Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Να την αποκτησει τοτε.
Για να μην τον λεει κανεις"οχλο".

ΥΓ Αλλιως την πουλεψε.Ασαλιωτα.

Μακαρι να μπορουσε να γινει αυτο. Δεν εχει γινει ποτε ομως στην ιστορια του ανθρωπινου ειδους και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος...

Επισκέπτης
μμμμ... αμα αθροίσουμε τις πόρσε, τα καγιέν, τα μερσεντικά, τις μπέμπες, τις λοιπές τζιμπούρες, τα κωλόμπαρα στην επαρχία και στην ευρύτερη περιοχή πρωτευούσης, τα πολιτιστικά ιδρύματα (στριπτιζάδικα), τις μπουζουκλερι ανα την ελλάδα .. μάλλον όχι πάρα πολλοί..

αααα να μην ξεχάσω και τις εισαγόμενες πουτάνες της πρωτευούσης συμπρωτευούσης και επαρχίας...

Παπαριές καμαρωτές.
Κάνε αυτό που σου είπε ο πόντικας μπας και πάρεις γραμμή τι παίζει έξω από τη γυάλα.

Και αυτό το κριτήριο με τις πουτάνες είναι τουλάχιστον γελοίο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κοιταξε,επειδη ΛΕΣ ΟΤΙ ξερεις την αγορα,το εμπορικο τριγωνο που λεμε,και επειδη για να λες ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ εχεις προφανως χρονια,εαν οχι δεκαετιες να πατησεις κεντρο...Πηγαινε μια βολτα σε ωρα αιχμης που λεμε,δωδεκα το πρωι πχ μιας καθημερινης,Αθηνας,Σοφοκλεους...Στα γυρω στενα...

δηλαδή τι θα δώ εκεί?? μαγαζιά δεκαετιών που έχουν κλείσει λόγω αναδουλειάς.. πολύ σωστά.. αλλά ας μην ξεχνάμε ότι υπήρχε εποχή που τα μαγαζιά αυτά τρελλαινόντουσαν στο τάλληρο και τα αφεντικά τους κονομούσαν τρελλό χρήμα...

θα δώ πρεζάκια.. μάλιστα.. αυτά υπήρχαν και πρίν την οικονομική κρίση και πιθανόν να είναι και αποτέλεσμα της αχαλίνωτης "εξέλιξης".. ίσως τώρα να περισσέψανε.. δομές απεξάρτησης υπάρχουνε πληρωμένες από τον ελληνικό λαό.. αν δεν φτάνουν να κάνουμε και άλλες (ήδη μπήκαν και τα νοσοκομεία στον χορό του ΟΚΑΝΑ)

πακιστανούς/αφγανούς/ιρακινούς κλπ κλπ κλπ κλπ.. να γυρνάνε χωρίς δουλειά? εεε και? ας πάνε στην πατρίσδα τους

μαύρες να εκδίδονται .. ξανά εεε και? ας πάνε στην πατρίδα τους δεν θα μας λείψουνε (ίσως να λείψουνε στον πουρίνιο αλλά θα την βγάλει)

θα δώ (και έχω δεί) και πολλούς συμπατριώτες μας να ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα μεροκάματο... όμως τα έχουμε ξαναζήσει αυτά.. στην κοτζιά είχε πιάτσα που περιμέναν οι μπογιατζήδες με τις βούρτσες τους να περάσουν οι εργολάβοι για μεροκάματο κάτω από τον ήλιο.. έχω δεί όμως και στο Μπάγκειο (τον καφενέ στην ομόνοια) να παίζουν χαρτιά οι μπετατζήδες και να έχουν στην πλάτη πινακίδα που έγραφε 1500 (το μεροκάματο που ζητούσαν) στην χρυσή εποχή της οικοδομής..

τι θες να μας πείς με αυτό λοιπόν? ότι αυτή είναι μιά πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα? λάθος κάνεις δεν είναι.. ο Ελληνας έχει περάσει και πολύ χειρότερα από αυτό που συμβαίνει σήμερα... απλά τώρα βρέθηκε από τα ψηλά/μεσαία στα χαμηλώτερα... θα επιβιώσει χωρίς να γαμίσει κανέναν με λογική, αξιοπρέπεια και σκληρή δουλεια όπως επιβίωσε τόσα χρόνια..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ειχα την απαιτηση να εχει ο οχλος ευφυια! Αυτο τους περασαν και αυτο εκαναν...Δεν φταινε αυτοι, μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...Και για τους περισσοτερους το απλωμα περαν της κουβερτας ηταν ενα δικο τους σπιτι και αυτοκινητο, οτι εκανε και η γενια σου στα νιατα σας ( :grin: )

ναι.. αλλά οι άνθρωποι της γενιάς μου φρόντιζαν πρώτα να μεγαλώσουν την κουβέρτα τους και μετά να απλώσουν τα πόδια τους  ;)

Επισκέπτης
ο Ελληνας έχει περάσει και πολύ χειρότερα από αυτό που συμβαίνει σήμερα... απλά τώρα βρέθηκε από τα ψηλά/μεσαία στα χαμηλώτερα... θα επιβιώσει χωρίς να γαμίσει κανέναν με λογική, αξιοπρέπεια και σκληρή δουλεια όπως επιβίωσε τόσα χρόνια..
Σκληρη δουλεια για 350 ευρω το μηνα οπως πληρωναν οι ξενοδοχοι μισθο μαθητειας,ε?

Που απαλλασονται κιολας απο το τελος για τα ακινητα,σχεδον σιγουρα.

Κουνια που σας κουναγε...

ΥΓ Που ΑΝ βρεθει δουλεια.Το λες στην αρχη κιολας για αναδουλειες.
    Αλλα ειπαμε...οσο εισαι ΕΣΥ ΟΚ,ειναι ολα ΟΚ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σκληρη δουλεια για 350 ευρω το μηνα οπως πληρωναν οι ξενοδοχοι μισθο μαθητειας,ε?

Που απαλλασονται κιολας απο το τελος για τα ακινητα,σχεδον σιγουρα.

Κουνια που σας κουναγε...

από όλα αυτά που έγραψα αυτό σου έμεινε?

τώρα μου έφυγε και η τελευταία αμφιβολία...

Επισκέπτης
ΥΓ Που ΑΝ βρεθει δουλεια.Το λες στην αρχη κιολας για αναδουλειες.
    Αλλα ειπαμε...οσο εισαι ΕΣΥ ΟΚ,ειναι ολα ΟΚ.

Τι να πεις ρε μαλάκα?
Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πα να γαμηθούνε.
Πως να χαρακτηρίσεις κάποιον που νομίζει πως όταν ψοφήσει θα σβήσει ο ήλιος??

Επισκέπτης
από όλα αυτά που έγραψα αυτό σου έμεινε?

τώρα μου έφυγε και η τελευταία αμφιβολία...
Αχ,καθικια,λες και χθες εφτιαξα λογαριασμο εδω μεσα...Πλερωστε λεμε,μεχρι κεραιας.
Εἴδατε, ὅλον καὶ κάτι θὰ εὑρεθῇ νὰ σπιλώσῃ καὶ τὴν τελειωτέραν ἡμέραν
Δεν βλεπω σχολια απο τυπους που λενε οτι παρερμηνευω τα λεγομενα τους ομως.
Τι να πεις ρε μαλάκα?
Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πα να γαμηθούνε.
Πως να χαρακτηρίσεις κάποιον που νομίζει πως όταν ψοφήσει θα σβήσει ο ήλιος??
Ειτε ΗΛΙΘΙΟ,ειτε ΚΑΘΙΚΙ.
Ας διαλεξει ο ιδιος τι ειναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αχ,καθικια,λες και χθες εφτιαξα λογαριασμο εδω μεσα...Πλερωστε λεμε,μεχρι κεραιας.

πληρώνουμε χωρίς να κλαψομουνιαζόμαστε... απλά δεν ανεχόμαστε να πληρώνουμε για την συντήρηση κηφήνων...

Επισκέπτης
πληρώνουμε χωρίς να κλαψομουνιαζόμαστε... απλά δεν ανεχόμαστε να πληρώνουμε για την συντήρηση κηφήνων...
Για τις τραπεζες λες?

Αυτες θα τις ΠΛΕΡΩ και ΧΡΥΣΟΠΛΕΡΩ.Μεχρι να ρεφαρουνε πληρως.

Οσο για το οτι δεν κλαψομουνιαζεστε,αυτα ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για τις τραπεζες λες?

Αυτες θα τις ΠΛΕΡΩ και ΧΡΥΣΟΠΛΕΡΩ.Μεχρι να ρεφαρουνε πληρως.

Οσο για το οτι δεν κλαψομουνιαζεστε,αυτα ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

δηλαδή ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων τι είναι?
οι συνταξιούχοι των 40 ετών τι είναι?
ποσοστό από τους "αγωνιστές" "εθνικής" "αντίστασης" τι είναι
οι 700 τυφλοι στο τζάντε τι είναι? (όπως και μερικές χιλιάδες ακόμη "ανάπηροι" ανα την χώρα)
οι 1800 γύφτοι ασθματικοί στην Θήβα τι είναι? (όπως και μερικές χιλιάδες ακόμη σαν και αυτούς ανα την χώρα)
οι 1300 πεθαμένοι που πέρνανε συντάξεις τι είναι ?
οι καταστηματάρχες που δεν κόβουν αποδείξεις και δεν αποδίδουν ΦΠΑ (τον οποίο τον έχουν εισπράξει από τον πελάτη τι είναι)
οι εργοδότες που κλέβουν τα λεφτά από το ΙΚΑ τι είναι (ενώ τα έχουν παρακρατήσει από τον εργαζόμενο)
οι "δεν πληρώνω δεν πληρώνω" τι είναι?

κλπ κλπ κλπ κλπ...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
ναι.. αλλά οι άνθρωποι της γενιάς μου φρόντιζαν πρώτα να μεγαλώσουν την κουβέρτα τους και μετά να απλώσουν τα πόδια τους  ;)

Δεν ειχαν αλλες επιλογες, για αυτο. Και στην δικη σου γενια αν αρχιζαν να μοιραζουν λεφτα, το ιδιο θα συνεβαινε :birdman:

Μην μου πεις οτι ησασταν ποιο εξυπνοι γιατι τα ειδαμε και τα δικα σας χαλια στα 80'ς :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ειχαν αλλες επιλογες, για αυτο. Και στην δικη σου γενια αν αρχιζαν να μοιραζουν λεφτα, το ιδιο θα συνεβαινε :birdman:

Μην μου πεις οτι ησασταν ποιο εξυπνοι γιατι τα ειδαμε και τα δικα σας χαλια στα 80'ς :P

δεν μπορώ να απαντήσω για άλλους σε αυτό.. προσωπικά εγώ δεν πήρα ποτέ δάνειο για τίποτε.. προτίμησα να περιμένω και να πάρω ότι ήθελα..

ΥΓ και δεν πρόκειται να πάρω παρόλο που ακόμη με παρακαλάνε...

εντιτ..κάνε τον κόπο να δείς πόσα ήταν τα δάνεια προς φυσικά πρόσωπα το 1980 το 1990 και μέχρι το 1997.. εκεί τελειώνει η γενιά μου... 

Επισκέπτης
Μιλάνε τα σούργελα για κηφήνες.
Που όταν είχε έρθει η κουβέντα στις ευθύνες των πολιτικάντηδων η απάντηση ήταν "έλα μωρέ δεν είναι ώρα,προέχει η σωτηρία της πατρίδας" κι όταν ήρθε η ώρα να τη "σώσουν" άρχισαν να σκούζουν σαν Ηπειρώτισσες μοιρολογίστρες.
Ο εχθρός είναι ο ΔΥ λες και αυτοδιορίστηκε.
Λες και κατέβηκαν οι ορεισίβιοι ξαφνικά απ'τα γκράβαρα και ίδρυσαν τις ΔΕΚΟ.
Λες και τις μαϊμού συντάξεις τις πήραν κάποιοι μόνοι τους.
Λες και δεν έπαιζε κάποιος με τα ψηφαλάκια που έσερναν μαζί τους. Από αυτόν βέβαια δε ζητάμε ευθύνες (είπαμε προέχει η πατρίς), αλλά περιμένουμε να μας σώσει. Ποιος? Αυτός που είναι η πηγή του κακού.
Έτσι ενεργούν όμως οι δειλόπουστες. Ρίχνουν το ανάθεμα εκεί που "φτάνει η κουβέρτα τους" την ώρα που είναι πεσμένοι στα γόνατα για να πιπώσουν οικειοθελώς το βιαστή τους..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν μπορώ να απαντήσω για άλλους σε αυτό.. προσωπικά εγώ δεν πήρα ποτέ δάνειο για τίποτε.. προτίμησα να περιμένω και να πάρω ότι ήθελα..

ΥΓ και δεν πρόκειται να πάρω παρόλο που ακόμη με παρακαλάνε...

εντιτ..κάνε τον κόπο να δείς πόσα ήταν τα δάνεια προς φυσικά πρόσωπα το 1980 το 1990 και μέχρι το 1997.. εκεί τελειώνει η γενιά μου...  

στ αρχίδια μας φιλαράκο.
τι έκανες ή τι θα κάνεις.
όπως στ αρχίδια μας εάν γαμάς πουτάνες εάν σε γαμάνε με στραπον και εάν σε παρακαλάνε για δάνειο.
αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες στα πρόθυρα της αυτοκτονίας είτε απο πείνα είτε απο ανεργία είτε απο δάνεια είτε απο χρέη.
εγώ όποτε έρχομαι ελλάδα βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους που ψάχνουν να φάνε στα σουπίδια και εάν σε δω να τους πεις "ας πρόσεχες" απλά θα στη φυτέψω στο δόξα πατρί.
νέτα χωρίς αου γαμωσταυρίδια και λοιπά.
είτε ψάχνουν στα σκουπιδια γιατί πήραν αιφον ενώ δεν έπρεπε είτε γιατί πήραν μεγαλύτερο σπίτι απ αυτό που άντεχαν.
η κοινωνία πάει μπροστά.
επουδενί δε δεχομαι να επιστρέψει ο έλληνας στη δεκαετία του 50.
όποιος μαλακας λεει και τότε την εβγαζαν αρα και τωρα μπορούν κατευθείαν κοκορέτσι προς κάλυψη της πείνας του ευρέως κοινωνικού συνόλου.
τελεία.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Στα λογια μου ερχεσαι :birdman:

Αν και τα χαλια σας δεν φανηκαν στα δανεια, αλλα στο οτι ο καθε τιποτας την ειδε θεος οταν επιασε 3 δραχμες στην τσεπη απο τα ρουσφετια. Αν μοιραζαν λεφτα τοτε, θα βγαζατε ο ενας το ματι του αλλου για το ποιος εχει τα περισσοτερα. Χωρις να το παρεις προσωπικα αλλα η γενια σας (και η προηγουμενη) ηταν τιγκα στα συμπλεγματα. Καραβλαχαροι μικροαστοι...(no offence, γενικα μιλαω, το λενε και οι αριθμοι αλλωστε :grin: )

Επισκέπτης
Ρε μαλακες, ξημεροβραδιαζεστε εδώ μεσα προσπαθωντας να την πει ο ενας στον άλλο και συναγωνιζεστε, ορισμενοι, όχι ολοι στο ποιος θα γραψει τι μεγαλυτερη μαλακια πιστευοντας ετσι ότι κατι κανει. Ανοιξε  ο asia_fun ένα πολύ ωραιο θεμα και ρωταει ο τυπος ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και εχουν γραφτει του κοσμου οι μαλακιες. Καποιοι  δεν σκοτειζονται για τους ιδιοκτητες, Εσεις που ζειτε σε μαγκες, στο νοικι ή σε σκηνες ? Ενας  λεει πως για ότι κακο μας βρισκει φταινε τα κομμουνια, άλλος  τα  cayenne , οι mercedes  και τα μπουζουκια. Εγω ένα αγροτικο nissan εχω και στα μπουζουκια δεν παω, αλλα εκτος απροοπτου θα το πληρωσω το γαμημενο το φορο τους. Εχουμε και ολιγον από heavy metal, πως θα λεγονται οι βορειοι γειτονες μας, εχουμε και δημοσιους υπαλληλους να τους φορτωσουμε τα παντα. Ενας δεν βρεθηκε να κανει μια προταση. Κανεις μα κανεις δεν σκεφτηκε έναν τροπο αντιδρασης. Ολοι ριχνουν το φταιξιμο στους αλλους. Τοσο μαλακες ειμαστε τελικα σαν λαος ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Στα λογια μου ερχεσαι :birdman:

Αν και τα χαλια σας δεν φανηκαν στα δανεια, αλλα στο οτι ο καθε τιποτας την ειδε θεος οταν επιασε 3 δραχμες στην τσεπη απο τα ρουσφετια. Αν μοιραζαν λεφτα τοτε, θα βγαζατε ο ενας το ματι του αλλου για το ποιος εχει τα περισσοτερα. Χωρις να το παρεις προσωπικα αλλα η γενια σας (και η προηγουμενη) ηταν τιγκα στα συμπλεγματα. Καραβλαχαροι μικροαστοι...(no offence, γενικα μιλαω, το λενε και οι αριθμοι αλλωστε :grin: )
και το αποτέλεσμα αυτό λέει.
δυό γενιές γαμήσαν μια ολάκερη χώρα και τώρα το παίζουν άλλοι λυτρωτές και άλλοι παγώνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom