40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Ναι εντάξει και ο Αυτιάς αυτά λέει το πρωΐ... μόνο που όταν πέφτουν οι διαφημίσεις, χασκογελάει με τη Βούλτεψη για τις μαλακίες που έλεγαν πριν από λίγο. Σήμερα είχε τη Λιάνα με τσιγαράκι και ντε λε μαγκέν διάφορα πυροτεχνήματα σαν αυτά που διαβάζω κι εδώ (να πληρώσουν οι άλλοι κλπδεν ξέρω εάν έχει ο παραλίμνιος εγώ πάντως που έχω λέω να πληρώσουν πρώτα τα μουνιά που μου παιρναν 15 χρόνια 300 χιλιάρικα εφορία και ΙΚΑ και τώρα μου λένε οτι ούτε σύνταξη θα πάρω ουτε νοσοκομείο μπορώ να πάω
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Όποιος είναι μάγκας να τα πάρει από τον Κόκκαλη και αν δεν μπορεί... να τα πάρει από όσους λάδωνε από το 1977 και μετά. Περιμένω προτάσεις καταδρομικού χαρακτήρα από αναρχοάπλυτους και σία.
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Ρε καρούμπαλοι, εδώ ανεβαίνει ο Τσοαχατζόπουλος στη Βουλή και μιλάει ότι τον έστησε το ΠΑΣΟΚ τη στιγμή μάλιστα που τα μισά κακουργήματα (ξέπλυμα κλπ) έχουν παραγραφεί.
Χθες ο αρχιμαφιόζος ο Ψωμιάδης, μίλαγε για πολιτική δίωξη. Σοβαρά μιλάμε;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)