Νέα

Φένια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βρεθηκα με τη Φενια πριν μερικες μερες στο διαμερισμα της στην αθηνα...Πολυ ομορφη κοπελα με αψογη συμπεριφορα πολυ καθαρη και ευγενικη...εχω να απαντησω στον συμπαικτη απο την θεσσαλονικη οτι εγω προσωπικα δεν παρατηρησα καμια βιαστικη κινηση πανω στο σεξ...το εργαλειο της βεβαια σου κοβει την ανασα και σε συνδυασμο με την ομορφια της ειναι νομιζω αυτο που οι περισσοτεροι απο μας ζηταμε να εχουν ως προσοντα οι τρανσ κοπελες...η φενια ειναι δυνατη και στα 2 αυτα μαζι...την εγλυφα και ειχα καβλωσει απιστευτα που θα το ενοιωθα μετα απο λιγο μεσα μου...ηταν πολυ δυνατη στο πηδημα και με ικανοποιησε μεχρι τελους...δεν μπορω να καταλαβω που εχει ενσταση ο καρντασης και γενικα απο οτι διαβασα απο εδω οι περισσοτεροι γραφουν τα καλυτερα για την κοπελα αυτην...περι ορεκσεως βεβαια...ισως να ηθελε να τον παρει για παραπανω ωρα γιατι ο δικος του χρονος να ηταν πιο αργος...δεν μπορουμε βεβαια να εχουμε απαιτηση να τελειωνει η κοπελα μαζι με τον καθενα μας γιατι ετσι κοβεται η δουλεια της γιατι οπως περιγραφει ο φιλος μας περιμενε και αλλο ραντεβου...εμενα φυσικο μου φενεται γιατι τετοιο εργαλειο δεν βρισκεται ευκολα και θα ετρεχε κοσμος και κοσμακης...επισης για να σταματησει το ραντεβου παει να πει οτι τελειωσε ο φιλος αρα τι παραπανω ωρα αφου τελειωσε ας μην τελειωνε...εγω παντως την συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι πολυ απλα τα προσοντα που διαθετει η φενια πολυ απλα δεν βρισκονται...αυτα ειχα να πω εγω και καλη μας συνεχεια...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ πήραμε και μεις την φένια και δεν ενθουσιαστίκαμε με τα προσόντα της. Υπάρχουν και άλλες με ποιο μεγάλα προσόντα φίλε συντάκτη και θα συμφονήσω με τους προλαλήσαντεσ ότι είναι μια ΞΕΠΕΤΑ.

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
Βρεθηκα με τη Φενια πριν μερικες μερες στο διαμερισμα της στην αθηνα...Πολυ ομορφη κοπελα με αψογη συμπεριφορα πολυ καθαρη και ευγενικη...εχω να απαντησω στον συμπαικτη απο την θεσσαλονικη οτι εγω προσωπικα δεν παρατηρησα καμια βιαστικη κινηση πανω στο σεξ...το εργαλειο της βεβαια σου κοβει την ανασα και σε συνδυασμο με την ομορφια της ειναι νομιζω αυτο που οι περισσοτεροι απο μας ζηταμε να εχουν ως προσοντα οι τρανσ κοπελες...η φενια ειναι δυνατη και στα 2 αυτα μαζι...την εγλυφα και ειχα καβλωσει απιστευτα που θα το ενοιωθα μετα απο λιγο μεσα μου...ηταν πολυ δυνατη στο πηδημα και με ικανοποιησε μεχρι τελους...δεν μπορω να καταλαβω που εχει ενσταση ο καρντασης και γενικα απο οτι διαβασα απο εδω οι περισσοτεροι γραφουν τα καλυτερα για την κοπελα αυτην...περι ορεκσεως βεβαια...ισως να ηθελε να τον παρει για παραπανω ωρα γιατι ο δικος του χρονος να ηταν πιο αργος...δεν μπορουμε βεβαια να εχουμε απαιτηση να τελειωνει η κοπελα μαζι με τον καθενα μας γιατι ετσι κοβεται η δουλεια της γιατι οπως περιγραφει ο φιλος μας περιμενε και αλλο ραντεβου...εμενα φυσικο μου φενεται γιατι τετοιο εργαλειο δεν βρισκεται ευκολα και θα ετρεχε κοσμος και κοσμακης...επισης για να σταματησει το ραντεβου παει να πει οτι τελειωσε ο φιλος αρα τι παραπανω ωρα αφου τελειωσε ας μην τελειωνε...εγω παντως την συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι πολυ απλα τα προσοντα που διαθετει η φενια πολυ απλα δεν βρισκονται...αυτα ειχα να πω εγω και καλη μας συνεχεια...

την συνάντησα και γώ και μου πήρε 100ε εκτός το ότι δεν καύλωνε όταν κτυπούσε το τηλέφωνο της το απαντούσε και έκλεινε ραντεβού. Μου πε μια ώρα και με κράτησε 25 λεπτά.. ΞΕΠΕΤΑ δεν θα την ξανατιμήσω.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Για να εξηγηθώ... όταν λέω ότι η Φένια ήταν ξεπέτα την συγκρίνω με άλλες trans που γνώρισα. Αν φίλε μου η κοπέλα σου λέει προκαταβολικά ότι θέλει μια κατοστάρα για μία ώρα είναι υποχρεωμένη να σου πεί, πριν πέσει ο παράς, ότι το χύσιμο χρεώνεται extra. Είναι ακόμη υποχρεωμένη να κάτσει εκεί για μαι ώρα και να ιδρώσει για τα λεφτά της!! Σtο post μου ανέφερα δύο μόνο από τις Θεσσαλονικιές trans που βρέθηκα μαζί τους και οι οποίες τίμησαν τα όσα συμφωνήσαμε χωρίς αστερίσκους και μαλακίες. 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
η απαντηση του φιλου antinoos με μολις μια απαντηση ΑΜΕΣΩΣ μολις γραφτηκε αρνητικη κριτικη για την κοπελα, με βαζει λιγακι σε υποψιες, αλλα ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν κανω λαθος  :)
Ίσως πίσω απο τον αντινοώ να είναι ο φενιαφάνης και να τον  :fuck1: ?
Πρώτο του μύνημα και αγανακτισμένος υπερασπιστής.
Ας μπεί η ίδια εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να αντικρούσει αυτά που γράφονται.
Αλλα δεν νομίζω τάκη!!!
:2funny:

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
Για να εξηγηθώ... όταν λέω ότι η Φένια ήταν ξεπέτα την συγκρίνω με άλλες trans που γνώρισα. Αν φίλε μου η κοπέλα σου λέει προκαταβολικά ότι θέλει μια κατοστάρα για μία ώρα είναι υποχρεωμένη να σου πεί, πριν πέσει ο παράς, ότι το χύσιμο χρεώνεται extra. Είναι ακόμη υποχρεωμένη να κάτσει εκεί για μαι ώρα και να ιδρώσει για τα λεφτά της!! Σtο post μου ανέφερα δύο μόνο από τις Θεσσαλονικιές trans που βρέθηκα μαζί τους και οι οποίες τίμησαν τα όσα συμφωνήσαμε χωρίς αστερίσκους και μαλακίες. 

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
αυτά κάνει η δημοσιότητα, πριν μερικούς μήνες την είχα πάρει στο σπίτι της στην Αθήνα με 80 ευρώ (τόσα μου είχε ζητήσει για να χύσει και αυτή)...

antin

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω επειδη περασα υπεροχα με την κοπελα και η εντυπωση που μου αφησε ηταν διαφορετικη απο του θεσσαλονικου θεωρησα καλο να το αναφερω...Επισης μια συμβουλη αν καποιος συμπαικτης  θελει ντε και καλα να τελειωσει η κοπελα μαζι του θα πρεπει να το αναφερει πριν το ραντεβου για αποφυγη τυχον παρεξηγησεων και οχι να το θεωρει δεδομενο οπως υποστηριζει ο καρντασης...παντως δεν βλεπω τιποτα κακο στο να κλεινει συνεχεια ραντεβου η κοπελα παει να πει οτι εχει ζητηση...το εργαλειο  ηταν σιδερο 100 τοις εκατο..περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε και δεν θα μπω σε ιντερνετικους διαξηφισμους γιατι δεν υπαρχει λογος...εμπας ει περιπτωση για 1 γαμησι μιλαμε ουτε για παντρεια παμε ουτε να αγορασουμε κανα οικοπεδο...ο καθενας οπως την βρισκει...

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Μάγκες έχω επισκεφθεί τη Φένια 5-6 φορές τα τελευταία 2 χρόνια στην Αθήνα και συμφωνώ με όλους.Το καυλί της πράγματι είναι πολύ μεγάλο.Τις περισσότερες φορές κάβλωνε και πέτρωνε γρήγορα,αλλά έτυχε και μια που δεν σηκωνόταν με τίποτα,ίσως λόγω φόρτου εργασίας.Πιστεύω οτι την τάση της ξεπέτας την έχει,ιδίως τελευταία και μάλιστα από τη στιγμή που έγινε αναγνωρίσιμη απ το internet ζητάει περισσότερα λεφτά.Πάντως λόγω προσόντων και μόνο νομίζω ότι είναι άξια προσοχής,αν και είναι εκνευριστικό να απαντάει στο τηλέφωνο,ενώ της παίρνεις τσιμπούκι.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
τι απ ολα δεν κατάλαβες ρε χότυ ?
απλά λέω πως πριν λίγο καιρό έκανε τα πάντα με 80 ευρώ, τώρα ζητάει 100 και κάνει και τη δύσκολη... τι να κάνουμε... προσφορά και ζήτηση βλέπεις..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Μάγκες έχω επισκεφθεί τη Φένια 5-6 φορές τα τελευταία 2 χρόνια στην Αθήνα και συμφωνώ με όλους.Το καυλί της πράγματι είναι πολύ μεγάλο.Τις περισσότερες φορές κάβλωνε και πέτρωνε γρήγορα,αλλά έτυχε και μια που δεν σηκωνόταν με τίποτα,ίσως λόγω φόρτου εργασίας.Πιστεύω οτι την τάση της ξεπέτας την έχει,ιδίως τελευταία και μάλιστα από τη στιγμή που έγινε αναγνωρίσιμη απ το internet ζητάει περισσότερα λεφτά.Πάντως λόγω προσόντων και μόνο νομίζω ότι είναι άξια προσοχής,αν και είναι εκνευριστικό να απαντάει στο τηλέφωνο,ενώ της παίρνεις τσιμπούκι.
θα με χάλαγε περισσότερο αν μάσαγε τσίχλα... πάντως συμφωνώ σε όλα στην κριτική σου

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

συμφωνώ απόλυτα!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν την έχω πάρει ποτέ!
Επίσης όσοι ( Και βλέπω σχεδόν όλοι) γράφουν αρνητικά -  σχόλια δεν μπορεί ποτέ όλοι να είναι συννενοημένοι και εναντίον της!
Γι ποίο λόγο άλλωστε?
Μαυρο λοιπόν στην ξεπέτα και μακριά!!!
Ακου 100!
Με όσα διάβασα ούτε κοσάρι δεν θάδινα ουτε  και για πλάκα με δαυτην!!!

bk

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
την συνάντησα και γώ και μου πήρε 100ε εκτός το ότι δεν καύλωνε όταν κτυπούσε το τηλέφωνο της το απαντούσε και έκλεινε ραντεβού. Μου πε μια ώρα και με κράτησε 25 λεπτά.. ΞΕΠΕΤΑ δεν θα την ξανατιμήσω.
Έτσι ακριβώς είναι, ξεπέτα, πεταμένα λεφτά. Μακριά.

antin

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οι πρωτες σελιδες περιεχουν ως επι το πλειστον καλα σχολια...για να υπαρχει μια τοση επιμονη προτροπη εναντιον της ειδικα αυτη τη χρονικη στιγμη μου προκαλει υποψιες...αλλωστε παντα τα δυνατα χαρτια χτυπανε...μαγκες η φενια ειναι κουκλα μουναρα με τεραστιο καβλι...αν χυνει καποιος αντρας νωριτερα απο 1 ωρα δεν φταιει η κοπελα...και μεταξυ μας ποιος μπορει να αντεξει τοσο οταν εχει ενα τετοιο πλασμα διπλα του...δικαιολογω τα παντα λογω κρισης και σκληρου ανταγωνισμου...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
οι πρωτες σελιδες περιεχουν ως επι το πλειστον καλα σχολια...για να υπαρχει μια τοση επιμονη προτροπη εναντιον της ειδικα αυτη τη χρονικη στιγμη μου προκαλει υποψιες...αλλωστε παντα τα δυνατα χαρτια χτυπανε...μαγκες η φενια ειναι κουκλα μουναρα με τεραστιο καβλι...αν χυνει καποιος αντρας νωριτερα απο 1 ωρα δεν φταιει η κοπελα...και μεταξυ μας ποιος μπορει να αντεξει τοσο οταν εχει ενα τετοιο πλασμα διπλα του...δικαιολογω τα παντα λογω κρισης και σκληρου ανταγωνισμου...
οι πρώτες σελίδες αφορούν τη χρονική περίοδο που την είχα επισκεφτεί κι εγώ και με 80 ευρώ έχυνε κιόλας, δεν βιαζόταν καθόλου και δεν μιλούσε στο τηλ. πάνω στο γλείψιμο... συμφωνώ πως είναι ωραία... όχι όμως και κουκλάρα, το καυλί της δεν είναι τεράστιο (τότε της Νταίζυ τι είναι??), είναι κανονικό προς το μεγάλο και επειδή όπως λες υπάρχει και κρίση και μεγάλος ανταγωνισμός καλό θα ήταν όλες αυτές οι "κουκλάρες" να φέρονται πιο επαγγελματικά και να τιμούν το 100άρι που τους ακουμπάμε

antin

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να συναντησεις την κοπελα εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πολυ ομορφη και τον εχει πολυ μεγαλο...την Νταιζη δεν την ξερω και δεν μπορω να εκφερω γνωμη...συμφωνω με αυτο που λες οτι πρεπει οι κοπελες να κανουν καλα τη δουλεια τους αλλα αυτο εξαρταται και απο τον πελατη...εμενα παντως η επαφη μου με την φενια ηταν απο τις πιο υπεροχες σεξουαλικες εμπειριες μου...τελος παντων γουστα ειναι αυτα και ιδανικο στη ζωη δεν ειναι τιποτα ουτε καν η γυναικα που θα παντρευτεις και θα σου κανει παιδια...μην περιμενουμε απο τις κοπελες αυτες να ειναι αγιες μια δουλεια κανουν πολυ δυσκολη κιολας και συνανταν και καθε καρυδιας καρυδι...σιγουρα απο πλευρας ευγενειας και υπηρεσιων η φενια ειναι σουπερ για την δικη μου γνωμη παραπονα παντα θα εχουμε γιατι εμεις οι ανδρες θελουμε απο μια γυναικα τα παντα...ετσι ειναι η φυση μας...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να συναντησεις την κοπελα εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πολυ ομορφη και τον εχει πολυ μεγαλο...την Νταιζη δεν την ξερω και δεν μπορω να εκφερω γνωμη...συμφωνω με αυτο που λες οτι πρεπει οι κοπελες να κανουν καλα τη δουλεια τους αλλα αυτο εξαρταται και απο τον πελατη...εμενα παντως η επαφη μου με την φενια ηταν απο τις πιο υπεροχες σεξουαλικες εμπειριες μου...τελος παντων γουστα ειναι αυτα και ιδανικο στη ζωη δεν ειναι τιποτα ουτε καν η γυναικα που θα παντρευτεις και θα σου κανει παιδια...μην περιμενουμε απο τις κοπελες αυτες να ειναι αγιες μια δουλεια κανουν πολυ δυσκολη κιολας και συνανταν και καθε καρυδιας καρυδι...σιγουρα απο πλευρας ευγενειας και υπηρεσιων η φενια ειναι σουπερ για την δικη μου γνωμη παραπονα παντα θα εχουμε γιατι εμεις οι ανδρες θελουμε απο μια γυναικα τα παντα...ετσι ειναι η φυση μας...
όχι πολύ καιρό πριν και δεν είχα περάσει άσχημα, το καυλί της Νταίζυ μπορείς να το δεις στο adoos που τοχει γεμίσει με αγγελίες και θα καταλάβεις... κανείς δεν λέει ότι πρέπει να είναι άγιες, για σωστές επαγγελματίες μίλησα... τώρα για το αν χύνει ή όχι με τα 100 ευρώ αυτό πρέπει να το συμφωνούν ΠΡΙΝ τη συνάντηση, αλλά αν όντως μιλάει στο τηλ την ώρα που ο άλλος τη γλείφει... ε μάλλον έχουμε πρόβλημα εδώ..

antin

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες...θα ψαξω να την βρω...παντως σιγουρα για να κλεινει συνεχεια ραντεβου παει να πει οτι εχει ζητηση η κοπελα και αυτο δεν ειναι κακο...σε μενα βεβαια δεν εκανε το ιδιο...δεν ξερω πως θα αισθανομουν αν το εκανε...βεβαια την προσοχη σου την περνει ολη το huge εργαλειο και επειδη ξερει το ατου της ισως να μην της εχει κανει κανεις την παρατηρηση και να μην καταλαβαινει οτι πειραζει το πελατη...εξαλου ολοι ξερουμε οτι το χρημα ειναι γλυκο και μπορει να παρασυρεται απο αυτο...με τιποτα ομως δεν ειναι αδιαφορη εγω προσωπικα την βρηκα πολυ ερωτιαρα και καβλιαρα...αυτο που εγραψες ειναι ΣΩΣΤΟ πρεπει ολοι να ρωταμε αν σε αυτη την τιμη περιλαμβανεται το χυσιμο...ξερεις οτι πολλες κοπελες μπορει να μην το κανουν για να μην χασουν τη στυση τους και να συνεχιζουν να δουλευουν...γι αυτο αν καποιος συμπαικτης οπως ειπες κ εσυ το θελει οπωσδηποτε αυτο θα πρεπει να το συνενοειτο απο το τηλεφωνο...σκεφτομαι ποσο ελευθεροι ειμαστε εμεις οι αντρες που δεν κανουμε αυτη την δουλεια και μπορουμε να  ριχνουμε τις καβλες μας οποτε και οπου θελουμε και χωρις να μας κριτικαρει και κανεις...

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες...θα ψαξω να την βρω...παντως σιγουρα για να κλεινει συνεχεια ραντεβου παει να πει οτι εχει ζητηση η κοπελα και αυτο δεν ειναι κακο...σε μενα βεβαια δεν εκανε το ιδιο...δεν ξερω πως θα αισθανομουν αν το εκανε...βεβαια την προσοχη σου την περνει ολη το huge εργαλειο και επειδη ξερει το ατου της ισως να μην της εχει κανει κανεις την παρατηρηση και να μην καταλαβαινει οτι πειραζει το πελατη...εξαλου ολοι ξερουμε οτι το χρημα ειναι γλυκο και μπορει να παρασυρεται απο αυτο...με τιποτα ομως δεν ειναι αδιαφορη εγω προσωπικα την βρηκα πολυ ερωτιαρα και καβλιαρα...αυτο που εγραψες ειναι ΣΩΣΤΟ πρεπει ολοι να ρωταμε αν σε αυτη την τιμη περιλαμβανεται το χυσιμο...ξερεις οτι πολλες κοπελες μπορει να μην το κανουν για να μην χασουν τη στυση τους και να συνεχιζουν να δουλευουν...γι αυτο αν καποιος συμπαικτης οπως ειπες κ εσυ το θελει οπωσδηποτε αυτο θα πρεπει να το συνενοειτο απο το τηλεφωνο...σκεφτομαι ποσο ελευθεροι ειμαστε εμεις οι αντρες που δεν κανουμε αυτη την δουλεια και μπορουμε να  ριχνουμε τις καβλες μας οποτε και οπου θελουμε και χωρις να μας κριτικαρει και κανεις...

Μαλακίες λες μάγκα antinoos ....huge εργαλείο δεν έχει... είναι προς το μεγαλο 18εκ... δεν έχεις δει huge εργαλεία στην ζωή σου.. και όσες έχουν huge το διαφημίζουν μάγκα μου .... ούτε μία φωτογραφεία της με το πέος της δεν έχω δεί και έπρεπε να την τιμήσουμε για να διαπιστόσουμε ότι δεν είναι huge όπως διατυμπανίζεις... ΑΡΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΊΕΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom