Νέα

Φένια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μακρυα απο την φενια μακρυα απο την alysa μηπως ζηλευετε τα κοριτσια που με το κορμι τους βγαζουν μια χαρα λεφτα η το οτι καταφεραν να γινουν γυναικες...αν θελετε μπορειτε να βαλετε περουκιτσες να ντυθειτε κουκλιτσες και να γαμηθειτε μεταξυ σας τσαμπα...μια χαρα θα περασετε και πολυ οικονομικα...εννοειται οτι εχουν αξια τα κοριτσια...ειναι κοριτσια...εσεις ειστε οι μαγκες η οι γοργονες γιατι αλλιως δεν εξηγειτε τοσο ανταγωνισμος με τις κοπελες...

αγαπητέ antinoos αφού έχεις τιμήσει την alysa που με σθένος και πατριοτισμό και ηθικών ακμαιότατο πες μας και τι προσόντα διαθέτη....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Μακρυα απο την φενια μακρυα απο την alysa μηπως ζηλευετε τα κοριτσια που με το κορμι τους βγαζουν μια χαρα λεφτα η το οτι καταφεραν να γινουν γυναικες...αν θελετε μπορειτε να βαλετε περουκιτσες να ντυθειτε κουκλιτσες και να γαμηθειτε μεταξυ σας τσαμπα...μια χαρα θα περασετε και πολυ οικονομικα...εννοειται οτι εχουν αξια τα κοριτσια...ειναι κοριτσια...εσεις ειστε οι μαγκες η οι γοργονες γιατι αλλιως δεν εξηγειτε τοσο ανταγωνισμος με τις κοπελες...
φίλε μου μη το πάμε στο άλλο άκρο.. δεν ανταγωνίζεται κανείς τις... "κοπέλλες"... απλά προσπαθούμε να μεταφέρουμε εδώ τις εμπειρίες μας μαζί τους... τώρα όποιος έχει μυαλό κρίνει...

antin

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πατε καλα εδω μιλαμε για το πιο σπανιο ανθρωπινο ειδος...κοριτσια με πουτσο...ειναι δυνατον να μην εχει αξια κατι τοσο ανεκτιμητο και σπανιο...βγειτε στη γειτονια σας και βρειτε μια τετοια κοπελα πουληστε της ερωτα και γαμηστε την τσαμπα ουτε το 2070 δεν θα γινεται κατι τετοιο...αρα αφου θελουμε κατι τοσο σπανιο οπως ο κροκος κοζανης ας πουμε εννοειται οτι θα πληρωσουμε πολλα παραπανω απο οτι σε 1 ντελο μια γυναικα κανονικη...Δεν μπορω να ακουω αυτα τα παραπονα για τις τιμες γυναικα με πουτσο δεν θες μαγκα μου θα την πληρωσεις...οι ξενες περνουν 200 με 250 το μισαωρο οι δικες μας δεν θα παρουν 100...Παραπονακια δεν εχυσε δεν εκανε να μην ακουω επαγγελματιες ειναι θα κοιταξουν να βγαλουν οσα γινεται παραπανω...εσυ στη δουλεια σου θα ηθελες να φυγεις με τα μισα λεφτα ενω μπορεις να βγαλεις παραπανω για ποιο λογο για να γονιμοποιησεις ενα ανδρικο στομα η κωλο΄...καβλα ειναι να χυνει η κοπελα αλλα οργανικα δεν μπορει να το κανει συνεχεια ουτε με ολους...οσοι εχουν αυτο το βιτσιο θα πρεπει να δωσουν κατι παραπανω...αν δεν εχουν να τα δωσουν και να χαρουν κατι τετοιο δεν μπορει να γκρινιαζουν και να θαβουν μετα...αυτο που πρεπει να κανει η καθε κοπελα σαν επαγκελματιας ειναι να ειναι λειτουργικη στις υπηρεσιες της οσον αφορα τους σεξουαλικους ρολους...μου φενεται σας εχει χτυπησει το μεσοπροθεσμο στο κεφαλι...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αγαπητέ antinoos αφού έχεις τιμήσει την alysa που με σθένος και πατριοτισμό και ηθικών ακμαιότατο πες μας και τι προσόντα διαθέτη....
Κάτσε ρε Μακίνεν.
Έτσι που ταλές με το μέγθος της τραβελόπουτσας με εκπλήσεις γαμώτο σου!!
Δηλαδή όταν επισκέπτεσαι τραβέλι πάς με τη στολή του μαραγκού και κρατάς στο ένα χέρι το μέτρο και στο άλλο το καρφί...  :tooth:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Συνάντησα τείχος βλακείας και παραιτούμαι.....

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
πατε καλα εδω μιλαμε για το πιο σπανιο ανθρωπινο ειδος...κοριτσια με πουτσο...ειναι δυνατον να μην εχει αξια κατι τοσο ανεκτιμητο και σπανιο...βγειτε στη γειτονια σας και βρειτε μια τετοια κοπελα πουληστε της ερωτα και γαμηστε την τσαμπα ουτε το 2070 δεν θα γινεται κατι τετοιο...αρα αφου θελουμε κατι τοσο σπανιο οπως ο κροκος κοζανης ας πουμε εννοειται οτι θα πληρωσουμε πολλα παραπανω απο οτι σε 1 ντελο μια γυναικα κανονικη...Δεν μπορω να ακουω αυτα τα παραπονα για τις τιμες γυναικα με πουτσο δεν θες μαγκα μου θα την πληρωσεις...οι ξενες περνουν 200 με 250 το μισαωρο οι δικες μας δεν θα παρουν 100...Παραπονακια δεν εχυσε δεν εκανε να μην ακουω επαγγελματιες ειναι θα κοιταξουν να βγαλουν οσα γινεται παραπανω...εσυ στη δουλεια σου θα ηθελες να φυγεις με τα μισα λεφτα ενω μπορεις να βγαλεις παραπανω για ποιο λογο για να γονιμοποιησεις ενα ανδρικο στομα η κωλο΄...καβλα ειναι να χυνει η κοπελα αλλα οργανικα δεν μπορει να το κανει συνεχεια ουτε με ολους...οσοι εχουν αυτο το βιτσιο θα πρεπει να δωσουν κατι παραπανω...αν δεν εχουν να τα δωσουν και να χαρουν κατι τετοιο δεν μπορει να γκρινιαζουν και να θαβουν μετα...αυτο που πρεπει να κανει η καθε κοπελα σαν επαγκελματιας ειναι να ειναι λειτουργικη στις υπηρεσιες της οσον αφορα τους σεξουαλικους ρολους...μου φενεται σας εχει χτυπησει το μεσοπροθεσμο στο κεφαλι...
το μονο που μου φενεται ορθο απο οσα εχω διαβασει εως τωρα χωρις να θελω να υποτιμησω την κριση κανενος  ειναι αυτο το ποστ.ολες οι κοπελες εχουν και καλες και κακες μερες..ολεσ οι σθναντησεισ και καλεσ και κακεσ στιγμεσ...τυχαινει και καλη και κακη χημεια...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Η απάντηση αυτή είναι σαφώς λογική. Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι στην Ελλάδα έχουν έρθει και αλλοεθνείς κοπέλες τρίτου φύλου που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες με νοσήματα κ.λπ. που και αυτές έχουν υψηλές ταρίφες χωρίς να παρέχουν καλές υπηρεσίες. Η σπανιότητα ενός προιόντος δεν σημαίνει παντα ότι πρέπει να είναι και ακριβό. Στην Ελλάδα ελάχιστες είναι οι κοπέλες τρίτου φύλου που αξίζουν τα χρήματά τους. Πολλές είναι που σκέφτονται μόνο με το πενηντάευρο και το εκατοστάευρο... Βλέπουν τους πελάτες σαν χρήματα και μόνο. Για τις κανονικές πουτάνες ουτε καν συζητάμε.. αυτές είναι εντελώς ξεφτυλισμένες και σε βλέπουν μονο σαν εικοσάρικο...
Όποιος γνωρίζει λίγα οικονομικά θα καταλαβαίνει πως ζούμε σε μία εποχή που ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Οι κοπέλες τραβεστί ανάγκάζονται πλέον να ζητάνε κάτω από 100 ευρώ Πηγαίνετε στη Συγγρού, πάρτε μερικά τηλέφωνα και θα δείτε. Δεν είναι λίγες ωστόσο που μας δουλεύουν. Αναφέρουν άλλα και κάνουν άλλα... Πάντα υπάρχουν και παράγοντες όπως είναι η χημεία στο σεξ ή η κακή μέρα, αλλά ας  μιλάμε  καλύτερα για κατα συρροη καταστάσεις.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
κορίτσια με πούτσο ή αγοράκια αποτριχωμένα με βυζιά πλαστικά? κι ο καρκίνος των όρχεων είναι σπάνιος αλλά δεν είναι επιθυμητός (μην αρχίσετε να με βρίζετε- δεν θέλω να προσβάλω κανένα και καμμία)... άστα λοιπόν αυτά περί σπανιότητας κι εξοτικότητας κι ας πάμε στην ουσία... που βασικά δεν υπάρχει γιατί η παροχή υπηρεσιών στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι ελεύθερη κι η κάθε μία χρεώνει ότι γουστάρει (κι ότι πιστεύει ότι αξίζει)... παράπονο για το αν έχυσε ή όχι το κάνεις μόνο εφ όσον το είχες συμφωνήσει ότι θα περιλαμβάνεται στη τιμή... και τελευταίο, μην είσαι φίλε μου τόσο απαξιωτικός με τους άλλους συνομιλητές σου... δεν λένε όλοι οι άλλοι βλακείες κι εσύ μόνο εξυπνάδες... κι ας συνεχίσουμε αν θέλετε τη κουβέντα αυτή σε άλλο ποστ γιατί το ψιλογαμήσαμε εδώ...

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές είμαι της άποψης ότι ξεκινώντας από κριτική για τα προσόντα και τις υπηρεσίες της Φένιας,η συζήτηση έχει οδηγηθεί σε τέλμα με αλλεπάλληλες αντεγκλήσεις και προσωπικές επιθέσεις,που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν οδηγούν πουθενά,ούτε προάγουν τη συζήτηση.Εγώ,ως μετριοπαθής θαυμαστής των κοριτσιών διαφορετικού τύπου,πιστεύω ότι η Φένια είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση,παρά τα αρνητικά της,κυρίως λόγω των εντυπωσιακών προσόντων της.Δεν πέρασα πάντα το ίδιο καλά μαζί της,αλλά συγκρίνοντάς την με άλλες θα την ξανατιμήσω,γιατί όταν έχει κάβλες και είναι ξεκούραστη φτάνει σε πολύ καλά επίπεδα απόδοσης.Είναι αδύνατο να αρέσει σε όλους,αλλά για παθητικούς είναι καλή επιλογή...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Αγαπητοί συναγωνιστές είμαι της άποψης ότι ξεκινώντας από κριτική για τα προσόντα και τις υπηρεσίες της Φένιας,η συζήτηση έχει οδηγηθεί σε τέλμα με αλλεπάλληλες αντεγκλήσεις και προσωπικές επιθέσεις,που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν οδηγούν πουθενά,ούτε προάγουν τη συζήτηση.Εγώ,ως μετριοπαθής θαυμαστής των κοριτσιών διαφορετικού τύπου,πιστεύω ότι η Φένια είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση,παρά τα αρνητικά της,κυρίως λόγω των εντυπωσιακών προσόντων της.Δεν πέρασα πάντα το ίδιο καλά μαζί της,αλλά συγκρίνοντάς την με άλλες θα την ξανατιμήσω,γιατί όταν έχει κάβλες και είναι ξεκούραστη φτάνει σε πολύ καλά επίπεδα απόδοσης.Είναι αδύνατο να αρέσει σε όλους,αλλά για παθητικούς είναι καλή επιλογή...
με αυτή τη κριτική θα συμφωνήσω απόλυτα

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Χαίρομαι που οι τοποθετήσεις μου τυγχάνουν αποδοχής ή τουλάχιστον δεν προκαλούν αντιπαράθεση και εντάσεις.Δεν έχω να χωρίσω τίποτα και με κανέναν,πόσο μάλλον με άτομα που βρισκόμαστε στο ίδιο μετερίζι όσον αφορά την αναζήτηση σεξουαλικής ικανοποίησης.Ακούστηκε από κάποιους ότι η Φένια δεν είναι η πλέον προσοντούχα στην πιάτσα,αλλά υπάρχουν άλλες ομοειδείς της-εκτός Νταίζης-με σαφώς μεγαλύτερα εργαλεία.Θα παρακαλούσα λοιπόν όποιος συναγωνιστής έχει να προτείνει κάποια να το κάνει,προκειμένου να γίνουν και στην πράξη οι εύλογες συγκρίσεις.

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρομαι που οι τοποθετήσεις μου τυγχάνουν αποδοχής ή τουλάχιστον δεν προκαλούν αντιπαράθεση και εντάσεις.Δεν έχω να χωρίσω τίποτα και με κανέναν,πόσο μάλλον με άτομα που βρισκόμαστε στο ίδιο μετερίζι όσον αφορά την αναζήτηση σεξουαλικής ικανοποίησης.Ακούστηκε από κάποιους ότι η Φένια δεν είναι η πλέον προσοντούχα στην πιάτσα,αλλά υπάρχουν άλλες ομοειδείς της-εκτός Νταίζης-με σαφώς μεγαλύτερα εργαλεία.Θα παρακαλούσα λοιπόν όποιος συναγωνιστής έχει να προτείνει κάποια να το κάνει,προκειμένου να γίνουν και στην πράξη οι εύλογες συγκρίσεις.
Τζίνα.Τεράστια προσόντα...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
υπαρχει η μιμι εχει προφιλ στο  adult αλλα και στο ts-dating με δικο της χωρο στην κυψελη. αλλη μια πολυ καλη ειναι η νικολ που βγαινει στην συγγρου λιγο μετα την παντειο σε ενα τεραστιο τζιπ, αυτη ισως και να εχει το μεγαλυτερο εργαλειο που εχω δει. παρα πολυ καλη ειναι και η συλβια που ειχε προφιλ και εδω πιο παλια. καποιος εγραψε για την ντεζη, δεν εχω παει ακομα μαζι της αλλα οσοιτην εχουν επισκεφτει και εχουμε αλλαξει μηνυματα λενε πολυ καλα λογια.

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
υπαρχει η μιμι εχει προφιλ στο  adult αλλα και στο ts-dating με δικο της χωρο στην κυψελη. αλλη μια πολυ καλη ειναι η νικολ που βγαινει στην συγγρου λιγο μετα την παντειο σε ενα τεραστιο τζιπ, αυτη ισως και να εχει το μεγαλυτερο εργαλειο που εχω δει. παρα πολυ καλη ειναι και η συλβια που ειχε προφιλ και εδω πιο παλια. καποιος εγραψε για την ντεζη, δεν εχω παει ακομα μαζι της αλλα οσοιτην εχουν επισκεφτει και εχουμε αλλαξει μηνυματα λενε πολυ καλα λογια.
Μακράν η κορυφαία ελληνιδα τρανς είναι η queen athina!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μακράν η κορυφαία ελληνιδα τρανς είναι η queen athina!

Ναι αλλα έχει αδικηθεί γιατί δεν υπάρχει δικό της θρεντ εδώ μέσα. Επίσης είναι πολύ παλιο μέλος στο μπου και τα λέει ωραία κάθε φορά που μπαίνει.
Κάποιοι που έχουν εμπειρία καλό είναι να την τιμήσουν και εδώ!!  :dancing:

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε,αν έχεις την καλοσύνη,θα μπορούσες να αναφέρεις λεπτομέρειες για τη δεσποινίδα?
Έχει χώρο στη Νέα Σμύρνη.Ενεργητική,τεράστια προσόντα, καθόλου βυζί.Πολύ σέξι ντύσιμο όταν έχει όρεξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom