Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
δεν ξέρω εάν έχει ο παραλίμνιος εγώ πάντως που έχω λέω να πληρώσουν πρώτα τα μουνιά που μου παιρναν 15 χρόνια 300 χιλιάρικα εφορία και ΙΚΑ και τώρα μου λένε οτι ούτε σύνταξη θα πάρω ουτε νοσοκομείο μπορώ να πάω
Ναι εντάξει και ο Αυτιάς αυτά λέει το πρωΐ... μόνο που όταν πέφτουν οι διαφημίσεις, χασκογελάει με τη Βούλτεψη για τις μαλακίες που έλεγαν πριν από λίγο. Σήμερα είχε τη Λιάνα με τσιγαράκι και ντε λε μαγκέν διάφορα πυροτεχνήματα σαν αυτά που διαβάζω κι εδώ (να πληρώσουν οι άλλοι κλπ :jerking:).

Όποιος είναι μάγκας να τα πάρει από τον Κόκκαλη και αν δεν μπορεί... να τα πάρει από όσους λάδωνε από το 1977 και μετά. Περιμένω προτάσεις καταδρομικού χαρακτήρα από αναρχοάπλυτους και σία. :boobies:

Ρε καρούμπαλοι, εδώ ανεβαίνει ο Τσοαχατζόπουλος στη Βουλή και μιλάει ότι τον έστησε το ΠΑΣΟΚ τη στιγμή μάλιστα που τα μισά κακουργήματα (ξέπλυμα κλπ) έχουν παραγραφεί.

Χθες ο αρχιμαφιόζος ο Ψωμιάδης, μίλαγε για πολιτική δίωξη. Σοβαρά μιλάμε; :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το τί θα ρίξω, αν ρίξω κιόλας, θα το αποφασίσω στο παραβάν, όπως έκανα σε όλες τις εκλογές πλην 2004...
Από κει και πέρα, αν κρίνω από τα τελευταία αντιπασοκικά σου ξεσπάσματα, σε βλέπω πεδίον του άρεως με τον πυρσό στις επόμενες εκλογές!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι πυρσό ρε.....
με φλογοβόλο θα κατέβω

Επισκέπτης
Ντάξει, μιλάω πάντα για κοινούς θνητούς, ημίθεοι και άγιοι έχετε το ακαταλόγιστο.

ΟΚ αφού προσδιορίσαμε τη θέση μας στο θρησκευτικό στερέωμα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Αισθάνεσαι π.χ. πως ο εγγονός , γιος πρωθυπουργού και πρωθυπουργός ο ίδιος είναι κάποιος από σας/μας όπως σκατά θες πέσ'το??
Τυχαίο παράδειγμα ο Γιωργάκης, υπάρχουν μιλιούνια από δαύτους.
Αν αισθάνεσαι έτσι καταλαβαίνεις το διαχωρισμό μας/σας.
Γιατί εγώ δεν αισθάνομαι τους λεβέντες κάποιους σαν εμάς..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
για παράδειγμα κύριε ιππότα αυτός που έχει τις τύχες του στα χέρια σου αυτή τη στιγμή είναι ο ίδιος που εισήγαγε τη συνταγματική αναθεώρηση και το νόμο περί ανευθύνης υπουργών.
πρόχειρα αυτός που διαπραγματεύεται τη σωτηρία σου είναι επι της ουσίας ο ηθικός αυτουργός της σημερινής κατάστασης.

χρειάζεται να προσθέσω κάτι περαιτέρω; :rolleyes:

Eίπα εγώ τίποτα? Αγχόνη και ούτε καν ταφή, στα σκυλιά. Αλλά από την άλλη τους κατηγορούμε για κάποια λάθη που έκαναν. Άρα τα λάθη δε πρέπει να αναστραφούν?
Άλλο αν το να αναστραφούν αυτά, το ευαγελλίζονται και αυτοί που τα δημιούργησαν και για τους δικούς τους σκοπούς. Αλλά να τα ξεχωρίζουμε. Χέζει δλδ ο άλλος, τον σκοτώνουμε, αλλά δε ξεχνάμε να μαζέψουμε και τα σκατά. Δεν χωράει διαζευκτικό : απλά ΚΑΙ το ένα ΚΑΙ το άλλο. για να ξηγιόμαστε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Eίπα εγώ τίποτα? Αγχόνη και ούτε καν ταφή, στα σκυλιά. Αλλά από την άλλη τους κατηγορούμε για κάποια λάθη που έκαναν. Άρα τα λάθη δε πρέπει να αναστραφούν?
Άλλο αν το να αναστραφούν αυτά, το ευαγελλίζονται και αυτοί που τα δημιούργησαν και για τους δικούς τους σκοπούς. Αλλά να τα ξεχωρίζουμε. Χέζει δλδ ο άλλος, τον σκοτώνουμε, αλλά δε ξεχνάμε να μαζέψουμε και τα σκατά. Δεν χωράει διαζευκτικό : απλά ΚΑΙ το ένα ΚΑΙ το άλλο. για να ξηγιόμαστε.
σύμφωνοι

Επισκέπτης
Από την άλλη, το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ στην παραλία της Γλυφάδας γινότανε της τάνας.
Οπως"δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το υποβαθμισμενο κεντρο"(ισιος σπρεχεν)ετσι δεν ειναι και οι φραγκατοι με τις τανες στα μπουζουκια.
Κάποιοι όμως σκοπίμως βάζουν στην ίδια κατηγορία τον συνταξιούχο της ολυμπιακής με τον εργάτη οικοδόμο. Γιατί όμως?

Ειναι στην "εργατική τάξη" και οι 2?

Καθικια λοιπον όσοι δεν θέλουν να συνεχιστεί το φαγοπότι στις ΔΕΚΟ. Οσοι επιδιώκουν να συνεχιστεί εις βάρος του φορολογούμενου τι είναι? λυτρωτες?
Ειπε η δρομα.
Κι οσοι δεν ειναι "παραγωγικοι" στον καιαδα ? Καποια προταση για να μην πληρωνουμε τον μπενυ και την παρεα του ?
Ρωτησε ο παραλιμνιος.
οχι βεβαια. Οσοι δεν ειναι παραγωγικοί θα αράζουν στα καφενεία και θα τους πληρώνει (ποιος???) ενω θα απαλαγούν απο όλες τις υποχρεώσεις τους.
καλύτερα τώρα?
Απαντησε η δρομα.

Νταξει τωρα?Το πιασαμε το νοημα της ψυχοπονιας της δρομας για τον οικοδομο?

Δεν πλερω,σου λεει,τον μη παραγωγικο.
Σημερα τον μη παραγωγικο της ΟΑ.
Αυριο τον μη παραγωγικο οικοδομο.
Μεθαυριο τον μη παραγωγικο χ,ψ,ζ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε παιχτες πολυ στα χουντικα το ριξατε με τα σφαξιματα. αν το κανετε αυτο θα αντεξετε μετα απο 20 χρονια να σας λενε δικτατορες τα βιβλια?  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μόνο για τη διόρθωση γίνεται κουβέντα όμως. Για την αγχόνη τίποτα.
Κατά τη  γνώμη μου,όσο και να τιμωρήσεις τους ψηφοφόρους με τα μεγάλα σόγια αν δε στήσεις τα ικριώματα στον άγνωστο μπροστά, έτσι ώστε να τα βλέπουν μπαίνοντας στη βουλή οι επόμενοι "εθνοσωτήρες" αφού πρώτα έχεις κρεμάσει τους τωρινούς, θα έχεις τα ίδια και τα ίδια..

Δεν είναι κανενός το θέμα να "τιμωρήσει" κανένα ψηφοφόρο. Η χώρα σε αυτούς ανήκει ισομερώς, οι ίδιοι δεν έκαναν κανένα λάθος. Οι διαχειριστές τα καναν σκατά. Βέβαια όποιος έχει κάνει κάτι άξιο τιμωρίας τιμωρείται.

Το θέμα είναι να προστατέψεις τους ψηφοφόρους. Και λέμε ακριβώς αυτό, διορθώνουμε λάθη για το καλό όλων. Όχι τιμωρούμε, εκδικούμαστε κλπ. Και σκοπός είναι ο άλλος ναναι καλύτερα από πριν, όχι χειρότερα. Με κριτήρια δικαιοσύνης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ΟΚ αφού προσδιορίσαμε τη θέση μας στο θρησκευτικό στερέωμα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Αισθάνεσαι π.χ. πως ο εγγονός , γιος πρωθυπουργού και πρωθυπουργός ο ίδιος είναι κάποιος από σας/μας όπως σκατά θες πέσ'το??
Τυχαίο παράδειγμα ο Γιωργάκης, υπάρχουν μιλιούνια από δαύτους.
Αν αισθάνεσαι έτσι καταλαβαίνεις το διαχωρισμό μας/σας.
Γιατί εγώ δεν αισθάνομαι τους λεβέντες κάποιους σαν εμάς..

Εκτός από τον γιωργάκη και τον κωστάκη και άλλους γόνους σκατόσογων που τους ψηφίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, υπάρχουν ένα σωρό βουλευτές, νομαρχες, δήμαρχοι, αιρετοί συνδικάλες κτλ που δεν είναι τζάκια...
Και αυτοί μια χαρά κάνουν τη ζημιά με τα ρουσφετάκια, τα νταβατζηλίκια κτλ.
Βέβαια, σου αναγνωρίζω κάποιο δίκιο...
Αν εσύ δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα και δεν παρακαλάς κανέναν πούστη, ενώ αυτοί ξεκίνησαν κάνοντας αφισολολλήσεις, γλείφοντας και έρποντας, παίρνοντας αργομισθιές, φιλώντας γριές και μωρά και υποσχόμενοι ό,τι να' ναι, σε όποιον να' ναι, τότε ναι, δεν είσαι σαν αυτούς...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ρε παιχτες πολυ στα χουντικα το ριξατε με τα σφαξιματα. αν το κανετε αυτο θα αντεξετε μετα απο 20 χρονια να σας λενε δικτατορες τα βιβλια?  :2funny:
Πολύ αίμα πατριωτάκι, άσε. :boobies: Θα πάθουν καμιά θλάση απ' το πολύ typing. :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Δεν ξερω κανέναν που να εχει πληρώσει μη παραγωγικό οικοδόμο.
Εσυ ψυχοπονιάρη μου εχεις πληρώσει οικοδόμο που δεν ήρθε στο γιαπί? εχεις πληρώσει κομμώτρια χωρίς να σε κουρέψει?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πολύ αίμα πατριωτάκι, άσε. :boobies: Θα πάθουν καμιά θλάση απ' το πολύ typing. :2funny:

τυπε εχω μπερδευτει, ο ακροδεξιος ισιος μιλαει για καλπες και οι σοσιαλοαριστεροι για κρεμασματα  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσυ ψυχοπονιάρη μου εχεις πληρώσει οικοδόμο που δεν ήρθε στο γιαπί? εχεις πληρώσει κομμώτρια χωρίς να σε κουρέψει?

εγω σπανια εχω πληρωσει κομμωτρια να με κουρεψει παντως  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οπως"δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το υποβαθμισμενο κεντρο"(ισιος σπρεχεν)ετσι δεν ειναι και οι φραγκατοι με τις τανες στα μπουζουκια.Ειπε η δρομα.Ρωτησε ο παραλιμνιος.Απαντησε η δρομα.

Νταξει τωρα?Το πιασαμε το νοημα της ψυχοπονιας της δρομας για τον οικοδομο?

Δεν πλερω,σου λεει,τον μη παραγωγικο.
Μεθαυριο τον μη παραγωγικο χ,ψ,ζ.

Καλά, κάτσε εσύ πλήρωνε τον μη παραγωγικό της ΟΑ μόνος σου...
Επίσης, να προσλαμβάνεις μη παραγωγικούς υδραυλικούς να σου φτιάξουν το καζανάκι, μη παραγωγικούς μάστορες να σου αλλάξουν τα μπουζι κτλ και όταν δεν γίνει η δουλειά, πες τους δεν φταις εσύ που δεν έχω καζανάκι και αυτοκίνητο, φταίει το σύστημα.
Εγώ θέλω πληρώνω μόνο αυτούς που έχουν ανάγκη λόγω μη υπαίτιας αδυναμίας να εργαστούν...

Επισκέπτης
Τα πουστικα εκει που ξερεις,οχι σε μενα.

Πλερωνε τωρα τον Μπενυ.
Ουτως η αλλως στις τραπεζες θα πανε τα γκαφρα.Που ειναι παραγωγικες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε παιχτες πολυ στα χουντικα το ριξατε με τα σφαξιματα. αν το κανετε αυτο θα αντεξετε μετα απο 20 χρονια να σας λενε δικτατορες τα βιβλια?  :2funny:
με έβαλες σε δεύτερες σκέψεις τώρα.
παιζει να μου κολλήσουν τέτοια ρετσινιά;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λες τύπε μετά από 40 χρόνια κανάς ραφμαν τζούνιορ να σε έχει άβαταρ;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom