makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βρεθηκα με τη Φενια πριν μερικες μερες στο διαμερισμα της στην αθηνα...Πολυ ομορφη κοπελα με αψογη συμπεριφορα πολυ καθαρη και ευγενικη...εχω να απαντησω στον συμπαικτη απο την θεσσαλονικη οτι εγω προσωπικα δεν παρατηρησα καμια βιαστικη κινηση πανω στο σεξ...το εργαλειο της βεβαια σου κοβει την ανασα και σε συνδυασμο με την ομορφια της ειναι νομιζω αυτο που οι περισσοτεροι απο μας ζηταμε να εχουν ως προσοντα οι τρανσ κοπελες...η φενια ειναι δυνατη και στα 2 αυτα μαζι...την εγλυφα και ειχα καβλωσει απιστευτα που θα το ενοιωθα μετα απο λιγο μεσα μου...ηταν πολυ δυνατη στο πηδημα και με ικανοποιησε μεχρι τελους...δεν μπορω να καταλαβω που εχει ενσταση ο καρντασης και γενικα απο οτι διαβασα απο εδω οι περισσοτεροι γραφουν τα καλυτερα για την κοπελα αυτην...περι ορεκσεως βεβαια...ισως να ηθελε να τον παρει για παραπανω ωρα γιατι ο δικος του χρονος να ηταν πιο αργος...δεν μπορουμε βεβαια να εχουμε απαιτηση να τελειωνει η κοπελα μαζι με τον καθενα μας γιατι ετσι κοβεται η δουλεια της γιατι οπως περιγραφει ο φιλος μας περιμενε και αλλο ραντεβου...εμενα φυσικο μου φενεται γιατι τετοιο εργαλειο δεν βρισκεται ευκολα και θα ετρεχε κοσμος και κοσμακης...επισης για να σταματησει το ραντεβου παει να πει οτι τελειωσε ο φιλος αρα τι παραπανω ωρα αφου τελειωσε ας μην τελειωνε...εγω παντως την συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι πολυ απλα τα προσοντα που διαθετει η φενια πολυ απλα δεν βρισκονται...αυτα ειχα να πω εγω και καλη μας συνεχεια...
ΜΑΛΑΚΙΕΣ πήραμε και μεις την φένια και δεν ενθουσιαστίκαμε με τα προσόντα της. Υπάρχουν και άλλες με ποιο μεγάλα προσόντα φίλε συντάκτη και θα συμφονήσω με τους προλαλήσαντεσ ότι είναι μια ΞΕΠΕΤΑ.