axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
α. Ανοιχτή αγορά έχουμε...
β. Το συγκεκριμένο τέλος το πληρώνουν μόνο οι ιδιοκτήτες
γ. Την παλεύω ακόμη... Τους καλούς καιρούς έπαιρνα μόνο ένα ct το δίμηνο, πήγαινα στριπ 1 φορά το τρίμηνο και καζίνο 1 φορά το χρόνο.
Χιλιες φορες α-λογο ον , παρα λογικο ον και να βλεπω χοροπηδηχτους με φωτιες και να ουρλιαζουν
![]()
![]()
Ο ΦΠ θα βαλει τις μπυρεςΞερει αυτος
![]()
α. Δεν κινδυνεύεις από μένα από νομική μόνο γκόμενα είχα κάποτε, όχι πτυχίο.
β. Το γαμήσι των μνημονιομακροπρόθεσμων δεν περιρίζεται εκεί. Μην παίζεις με τις λέξεις ούτε εσύ ούτε ο διακοσάρης.
γ. Δεν έχω τέτοια κριτήρια, ποτέ δε γαμούσα με κερματοδέκτη..
Καλά τα χαϊλίκια αλλά το χανγκόβερ είναι επώδυνο...Και στην τελική, αν τα έχω φάει σε πούρα/πουτάνες/ καγιέν είναι λιγάκι υποκριτικό να το παίζω σήμερα προλετάριος...Άποψή μου πάντοτε.
Ωραια διατυπωση αυτη ... πραγματικα μου αρεσε ....Kαι εμενα μου φαινεται παραλογο να πληρωνει καποιος 300ε το μπουκαλι για να ακουσει καποιον να τραγουδαει 30 τραγουδια με διαφορετικη διατυπωση του ποσο μεγαλο κριμα ειναι που του ξενοπηδηχτηκε η γκομενα ενω αυτος ηταν ο πρωτος μαγκας![]()
κανεις και τετοια?![]()
Ειδαμε και την συγχωρεμενη πως παραπαιε στην σερβια φτιαγμενη.... Και αν ψαξει κανεις θα βρει αμετρητα τετοια σκηνικα τρελας.... ;)
Αν μη τι αλλο οι δικοι μας δεν κανουν τετοια καραγκιοζιλικια
α. Χαρά στο κουράγιο σου- μικρές υποφέρονται, όταν μεγαλώσουν δεν παλεύονται με τίποτα.
β. Δεν παίζω με τις λέξεις, για το τέλος ακινητων μιλούσαμε...Τα υπόλοιπα μέτρα, μεταξύ των οποίων και το τέλος επιτηδεύματος το οποίο υποθέτω πληρώνεις και εσύ και ο υ/π, το θάβουμε σε άλλο θρεντ
γ. Καλά τα χαϊλίκια αλλά το χανγκόβερ είναι επώδυνο...Και στην τελική, αν τα έχω φάει σε πούρα/πουτάνες/ καγιέν είναι λιγάκι υποκριτικό να το παίζω σήμερα προλετάριος...Άποψή μου πάντοτε.
Κανε το κουμαντο για παρτη σου και μη ασχολεισαι.γ. Καλά τα χαϊλίκια αλλά το χανγκόβερ είναι επώδυνο...Και στην τελική, αν τα έχω φάει σε πούρα/πουτάνες/ καγιέν είναι λιγάκι υποκριτικό να το παίζω σήμερα προλετάριος...Άποψή μου πάντοτε.
Ωραια διατυπωση αυτη ... πραγματικα μου αρεσε ....![]()
Ειδαμε και την συγχωρεμενη πως παραπαιε στην σερβια φτιαγμενη.... Και αν ψαξει κανεις θα βρει αμετρητα τετοια σκηνικα τρελας.... ;)
Αν μη τι αλλο οι δικοι μας δεν κανουν τετοια καραγκιοζιλικια
απο γονιδη ζητημα αν ακουω 5-6 τραγουδια τουγονιδης
μονο που η συχωρεμενη ειχε και φωνή και τραγουδια.
γονιδης
μονο που η συχωρεμενη ειχε και φωνή και τραγουδια.
Γαματο ηταν τυπε !!!!!!!!Τhanks, αυθορμητο ηταν![]()
Κάνω πρόβες για όταν έλθει η ιστορική στιγμή να βγω με supermouse για μπυροΐνη...![]()
Τάπες ΟΛΑ.
Ας πρόσεχα / ε / ες κλπ.
Το μονο λογικο συμπερασμα ειναι οτι οι τυποι κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια.γ. Η πλειοψηφία όσο κι αν σου κάνει εντύπωση είναι αναγκασμένη να υποστεί το χαγκόβερ χωρίς να έχουν προηγηθεί χαϊλίκια..