Νέα

Φασισμός = Κομμουνισμός (;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο φασισμός με τον κομμουνισμό έχουν κοινά ?

• ΝΑΙ. Έναι ακριβώς το ίδιο.

Ψήφοι: 23 67,6%
  • ΟΧΙ. Δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό.

Ψήφοι: 6 17,6%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. Θα περιμένω την εξέληξη της συζήτησης .....

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Δεν πάμε σε κανα Studio λέω εγώ.....

Ψήφοι: 5 14,7%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    34

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Η επέκταση του κομμουνισμού με τα όπλα όμως είναι θεμιτή, σωστά stifler19901990 ???

Οπότε για πες μας τότε τι δουλειά είχαν οι ΕΣΣΔ στο Αφγανισταν, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Ουγγαρία,  Βουλγαρία, Ρουμανία και άλλες χώρες ??? μήπως να αποκαταστήσουν τη "δημοκρατία", ο,τι έλεγε και ο παπαδοπουλος το 67?
Αφού δεν είναι ο σωστός κομμουνισμός σου λέμε ρε φιλαράκι ... δεν καταλαβαίνεις ελληνικά??? :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Φασισμός έτσι όπως τον εννοούνε οι αριστεροί είναι η δεξιά δικτατορία.
δεν αναφέρονται πιστεύω στην ιδεολογία του Μουσολίνι πιστεύω, μια και δεν υφίσταται πλέον στον πλανήτη.

Αν λοιπόν αναφερόμαστε στο φασισμό=δικτατορία τότε ναι, είναι ίδιο όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη φίμωση, με τον κομμουνισμό.

όσον αφορά τον κομμουνισμό ως πολιτικοοικονομικό σύστημα τότε νομίζω ότι υπάρχει κάτι παρόμοιο στο παγκόσμιο στεραίωμα μ αυτό. :jerking:
τέτοια ουτοποιία ούτε στη φρουτοποιία! :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
παντως εγω απο τον ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ θα παρω το ΜΟΥΝΙΣΜΟ το ΚΟΥ σας το χαριζω.. :2funny:

Ειμαι ΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γεια σου παπαζόλη μου! :rockon:

μ αυτή σου τη δήλωση ξεχρεώνεις λίγα απ τα χαζούλικα ψευτοαριστερίστικα που έλεγες τις προηγούμενες μέρες! :grin: :grin: :grin: :grin:
Σε συγχωρώ εν μέρη....., αλλά να μην υποτροπιάσεις από δω και πέρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
παντως εγω απο τον ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ θα παρω το ΜΟΥΝΙΣΜΟ το ΚΟΥ σας το χαριζω.. :2funny:

Ειμαι ΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  :uglystupid:
γλυκούλη μου!!!!τι είπες πάλι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγώ θα αντικαταστήσω το ΚΟΥ με το ΠΑΤΑΓΙΟ :grin: :grin:

δηλ Παταγιομουνιστής! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γεια σου παπαζόλη μου! :rockon:
μ αυτή σου τη δήλωση ξεχρεώνεις λίγα απ τα χαζούλικα ψευτοαριστερίστικα που έλεγες τις προηγούμενες μέρες! :grin: :grin: :grin: :grin:
Σε συγχωρώ εν μέρη....., αλλά να μην υποτροπιάσεις από δω και πέρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:
Ο Παπαζόλης είναι πιο δίκαιος και από τον Σολομώντα τον δίκαιο!!!  :tooth: :tooth: :tooth:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ληψη του ζητουμενου> αντι να απαντησεις πραγματικα στα επιχειρηματα μ, εσυ απαντας οτι απαντας!
Λες για φυλλαδια και κολλημενους> κανεις επιθεση στο ηθος του αντιπαλου(1)
ΛΑΘΟΣ!
Κάνω επίθεση στο πως αντιμετωπίζει το δικό μου ήθος, με θρασυδειλία ... τα ποστ είναι ακόμα εκεί...

Ο όρος ήθος είναι ιδιαίτερα καπιταλιστικός, να το προσέξεις....
λες για Βολταιρο>επικληση στην αυθεντια(2) Αναφερεις το Βολταιρο ωστε να δημιουργησεις την πεποιθηση οτι αφου διαβαζεις τυχον βολταιρο και ο Βολταιρος ηταν μεγαλος διανοητης αρα και αυτα που λες εχουν κυρος και ειναι σωστα
:2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί εσύ με τον Μαρξ και τον Λενιν τι έκανες?
Επίσης συγνώμη που θεωρώ σπουδαίο τον Βολταίρο, είναι αλήθεια ότι στην πραγματικότητα του τα ρίχνω!!! :2funny:

Πάντως πάλι εξαιτίας σου ξέφυγα ... τον Βολταίρο τον ανέφερα αστειευόμενος για να δείξω από που κόλλησα τι ... μπορείς να ξανδιαβάσεις τα γραφόμενα μου αν θες...
Απο 1 και 2 προκυπτει οτι προσπαθεις να ξεφυγεις απο την ουσια για ευνοητους λογους
Tractatus ε? ... το βρήκα?

Το ίδιο προκύπτει για σένα από το Ν, το σύνολο όλων των φυσικών αριθμών ... δεν το έκανα όμως και θέμα...
Αυτο για την αρχαιοτητα ειναι ασχετο και εντελω αβασιμο.. πιανεσαι απο λεξεις
Αυτό είναι ΤΟ σχετικό ... αφού η αποικιοκρατία ΚΑΡΑ-άνθησε στην αρχαιότητα γιατί δεν είχαμε καπιταλισμό και κομμουνιστικές ιδεολογίες?
Το πιάνεις το υποννοούμενο ε? ;) ... τι διαφορετικό έχουμε??? .... άρα η αποικιοκρατία δεν ήταν η αφορμή!!!
Ο κομμουνισμος ,επειδη ετσι επιμενεις να λες το καθεστως των χωρων του υπαρκτου και καλα σοσιαλισμου, δεν προηλθε με μακροχρονια εξελιξη αλλα με επανασταση και ρηξη με καθε κατεστημενο που ισχυε ως τοτε, γιατι ο κομμουνισμος και η αναρχια ο μονος τροπος να εγκαθιδρυθουν ειναι η εξεγερση..
...και σε βάρος της επιθυμίας των πολιτών να μην ξεχνιόμαστε! ;)

"Ο κομμουνισμος ,επειδη ετσι επιμενεις να λες το καθεστως των χωρων του υπαρκτου και καλα σοσιαλισμου" ... εγώ επιμένω???!!! .... και όχι εσύ??!!! :uglystupid:

Μήπως θες να πας στον Uri Geller να συνομιλήσεις με το πνεύμα του Μπρέζνιεφ να στο πει και ο ίδιος πως ονομάζονταν??? :2funny:

Τον ειχες για καλο παιδι γιατι ετσι παρουσιαζει το καθεστως αυτους που το βοηθησαν να επικρατησει!!
Από εδώ πλέον είμαι σίγουρος ότι πραγματικά μόνο διαβάζεις, και δεν κοιτάς το πνεύμα των γραφομένων ....

Επισκέπτης
Αντιρατσιστές οι αριστεροί αλλά λίγοι!!! :2funny: :2funny:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:50 άτομα και ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ στο σημερινό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο!!!
Λ έγαμε να μην το σχολιάσουμε,αλλά ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ "αντιρατσιστές"...δεν μαζεύετε που δεν μαζεύετε κόσμο,πρέπει να κάνετε καθημερινά συλλαλητήρια,συναυλίες κλπ για να αυτοξεφτυλίζεστε;;;
Βέβαια,αυτή τη φορά καταφέρατε να προσελκύσετε ΚΙ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ,οπότε χαλάλι τα λεφτά που διαθέτουν χωρίς φειδώ τα αφεντικά σας!
Η φωτογραφία αριστερά,μάρτυρας της σημερινής συγκλονιστικής πορείας!
Άντε μάγκες...την επόμενη σας υποσχόμαστε να μετρήσουμε και τις γάτες που θα περνάνε στην πορεία σας,μπας κι επιτέλους συμπληρώσετε τριψήφιο νούμερο...!

Συνημμένα

• 1071308_b.jpg
    1071308_b.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 23

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κομμουνισμος.. φασισμος ντυμενος στα κοκκινα.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
....μήπως είδατε πουθενά τον ΠΠ ????

Ποιος τελικά θα υπερασπιστεί τον κομμουνισμό ή φασισμό σε αυτό το θέμα ???

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
ΛΑΘΟΣ!
Κάνω επίθεση στο πως αντιμετωπίζει το δικό μου ήθος, με θρασυδειλία ... τα ποστ είναι ακόμα εκεί...

Ο όρος ήθος είναι ιδιαίτερα καπιταλιστικός, να το προσέξεις.... :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί εσύ με τον Μαρξ και τον Λενιν τι έκανες?
Επίσης συγνώμη που θεωρώ σπουδαίο τον Βολταίρο, είναι αλήθεια ότι στην πραγματικότητα του τα ρίχνω!!! :2funny:

Πάντως πάλι εξαιτίας σου ξέφυγα ... τον Βολταίρο τον ανέφερα αστειευόμενος για να δείξω από που κόλλησα τι ... μπορείς να ξανδιαβάσεις τα γραφόμενα μου αν θες...Tractatus ε? ... το βρήκα?

Το ίδιο προκύπτει για σένα από το Ν, το σύνολο όλων των φυσικών αριθμών ... δεν το έκανα όμως και θέμα...Αυτό είναι ΤΟ σχετικό ... αφού η αποικιοκρατία ΚΑΡΑ-άνθησε στην αρχαιότητα γιατί δεν είχαμε καπιταλισμό και κομμουνιστικές ιδεολογίες?
Το πιάνεις το υποννοούμενο ε? ;) ... τι διαφορετικό έχουμε??? .... άρα η αποικιοκρατία δεν ήταν η αφορμή!!!...και σε βάρος της επιθυμίας των πολιτών να μην ξεχνιόμαστε! ;)

"Ο κομμουνισμος ,επειδη ετσι επιμενεις να λες το καθεστως των χωρων του υπαρκτου και καλα σοσιαλισμου" ... εγώ επιμένω???!!! .... και όχι εσύ??!!! :uglystupid:

Μήπως θες να πας στον Uri Geller να συνομιλήσεις με το πνεύμα του Μπρέζνιεφ να στο πει και ο ίδιος πως ονομάζονταν??? :2funny:
Από εδώ πλέον είμαι σίγουρος ότι πραγματικά μόνο διαβάζεις, και δεν κοιτάς το πνεύμα των γραφομένων ....
Εγω δεν αντιμετωπισα το δικο σου ηθος με καμια θρασυδειλια. αντιθετα βλεπω γενικα οτι εισαι διαβασμενος. Απ την αρχη απαντουσα ακριβως στις ερωτησεις σ με επιχειρηματα και δεν προεβη σε κανενα χαρακτηρισμο οπως εσυ.
Εγω ειπα μονο οτι οσοι θελουν να μαθουν για τις αρχες του κομμουνισμου να διαβασουν Μαρξ και Λενιν. τιποτα παραπανω. Δεν ειπα οτι αφου το λενε αυτοι ειναι σωστο.
Εσυ αντιθετα θελεις να δειξεις την εικονα διανοουμενου και καλα αστειευομενος με τον
Βολταιρο.
Τractatus δεν το εχω διαβασει.. απλα αναφερω ενα απλο επιχειρημα με 2 ελασσονες προτασεις και ενα συμπερασμα.
Ολα τα επιχειρηματα μ αφορουσαν την ουσια> δεν προσπαθησα ουτε με αστειακια ουτε με ειρωνειες ουτε με λασπη και προκαταληψεις να αποπροσανατολισω.
Το οτι η αποικιοκρατια ανθισε στην αρχαιοτητα δεν σημαινει οτι ανθισε μονο τοτε η οτι αφου ανθισε τοτε οποτε ξαναανθισει θα ειναι δειγμα της πολιτικης καταστασης της αρχαιοτητας. Ουτε οτι ηταν λοιπον χαρακτηριστικο του αρχαιου κοσμου. Και να ξερεις οτι αν ειχε η αρχαιοτητα εξελιγμενη τεχνολογια θα ειχε πολυ πιθανον καπιταλισμο. Η αποικιοκρατια ηταν προυποθεση της εδραιωσης του καπιταλισμου μαζι με αλλους παραγοντες βεβαια. Τπτ δεν συμβαινει μονο του.
Ε τωρα αμα δεν καταλαβαινεις φταιω γω? Σου ειπα απ την αρχη οτι θεωρω στρεβλη εφαρμογη αυτα τα καθεστωτα. Αν δεν σε συμφερει αυτο που λεω επειδη σου ακυρωνει πολλα επιχειρηματα που θα ελεγες σε καποιον υποστηρικτη αυτων των καθεστωτων  συνεχισε να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις και να λες για uri geller κτλ για να μην τα χαρακτηρισω. Παντως καλα το ειπα εγω οτι βλεπεις πολυ τηλεοραση!
Κοιταω περα απ το πνευμα των γραφομενων και πιστευω και αυτο βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω οτι μεσα σ τον εχεις σαν ηρωα κατα καποιο τροπο τον κολομβο η τουλαχιστον τον σεβεσαι-εκτιμας για το "εργο" του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom