Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.972
Πόντοι
8.245
αυτό δεν με φοβίζει... με φοβίζουν τα χειρότερα... με φοβίζει το αποτέλεσμα που περιγράφει ο Οργουελ στην Φάρμα των Ζώων...

γενικά δεν μπορώ τους πατερούληδες, τους φωστήρες, τους σωτήρες κλπ κλπ κλπ κλπ.. έχω μια απέχθεια γιαυτούς...
Θέλω να γινω ΜΕΛΟΣ της ΥΠΟΓΑΣ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γνώμη εγω λέω οτι έχουμε φτάσει στο τέλος,και θα μα ριξουνε των κουβά με τα σκατά και όποιος αντέξει θα κολυμπησει,τι να πει ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΥΛΗΣΥΧΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ
Φοβασαι να πεις οτι ηδη εχουμε καταστραφει και οτι παμε για το απολυτο χαος μετα ?

Τι νομιζεις οτι θα συμβει οταν απολυθει το 30% των δημοσιων ?
ηδη η αγορα παραπαιει και κλεινουν πολλες επιχειρησεις.....

Πως θα ζησουν ολοι αυτοι ?

Μετα ας σκεφτουμε και το αλλο....
Λεει περικοπες αν αληθευει αυτο 50% στις συνταξεις του ΟΓΑ.....

Ειναι γελοιο αυτο..... Δηλαδη οι συνταξιουχοι απο 345 ευρω θα ζουν με 173 ?

Ελεος μενελεος.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μετα εμεις αντι για κεινους....ΕΜΕΙΣ οποιος φοβαται να πεσει για υπνο....δεν νομιζεις οτι αρκετα αφησαμε τις τυχες ΜΑΣ σε αλλους?

είσαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό??? γιατί πολλοί από αυτούς που φωνάζουνε άλλα έχουν στο μυαλό τους...  ;)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.972
Πόντοι
8.245
Φοβασαι να πεις οτι ηδη εχουμε καταστραφει και οτι παμε για το απολυτο χαος μετα ?

Τι νομιζεις οτι θα συμβει οταν απολυθει το 30% των δημοσιων ?
ηδη η αγορα παραπαιει και κλεινουν πολλες επιχειρησεις.....

Πως θα ζησουν ολοι αυτοι ?

Μετα ας σκεφτουμε και το αλλο....
Λεει περικοπες αν αληθευει αυτο 50% στις συνταξεις του ΟΓΑ.....

Ειναι γελοιο αυτο..... Δηλαδη οι συνταξιουχοι απο 345 ευρω θα ζουν με 173 ?

Ελεος μενελεος.....
Καλα ΑΜΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Συμμερίζομαι τους φόβους που έχετε κατά καιρούς διατυπώσει. Επιτρέψτε μου όμως να ρωτήσω :

Και τώρα;  Τί;

το σήμερα εύκολα το αλλάζεις  ;) ;) ;)

το αύριο που θα προκυψει από μιά διαδικασία που περιγράφουν οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι εδώ μέσα δεν ξέρω αν θα μπορείς να το αλλάξεις....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μετα εμεις αντι για κεινους....ΕΜΕΙΣ οποιος φοβαται να πεσει για υπνο....δεν νομιζεις οτι αρκετα αφησαμε τις τυχες ΜΑΣ σε αλλους?
Το θεμα δεν ειναι το ''μετα'' αλλα το ''τωρα''.....

εκ των προτερων θα πρεπει να κανουμε κατι
εκ των υστερων θα ειναι αργα ..... ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΛΕΜΕ!και οχι οποιος μπορει(καποιοι δεν μπορουν)ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ και να 'βοηθησεις' οσους δεν μπορουν....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:-* :-* :-*

Με χαρά θα σας το προσφέρουμε δια να το δοκιμάσετε, κατά την συγκέντρωσή μας.  :grin:

ααα μπααα.. δεν θα πάρω.. είμαι του καθαρού ποτού και ουχί των επιμίξεων... κανένα τσιπουράκι, κανένα κρασάκι κανένα ουισκάκι θα κεράσεις?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θέλω να γινω ΜΕΛΟΣ της ΥΠΟΓΑΣ

Καλώς ήλθατε λοιπόν στην ΥΠΟΓΑ!  :rockon:

Tramountana θα του κάνω εγώ ξενάγηση για τα βασικά!

Ίσιοι, Μπακάληδες θα αναλάβουν τα υπόλοιπα. Εσύ θα είσαι επι κεφαλής στην τελετή ορκομωσίας νέων μελών!  :2funny:

ΥΓ: gabadoo προτιμώ χέρια και όχι μαχαίρια

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.972
Πόντοι
8.245
Συμμερίζομαι τους φόβους που έχετε κατά καιρούς διατυπώσει. Επιτρέψτε μου όμως να ρωτήσω :

Και τώρα;  Τί;
Νομιζω οτι οσοι εχουν κάνει ταξιδια στην αλλη πλευρα του ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
το σήμερα εύκολα το αλλάζεις  ;) ;) ;)

το αύριο που θα προκυψει από μιά διαδικασία που περιγράφουν οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι εδώ μέσα δεν ξέρω αν θα μπορείς να το αλλάξεις....

Θεωρητικά, ναι.

Πλήν όμως πρακτικά, έξις = δεύτερη φύσις.  ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Καλά, καλά.. meaning;

Δεν πιστεύεις ότι θα γίνουν εκλογές και θα κάνει απλά σύμπραξη με ΝΔ ή δεν θέλεις να γίνουν;

Εγώ θέλω διότι δεν πιστεύω πια ότι η σύνθεση δυνάμεων της Βουλής απεικονίζει τη σύνθεση δυνάμεων στην κοινωνία! Απλό!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χμ, μπορεί τα μέτρα που ανακοινώθηκαν να διασκεδάζουν απλά τις εντυπώσεις για... αυτό:

From Peter Tchir of TF Market Advisors

Is September 20 Greek Default Day?

If Greece is going to default, September 20th seems to be as good a day as any. Actually, it is far better than most to be GD-Day.

Two big bonds, the 4.5% of 2037 and the 4.6% of 2040 both have coupon payments due that day, totalling 769 Million Euro.  So if the IMF wanted to avoid letting another billion euro go down the drain, September 20th would be a good day to do it.  The IMF seems to have delayed approving another tranche for now, so Greece must already have the money for this payment?

The Fed Scheduled their meeting for 2 days.  It now starts on September 20th.  Maybe a co-incidence, but what better way to be prepared for new emergency policies?

CDS "rolls" on the 20th.  On the 21st, all Sept 2011 CDS will have expired.  My guess is that banks own more protection than they sold to the September 20th date, so defaulting while those contracts are still valid would be a net benefit to the banking system.  As a whole, triggering CDS will likely benefit banks as I can find banks that say they own protection against positions, but find more hedge funds are uninvolved or have sold protection to fund shorts in other sovereigns.

Ενιγουέι, βρισκόμαστε πλέον στο τέλος του δρόμου.
Αν περπατήσει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου, θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα.
Αν δεν περπατήσει, έχουμε τελειώσει, γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Οι φρίτσηδες το ξέρουν γι' αυτό πιέζουν. Ο θίασος το ξέρει, γι' αυτό δίνει κώλο.
Το δεκαπενθήμερο που έρχεται, θα είναι πραγματικά δύσκολο.

ΥΓ. Μετά από αυτό με τις συνάξεις των 55χρονων, το μπαστόκ τελείωσε πολιτικά.
Κάποιοι ίσως θα πρέπει να φοβούνται πλέον και για περισσότερα από την πολιτική τους καρριέρα.
Οι ψηφοφόροι τους ήταν κλασσικοί ελληνάρες πελάτες, από αυτούς που την βλέπουν ντίτζιταλ όταν τους ρίχνεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θεωρητικά, ναι.

Πλήν όμως πρακτικά, έξις = δεύτερη φύσις.  ;)

τις κακές συνήθειες πρέπει ένας λογικός άνθρωπος να τις αποβάλλει..

αν παρόλα αυτά δεν τις αποβάλλει σημαίνει ότι του αρέσουν/τον εκφράζουν/δεν τον ενδιαφέρει...

και η βούληση του λαού είναι σεβαστή όποια και αν είναι αυτή και όσο αν δεν αρέσει στους υπολοίπους...

και την βούληση του λαού δεν εκφράζουν ομάδες και γκρουπούσκουλα αλλά η ψήφος του..

εντιτ.. και κάτι ακόμη.. έχω βαρεθεί να ακούω όψιμους vigilante εδώ μέσα... όντα τα οποία διαχρονικά ωφελήθηκαν τα μάλα από τις καταστάσεις που οι ίδιοι εξέθρεψαν και τώρα αποποιούνται των ευθυνών τους και έχοντα;ς εξασφαλίσει τα νώτα τους θέλουν να προχωρήσουν σε ασκήσεις επανάστασης και ονειρεύονται να εκδικηθούν αυτούς τους οποίους οι ίδιοι διατήρησαν στην εξουσία για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ααα μπααα.. δεν θα πάρω.. είμαι του καθαρού ποτού και ουχί των επιμίξεων... κανένα τσιπουράκι, κανένα κρασάκι κανένα ουισκάκι θα κεράσεις?

Τα ουισκάκια είναι είναι εισαγωγής, οπότε και αποκλείονται.  :grin:
Ουιτάβλι λοιπόν, καθώς και ότι άλλο εδώδιμο πνεύμα τραβάει η όρεξή σας.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ιντερνετικος επαναστατικος συνδεσμος καρεκλοκενταυρων του Μπουρδελα.κομ

[size=20pt]''Η ΥΠΟΓΑ''[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σλογκαν....

Με σημα εναν γλομπεο......

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.972
Πόντοι
8.245
Καλά, καλά.. meaning;

Δεν πιστεύεις ότι θα γίνουν εκλογές και θα κάνει απλά σύμπραξη με ΝΔ ή δεν θέλεις να γίνουν;

Εγώ θέλω διότι δεν πιστεύω πια ότι η σύνθεση δυνάμεων της Βουλής απεικονίζει τη σύνθεση δυνάμεων στην κοινωνία! Απλό!
Πιστευες ΠΡΙΝ?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.972
Πόντοι
8.245
Χμ, μπορεί τα μέτρα που ανακοινώθηκαν να διασκεδάζουν απλά τις εντυπώσεις για... αυτό:

Ενιγουέι, βρισκόμαστε πλέον στο τέλος του δρόμου.
Αν περπατήσει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου, θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα.
Αν δεν περπατήσει, έχουμε τελειώσει, γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Οι φρίτσηδες το ξέρουν γι' αυτό πιέζουν. Ο θίασος το ξέρει, γι' αυτό δίνει κώλο.
Το δεκαπενθήμερο που έρχεται, θα είναι πραγματικά δύσκολο.

ΥΓ. Μετά από αυτό με τις συνάξεις των 55χρονων, το μπαστόκ τελείωσε πολιτικά.
Κάποιοι ίσως θα πρέπει να φοβούνται πλέον και για περισσότερα από την πολιτική τους καρριέρα.
Οι ψηφοφόροι τους ήταν κλασσικοί ελληνάρες πελάτες, από αυτούς που την βλέπουν ντίτζιταλ όταν τους ρίχνεις.
Ο ΘΙΑΣΩΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΤRA BALLS INCLUDED KAI CIM,CIF,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom