Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
α. Ανοιχτή αγορά έχουμε...
β. Το συγκεκριμένο τέλος το πληρώνουν μόνο οι ιδιοκτήτες
γ. Την παλεύω ακόμη... Τους καλούς καιρούς έπαιρνα μόνο ένα ct το δίμηνο, πήγαινα στριπ 1 φορά το τρίμηνο και καζίνο 1 φορά το χρόνο.

α. Δεν κινδυνεύεις από μένα από νομική μόνο γκόμενα είχα κάποτε, όχι πτυχίο.
β. Το γαμήσι των μνημονιομακροπρόθεσμων δεν περιρίζεται εκεί. Μην παίζεις με τις λέξεις ούτε εσύ ούτε ο διακοσάρης.
γ. Δεν έχω τέτοια κριτήρια, ποτέ δε γαμούσα με κερματοδέκτη..

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Χιλιες φορες α-λογο ον , παρα λογικο ον και να βλεπω χοροπηδηχτους με φωτιες και να ουρλιαζουν

Kαι εμενα μου φαινεται παραλογο να πληρωνει καποιος 300ε το μπουκαλι για να ακουσει καποιον να τραγουδαει 30 τραγουδια με διαφορετικη διατυπωση του ποσο μεγαλο κριμα ειναι που του ξενοπηδηχτηκε η γκομενα ενω αυτος ηταν ο πρωτος μαγκας :sunglasses:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
α. Δεν κινδυνεύεις από μένα από νομική μόνο γκόμενα είχα κάποτε, όχι πτυχίο.
β. Το γαμήσι των μνημονιομακροπρόθεσμων δεν περιρίζεται εκεί. Μην παίζεις με τις λέξεις ούτε εσύ ούτε ο διακοσάρης.
γ. Δεν έχω τέτοια κριτήρια, ποτέ δε γαμούσα με κερματοδέκτη..

α. Χαρά στο κουράγιο σου- μικρές υποφέρονται, όταν μεγαλώσουν δεν παλεύονται με τίποτα.
β. Δεν παίζω με τις λέξεις, για το τέλος ακινητων μιλούσαμε...Τα υπόλοιπα μέτρα, μεταξύ των οποίων και το τέλος επιτηδεύματος το οποίο υποθέτω πληρώνεις και εσύ και ο υ/π, το θάβουμε σε άλλο θρεντ
γ. Καλά τα χαϊλίκια αλλά το χανγκόβερ είναι επώδυνο...Και στην τελική, αν τα έχω φάει σε πούρα/πουτάνες/ καγιέν είναι λιγάκι υποκριτικό να το παίζω σήμερα προλετάριος...Άποψή μου πάντοτε.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Καλά τα χαϊλίκια αλλά το χανγκόβερ είναι επώδυνο...Και στην τελική, αν τα έχω φάει σε πούρα/πουτάνες/ καγιέν είναι λιγάκι υποκριτικό να το παίζω σήμερα προλετάριος...Άποψή μου πάντοτε.

Τάπες ΟΛΑ.
Ας πρόσεχα / ε / ες κλπ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Kαι εμενα μου φαινεται παραλογο να πληρωνει καποιος 300ε το μπουκαλι για να ακουσει καποιον να τραγουδαει 30 τραγουδια με διαφορετικη διατυπωση του ποσο μεγαλο κριμα ειναι που του ξενοπηδηχτηκε η γκομενα ενω αυτος ηταν ο πρωτος μαγκας :sunglasses:
Ωραια διατυπωση αυτη ... πραγματικα μου αρεσε .... :sunglasses:

Η διαφορα ομως ειναι στην συμπεριφορα μερικων ...

Οπως ειδες πριν, καποιος αναφερε αιματα, φωτιες στις κιθαρες, ακραιες εμφανισεις και στο συγκεκριμενο βιντεο, ειδα και τα χοροπηδηχτα που μου προκαλεσαν γελιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειδαμε και την συγχωρεμενη πως παραπαιε στην σερβια φτιαγμενη.... Και αν ψαξει κανεις θα βρει αμετρητα τετοια σκηνικα τρελας....  ;)

Αν μη τι αλλο οι δικοι μας δεν κανουν τετοια καραγκιοζιλικια

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ειδαμε και την συγχωρεμενη πως παραπαιε στην σερβια φτιαγμενη.... Και αν ψαξει κανεις θα βρει αμετρητα τετοια σκηνικα τρελας....  ;)

γονιδης
μονο που η συχωρεμενη ειχε και φωνή και τραγουδια.

Επισκέπτης
α. Χαρά στο κουράγιο σου- μικρές υποφέρονται, όταν μεγαλώσουν δεν παλεύονται με τίποτα.
β. Δεν παίζω με τις λέξεις, για το τέλος ακινητων μιλούσαμε...Τα υπόλοιπα μέτρα, μεταξύ των οποίων και το τέλος επιτηδεύματος το οποίο υποθέτω πληρώνεις και εσύ και ο υ/π, το θάβουμε σε άλλο θρεντ
γ. Καλά τα χαϊλίκια αλλά το χανγκόβερ είναι επώδυνο...Και στην τελική, αν τα έχω φάει σε πούρα/πουτάνες/ καγιέν είναι λιγάκι υποκριτικό να το παίζω σήμερα προλετάριος...Άποψή μου πάντοτε.

α. Μικρή ήταν τότε, τώρα δεν ξέρω χάθηκαν (ευτυχώς) τα ίχνη.
β. Συνεχίζεις και παίζεις με δαύτες.Η κουβέντα και οι θέσεις του πόντικα δεν προήλθαν από παρθενογέννεση αλλά από μία σειρά πραγμάτων και καταστάσεων.Μπορεί να υπάρχει άλλο θρεντ αλλά στην ουσία η κουβέντα είναι η ίδια..
γ. Η πλειοψηφία όσο κι αν σου κάνει εντύπωση είναι αναγκασμένη να υποστεί το χαγκόβερ χωρίς να έχουν προηγηθεί χαϊλίκια..

Επισκέπτης
Κανε το κουμαντο για παρτη σου και μη ασχολεισαι.

Λογαριασμο για αν και που τα ακουμπατε,ποσα εχετε κλπ,η οχι,δεν ζητησε ουτε ο Νατσο,ουτε εγω,ουτε κανενας.

Εσεις ζητησατε και οταν δεν πηρατε απαντηση,γιατι δεν σας πεφτει και λογος,αρχισατε τις παπαρολογιες του στυλ"δεν εχεις και θες τα δικα μου,που εχω πολλα και κανω δηλωση ψαρωτικη να 'ουμ",η"εχεις και αρα εισαι υποκριτης που δεν μοιραζεις τον χιτωνα σου"-αναλογως τη διαθεση σας βασικα.

Η/και,ακομη χειροτερα,εξυβριζατε ενα σωρο κοσμο που κατεβαινει στο δρομο για να ζητησει μερος απο αυτα που ΔΟΥΛΕΨΕ,αναπαραγοντας οτι λιγδερο και σιχαμερο διαβαζατε σε σκατοφυλλαδες και βλεπατε σε σκατοκαναλα.

ΠΑΝΤΑ νομιζωντας οτι ΕΣΑΣ δεν θα σας πιασει τιποτε.Θα πιασει τον ΔΙΠΛΑ.

ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ μπας και βαλετε μυαλο.Χλωμο βεβαια.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ωραια διατυπωση αυτη ... πραγματικα μου αρεσε .... :sunglasses:

Τhanks, αυθορμητο ηταν :rockon:

Δεν ξερω, μια φορα ειχα δει τον Γονιδη και δεν ηταν τοσο νηφαλιος :grin:

Μην σχολιασετε δυσμενως οι ξερετε ποιοι, ειχε γενεθλια ο αδερφος μου :huh:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γονιδης
μονο που η συχωρεμενη ειχε και φωνή και τραγουδια.
απο γονιδη ζητημα αν ακουω 5-6 τραγουδια του

και δεν εχω προσεξει γελοιοτητες απο μερους του ....

δεν μιλαμε για φωνη αλλα για συμπεριφορες (το μαμησαμε το τοπικ και θα μας κραξουν δικαιως)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τάπες ΟΛΑ.
Ας πρόσεχα / ε / ες κλπ.

Για να μαστε δίκαιοι, δεν μπορώ να πω "ας πρόσεχες" στον τυπάκο που έμεινε άνεργος στα 50 επειδή το μπίσνες πλαν προέβλεπε είτε εικονική πτώχευση είτε μεταφορά της εταιρείας στα σκόπια...
Ούτε και στον πιτσιρικά που μάτωσε να τελειώσει μια σχολή και τώρα είναι στην ανεργία...

Αλλά όταν βλέπω περιπτώσεις (εκτός ιστοσελίδας εννοείται, δεν ξέρω τα οικονομικά κανενός εδώ μέσα ούτε και δίνω σημασία στο τί λέει ένα νικ ότι έχει) που έζησαν μέσα στην μαύρη χλιδή και τη βιοκραιπάλη ή/και δεν δούλεψαν ποτέ επί της ουσίας, μονάχα παρασιτούσαν και τώρα το παίζουν ναυαγια της ζωής και πολέμιοι του συστήματος, κάπου τα παίρνω...

Επισκέπτης
γ. Η πλειοψηφία όσο κι αν σου κάνει εντύπωση είναι αναγκασμένη να υποστεί το χαγκόβερ χωρίς να έχουν προηγηθεί χαϊλίκια..
Το μονο λογικο συμπερασμα ειναι οτι οι τυποι κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια.

Και παντα ο καθενας για την παρτη του και εναντιον ολων των υπολοιπων,βασικα των υπολοιπων που ειναι"κατω"δλδ.

Θα τους παρει καιρο να καταλαβουν οτι αυτη η φαση ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Οσοι το καταλαβουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom