Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  το Νο 4 "γαμω" ταιριαζει γαντι

παρακατ'

Στον ίδιο γαμωλαό και στην ίδια πατρίδα ανήκεις κι εσύ.

Και όλοι έτσι; Πορνόπαποι, υπερμύες, θείες, Ισιδώρες, ενές, νατσοσκασκάδες, σουασίξηδες και μην ξεχνάω και κανέναν να με συγχωρήσει.

Και κάτι τελευταίο αγκάπημο. Ντεν πσιφισα εγκω Πα.Σο.Κ το 2009. Ντεν είμαι εγκώ γκαμωλαός...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λογική συζήτηση τα περί εξεύρεσης λύσης μέσω εκλογών, έτσι??
Καλά, ότι πεις..

Μπαααααααααααααααααααα! Μην διαστρέφεις τα νοήματα μουρό μου.

Λέγαμε για αυτά που προτείνεις ΕΣΥ! Και εγώ ρωτούσα τα αυτονόητα. ΟΚ, όχι λαός, όχι Βουλή. Ποιός θα βγάζει τον κυβερνήτη, ποσο θα παραμένει τί εξουσίες θα έχει. Εν γένει ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; Τί τρόπο διακυβέρνησης; Κάτι θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εν γένει ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; Τί τρόπο διακυβέρνησης; Κάτι θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.
Είναι δυνατόν να ρωτάς κάποιον τι προτείνεις τη στιγμή που είναι εναντίον αυτής καθαυτής της λέξης πολίτευμα, τάξη, ασφάλεια, χρηστά ήθη κ.ο.κ. :rolleyes:

Θα μου πεις τσάμπα είναι το ποστάρισμα στο Internet, οπότε εντάξει πάω πάσο. :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Στον ίδιο γαμωλαό και στην ίδια πατρίδα ανήκεις κι εσύ.

ειμαι απογονος του μπραιμη,στα αρχιδια μ''''''

Και κάτι τελευταίο αγκάπημο. Ντεν πσιφισα εγκω Πα.Σο.Κ το 2009. Ντεν είμαι εγκώ γκαμωλαός...

αγκαπημο,αξιαγκαπητος εισαι που επιμενεις να ψηφιζεις παθητικα τοσα χρονια και εισαι
 ακομα το σπουπιδι της ευρωπης,χειροτερα και απο τοτε που ξεκινησες να ψηφιζεις

οποια παραδοχη!!!!!

αξιολυπητος και παθητικος

δεν κανεις το επομενο λογικο βημα

τι να σου κανω εγω????

στις επομενες ψηφισε τον αντωνακη να φτιαξει τα πραματα

Επισκέπτης
Μπαααααααααααααααααααα! Μην διαστρέφεις τα νοήματα μουρό μου.

Λέγαμε για αυτά που προτείνεις ΕΣΥ! Και εγώ ρωτούσα τα αυτονόητα. ΟΚ, όχι λαός, όχι Βουλή. Ποιός θα βγάζει τον κυβερνήτη, ποσο θα παραμένει τί εξουσίες θα έχει. Εν γένει ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; Τί τρόπο διακυβέρνησης; Κάτι θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Πολλά λέμε.
Για την ακρίβεια πολλά είπαμε. Μας έφαγαν τα λόγια.
Μιλάμε εδώ,μιλάει ο κυρίαρχος λαός στην κάλπη, μιλάει η δημοκρατία, χορτάσαμε λόγια.
Τα φροντιστήρια τελείωσαν, όποιος πέρασε πέρασε κι όποιος κόπηκε κόπηκε..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αγκαπημο,αξιαγκαπητος εισαι που επιμενεις να ψηφιζεις παθητικα τοσα χρονια και εισαι

οποια παραδοχη!!!!!

τι να σου κανω εγω????

γκαμπούλη .. οι καλύτεροι άνθρωποι που θα βρούμε αφου διωξουμε/κρεμάσουμε/σουβλίσουμε τους πολιτικούς και τους παρατρεχάμενους που είναι τώρα???

στην γυάλα τους έχετε? γιατί δεν εμφανίζονται πουθενά?? γιατί δεν είναι μπροστάρηδες στους αγώνες ??

και ποιοί είναι αυτοί τελικά??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 υπαρχουν οι "καλυτεροι",ειναι αγνωστοι,ειναι πεταμενοι απο το συστημα

τι θες δηλαδη??

ονοματα???

εεεε δεν υπάρχει κανένα??? τι διάολο... τόσο χαμένοι είναι στα βαθιά? και γιατί δεν είναι μπροστά μπροστά στον "αγώνα"?...

εντιτ.. και το λέω αυτό γιατί και ο Λένιν εκ του ασφαλούς έκανε την επανάσταση του .. από το εξωτερικό  ;)

Επισκέπτης
γκαμπούλη .. οι καλύτεροι άνθρωποι που θα βρούμε αφου διωξουμε/κρεμάσουμε/σουβλίσουμε τους πολιτικούς και τους παρατρεχάμενους που είναι τώρα???

στην γυάλα τους έχετε? γιατί δεν εμφανίζονται πουθενά?? γιατί δεν είναι μπροστάρηδες στους αγώνες ??

Είπαμε.
Μέχρι τώρα κανείς δεν μπορούσε να διακριθεί
αν δεν είχε αριστερές περγαμηνές
και δεν ήταν αρεστός στα ΜΜΕ Λαμπράκη, Μπόμπολα, Αλαφούζου .

Μόλις φύγουν αυτά τα καρκινώματα
θα διαπρέψουν οι άριστοι
σωτήρες του έθνους.
Μέχρι τωρα διέπρεπαν οι άχρηστοι.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πολλά λέμε.
Για την ακρίβεια πολλά είπαμε. Μας έφαγαν τα λόγια.
Μιλάμε εδώ,μιλάει ο κυρίαρχος λαός στην κάλπη, μιλάει η δημοκρατία, χορτάσαμε λόγια.
Τα φροντιστήρια τελείωσαν, όποιος πέρασε πέρασε κι όποιος κόπηκε κόπηκε..

Κύριε-κύριε-κυρ'-κυρ'-κυρ'-κυρ'-κυρ'-κυρ'-κυρ'-κυρ'-κυρ'-κυρ'-κυρ'!

Βρήκα τί έχετε στο μυαλό σας! Λίγο digging χρειάστηκε!

The clan's are marching 'gainst the law
Bagpipers play the tunes of war
Death or glory will I find
Rebellion on my mind

Πέρασα-πέρασα;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Tramountana ΕΣΥ φταις για αυτό!

οποια παραδοχη!!!!!

τι να σου κανω εγω????

Και ξεφτίλα και ρόμπα ξεκούμπωτη της Ευρώπης είμαι. Και όλου του κόσμου. Και για την τσαπού καβάλα. Με έχει πάρει πρέφα όλη η Γη εάν όχι όλος ο δυτικός κόσμος. Τώρα δλδ που με πήρε πρέπει να διαλύσω και ό, τι καλό έχει γίνει; Να επιστρέψω σε κατάσταση μετά τον εμφύλιο;

Γιατί θέλεις ΆΛΜΑΤΑ προς τα πίσω; Αυτό δεν καταλαβαίνω...

Αλλά τί να λέμε; Πεταμένα λεφτά είμαι.

Δε Νομίζω Τάκη...

Αν και η ψήφος είναι μυστική...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Tramountana ΕΣΥ φταις για αυτό!

γιατί φταίω ρε... τι περίμενες από απόγονο του Μπραιμη????
Και ξεφτίλα και ρόμπα ξεκούμπωτης της Ευρώπης είμαι. Και όλου του κόσμου. Και για την τσαπού καβάλα. Με έχει πάρει πρέφα όλη η Γη εάν όχι όλος ο δυτικός κόσμος. Τώρα δλδ που με πήρε πρέπει να διαλύσω και ό, τι καλό έχει γίνει; Να επιστρέψω σε κατάσταση μετά τον εμφύλιο;
Γιατί θέλεις ΆΛΜΑΤΑ προς τα πίσω; Αυτό δεν καταλαβαίνω...
Αλλά τί να λέμε; Πεταμένα λεφτά είμαι.
Δε Νομίζω Τάκη...
Αν και η ψήφος είναι μυστική...

λάθος κάνεις.. δεν θα επιστρέψεις στην εποχή μετά τον εμφύλιο.. αν γίνουν αυτά που οι γνωστοί κυριοι γκάμπα,νάτσο,υπερπόντικες κλπκλπκλπ λένε μάλλον για την λίθινη εποχή βλέπω να επιστρεφουμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
να ένας σωστός τρόπος αντίδρασης φιλήσυχε

"Πετροπόλεμος μεταξύ αγανακτισμένων γονέων και καταληψιών μαθητών σημειώθηκε στο 13ο Γυμνάσιο Πάτρας. Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, κάποιοι γονείς που ήθελαν να λήξει η κατάληξη, ύστερα από έντονες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα διαβουλεύσεις, και αφού προηγήθηκε ένταση με τους καταληψίες, έφθασαν στο σημείο να προσπαθούν να σπάσουν με πένσες τις κλειδαριές.

Στη συνέχεια πέταξαν ακόμη και πέτρες. Οι μαθητές απείλησαν πως θα κινηθούν δικαστικά εναντίον των γονέων."

ΥΓ πολύ μου άρεσε αυτό  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: απειλούν κιόλας.. φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εεεε δεν υπάρχει κανένα??? τι διάολο... τόσο χαμένοι είναι στα βαθιά? και γιατί δεν είναι μπροστά μπροστά στον "αγώνα"?...

Τι; Δεν είδατε τον Μάκη μας; Τον αγόραρό μας; Τον Ψωμιάδη μάς; Αφού το δήλωσε ευθαρσώς ότι είναι πολιτικός κρατούμενος.

Άμα τα κανάλια "παίζουν" αυτή την δήλωση στο κεντρικό τους δελτίο, αντιλαμβάνεστε νομίζω τα υπόλοιπα...

εντιτ.. και το λέω αυτό γιατί και ο Λένιν εκ του ασφαλούς έκανε την επανάσταση του .. από το εξωτερικό  ;)

Αληθές. Μόνο που δεν την "έκανε" την "οργάνωσε". Αυτό μου θυμίζει βέβαια μέρες δικτατορίας πού κάποιοι Κώστηδες στο Παρίσι, κάποιος Ανδρέας στην Σουηδία και στις Η.Π.Α, κάποιος Άκης και κάποια Ντόρα στην Γερμανία, έκαμναν αντίσταση, ομού βέβαια με κάποιους άλλους, που κατά τύχη (αυτοί οι άλλοι) ήταν όλοι στο εξωτερικό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
να ένας σωστός τρόπος αντίδρασης φιλήσυχε

"Πετροπόλεμος μεταξύ αγανακτισμένων γονέων και καταληψιών μαθητών σημειώθηκε στο 13ο Γυμνάσιο Πάτρας. Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, κάποιοι γονείς που ήθελαν να λήξει η κατάληξη, ύστερα από έντονες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα διαβουλεύσεις, και αφού προηγήθηκε ένταση με τους καταληψίες, έφθασαν στο σημείο να προσπαθούν να σπάσουν με πένσες τις κλειδαριές.

Στη συνέχεια πέταξαν ακόμη και πέτρες. Οι μαθητές απείλησαν πως θα κινηθούν δικαστικά εναντίον των γονέων."

ΥΓ πολύ μου άρεσε αυτό  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: απειλούν κιόλας.. φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης 
Συμφωνω απολυτα. Οι μαθητες να πανε τους γονεις στα δικαστηρια.
Γουσταρω!
Ετσι, για να καμαρωνουν οι γονεις τα κωλοπαιδα που εβγαλαν, που στα 14-15 τους εμαθαν και τι ειναι η καταληψη, αντι να κοιταξουν να ξεστραβωθουν να ανοιξουν κανενα βιβλιο. Αλλά βεβαια. Επεσε καμια σφαλιαρα οταν επρεπε? Οχι. Στα αρχιδια τους των γονιων. Να τα λουστουνε τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom