1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχακάνε ό,τι καταλαβαίνεις Ζήκο
αααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχακάνε ό,τι καταλαβαίνεις Ζήκο
Ντάξει, μιλάω πάντα για κοινούς θνητούς, ημίθεοι και άγιοι έχετε το ακαταλόγιστο.
Δεν ξερω κανέναν που να εχει πληρώσει μη παραγωγικό οικοδόμο.
Εσυ ψυχοπονιάρη μου εχεις πληρώσει οικοδόμο που δεν ήρθε στο γιαπί? εχεις πληρώσει κομμώτρια χωρίς να σε κουρέψει?
Γιατί ο Βενιζέλος πέτυχε
αυτό που δεν πέτυχαν όλοι οι Σουλτάνοι των Οθωμανών.
Να ξεριζώσει τους έλληνες από τη Μ.Ασία.
Σου αρκεί αυτό ;
Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες που ειμαι σιγουρος οτι θα λετε μαλακιες.
Απλα θα προτεινω αυτο που πιστευω ως τροπο αντιδρασης.
Ας σταματησουν ΟΛΟΙ να πληρωνουν το γαμημενο ΦΠΑ. Αν δεν εχουν εσοδα θα πρεπει να αλλαξουν τακτικη.
Τι θα κανουν δηλαδη θα μας βαλουν ολους φυλακη?!
Ισως τοτε καλυτερα θα μας ταιζουν, ποτιζουν και στεγαζουν τσαμπα.![]()
Τι λες ρε παπαρα και εσυ..!Δλδ καποιος δουλεψε στην ζωη του και καταφερε να αποκτησει 2 σπιτια με την προοπτικη να ζει απο αυτα η να εχει μια καλυτερη ζωη ποιο ανετη...πρεπει να τα δωσει στο κρατος που δεν του προσφέρει τπτ αντιθέτος τον φορολογει και με 40% δεν του δινει ελαφρυντικο σε περιπτωση μη εισπραξεις του ενοικιου..κτλπ να ερθει ρωρα να του πει ΔΩΣΜΟΥ ΞΑΝΑ..?Αυτο δεν ειναι ζηλεια ειναι ΚΑΚΙΑ γιατι μονο ενας τεμπελης κομπλεξικος και γενικά αχριστος στην ζωη του θα ελεγε κατι τετοιο...!Αλλα να ξερεις αυτος θα εχει να φαε αυριο εσυ και ο καθενας σαν εσας....θα παρει τα @@ του.
Μην πληρωσει κανενας μας. Συννενοηθειτε με τους γειτονους σας ή αν μενετε σε πολυκατοικιες με τους αλλους κατοικους και μη τους δινεται ουτε μισο ευρω. Οταν ερθουν οι υπαλληλοι της ΔΕΗ εξηγιστε τους την αποφαση σας και διωξτε τους. Αν επιμενουν σαπιστε τους στο ξυλο για παραδειγματισμο. Αν ολοι μας αποφασισουμε να αντιδρασουμε δυναμικα, αυτο το μετρο θα ειναι η αρχη του τελους για τα ΠΑΣΟΚια.
δεν πειράζει που είσαι μαλάκας.
πειράζει που είσαι δεξιός μαλακας σαν και τους ακραιφνείς πασόκους.
τέλος συζήτησης
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ...
Αρε ζουλαπι τις εχεις τις καβατζες σου για αυτο το παιζεις ανετος και πουλας ειρωνια. Αλλα κι εγω τις εχω και μπορει να ειμαι και σε καλυτερη μοιρα απο σενα. ;) Η διαφορα μας ειναι οτι εμενα μ΄ενδιαφερει και η κατασταση των συμπολιτων μου. Εγω θελω να εχουν και οι συγγενεις, οι φιλοι, οι γειτονες, οι συχωριανοι μου. Θελω να βλεπω γελαστα προσωπα γυρω μου κι οχι κατεβασμενα κεφαλια. Γιατι ετσι ειμαι καλα. Αλλα οπως παει η κατασταση, αν δεν υπαρχει οργανωμενη αντιδραση, μερα με τη μερα θα βλεπουμε ολο και περισοτερους αστεγους, σπιτια χωρις ρευμα και απελπισμενους να αυτοπυρπολουνται εξω απο τραπεζες. Εσενα προφανως σου αρκει που εχεις ακομα για μια τσαρκα στη Φυλης και μακαρι να εχεις για παντα. Αλλα, ευτυχως δεν ολοι οπως εσυ. Οσο για το τι πινω τα εχω γραψει αρκετες φορες. Μην επαναλαμβανομαστε και κατανταμε κουραστικοι.
δηλαδή ρε παραλίμνιε θα γελάσει το χείλη του χείτονα αν πλακώσεις στις φάπες έναν υπάλληλο που θα έρθει να του κόψει το ρεύμα ??? και που πιθανόν ο υπάλληλος αυτός να είναι γείτονας?
ΠΑΝΤΩΣ τον δεητζη που εκοψε το ρευμα του γερου αν.πολεμου στην κρητη και ειπε εκανα απλα την δουλεια μου,τον γαμουσα ανετα...δηλαδή ρε παραλίμνιε θα γελάσει το χείλη του χείτονα αν πλακώσεις στις φάπες έναν υπάλληλο που θα έρθει να του κόψει το ρεύμα ??? και που πιθανόν ο υπάλληλος αυτός να είναι γείτονας?
Δεν ξερω αν θα γελασει, αλλα θα εχει ρευμα. Οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι για ολους, ακομα και για οσους εχουμε τις καβατζες μας. Η κυβερνηση εχει κυριξει πολεμο στο λαο. Και οι υπαλληλοι της ΔΕΗ, οπως ολοι πρεπει να διαλεξουν στρατοπεδο.
Αρε ζουλαπι τις εχεις τις καβατζες σου για αυτο το παιζεις ανετος και πουλας ειρωνια. Αλλα κι εγω τις εχω και μπορει να ειμαι και σε καλυτερη μοιρα απο σενα. ;) Η διαφορα μας ειναι οτι εμενα μ΄ενδιαφερει και η κατασταση των συμπολιτων μου. Εγω θελω να εχουν και οι συγγενεις, οι φιλοι, οι γειτονες, οι συχωριανοι μου. Θελω να βλεπω γελαστα προσωπα γυρω μου κι οχι κατεβασμενα κεφαλια. Γιατι ετσι ειμαι καλα.
Αρε ζουλαπι τις εχεις τις καβατζες σου για αυτο το παιζεις ανετος και πουλας ειρωνια. Αλλα κι εγω τις εχω και μπορει να ειμαι και σε καλυτερη μοιρα απο σενα. ;) Η διαφορα μας ειναι οτι εμενα μ΄ενδιαφερει και η κατασταση των συμπολιτων μου. Εγω θελω να εχουν και οι συγγενεις, οι φιλοι, οι γειτονες, οι συχωριανοι μου. Θελω να βλεπω γελαστα προσωπα γυρω μου κι οχι κατεβασμενα κεφαλια. Γιατι ετσι ειμαι καλα. Αλλα οπως παει η κατασταση, αν δεν υπαρχει οργανωμενη αντιδραση, μερα με τη μερα θα βλεπουμε ολο και περισοτερους αστεγους, σπιτια χωρις ρευμα και απελπισμενους να αυτοπυρπολουνται εξω απο τραπεζες. Εσενα προφανως σου αρκει που εχεις ακομα για μια τσαρκα στη Φυλης και μακαρι να εχεις για παντα. Αλλα, ευτυχως δεν ολοι οπως εσυ. Οσο για το τι πινω τα εχω γραψει αρκετες φορες. Μην επαναλαμβανομαστε και κατανταμε κουραστικοι.
Έτσι ρε μάγκα..
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ λεγεται ρε συ τραμου ,οχι μεταφορα δυστυχιας.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝ,που οι αποφασεις ειναι ασπρο-μαυρο,ΜΑΖΙ η ΑΠΕΝΑΝΤΙ....
Τα συμπεράσματα για τις καβάντζες μου είναι ανεδαφικά.
Προτείνεις να ξυλοκοπήσεις υπάλληλο της ΔΕΗ. Ό, τι να' ναι. Λες και μόνο θα ξυλοκοπείς. Λες και αυτός θα καθίσει σαν το Χριστό να τις τρώει. Κάνε αυτό που λες αλλά να ξέρεις ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη του να τις φας κι εσύ. ΕΚΕΙ πήγαινε το "πες μας τί πίνεις".
Α, και κάτι άλλο... Αυτός θα ξέρει πού μένεις. Και να τις φάει, και να νικήσεις στην πρώτη μάχη, ξέρει.
Κάμνε το λοιπόν τις αναγωγές σου που λέει και ο κρυφόγαυρος...