o LADYBOY_LOVER στη σελιδα 1 αναφερει οτι εχει εργαλειο 20+ και το ιδιο υποστηριζω και εγω λεγε εσυ οτι θες...δεν καταλαβαινω τι στραβωμα εχεις παθει με την κοπελα...καμια ελληνιδα δεν εχει φωτο του εργαλειου της μονο η νταιηζη οπως μου ανεφερε ο γλυκομουτσουνος...μηπως δεν την καβλωσες καλα και εχεις τετοια μανια...ελεος...στη βραζιλια πρεπει να πας που εκει οιτρανς βγαζουν αερα παρτιδα τις πουτσες τους...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φένια trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 339
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή, για να καταλάβω, πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε με τον Αντίνοο?? Ένταξει ρε μάγκα, εσένα σου αρέσει η Φένια και έχεις σίγουρα τους λόγους σου να την υπερασπίζεσαι τόσο πολύ. Εμένα μου έκανε ξεπέτα και την postara. Τι θα πει να συνενοούμαστε για το αν θα χύσει ή οχι? Η επομενη συνενόηση δηλαδή ποια θα είναι? Αν θα βγάλει τα παπούτσια της?
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
o LADYBOY_LOVER στη σελιδα 1 αναφερει οτι εχει εργαλειο 20+ και το ιδιο υποστηριζω και εγω λεγε εσυ οτι θες...δεν καταλαβαινω τι στραβωμα εχεις παθει με την κοπελα...καμια ελληνιδα δεν εχει φωτο του εργαλειου της μονο η νταιηζη οπως μου ανεφερε ο γλυκομουτσουνος...μηπως δεν την καβλωσες καλα και εχεις τετοια μανια...ελεος...στη βραζιλια πρεπει να πας που εκει οιτρανς βγαζουν αερα παρτιδα τις πουτσες τους...
δεν ξέρω μάλλον παίρνεις commision μάγκα. Εγώ για 18εκ την είδα και μου έλεγε τελείωνε έχω άλλο... την άποψη μου είπα δεν έχω κόλημα με καμία και δεν είναι μόνο η νταίζη που έχει τον πούτσο έξω...... Στην τελική έιμαι πελάτης και θέλω να βλέπω τι θα ΠΛΗΡΏΣΩ...αυτή που έχει κάποιο ατού το αναδικνεί εκτός αν εσυ δεν γνώρισες huge πούτσο ακόμη.
Δεν λεω οτι πρεπει να συμφωνησει κανεις μαζι μου ντε και καλα αλλα το εργαλειο ειναι πολυ μεγαλο τελεια και καυλα...αυτο ειναι αντικειμενικο και το λεει και αλλο μελος οτι ειναι 20+...οταν λεω να συνενοουμαστε με τις κοπελες επειδη δεν το λενε απο μονες τους να ρωταμε αν στη τιμη συμπεριλαμβανεται και χυσιμο...κακο ειναι φιλε θεσσαλονικε αν δεν το ρωτησεις πως το ξερεις οτι θα χυσει σιγουρα και αν η κοπελα εχει κανει αφαιρεση προστατη πως θα σε χυσει ρε καρνταση πλακα κανω...μακαρι ολες οι κοπελες να μας εδειχναν τα καβλια τους σε φωτος δεν θα ειχαμε μεταξυ μας αντιρησεις τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα...αν και επειδη μας κοβω οτι σε ολους μας αρεσουν τα μεγαλα μεγεθη επρεπε να ζουσαμε στη βραζιλια...εκει πεφτει το κσεπατωμα...
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν λεω οτι πρεπει να συμφωνησει κανεις μαζι μου ντε και καλα αλλα το εργαλειο ειναι πολυ μεγαλο τελεια και καυλα...αυτο ειναι αντικειμενικο και το λεει και αλλο μελος οτι ειναι 20+...οταν λεω να συνενοουμαστε με τις κοπελες επειδη δεν το λενε απο μονες τους να ρωταμε αν στη τιμη συμπεριλαμβανεται και χυσιμο...κακο ειναι φιλε θεσσαλονικε αν δεν το ρωτησεις πως το ξερεις οτι θα χυσει σιγουρα και αν η κοπελα εχει κανει αφαιρεση προστατη πως θα σε χυσει ρε καρνταση πλακα κανω...μακαρι ολες οι κοπελες να μας εδειχναν τα καβλια τους σε φωτος δεν θα ειχαμε μεταξυ μας αντιρησεις τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα...αν και επειδη μας κοβω οτι σε ολους μας αρεσουν τα μεγαλα μεγεθη επρεπε να ζουσαμε στη βραζιλια...εκει πεφτει το κσεπατωμα...
μα τι σημαίνει το λέει και άλλο μέλος... και άλλα μέλη λένε ότι είναι ΞΕΠΕΤΑ η συγκεκριμένη και δεν αξίζει τα λεφτά της και δεν έχει 20+ εργαλείο το έιδαμε και ξέρουμε ... Δεν χρειάζετε να πάω βραζιλία έχει και ελληνίδες με μεγάλο 20+ εργαλείο μάλλον δεν έχεις πείρα μάγκα...
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθω μια διαμαχη για το αν η φενια τον έχει 20+ η 18 και όλα αυτά με ταμπέλα νέος...καλα δεν έχετε με τίποτα αλλο να ασχοληθείτε από το να γεμίζεται το φόρουμ με κακίες και ανακρίβειες, παλαιά σεβαστά μελοι με πολλές εμπειρίες έχουν γράψει κρητικές για την φενια πολύ καλές δίνοντας αρκετές ακριβείς πληροφορίες, εγώ που δεν εχω πολλές εμπειρίες όμως έχω την τιμή να εχω πάει με τις τοπ (Αθηνά)...(Έλενα)...και (Φενια)...θα ξαναπώ και πάλι ανώι να μιλάμε για επαγγελματισμό μιλάμε για πράγματα που δημιουργούν αμφιβολίες και αρνητικό κλίμα γεμάτο ασάφειες. Για να πάω στο γεγονός ότι στο τσιμπούκι μιλούσε στο τηλ, μπορεί και να το έκανε ακόμα και οι καλύτερες επαγγελματίες έχουν τισ άσχημες στιγμεςσ τούς άνθρωποι είναι δεν είναι ρομπότ...ο πρώτος τέλειος επαγγελματίας να σηκώσει το χέρι ψηλά...έχουμε γεμίσει από κάθε λογής τρίτο φύλλο και καθόμαστε να σχολιάζουμε και να κατατάσσουμε μια επαγγελματία στην ξεπέτα επιδει κάποιος είπε κάτι??? με ολο το σεβασμό προς όλους σας αλλά είναι ανάξιο κάθε αναφοράς μόνο και μόνο οτι το στατους των διαπλεκόμενων είναι (ΝΕΟΣ)η αόρατος με σχεδόν καμία παράθεση σε εμπειρίες...δεν χρειάζεται να θυμηθούμε μελοι με πολλές παραθέσεις οι οποίες ήταν ανακριβείς και πολλές φορές εντελώς αναξιόπιστες...καλή και ασφαλή συνέχεια.
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθω μια διαμαχη για το αν η φενια τον έχει 20+ η 18 και όλα αυτά με ταμπέλα νέος...καλα δεν έχετε με τίποτα αλλο να ασχοληθείτε από το να γεμίζεται το φόρουμ με κακίες και ανακρίβειες, παλαιά σεβαστά μελοι με πολλές εμπειρίες έχουν γράψει κρητικές για την φενια πολύ καλές δίνοντας αρκετές ακριβείς πληροφορίες, εγώ που δεν εχω πολλές εμπειρίες όμως έχω την τιμή να εχω πάει με τις τοπ (Αθηνά)...(Έλενα)...και (Φενια)...θα ξαναπώ και πάλι ανώι να μιλάμε για επαγγελματισμό μιλάμε για πράγματα που δημιουργούν αμφιβολίες και αρνητικό κλίμα γεμάτο ασάφειες. Για να πάω στο γεγονός ότι στο τσιμπούκι μιλούσε στο τηλ, μπορεί και να το έκανε ακόμα και οι καλύτερες επαγγελματίες έχουν τισ άσχημες στιγμεςσ τούς άνθρωποι είναι δεν είναι ρομπότ...ο πρώτος τέλειος επαγγελματίας να σηκώσει το χέρι ψηλά...έχουμε γεμίσει από κάθε λογής τρίτο φύλλο και καθόμαστε να σχολιάζουμε και να κατατάσσουμε μια επαγγελματία στην ξεπέτα επιδει κάποιος είπε κάτι??? με ολο το σεβασμό προς όλους σας αλλά είναι ανάξιο κάθε αναφοράς μόνο και μόνο οτι το στατους των διαπλεκόμενων είναι (ΝΕΟΣ)η αόρατος με σχεδόν καμία παράθεση σε εμπειρίες...δεν χρειάζεται να θυμηθούμε μελοι με πολλές παραθέσεις οι οποίες ήταν ανακριβείς και πολλές φορές εντελώς αναξιόπιστες...καλή και ασφαλή συνέχεια.
μήπος αγαπητέ ουροβόρε είσαι η γνωστή τρανς που λέω εδώ και καιρό με τα πολλά προφίλς... περίμενα αυτή την στιγμή εδώ και καιρό ... και μην μου αρχίσεις της μαλακίες τώρα...
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιαυτο αγπητε θα αφησω να μιλησουν αλλα μελοι που με γνωριζουν. Μονο θα σε παρακαλουσα να μην βιαζεσαι σε αυτα που λες...
ξέρω πολύ καλά ποιος εισαι (ποιά) είσαι ... ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ εδω μέσα και όλοι με ρωτάνε ποια είσαι ... ΤΕΛΙΚΑ πίαστηκες απο μόνος σου και δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Ξέρω τα πάντα και όχι μόνο εγώ δες όλα αυτα που έχω γράψει εδώ και καιρό ... ξέρω όλα σου τα προφιλς.. τα ψεύτικα που έχεις φτιάξει και ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παρακαλω να αρχισεις να γραφεις...θα μπουν σε λιγο και οι αλλοι.
ελα στο θεμα που έχω δημιουργήσει ΤΡΑΝΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛΣ ελά εκει να σου πω δυο λογακια.... οχι εδώ
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παρακαλω να αρχισεις να γραφεις...θα μπουν σε λιγο και οι αλλοι.
έλα στο θέμα ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΝΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛΣ σε περιμένω έλα με αυτό το ονομα ή έλα με τα άλλα σου προφίλς ΑΠΛΑ ΈΛΑ τι περιμένεις;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
φίλε makkinen επειδή γνωρίζω τον ouroboros και σίγουρα δεν είναι καμμιά τρανς με ψεύτικο προφίλ να είσαι λιγάκι πιο προσεχτικός και λιγότερο επιθετικός... φιλικά το λέω, οκ??έλα στο θέμα ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΝΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛΣ σε περιμένω έλα με αυτό το ονομα ή έλα με τα άλλα σου προφίλς ΑΠΛΑ ΈΛΑ τι περιμένεις;
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φίλε makkinen επειδή γνωρίζω τον ouroboros και σίγουρα δεν είναι καμμιά τρανς με ψεύτικο προφίλ να είσαι λιγάκι πιο προσεχτικός και λιγότερο επιθετικός... φιλικά το λέω, οκ??
πίνετε καφέ μαζί .... έλα στο ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ ΌΧΙ ΕΔΩ
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
γιατί? έχεις βάλει air-condition από εκεί ??πίνετε καφέ μαζί .... έλα στο ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ ΌΧΙ ΕΔΩ
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Τι μου θύμισες ρε ουρολάγνε τώρα με τις ιστορίες για παλιούς και νέους! Τώρα απολύθηκες από στρατό? Εκεί έπεζε πολύ το "παλιός - νέος" Για να σε καταλάβω, επείδη έχεις γράψει πέντε μαλακίες στο site τα λεγόμενά σου είναι άξια αναφοράς και τα δικά μου είναι ""ανάξιο κάθε αναφοράς μόνο και μόνο οτι το στατους των διαπλεκόμενων είναι (ΝΕΟΣ)η αόρατος με σχεδόν καμία παράθεση σε εμπειρίες..""??. Τόσο πολύ σας πείραξε η κριτική για το συγκεκριμένο τραβέλι? Είπε κανείς ότι και οι καλύτεροι επαγγελματίες δεν έχουν άσχημες στιγμές? Δεν νομίζω! Όταν όμως το διαβάζεις ότι το τηλέφωνο το έχει κάνει σκουλαρίκι από πολλούς εμένα δεν με νοιάζει αν αυτοί που το εξιστορούν είναι νέοι ή παλιοί. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρόκειται για ΜΙΑ κακιά στιγμή αλλά για μία κακιά συνήθεια!
Tgirlhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ρε σεις ειστε σιγουροι οτι η Φενια ειναι ξεπέτα?
Εχω βεβαια να παω 6 μηνες μαζι της αλλα αυτο που μου εκανε παντα εντυπωση σ αυτην ειναι οτι παντα ηταν απιστευτα καυλιαρα, καυλωνε και εδειχνεή ουλάχιστν εκανε οτι εδειχνε) ενδιαφέρον σἀυτο που εκανε.. μορει να ο παράκανε λιγο με τα αχ-βαχ αλλα δεν ηταν κακο..
Τοσο πολυ τη ψωνησε?ποιος της φουσκωσε τα μυαλα?
Εχω βεβαια να παω 6 μηνες μαζι της αλλα αυτο που μου εκανε παντα εντυπωση σ αυτην ειναι οτι παντα ηταν απιστευτα καυλιαρα, καυλωνε και εδειχνεή ουλάχιστν εκανε οτι εδειχνε) ενδιαφέρον σἀυτο που εκανε.. μορει να ο παράκανε λιγο με τα αχ-βαχ αλλα δεν ηταν κακο..
Τοσο πολυ τη ψωνησε?ποιος της φουσκωσε τα μυαλα?
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι μου θύμισες ρε ουρολάγνε τώρα με τις ιστορίες για παλιούς και νέους! Τώρα απολύθηκες από στρατό? Εκεί έπεζε πολύ το "παλιός - νέος" Για να σε καταλάβω, επείδη έχεις γράψει πέντε μαλακίες στο site τα λεγόμενά σου είναι άξια αναφοράς και τα δικά μου είναι ""ανάξιο κάθε αναφοράς μόνο και μόνο οτι το στατους των διαπλεκόμενων είναι (ΝΕΟΣ)η αόρατος με σχεδόν καμία παράθεση σε εμπειρίες..""??. Τόσο πολύ σας πείραξε η κριτική για το συγκεκριμένο τραβέλι? Είπε κανείς ότι και οι καλύτεροι επαγγελματίες δεν έχουν άσχημες στιγμές? Δεν νομίζω! Όταν όμως το διαβάζεις ότι το τηλέφωνο το έχει κάνει σκουλαρίκι από πολλούς εμένα δεν με νοιάζει αν αυτοί που το εξιστορούν είναι νέοι ή παλιοί. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρόκειται για ΜΙΑ κακιά στιγμή αλλά για μία κακιά συνήθεια!
συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Μακρυα απο την φενια μακρυα απο την alysa μηπως ζηλευετε τα κοριτσια που με το κορμι τους βγαζουν μια χαρα λεφτα η το οτι καταφεραν να γινουν γυναικες...αν θελετε μπορειτε να βαλετε περουκιτσες να ντυθειτε κουκλιτσες και να γαμηθειτε μεταξυ σας τσαμπα...μια χαρα θα περασετε και πολυ οικονομικα...εννοειται οτι εχουν αξια τα κοριτσια...ειναι κοριτσια...εσεις ειστε οι μαγκες η οι γοργονες γιατι αλλιως δεν εξηγειτε τοσο ανταγωνισμος με τις κοπελες...