Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αααααααααααααααααααα
τωρα έρχεσαι στα λόγια μου φιλαράκι.

αυτά που έλεγα περί ελέγχων που ΔΕ γίνονται στη Γλυφάδα που κάποιοι τρώνε με χρυσά κουτάλια (ΚΛΕΜΜΕΝΑ).

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα διαφωνήσω... Κάθε άλλο, αυτοί που έβγαλαν κάποια λεφτά και την είδαν καπετάν γαμάω νομίζοντας ότι αυτό θα διαρκέσει για πάντα είναι αυτοί που σήμερα υποφέρουν περισσότερο...
Από κει και πέρα όμως ο καθένας ασφαλώς μπορεί να ξοδευει τα λεφτά του όπου θέλει αλλά δεν μπορεί να καταλογίζει σε τρίτους ή στο κράτος τις δικές του άστοχες επιλογές...
Τώρα η "τάξη" είναι κάτι μεταβαλλόμενο και σε μια πολύπλοκη, δυναμική κοινωνία του 21ου αιώνα και είναι μάλλον άστοχο να τα βλέπουμε όλα σαν σύγκρουση κακών αστών με αγνούς προλετάριους....
Όπως επίσης άστοχο είναι να μιλάμε για καπιταλισμό σε μια χώρα που ακόμη και σήμερα εφαρμόζει αποτυχημένες σοσιαλίζουσες συνταγές για να ξεφύγει από την κρίση που δημιούργησαν ακριβώς οι σοσιαλίζουσες αυτές συνταγές...
Χαίρομαι που συμφωνούμε στο πρώτο σκέλος. Ωστόσο δεν ξέρω και πολύ κόσμο (που να ξέρω θα μου πείς εδω στην μακρινή τσιάπας που βρίσκομαι και με το δίκιο σου) που να τα έφαγε σε διασκεδάσεις και πολυτέλειες και να τα ρίχνει σε τρίτους. Ότι το κράτος και οι θεσμοί του έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη το θεωρώ αυτονόητο, καθώς μιλάμε για τη διαχείριση του κρατικού κουρμπανα. Ο περισσότερος κόσμος που ξέρω είναι σαν τους χαρακτήρες της διαφήμισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το έτος καταπολέμησης της φτώχειας. Ξέρεις που περπατάν στο δρόμο και κάνουν υπολογισμούς για τα πάγια έξοδα τους. Δεν είμαι καλός σε τέτοια αλλιως θα έψαχνα να σου τη βάλω και σε λίνκ (τη διαφήμιση εννοω χλωμό πρόσωπο :grin:).
Όσο για τις τάξεις είναι δεδομένες και χωρίς χαρακτηρισμούς (καλοι οι μεν, κακοί οι δε). Υπάρχει η Άρχουσα τάξη και οι Προλετάριοι. Οι Αστοι είναι αυτό που λέμε η μεσαία τάξη την οποία πάνε να αφανίσουνε με την συναίνεση της.
Ο δε καπιταλισμός ξέρεις καλά πως λειτουργεί πολύ καλύτερα υπό "σοσιαλιστικές" συνθήκες... Όσο για την Ελλάδα σου το έγραψα και νωρίτερα χλωμό μου πρόσωπο αλλα το προσπέρασες. Είστε ακόμα σε πρώϊμα μαθήματα Δημοκρατίας.
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!

Υ.Γ. @ ΕναΜηΕπιθυμητο χλωμό πρόσωπο
Όλοι οι παραγωγικοί έλληνες είναι ευπρόσδεκτοι στην Τσιάπας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σαφώς.
αλλά το σύστημα ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ βγάζοντας φωτογραφίες απο συνταξιουχουε μούφες αλλά εκτελώντας στα 6 μέτρα αυτους που δημιούργησαν αυτότο σύστημα.
και ξέρουμε όλοι ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

Σε πρώτη φάση, στις επόμενες εκλογές, στείλε τους σπίτι τους, α λα τούρκα...Αρκετά πιο απλό και πιο αναίμακτο. Άσε που αν απειληθεί η ζωή τους μπορεί να δώσουν καμια λίστα με τα ρουσφέτια που έκαναν και άντε μετά να καθαρίσεις τόσο κόσμο...
Μετά βλέπουμε για εκτελέσεις.

Επισκέπτης
Kαι πούτσα στα λαμόγια που τα προκάλεσαν. Αλλά και να διορθωθούν τα όσα προκάλεσαν. Ότι τα προκάλεσαν κάποια λαμόγια άξια για αγχόνη, δε πάει να πει πως τα όσα προκάλεσαν πρέπει να ταλανίζουν το λαό εσαεί...

Μόνο για τη διόρθωση γίνεται κουβέντα όμως. Για την αγχόνη τίποτα.
Κατά τη  γνώμη μου,όσο και να τιμωρήσεις τους ψηφοφόρους με τα μεγάλα σόγια αν δε στήσεις τα ικριώματα στον άγνωστο μπροστά, έτσι ώστε να τα βλέπουν μπαίνοντας στη βουλή οι επόμενοι "εθνοσωτήρες" αφού πρώτα έχεις κρεμάσει τους τωρινούς, θα έχεις τα ίδια και τα ίδια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σε πρώτη φάση, στις επόμενες εκλογές, στείλε τους σπίτι τους, α λα τούρκα...Αρκετά πιο απλό και πιο αναίμακτο. Άσε που αν απειληθεί η ζωή τους μπορεί να δώσουν καμια λίστα με τα ρουσφέτια που έκαναν και άντε μετά να καθαρίσεις τόσο κόσμο...
Μετά βλέπουμε για εκτελέσεις.
όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

τους έστειλα πολλές φορές σπίτι τους αλλά ξαναγυρνάνε ενίοτε και με γόνους.

νομίζω ότι η μόνη επιλογή που μου έχει μείνει είναι η εκτέλεση. :zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μόνο για τη διόρθωση γίνεται κουβέντα όμως. Για την αγχόνη τίποτα.
Κατά τη  γνώμη μου,όσο και να τιμωρήσεις τους ψηφοφόρους με τα μεγάλα σόγια αν δε στήσεις τα ικριώματα στον άγνωστο μπροστά, έτσι ώστε να τα βλέπουν μπαίνοντας στη βουλή οι επόμενοι "εθνοσωτήρες" αφού πρώτα έχεις κρεμάσει τους τωρινούς, θα έχεις τα ίδια και τα ίδια..
egkzactly.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Σιγά μην σε βάλουν να δώσεις και την χαριστική βολή.

Γιατί κανένα αυτοτραυτισμό θα έχουμε......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χαίρομαι που συμφωνούμε στο πρώτο σκέλος. Ωστόσο δεν ξέρω και πολύ κόσμο (που να ξέρω θα μου πείς εδω στην μακρινή τσιάπας που βρίσκομαι και με το δίκιο σου) που να τα έφαγε σε διασκεδάσεις και πολυτέλειες και να τα ρίχνει σε τρίτους. Ότι το κράτος και οι θεσμοί του έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη το θεωρώ αυτονόητο, καθώς μιλάμε για τη διαχείριση του κρατικού κουρμπανα. Ο περισσότερος κόσμος που ξέρω είναι σαν τους χαρακτήρες της διαφήμισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το έτος καταπολέμησης της φτώχειας. Ξέρεις που περπατάν στο δρόμο και κάνουν υπολογισμούς για τα πάγια έξοδα τους. Δεν είμαι καλός σε τέτοια αλλιως θα έψαχνα να σου τη βάλω και σε λίνκ (τη διαφήμιση εννοω χλωμό πρόσωπο :grin:).
Όσο για τις τάξεις είναι δεδομένες και χωρίς χαρακτηρισμούς (καλοι οι μεν, κακοί οι δε). Υπάρχει η Άρχουσα τάξη και οι Προλετάριοι. Οι Αστοι είναι αυτό που λέμε η μεσαία τάξη την οποία πάνε να αφανίσουνε με την συναίνεση της.
Ο δε καπιταλισμός ξέρεις καλά πως λειτουργεί πολύ καλύτερα υπό "σοσιαλιστικές" συνθήκες... Όσο για την Ελλάδα σου το έγραψα και νωρίτερα χλωμό μου πρόσωπο αλλα το προσπέρασες. Είστε ακόμα σε πρώϊμα μαθήματα Δημοκρατίας.
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!

Υ.Γ. @ ΕναΜηΕπιθυμητο χλωμό πρόσωπο
Όλοι οι παραγωγικοί έλληνες είναι ευπρόσδεκτοι στην Τσιάπας

Την έχω δει τη διαφήμιση...
Και τα βλέπω στην πραγματικότητα από πολύ κοντά...
Φέσια, ακάλυπτες, απολύσεις, εξώσεις, κόσμος με σκυμμένο κεφάλι...Άσχημες καταστάσεις.
Μα αν θέλουμε να αλλάξουμε όλα αυτά, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τί έφταιξε και να βρούμε λύση...
Η οργή καλή είναι αλλά συνήθως σε γυρνάει πιο πίσω από εκεί που ξεκίνησες...
Όσο για τις τάξεις, θα επιμείνω λίγο, είναι και η γνωστή μου δυσπιστία στις μαρξιστικές αναλύσεις...
Μια πολύπλοκη, σύνθετη κοινωνική πραγματικότητα είναι αρκετά δύσκολο να ερμηνευθεί με μέτρα και σταθμά του 19ου αιώνα... Γνώμη μου, μπορεί να κάνω και λάθος.
Και όχι, δεν προσπέρασα αυτό που έγραψες, τουναντίον, ανέκαθεν διαβαζα με προσοχή τα γραφόμενά σου.
Ναι, στη δημοκρατία είμαστε αρκετά πίσω...Κυρίως διότι ταυτίσαμε την παρανομία με δημοκρατική κατάκτηση...Και την έννοια του δικαίου με το ατομικό καθαρά συμφέρον.
Καλό σαβ/κο σε σένα, την σκουωου και τα παπουζ!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ενας δεν βρεθηκε να κανει μια προταση. Κανεις μα κανεις δεν σκεφτηκε έναν τροπο αντιδρασης.
Ο Μίκης έγραψε ολόκληρο βιβλίο - ξέρεις το ποσοστό που πήρε στην επικράτεια η κίνηση; ;) Να μη μιλήσω για την πλατεία καλύτερα. :rolleyes:

Κι οσοι δεν ειναι "παραγωγικοι" στον καιαδα ? Καποια προταση για να μην πληρωνουμε τον μπενυ και την παρεα του ?
Είναι διαφορετικό να λες δεν πληρώνω, από το δεν έχω να πληρώσω. Αν δεν έχεις (πραγμματικά όμως), απλά δεν. Εσύ όμως έχω την εντύπωση ότι είσαι στην 1η κατηγορία, άρα τι λες να κάνεις; :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ο Μίκης έγραψε ολόκληρο βιβλίο - ξέρεις το ποσοστό που πήρε στην επικράτεια η κίνηση; ;) Να μη μιλήσω για την πλατεία καλύτερα. :rolleyes:
Είναι διαφορετικό να λες δεν πληρώνω, από το δεν έχω να πληρώσω. Αν δεν έχεις (πραγμματικά όμως), απλά δεν. Εσύ όμως έχω την εντύπωση ότι είσσαι στην 1η κατηγορία άρα, τι λες να κάνεις; :rolleyes:

δεν ξέρω εάν έχει ο παραλίμνιος εγώ πάντως που έχω λέω να πληρώσουν πρώτα τα μουνιά που μου παιρναν 15 χρόνια 300 χιλιάρικα εφορία και ΙΚΑ και τώρα μου λένε οτι ούτε σύνταξη θα πάρω ουτε νοσοκομείο μπορώ να πάω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Από εσάς ίσως, από εμάς όχι..

Ντάξει, μιλάω πάντα για κοινούς θνητούς, ημίθεοι και άγιοι έχετε το ακαταλόγιστο.

όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

τους έστειλα πολλές φορές σπίτι τους αλλά ξαναγυρνάνε ενίοτε και με γόνους.

νομίζω ότι η μόνη επιλογή που μου έχει μείνει είναι η εκτέλεση. :zfuck:

Όχι τύπε, δεν τους έστειλες (ως λαός)...
Και ψήφισες και τα παιδιά τους και τα εγγόνια και τα ανήψια...
Εκτέλεση δεν χρειάζεται...
Μόνο μαύρο στην κάλπη...Και να μη δίνεις δεύτερες (και τρίτες και τέταρτες) σε αποτυχημένους...
Απέτυχες; Τον πούλο...
Πόσα είχες όταν ξεκίνησες; Πόσα έχεις τώρα; Περισσότερα; Φέρτα και στη φυλάκα...Ούτε νόμοι περί ευθύνης υπουργών ούτε ασυλίες...
Όταν κοτζαμ πλανητάρχης σερνόταν στα δικαστήρια για μια πίπα, εδώ μας λένε ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα και ας πιάστηκε ο άλλος με τη γίδα στην πλάτη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ντάξει, μιλάω πάντα για κοινούς θνητούς, ημίθεοι και άγιοι έχετε το ακαταλόγιστο.

Όχι τύπε, δεν τους έστειλες (ως λαός)...
Και ψήφισες και τα παιδιά τους και τα εγγόνια και τα ανήψια...
Εκτέλεση δεν χρειάζεται...
Μόνο μαύρο στην κάλπη...Και να μη δίνεις δεύτερες (και τρίτες και τέταρτες) σε αποτυχημένους...
Απέτυχες; Τον πούλο...
Πόσα είχες όταν ξεκίνησες; Πόσα έχεις τώρα; Περισσότερα; Φέρτα και στη φυλάκα...Ούτε νόμοι περί ευθύνης υπουργών ούτε ασυλίες...
Όταν κοτζαμ πλανητάρχης σερνόταν στα δικαστήρια για μια πίπα, εδώ μας λένε ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα και ας πιάστηκε ο άλλος με τη γίδα στην πλάτη...

ωραία που τα λες......
σαμαρά ψηφίζεις;
ααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχααχχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

κατά τα ποδοσφαιρικά πρότυπα...

βγάζει ο γιωργάκης παρέλαση;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Λόγω της καθυστέρησης της δόσης
Με χρήματα από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα βγει ο Οκτώβριος;

Με μέρος του αποθεματικού του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενδέχεται να καλυφτούν τον Οκτώβριο οι ταμειακές ανάγκες του Ελληνικού Δημοσίου, εξαιτίας των πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει η αναβολή των αποφάσεων για την Ελλάδα τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου που επικαλείται το Dow Jones Newswires η κυβέρνηση ενδέχεται να χρησιμοποιήσει πόρους του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) καθώς η απόφαση για αναβολή την εκταμίευσης της έκτης δόσης για τον Οκτώβριο ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα.

«Η επόμενη δόση ήταν προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο αλλά θα καθυστερήσει. Τα ταμειακά διαθέσιμα είναι περιορισμένα και ίσως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας των τραπεζών», δήλωσε ο αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται.

Την ίδια στιγμή, τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στην Βουλή το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει πως το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και ο Οργανισμός Διαχειρίσεως Δημοσίου Χρέους μπορούν να προβαίνουν σε παροχή εγγυήσεων προς κράτη, διεθνείς οργανισμού ή άλλους αποδέκτες και γενικά σε κάθε ενέργεια αναγκαία για την εφαρμογή αποφάσεων της Ευρωζώνης που αφορούν τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Στην ίδια τροπολογία αναφέρεται πως για τα παραπάνω κάθε αναγκαία λεπτομέρεια ρυθμίζεται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Αυτή η νομοθετική ρύθμιση της τελευταίας στιγμής ενδεχομένως να συνεπάγεται πως θα γίνει χρήση μέρους των 10 δισ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικα ρε μαγκες εχω απορια. τι ειναι πιο κοινωνικο να κανεις? αν πληρωσεις φορους/εισφορες, ταιζεις φλωροκλεφτες. αν εισαι κουναβι και φοροδιαφευγεις, σε λενε κουναβι και συν υπευθυνο και ευθυνεσαι για τους νεους φορους.  :think:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

κατσικοκλέφτες-κλεφτοκοτάδες !

Πούτ δε κοτς ντάουν ! :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τελικα ρε μαγκες εχω απορια. τι ειναι πιο κοινωνικο να κανεις? αν πληρωσεις φορους/εισφορες, ταιζεις φλωροκλεφτες. αν εισαι κουναβι και φοροδιαφευγεις, σε λενε κουναβι και συν υπευθυνο και ευθυνεσαι για τους νεους φορους.  :think:
πιο κοινωνικό είναι να την κάνεις για όξω όποως σου είπα.
και δε νιώθεις μαλάκας και δεν φοροδιαφεύγεις οπότε δεν σου καταλογίζει κανείς ευθύνες.
δε μπορείς να διανοηθείς πόσο καλά νιώθω απο αυτή την άποψη τόσα χρόνια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ωραία που τα λες......
σαμαρά ψηφίζεις;
ααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχααχχα

Το τί θα ρίξω, αν ρίξω κιόλας, θα το αποφασίσω στο παραβάν, όπως έκανα σε όλες τις εκλογές πλην 2004...
Από κει και πέρα, αν κρίνω από τα τελευταία αντιπασοκικά σου ξεσπάσματα, σε βλέπω πεδίον του άρεως με τον πυρσό στις επόμενες εκλογές!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πιο κοινωνικό είναι να την κάνεις για όξω όποως σου είπα.
και δε νιώθεις μαλάκας και δεν φοροδιαφεύγεις οπότε δεν σου καταλογίζει κανείς ευθύνες.
δε μπορείς να διανοηθείς πόσο καλά νιώθω απο αυτή την άποψη τόσα χρόνια.

εμενα μαρεσει εδω. και οξω για ταξιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom