Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αν και το Μάνο τον εκτιμώ διότι έχει άποψη...

Την οποία αν ανοίξει το στόμα του να την πει, ανάθεμα και αν καταλάβεις τίποτα.
Καλό λαμόγιο και αυτός - ο πρώτος που άνοιξε τον δρόμο για τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων.

Ο Μπένυ έχει και πολλά παραπανίσια κιλά και όταν θα χρειαστεί να τρέξει προς το ελικόπτερο θα ζοριστεί  :2funny:

Σκέψου τώρα διαγωνισμό δρόμου των δύο αντιπροέδρων για το ποιος θα προλάβει θέση στο ελικόπτερο.
Γιατί σιγά μην χωρούν μέσα στο ίδιο και οι δύο...

Όχι, λάθος. Πως τον είπαν τον νέο πρωθυπουργό μας. Ραιχ..κάτι, μου διαφεύγει τώρα.

Γιώργος Παπανδρέου: ... εθνική υπερηφάνεια...

Δεν μπορώ ρε πούστη μου, τόσο δούλεμα που καταντάει τραγελαφικό.

χώρα στην οποάι δεν καπνίζει φουγάρο εργοστασίου δεν έχει μέλλον...

Τέρας μήπως την έχεις δει νταλάρας; Σε λίγο θα μας πεις και το άσμα με τα τραγούδια για την εργατιά, διαμέρισμα παίρνω στην Κηφισιά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πόσα χρόνια κάνουνε να τα βρούνε μεταξύ τους δλδ? Δεν νομίζω πως είσαι καλά πληροφορημένος. Ακόμα και στην περίπτωση όμως αυτή αν τους ενοχλούσε η κατάληψη της περιουσίας τους δεν θα έκαναν κάτι από την πρώτη στιγμή? Το ειδικό τέλος θα περίμεναν νομίζεις?
Όσο για τα δημόσια κτίρια είναι άλλη κουβέντα. Όυτως οι άλλως τα δημόσια κτίρια πλέον τα καταλαμβάνει ο οποιοσδήποτε και με οποιονδήποτε λόγο...

για παράδειγμα αναφέρω

κατάληψη Libertatia ανήκει σε οικογένεια Εβράιων που έχει μεταναστεύσει στο Ισραήλ.. ένας από τους κληρονόμους προσπαθεί εις μάτην να διώξει τους καταληψίες από το 2008..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλό λαμόγιο και αυτός - ο πρώτος που άνοιξε τον δρόμο για τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων.

όχι και δεν καταλαβαίνεις τον Μάνο ρε σύ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
και στις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων ο τρίτσης ήταν ο πρώτος  ;)

Τέρας μήπως την έχεις δει νταλάρας; Σε λίγο θα μας πεις και το άσμα με τα τραγούδια για την εργατιά, διαμέρισμα παίρνω στην Κηφισιά...

ρε σε ήξερα για χιουμορίστα και πνευματώδη.. αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε αυτή την χώρα ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ... παραγωγή θέλουμε και όχι ντουβάρια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και οχι μονο....

περιμενε να δεις τι πουτσα εχουν φυλαγμενη ακομη για οσους δηλωσαν τα αυθαιρετα και τους ημιυπαιθριους  :zfuck:

γιατί δεν πρέπει να φάνε και λίγο πούτσα να στρώσουνε??? δηλαδή οι άλλοι είναι μαλάκες που χτίσανε με άδεια ή ακόμη δεν χτίσανε καθόλου ???

μόλις τα δηλώσουνε πρέπει να τους γαμίσουνε στα πρόστιμα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
για παράδειγμα αναφέρω

κατάληψη Libertatia ανήκει σε οικογένεια Εβράιων που έχει μεταναστεύσει στο Ισραήλ.. ένας από τους κληρονόμους προσπαθεί εις μάτην να διώξει τους καταληψίες από το 2008..
Έχεις δίκιο. Μάλλον εγω δεν εχω καλή πληροφόρηση.Πέφτει και μακρυά η τσιάπας :grin:
Ωστόσο παραμένει το ερώτημα μου. Αφού δεν τους έχουν βγάλει τόσα χρόνια, με το ειδικό τέλος των ακινήτων θα το κάνουνε? Σόρυ αλλά δεν μου έρχεται στο μυαλό πως θα γίνει αυτό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έχεις δίκιο. Μάλλον εγω δεν εχω καλή πληροφόρηση.Πέφτει και μακρυά η τσιάπας :grin:
Ωστόσο παραμένει το ερώτημα μου. Αφού δεν τους έχουν βγάλει τόσα χρόνια, με το ειδικό τέλος των ακινήτων θα το κάνουνε? Σόρυ αλλά δεν μου έρχεται στο μυαλό πως θα γίνει αυτό.

εισαγγελέα και διοικητική αποβολή.. τώρα που έχουνε να πληρώσουνε (γιατί στις περιπτώσεις των καταλήψεων τα λεφτά είναι πολλά λόγω πολλών τετραγωνικών και συνήθως φιλέτων) θα τρέξουνε και θα επιμείνουνε με την αιτιολογία "εσύ μου επιβάλλεις τέλος .. βγάλε τους να το πληρώσω"

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
γιατί δεν πρέπει να φάνε και λίγο πούτσα να στρώσουνε??? δηλαδή οι άλλοι είναι μαλάκες που χτίσανε με άδεια ή ακόμη δεν χτίσανε καθόλου ???

σορρυ κιολας, αλλα το να πληρώσουνε τους φορους που τοσα χρονια πλήρωνες εσυ δεν ειναι γαμήσι, ειναι η νορμάλ αντιμετώπιση.

Τι θελουν δηλαδή? να στησουμε και κκώλο επειδη νομιζουν οτι μας εκαναν χαρη που δηλωσαν το αυθαιρετο?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εισαγγελέα και διοικητική αποβολή.. τώρα που έχουνε να πληρώσουνε (γιατί στις περιπτώσεις των καταλήψεων τα λεφτά είναι πολλά λόγω πολλών τετραγωνικών και συνήθως φιλέτων) θα τρέξουνε και θα επιμείνουνε με την αιτιολογία "εσύ μου επιβάλλεις τέλος .. βγάλε τους να το πληρώσω"
Τόσα χρόνια πάνε ματατζήδες ασφαλίτες και εισαγγελείς με παραγγελίες και παρ'όλα αυτά οι καταλήψεις συνεχίζονται. Είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο απ'όσο νομίζεις. Τέσπα δεν είναι το ζήτημα οι καταλήψεις εδω, αλλά το τέλος και οι συνέπειες του στον κόσμο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σορρυ κιολας, αλλα το να πληρώσουνε τους φορους που τοσα χρονια πλήρωνες εσυ δεν ειναι γαμήσι, ειναι η νορμάλ αντιμετώπιση.

Τι θελουν δηλαδή? να στησουμε και κκώλο επειδη νομιζουν οτι μας εκαναν χαρη που δηλωσαν το αυθαιρετο?

:think:

Χμμμμμμμ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

έτσι νομίζουν.. ότι κάνουν και χάρη..

μωρέ καλά το είπα εγώ.. γκρέμισμα σε όλα τα ρημάδια να φτιάξει και το περιβάλλον και λίγο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έτσι νομίζουν.. ότι κάνουν και χάρη..

μωρέ καλά το είπα εγώ.. γκρέμισμα σε όλα τα ρημάδια να φτιάξει και το περιβάλλον και λίγο...

Πλην πρώτων κατοικιών ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ!

Οδηγώ το μπολντοζικό!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Έλα τώρα...
Σε λίγο θα μας πεις ότι με το ν. 1221/1981 συνέβαλε στο να κυκλοφορούν περισσότερα αμάξια στο δρόμο!

Ο Μάνος έχει σαφή και κατανοητή άποψη. Και εγώ διαφωνώ μαζί του αρκετές φορές αλλά μακάρι και άλλοι να είχαν την ευθικρισία του.
Μελανό σημείο στην καρριέρα του η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του μπασογκ το 2004.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πλην πρώτων κατοικιών ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ!

Οδηγώ το μπολντοζικό!

δεν χρειαζεται μπουλντοζικό.. να μην μολύνουμε και την ατμόσφαιρα με καυσαέρια.. τρία μασούρια δυναμίτη χρειάζεται στο καθένα

ααα και όσο για την πρώτη κατοικία μην το λές.. γιατί έχει κάτι τέτοιες πρώτες κατοικίες που είναι παλάτια  ;) ;) ;)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Ο μαλάκας, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ... hands down. :jerking:

Σκέψου τώρα διαγωνισμό δρόμου των δύο αντιπροέδρων για το ποιος θα προλάβει θέση στο ελικόπτερο.
Γιατί σιγά μην χωρούν μέσα στο ίδιο και οι δύο...

:2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί ο Βελόπουλος λέει κάτι διαφορετικό; :boobies: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οι Α κατοικίες ομως να μη μεταβιβάζονται/νοικιαζονται κλπ.

Αν μεταβιβαστούν στα πρώτα 5 χρόνια μετά την αγορά κτλ πληρώνεις όλο τον αναλογούντα φόρο που δεν πλήρωσες τότε...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Όπως παντα, λες μπουρδες...

Τι είναι το πρόστιμο ρε γίγαντα που το ύψος του θα αποφασιστεί αφού δηλώσεις το αυθαίρετο? Αμα περάσεις το στοπ στο δρόμο έρχεται ο τροχονόμος και σου βάζει ότι κατεβάσει η κούτρα του? Ή μηπως επειδή περασες μια φορα το στοπ θα κρατάνε τα στοιχεία σου στο αρχείο και θα σου στελνουν καθε χρόνο και απο ενα μπουγιουρντί?  Μονο στο γιουνανισταν συμβαίνουν τετοιες αυθαιρεσίες και μονο γιουνανες τις επικροτουν και απο πανω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom