασυνη και γενικα ηταν μια καλη εμπειρια για 50 ευρω(ζητησε αλλα τοσα για χυσιμο)Αυτο που παραδεχομαι παντως στην Φενια ειναι οτι και στην προσωπικη της ζωη κυκλοφορει ως "γυναικα" και δεν βγαζει την στολη οταν φευγει ο πελατης και γινετε παλι "αντρας".

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Αυτο που παραδεχομαι παντως στην Φενια ειναι οτι και στην προσωπικη της ζωη κυκλοφορει ως "γυναικα" και δεν βγαζει την στολη οταν φευγει ο πελατης και γινετε παλι "αντρας".

Οντως ..και μάλιστα θα πρόσθετα ότι είναι άτομο με προσωπικότητα και άποψη...και πέρα απο τα σωματικά προσόντα έχει και καλλιτεχνικά και αυτό μετρά στα συν.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Οντως ..και μάλιστα θα πρόσθετα ότι είναι άτομο με προσωπικότητα και άποψη...και πέρα απο τα σωματικά προσόντα έχει και καλλιτεχνικά και αυτό μετρά στα συν.
τι εννοείς καλλιτεχνικά;;;

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
H χορογράφος Φένια Αποστόλου ξεκίνησε μπαλέτο στα 12 της και συνέχισε μέχρι να τελειώσει την σχόλη. Αφού πήρε το πτυχίο της ξεκίνησε να χορογραφεί διάφορες παραστάσεις εντός Ελλάδας...............................................................
άντε να σε δώ κ στο dancing with the trans.
Δεν το λέω μόνο εγώ...

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Δεν το λέω μόνο εγώ...
πεστα αγορι μου γιατι λυσαξαν μερικες και μερικοι με την κοπελα. ναι λοιπον ειναι και σκηνοθετης και χορογραφος.ψαξτε το και λιγο πριν βγαλετε το φαρμακι σας. να ζητησετε αμεσως συγνωμη

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πεστα αγορι μου γιατι λυσαξαν μερικες και μερικοι με την κοπελα. ναι λοιπον ειναι και σκηνοθετης και χορογραφος.ψαξτε το και λιγο πριν βγαλετε το φαρμακι σας. να ζητησετε αμεσως συγνωμη
Κι αν δε κάνω λάθος έχει παίξει και σε μια ταινία

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Για να σοβαρευτούμε, αν θέλεις να έχεις το δικαίωμα να δηλώνεις στις παρέες και εν γένει στην κοινωνία ηθοποιός, χορευτής, τραγουδιστής κλπ θα πρέπει η ιδιότητα αυτή να σου δίνει τα προς το ζειν σε μόνιμη βάση. Επίσης για να έχεις το δικαίωμα να το δηλώνεις επίσημα προς τις Αρχές θα πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος.  ;)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Για να σοβαρευτούμε, αν θέλεις να έχεις το δικαίωμα να δηλώνεις στις παρέες και εν γένει στην κοινωνία ηθοποιός, χορευτής, τραγουδιστής κλπ θα πρέπει η ιδιότητα αυτή να σου δίνει τα προς το ζειν σε μόνιμη βάση. Επίσης για να έχεις το δικαίωμα να το δηλώνεις επίσημα προς τις Αρχές θα πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος.  ;)
δεν ξερω αν βγαζει τα προς το ζειν απο την δουλεια της η αν εχει λεφτα απο το σπιτι της οπως επεισης δεν ξερω αν εχει κανει έναρξη επαγγέλματος,αλλα πολλοι ηθοποιοι τραγουδιστες χορευτες ειναι ανεργοι οπως πολυς κοσμος και κανουν αλλες δουλειες  .αυτο διαβασα και σας το μεταφερω απλα.

Η Φένια Αποστόλου το επιβεβαιώνει. Χορεύτρια και χορογράφος, σπούδασε στην Κρατική Σχολή Θεάτρου και συμμετείχε σε μεγάλες παραστάσεις, στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος και στην Octana του Κωνσταντίνου Ρήγου. Το 2004 συνεργάστηκε στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά βραβεύτηκε για τη μικρού μήκους ταινία «Νightmare» από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και πλέον έχει τη δική της ομάδα χοροθεάτρου «Λυδία Λίθος».

Η Φένια είναι η τρανς της διπλανής πόρτας, της δικής μου τουλάχιστον, στην παλιά μου γειτονιά, στο κέντρο της Αθήνας, και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον της. Οσοι παρακολούθησαν τη μετάβασή της κατανοούν ότι δικαιώθηκε για την επιλογή της. «Δεν έχασα κανένα πρόσωπο στη ζωή μου, οι φίλοι μου ήταν κοντά μου και τους αρέσω εμφανισιακά ως κοπέλα. Τώρα είμαι πιο πολύ Εγώ. Παλαιότερα, είχα ορισμένα συμπλέγματα στην επικοινωνία, τώρα όμως απελευθερώθηκαν οι δυνάμεις μου» λέει. Η Φένια πιστεύει στην οικογένεια και εύχεται να μπορέσει να δημιουργήσει τη δική της. «Είμαι ένα κανονικό κορίτσι» καταλήγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom