Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα ουισκάκια είναι είναι εισαγωγής, οπότε και αποκλείονται.  :grin:
Ουιτάβλι λοιπόν, καθώς και ότι άλλο εδώδιμο πνεύμα τραβάει η όρεξή σας.

δεκτόν και το "Αγνον εκ σταφύλης παλαιόν" απόσταγμα του κυρίου Μεταξά (ουχί του Ιωάννη αλλά των Σ.Η & Ε)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
τις κακές συνήθειες πρέπει ένας λογικός άνθρωπος να τις αποβάλλει..

αν παρόλα αυτά δεν τις αποβάλλει σημαίνει ότι του αρέσουν/τον εκφράζουν/δεν τον ενδιαφέρει...

και η βούληση του λαού είναι σεβαστή όποια και αν είναι αυτή και όσο αν δεν αρέσει στους υπολοίπους...

και την βούληση του λαού δεν εκφράζουν ομάδες και γκρουπούσκουλα αλλά η ψήφος του..

Συμφωνώ και προσυπογράφω όλα τα παραπάνω.

Επιτρέψτε μου όμως μία παρατήρηση την οποία θα εκφράσω υπό μορφήν ερωτήσεως. Γνωρίζετε πολλούς "λογικούς" συμπατριώτες μας;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Επιτρέψτε μου όμως μία παρατήρηση την οποία θα εκφράσω υπό μορφήν ερωτήσεως. Γνωρίζετε πολλούς "λογικούς" συμπατριώτες μας;
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΗΣ !!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

όχι .. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η βούλησις τους (όποια και αν είναι αυτή) δεν θα γίνει σεβαστή διότι έτσι λέει μία "πεφωτισμένη" μειοψηφία...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΥΓ. Μετά από αυτό με τις συνάξεις των 55χρονων, το μπαστόκ τελείωσε πολιτικά.
Κάποιοι ίσως θα πρέπει να φοβούνται πλέον και για περισσότερα από την πολιτική τους καρριέρα.
Οι ψηφοφόροι τους ήταν κλασσικοί ελληνάρες πελάτες, από αυτούς που την βλέπουν ντίτζιταλ όταν τους ρίχνεις.

Σχετικά:

Την έντονη δυσφορία των πολιτών για την κυβερνητική πολιτική αποτυπώνει δημοσκόπηση της RASS που διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ». Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πανελλαδικά από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 1.002 συνεντεύξεων προκύπτουν τα εξής:

Το 72,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι έπειτα και από όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην ΔΕΘ δεν δικαιούται δεύτερη ευκαιρία, ενώ μόνο ένα 26% είχε αντίθετη άποψη. Αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ αυτών που πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δικαιούται δεύτερη ευκαιρία είναι και το 47,1% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ του 2009. Επίσης την ανησυχία τους σχετικά με την αναφορά του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ, σύμφωνα με την οποία στόχος του είναι να υπάρχει σε κάθε οικογένεια τουλάχιστον ένας εργαζόμενος, εκφράζει το 85% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση, ενώ σύμφωνους βρίσκει μόνο ένα 12%.

Όσον αφορά στο χαράτσι στα ακίνητα που σκοπεύει να επιβάλλει η κυβέρνηση , στη δημοσκόπηση αποδεικνύεται η έντονη οργή του κόσμου καθώς το 74,3% το χαρακτηρίζει απαράδεκτο έναντι ενός 24,7% που το θεωρεί αναγκαίο κακό. Σημειώνεται ότι μεταξύ των διαφωνούντων είναι και το 57,5% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Ενδεικτικοί είναι και οι φόβοι για χρεοκοπία της χώρας από τους χειρισμούς της κυβέρνησης καθώς το 58,8% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει  έναντι ενός 32,3% που εκτιμά ότι οι χειρισμοί της κυβέρνηση θα οδηγήσουν τη χώρα σε έξοδο από την κρίση. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της RASS, μεταξύ αυτών που πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει περιλαμβάνεται και το 40,2% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Σε ερώτηση για την έως τώρα αποτίμηση του έργου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, το 55,2% δηλώνει απογοητευμένο, ενώ ικανοποίηση εκφράζει μόνο το 29,2%. Επίσης στην ερώτηση για εάν τα διάφορα οικονομικά συμφέροντα που επιδιώκουν τη συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. επιθυμούν να περάσουν ευκολότερα τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, το 62,7% συμφωνεί με αυτή την τοποθέτηση έναντι του 31% που διαφωνεί. Τέλος στην ερώτηση για το εάν ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές μπορούν να προσφέρουν λύση στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα το 64,5% των ερωτηθέντων τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών έναντι του 33,9 που έχει αντίθετη άποψη.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

vlasis23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε "ελεγχόμενη πτώχευση" , ούτε "επιλεκτική χρεωκοπία" ..το σωστό είναι "ανταλλαγή οργάνων" : χρωστάμε τ' άντερά μας, αλλά θα πάρουν τ' αρχ@@@ μας !!!!

Συνημμένα

• 316611_2454332282227_1369655825_2882678_1100632524_s.jpg
    316611_2454332282227_1369655825_2882678_1100632524_s.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 16

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.972
Πόντοι
8.245
Εδώ και μερικούς μήνες πιστεύω ότι έχει ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΠΛΗΡΩΣ και δεν συμβαδίζει με τη δύναμη των κομμάτων στη Βουλή
Και τι θα γίνει περι αυτού?Εχει μπει κανείς σε SITE ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ?

Επισκέπτης
Καλά, καλά.. meaning;

Δεν πιστεύεις ότι θα γίνουν εκλογές και θα κάνει απλά σύμπραξη με ΝΔ ή δεν θέλεις να γίνουν;

Εγώ θέλω διότι δεν πιστεύω πια ότι η σύνθεση δυνάμεων της Βουλής απεικονίζει τη σύνθεση δυνάμεων στην κοινωνία! Απλό!
Αλίμονο.
Τις εκλογές περιμένουμε.
Φτάσαμε εδώ που  γιατί δε γινόντουσαν εκλογές τόσα χρόνια.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μ' αυτά και μ' αυτά, ο Καρατζαφέρης δήλωσε έτοιμος για πρωθυπουργός. Καταπληκτικά νέα, δε βρίσκετε; :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
δεκτόν και το "Αγνον εκ σταφύλης παλαιόν" απόσταγμα του κυρίου Μεταξά (ουχί του Ιωάννη αλλά των Σ.Η & Ε)

Καμία αντίρρηση. Ελάτε εσείς και θα τα βρούμε.  :grin:

όχι .. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η βούλησις τους (όποια και αν είναι αυτή) δεν θα γίνει σεβαστή διότι έτσι λέει μία "πεφωτισμένη" μειοψηφία...

Τότε θα πρέπει να γίνει σεβαστή και η βούληση-παράκληση του εξοχότατου Πρωθυπουργού για συναίνεση.

Εδώ όμως, θα πρέπει να υπενθυμίσω, ότι ο ίδιος, πρίν από  λίγο καιρό (κατά τις Δημοτικές εκλογές), επιθυμούσε πόλωση. Πώς γίνεται τώρα να ζητά διακαώς,  -κάποιος που κάποτε ζήταγε ρήξη-  συναίνεση; ... δεν το χωρά το φτωχό μου μυαλό.  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καμία αντίρρηση. Ελάτε εσείς και θα τα βρούμε.  :grin:

αναμένω πρόσκλησιν

Τότε θα πρέπει να γίνει σεβαστή και η βούληση-παράκληση του εξοχότατου Πρωθυπουργού για συναίνεση.

Εδώ όμως, θα πρέπει να υπενθυμίσω, ότι ο ίδιος, πρίν από  λίγο καιρό (κατά τις Δημοτικές εκλογές), επιθυμούσε πόλωση. Πώς γίνεται τώρα να ζητά διακαώς,  -κάποιος που κάποτε ζήταγε ρήξη-  συναίνεση; ... δεν το χωρά το φτωχό μου μυαλό.  

δεν βλέπω τον λόγο να γίνει σεβαστή η παράκληση...

όσο για τον εξοχότατο Πρωθυπουργό... απλά είναι μαλάκας (για ξεκίνημα αυτό και βαριέμαι να γράψω περισσότερα)... δεν παύει όμως να κυβερνά στα πλαίσια μίας εντολής που του δόθηκε από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (ας μην αρχίσουν οι γνωστοί τις παπαριές περί αποχής διότι για τα πανεπιστήμια άλλα λένε δηλαδή όσι δεν πάνε στις συνελεύσεις καλά να πάθουνε)...

και μην περιμένεις να χωρέσουν σε κανένα μυαλό (που διαθέτει τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης) οι μαλακίες που εκτοξεύει ο εξοχότατος..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
είναι μια εξέλιξη αυτή
επόμενο βήμα να καταλάβεις ότι ίσχυε πάντοτε

Θαυμάσιε, γνωρίζεις τη συμπάθεια που σου έχω.

Ωστόσο δεν επιδίδομαι σε συνωμοσιολογοπρακτορολογίες. Εάν εννοείς ότι η κάλπη βγάζει κάτι και τα αποτελέσματα δίνουν κάτι άλλο και η Βουλή βγαίνει με αυτό το κάτι άλλο που κανονίζει κάποιος άλλος, θα πρέπει να αποδειχθεί αυτό. Ή τουλάχιστον να αποδειχθεί ότι η Βουλή δεν βγήκε βάσει του αποτελέσματος της κάλπης...

ΥΓ: Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο έτσι; Ναι, ο Μπέος, ναι ο Ψωμιάδης, ναι ο Κόκκαλης. Αλλά τύπε δεν μας φταίνε αυτοί που είμασταν χώμα τόσα χρόνια. Για κάποια φταίνε, ναι. Όχι όμως για όλα...  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σύρε να μου φέρεις μια δεκάδα και μένα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Με τιμαει πολυ η προταση σου τραμουντανα και σε ευχαριστω πολυ γιαυτο
Θα ηταν τιμη μου να σε εξυπηρετισω, αλλα δεν ειναι εφικτο να γινει καθως εισαι πολυ μακρια ....

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ !!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom