Επισκέπτης
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Αφου ρε μαλακα δεν βγαίνουν αυτά που λες. Δεν υποστηρίζονται σε λογική συζήτηση, τί τα γράφεις;
Λογική συζήτηση τα περί εξεύρεσης λύσης μέσω εκλογών, έτσι??
Καλά, ότι πεις..
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Αφου ρε μαλακα δεν βγαίνουν αυτά που λες. Δεν υποστηρίζονται σε λογική συζήτηση, τί τα γράφεις;
Καλά, ότι πεις..
το Νο 4 "γαμω" ταιριαζει γαντι
παρακατ'
Καλά, ότι πεις..
σε αφηνω να επιλεξεις και την ετικετα....
Είναι δυνατόν να ρωτάς κάποιον τι προτείνεις τη στιγμή που είναι εναντίον αυτής καθαυτής της λέξης πολίτευμα, τάξη, ασφάλεια, χρηστά ήθη κ.ο.κ.Εν γένει ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; Τί τρόπο διακυβέρνησης; Κάτι θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.
Στον ίδιο γαμωλαό και στην ίδια πατρίδα ανήκεις κι εσύ.
Και κάτι τελευταίο αγκάπημο. Ντεν πσιφισα εγκω Πα.Σο.Κ το 2009. Ντεν είμαι εγκώ γκαμωλαός...
Μπαααααααααααααααααααα! Μην διαστρέφεις τα νοήματα μουρό μου.
Λέγαμε για αυτά που προτείνεις ΕΣΥ! Και εγώ ρωτούσα τα αυτονόητα. ΟΚ, όχι λαός, όχι Βουλή. Ποιός θα βγάζει τον κυβερνήτη, ποσο θα παραμένει τί εξουσίες θα έχει. Εν γένει ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; Τί τρόπο διακυβέρνησης; Κάτι θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.
γκαμπούλη ακόμη περιμένω απάντηση σε αυτό
μπάλα κερκίδα ???
ειμαι απογονος του μπραιμη,στα αρχιδια μ''''''
αγκαπημο,αξιαγκαπητος εισαι που επιμενεις να ψηφιζεις παθητικα τοσα χρονια και εισαι
ακομα το σπουπιδι της ευρωπης,χειροτερα και απο τοτε που ξεκινησες να ψηφιζεις
οποια παραδοχη!!!!!
αξιολυπητος και παθητικος
δεν κανεις το επομενο λογικο βημα
τι να σου κανω εγω????
στις επομενες ψηφισε τον αντωνακη να φτιαξει τα πραματα
υπαρχουν οι "καλυτεροι",ειναι αγνωστοι,ειναι πεταμενοι απο το συστημα
τι θες δηλαδη??
ονοματα???
γκαμπούλη .. οι καλύτεροι άνθρωποι που θα βρούμε αφου διωξουμε/κρεμάσουμε/σουβλίσουμε τους πολιτικούς και τους παρατρεχάμενους που είναι τώρα???
στην γυάλα τους έχετε? γιατί δεν εμφανίζονται πουθενά?? γιατί δεν είναι μπροστάρηδες στους αγώνες ??
Πολλά λέμε.
Για την ακρίβεια πολλά είπαμε. Μας έφαγαν τα λόγια.
Μιλάμε εδώ,μιλάει ο κυρίαρχος λαός στην κάλπη, μιλάει η δημοκρατία, χορτάσαμε λόγια.
Τα φροντιστήρια τελείωσαν, όποιος πέρασε πέρασε κι όποιος κόπηκε κόπηκε..
Ρε μην ασχολείσαι λέμε.Πέρασα-πέρασα;
ειμαι απογονος του μπραιμη,στα αρχιδια μ''''''
αγκαπημο,αξιαγκαπητος εισαι που επιμενεις να ψηφιζεις παθητικα τοσα χρονια και εισαι
ακομα το σπουπιδι της ευρωπης,χειροτερα και απο τοτε που ξεκινησες να ψηφιζεις
οποια παραδοχη!!!!!
αξιολυπητος και παθητικος
δεν κανεις το επομενο λογικο βημα
τι να σου κανω εγω????
στις επομενες ψηφισε τον αντωνακη να φτιαξει τα πραματα
Tramountana ΕΣΥ φταις για αυτό!
γιατί φταίω ρε... τι περίμενες από απόγονο του Μπραιμη????
Και ξεφτίλα και ρόμπα ξεκούμπωτης της Ευρώπης είμαι. Και όλου του κόσμου. Και για την τσαπού καβάλα. Με έχει πάρει πρέφα όλη η Γη εάν όχι όλος ο δυτικός κόσμος. Τώρα δλδ που με πήρε πρέπει να διαλύσω και ό, τι καλό έχει γίνει; Να επιστρέψω σε κατάσταση μετά τον εμφύλιο;
Γιατί θέλεις ΆΛΜΑΤΑ προς τα πίσω; Αυτό δεν καταλαβαίνω...
Αλλά τί να λέμε; Πεταμένα λεφτά είμαι.
Δε Νομίζω Τάκη...
Αν και η ψήφος είναι μυστική...
εεεε δεν υπάρχει κανένα??? τι διάολο... τόσο χαμένοι είναι στα βαθιά? και γιατί δεν είναι μπροστά μπροστά στον "αγώνα"?...
εντιτ.. και το λέω αυτό γιατί και ο Λένιν εκ του ασφαλούς έκανε την επανάσταση του .. από το εξωτερικό ;)
Συμφωνω απολυτα. Οι μαθητες να πανε τους γονεις στα δικαστηρια.να ένας σωστός τρόπος αντίδρασης φιλήσυχε
"Πετροπόλεμος μεταξύ αγανακτισμένων γονέων και καταληψιών μαθητών σημειώθηκε στο 13ο Γυμνάσιο Πάτρας. Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, κάποιοι γονείς που ήθελαν να λήξει η κατάληξη, ύστερα από έντονες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα διαβουλεύσεις, και αφού προηγήθηκε ένταση με τους καταληψίες, έφθασαν στο σημείο να προσπαθούν να σπάσουν με πένσες τις κλειδαριές.
Στη συνέχεια πέταξαν ακόμη και πέτρες. Οι μαθητές απείλησαν πως θα κινηθούν δικαστικά εναντίον των γονέων."
ΥΓ πολύ μου άρεσε αυτό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απειλούν κιόλας.. φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης