Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τελειωσε αυτη η τηλε-μαλακια να ξερουμε τι θα κανουμε και εμεις???
Στις επτά θα αρχίσει.
Να δημιουργηθεί και το ανάλογο κλίμα στα δελτία ειδήσεων...
Αυτο ειναι το θεμα μας ? Αν μπορω να τα βγαλω περα σε τσαμπουκαδες ? Αν πιστευω οτι εχω δικιο, προσεξε, οχι αν εχω δικιο, αρκει να πιστευω οτι εχω, δεν με σταματαει τιποτα. Πεισε με λοιπον οτι εχω αδικο σε αυτα που γραφω. Μεχρι στιγμη παντως δε με πειθεις.
ΔΩΩΩΩΩΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,και σώσε δεν σου λέω διότι δεν γίνετε τίποτα,και να τσακωνώμαστε δεν ΒΓΑΖΕΙ και πουθενά,σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣφυσικά τελειώνεις την συζήτηση με μια βρισιά όπως κάνεις σχεδόν πάντα όταν δεν έχεις κάτι να πείς... και ειδικώτερα όταν έχεις χεσμένη την φωλιά σου..
το παίζεις εξαπατημένη παρθένος (όπως και πλείστοι όσοι των συμπατριωτών μας), φωνασκώντας "δεν ήξερα, με εξαπάτησαν, είπε ψέμματα ο πούστης, λεφτά υπάρχουν είπε", προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βγάλεις από πάνω σου τις ευθύνες για το ότι ανέβηκε στην εξουσία αυτή η συμμορία δια της ψήφου σου...
τώρα βρε παπάρα ανακάλυψες ότι ο Μπένυ είχε εισηγηθεί την συνταγματική διάταξη περί ευθύνης υπουργών![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το ήξερες όταν τον ψήφισες? ή μήπως τον ψήφισες έχοντας άλλα στον νού σου τα οποία δεν βγήκαν???
εντιτ .. τουλάχιστον ο πίξης και ο τζώνυς δεν αποποιήθηκαν ποτέ την κομματική τους ταυτότητα και συνεχίζουν να υποστηρίζουν αυτούς που τους υποστήριξαν... είναι περισσότερο έντιμη η στάση αυτή...
Πάρακατω...
Οποτε θα ΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΕίμαστε σε αδιέξοδο. Είμαστε σε κρίσιμη και τραγική κατάσταση έχοντας αγγούρι στο λωκό και ο μαλάκας επάνω κάνει ό, τι να ΄ναι τελευταία στιγμή.
Πρέπει να ξέρεις ότι το απέρριψαν αυτό το μέτρο και του το έβγαλαν μειωμένης απόδοσης και ζητούν άλλο συμπληρωματικό και αντίστοιχο. Πάει να πει, και τσαμπουκάδες να κάνεις, και να μη σου το κόψουν διότι δεν κατέβαλλες όλο το ποσό, κάτι άλλο θα κάνει διότι δεν βγαίνει. Άρα θα πλακωθείς και θα πλακώσεις τσάμπα. Ξέρουν ότι δε γίνεται να κόψεις το ρεύμα διότι δεν πλήρωσε έναν φόρο ενσωματωμένο στο λογαριασμό... Γίνεται δηλαδή αλλά θα γίνει της πουτάνας το κάγκελο...
Και όχι δεν έχεις άδικο στο ότι θέλεις να βλέπεις χαμόγελα. Το μέτρο ΔΕΝ είναι αντίστοιχο της φοροδοτικής ικανότητας του Έλληνα οπότε είναι μια μαλακία και μισή.
Πάρακατω...
Αυτό κατάλαβες εσύ??Τί έτσι μωρε κι εσύ;
Έχω καβάτζες και μιλάω εκ του ασφαλούς; Θέλω εγώ να δω να κόβεται το ρεύμα σε κόσμο; Θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια;
Ό, τι να 'ναι;
μαλιστα,μαλιστα.....
αντε να μας το πουνε να τελειωνουμε επιτελους
οντως ρε συ.αν ηταν ρολοι με δεικτες η μαλακια στην ελλαδα,θα χε γινει ανεμιστηρας...:o
Θα αστειεύεστε βέβαια!!!!
Η πηγές της οιασδήποτεείναι αστείρευτες στην Ελλάδα. Εκεί που νομίζεις ότι στέρεψαν και λές δόξα τον θεό, παρουσιάζονται καινούργιες και λές βόηθα Παναγιά.
Ποίο; Το ότι παρά την σοφή διαχείριση και τα απαραίτητα για την σωτηρία της χώρας μέτρα που επέβαλαν, δυστυχώς επτωχεύσαμεν;
με εσας πρεπει να πιουμε μιαν μπυρα αγαπητε
παρακαλω οπως διευθετησετε το παρον αιτημα μετα του τρισαγαπητου Πουρ....
Το απογευμα η συνεχεια.....
Παω για μπανιο και καφε και επιστρεφω στην εργασια μου. Ευτηχως η θαλασα ειναι δωρεαν ακομα.
Τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Σύμφωνα με το Βήμα, πέραν των άλλων μέτρων οι δανειστές ζητούν η διακοπή να εφαρμόζεται μέχρι τη συμπλήρωση του 55ου έτους.
Τα νέα μέτρα που ζητεί η τρόικα
Το μέτρο έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα και επιδιώκεται να καταγραφεί εμπράκτως η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για δημοσιονομική προσαρμογή.
Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί να έρθει σε σύγκρουση με σειρά επαγγελματικών ομάδων κυρίως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κ.λπ. και προσπαθεί να διαπραγματευθεί.
Newsroom ΔΟΛ
Kαθαριζει ρε κουτο ο γιωργος για σενα...θυμαμαι ακομα την βολτα του στην φαντασια με την μπιρμπιλη και τις εξαγγελιες του οτι επιτελους οι παραλιες της αθηνας ελευθερωνονται και αποδιδονται στους πολιτες της πολης....Καλό μπάνιο λοιπόν.
Αλί από εμάς νταουντάουν Άθενς...
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΦωτιά στα τόπια λαίμαι.... Ο χοντρός θα πρέπει πλέον να δώσει κώλο για να γυρίσει η τρόικα πίσω.
Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Σοσιαλισμός και βαρβαρότητα τελικά.
ΥΓ. γιωργάκη ποιοι θα κρατήσουν τελικά το πόπολο για να προλάβεις να μπεις στο ελικόπτερο;
Τραμουντάνα πρέπει να συγκληθεί εκτάκτως η ΥΠΟΓΑ. Βλέπεις ο "οχτρός" οργανώνεται.
Γκαμπαντούδες, πουρέηντζερς, Άγιοι και λοιπαί δυνάμεις θα συνεδριάσουν συντόμως!
Χρειάζεται επαγρύπνησις!
μαλιστα,μαλιστα.....
αντε να μας το πουνε να τελειωνουμε επιτελους
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ